Επισκέπτης
οποιος πιστευει οτι εκανε μια εκδιδομενη να χυσει η μαλακας ειναι η ηλιθιος.
Πολύ σωστό!!!!!!!!!!!! Αρα 8 στις 10 κριτικές (πού έτσι αναφέρουν) είναι γραμμένες από νταβατζήδες.
Με κάποιον θα χύνουν κι αυτές,δεν μπορεί να μην χύνουν ποτέ.Κάποιοςοι ανάμεσα στα πολλά ραντεβού τους θα είναι ο τυχεροςοι.οποιος πιστευει οτι εκανε μια εκδιδομενη να χυσει η μαλακας ειναι η ηλιθιος.
ελα μωρη.......................................
Τι ειναι αυτο?
Με κάποιον θα χύνουν κι αυτές,δεν μπορεί να μην χύνουν ποτέ.Κάποιοςοι ανάμεσα στα πολλά ραντεβού τους θα είναι ο τυχεροςοι.
Με κάποιον θα χύνουν κι αυτές,δεν μπορεί να μην χύνουν ποτέ.Κάποιοςοι ανάμεσα στα πολλά ραντεβού τους θα είναι ο τυχεροςοι.
Μερικες αγαπημενες μου πορνες παντως τουλαχιστον προσπαθουν να τελειωσουν μαζι μου. Οταν εχεις τελειωσει και εισαι μεσα της και αυτη χτυπιεται πανω - κατω και σου λεει "μη βγεις", μονο αυτο μπορει να συμβαινει. Και βεβαια δεν ειναι κατι που προηγουμενως το ζηταω.![]()
Σωστη εισαι. ;)
Σκεψου οτι πολλες απο αυτες δεν εχουν σεξουαλικη ζωη εξω απο το μπουρδελο. Αρα σιγουρα με καποιους πελατες που τους ξερουν καλυτερα, τους αρεσουν ή τους εχουν εμπιστοσυνη, ειναι λογικο καποιες φορες να τελειωνουν κι αυτες!
Λογικό.Με αυτή την λογική είπα οτι κάποια στιγμή με κάποιον πελάτη θα χύσει.Με τις κατάλληλες προυποθέσεις και συγκυρίεςστα μπουρδελα που καθονται οι πουτανες 5 λεπτα στο δωματιο παρα πολυ δυσκολο εως αδυνατο.
στα cg/ct/μασαζ που μπορεις να ασχοληθεις 1 και 2 ωρες με την γκόμενα και ΕΑΝ δεν εισαι το 6-7 ραντεβου, αλλα ενα απο τα πρωτα (ειναι δηλ ξεκουραστη) γινεται και παραγινεται....
Λογικό.Με αυτή την λογική είπα οτι κάποια στιγμή με κάποιον πελάτη θα χύσει.Με τις κατάλληλες προυποθέσεις και συγκυρίες
.Αυτό έλειπε να χύνει με τον καθένα που μπαίνει για 5 λεπτά στο δωμάτιο και δεν προλαβαίνει να κάνει την απαραίτητη γνωριμία με την πούτσα.
Πετάγεται και ο kaviros69 να μας το παίξει ειδήμων στο μουνί.Ξέρει καλύτερα ο kaviros69 πότε και αν χύνει μια γυναίκα απο μένα που έχω μουνί και διδακτορικό στο χύσιμο.
καπου τα χεις μπερδεψει... και πουτανες να μην υπηρχαν
σιγα μην βιαζα την ελλεινιδα πας καλα?![]()
![]()
Λογικό.Με αυτή την λογική είπα οτι κάποια στιγμή με κάποιον πελάτη θα χύσει.Με τις κατάλληλες προυποθέσεις και συγκυρίες
.Αυτό έλειπε να χύνει με τον καθένα που μπαίνει για 5 λεπτά στο δωμάτιο και δεν προλαβαίνει να κάνει την απαραίτητη γνωριμία με την πούτσα.
Πετάγεται και ο kaviros69 να μας το παίξει ειδήμων στο μουνί.Ξέρει καλύτερα ο kaviros69 πότε και αν χύνει μια γυναίκα απο μένα που έχω μουνί και διδακτορικό στο χύσιμο.