Νέα

Χριστούγεννα στους οίκους ανοχής: Η κοινωνία τις ανέχεται;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 414
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
μορτη μυηθηκες και εσυ στην ομαδα
του μαυρου θανατου?  :2funny: :2funny: :2funny:
τις ειχαμε προειδοποιησει για ολα αυτα που βλεπουνε
ειχαμε προειδοποιησει πως η συμμαχια θα γινει  :rockon: :rockon: :rockon:

Ναι ρε μορτη. Εδω θα δουλεψετε καριολες. Ολες στα μπουρδελα και γρηγορα!  :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ναι ρε μορτη. Εδω θα δουλεψετε καριολες. Ολες στα μπουρδελα και γρηγορα!   :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny:
θα τις στειλουμε στην Αγαθουπολεως
που μολις ξανανοιξε
ελλεινιδες παρακαλω καταθεστε τα χαρτια σας
για αμεση προσληψη

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Κανεις μεγαλο λαθος, δεν ειναι θεμα φυσης το οτι τα περιμενουν ολα απο σενα, ειναι θεμα κομπλεξισμου των ΕΛΛΕΗΝΙΔΩΝ!

Αυτο ακριβως λεμε, οτι στο δυτικο κοσμο οι γυναικες ειναι πολυ πιο απελευθερωμενες και δεν δισταζουν να εκφρασουν αυθορμητα και ξεκαθαρα τη συμπαθεια τους σε εναν αντρα.

Αυτο ακριβως λεμε εδω τοσα χρονια για τον κομπλεξισμο της ΕΛΛΕΗΝΙΔΑΣ!

Ε, οχι λοιπον, σε καμια Ελλεηνιδα δεν αξιζει να την πεσεις. Ουτε κοπλιμεντο λεμε! Και να τους κοπανας στη μαπα ποσο καλα περνας με τις πουτανες, ετσι για σπασιμο στις ψωλες.  

:rockon:
δηλαδη περνας καλυτερα εσυ στο μπουρδελο που γαμας 3 λεπτα με το ζορι απο εμενα που γαμαω ολη νυχτα.....οκ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
δηλαδη περνας καλυτερα εσυ στο μπουρδελο που γαμας 3 λεπτα με το ζορι απο εμενα που γαμαω ολη νυχτα.....οκ.

μορταρά μου και μια στιγμη ειναι αρκετη
το λενε και οι σταβεντο

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Πάντως υπάρχει μία εξιδανίκευση των ξένων γυναικών έναντι των ελληνίδων ως προς την σεξουαλική απελευθέρωση.

Είναι σαφώς μεγαλύτερο το ποσοστό των γυναικών που θα έκαναν σεξ χωρίς σχέση ή δέσμευση σε αυτές τις χώρες, ωστόσο η ΜΕΣΗ ΓΥΝΑΙΚΑ και εκεί (έδώ Γερμανία) αναζητεί σταθερή σχέση για να μην πω οτι ευχαρίστως θα είχε και "σπόνσορα" όπως το λέτε.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Πάντως υπάρχει μία εξιδανίκευση των ξένων γυναικών έναντι των ελληνίδων ως προς την σεξουαλική απελευθέρωση.

Είναι σαφώς μεγαλύτερο το ποσοστό των γυναικών που θα έκαναν σεξ χωρίς σχέση ή δέσμευση σε αυτές τις χώρες, ωστόσο η ΜΕΣΗ ΓΥΝΑΙΚΑ και εκεί (έδώ Γερμανία) αναζητεί σταθερή σχέση για να μην πω οτι ευχαρίστως θα είχε και "σπόνσορα" όπως το λέτε.
αστο τυπε δεν εχουν καν πατησει γερμανια,ολλανδια,να δουν τι πορνεια υπαρχει εκει και μιλανε.

Επισκέπτης

Ναι, γιατι γαμαω οποια θελω και οποτε θελω.

Εσυ γαμας οποτε θελει η γκομενα σου. Τις υπολοιπες μερες παιζεις το πουλι σου ή αναγκαζεσαι και λες ψεματα (πραγμα υποτιμητικο για μενα) για να γαμησεις κι εσυ σε μπουρδελο.

Εγω στα 60 μου θα εχω γαμησει χιλιαδες γκομενες και ακομα θα γαμαω πιπινια.

Εσυ στα 60 σου θα εχεις βαρεθει να γαμας το ιδιο γερασμενο μουνι ή θα λες ψεματα (πραγμα υποτιμητικο για μενα) για να γαμας κι εσυ πιπινια στα μπουρδελα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
αστο τυπε δεν εχουν καν πατησει γερμανια,ολλανδια,να δουν τι πορνεια υπαρχει εκει και μιλανε.

με το ταυλανδακι τι εγινε μορτη τυπε?
εμαθα το ξεπατωσες καλα?
:zfuck: :zfuck: :zfuck:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
μην την μπαινετε στον πικερ
ειναι ιερος στρατιωτης
στον βωμο του αγοραιου ερωτα
περιπλανητης στα βρωμικα σοκακια
της μπουρδελιαρας αθηνας

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
με το ταυλανδακι τι εγινε μορτη τυπε?
εμαθα το ξεπατωσες καλα?
:zfuck: :zfuck: :zfuck:
το εκπαιδευσα καταληλως τυπε.μακραν το καλυτερο απο οποιαδηποτε ευρωπαια.σου συνιστω να πας,θα περασεις ομορφα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
το εκπαιδευσα καταληλως τυπε.μακραν το καλυτερο απο οποιαδηποτε ευρωπαια.σου συνιστω να πας,θα περασεις ομορφα.

το σκεφτομαι σοβαρα μορτη
μολις βγαλω δικα μου λεφτα  ;)

Επισκέπτης
Aυτο καταλαβες ρε μαλακα? Οτι μου λενε οχι? Τραβα μια  :jerking: τωρα.
o πονος και η απογοητευση σου ειναι εμφανεστατα. τωρα για τη  :jerking: που λες βλεπω οτι εισαι πρωταθλητης και λεω να σ' αφησω να ασβεστωσεις το pc σου με την ησυχια σου
αρκετα ασχοληθηκα με εναν αγαμιτο που του φταινε ολα εκτως απο την παρτη του

Επισκέπτης
o πονος και η απογοητευση σου ειναι εμφανεστατα. τωρα για τη  :jerking: που λες βλεπω οτι εισαι πρωταθλητης και λεω να σ' αφησω να ασβεστωσεις το pc σου με την ησυχια σου
αρκετα ασχοληθηκα με εναν αγαμιτο που του φταινε ολα εκτως απο την παρτη του

Ποιος πονος και απογοητευση ρε βλακα? Ουτε στο ελαχιστο δεν εχεις καταλαβει αυτα που γραφω, ειναι προφανες οτι εκπεμπουμε σε τελειως διαφορετικο μηκος κυματος. Το ποιος παιζει το πουλι του ασ' το καλυτερα. Αντε ποσταρε καμια μουφα φωτογραφια τωρα να γουσταρεις μαλακα.  :jerking:

Επισκέπτης
Ποιος πονος και απογοητευση ρε βλακα? Ουτε στο ελαχιστο δεν εχεις καταλαβει αυτα που γραφω, ειναι προφανες οτι εκπεμπουμε σε τελειως διαφορετικο μηκος κυματος. Το ποιος παιζει το πουλι του ασ' το καλυτερα.
το καλο με κατι μαλακες σαν και σενα ειναι οτι αφου σεξ κανουν μονο με πουτανες αρα δεν θα κανουν παιδια οποτε η μαλακια δεν θα διαιωνιστει μεσω του dna
Αντε ποσταρε καμια μουφα φωτογραφια τωρα να γουσταρεις μαλακα.  :jerking:
την ειπες τη μαλακια σου :think: :think: :think:
τραβα γαμισου τωρα αλιως φερε αποδειξεις ;)

Επισκέπτης
το καλο με κατι μαλακες σαν και σενα ειναι οτι αφου σεξ κανουν μονο με πουτανες αρα δεν θα κανουν παιδια οποτε η μαλακια δεν θα διαιωνιστει μεσω του dna την ειπες τη μαλακια σου :think: :think: :think:
τραβα γαμισου τωρα αλιως φερε αποδειξεις ;)

Εσυ φερε αποδειξεις καραγκιοζακο που δουλευεις ολο τον κοσμο.

Οσο για τα παιδια, ειδαμε ποιοι κανουν τα περισσοτερα: οι Κινεζοι, οι Ινδοι και οι Αραβες, oλες οι ανεπτυγμενες εθνοτητες της υφηλιου.

Σου λεω αγορι μου, εχουμε αλλη προσεγγιση στη ζωη και δεν με πιανεις.

Εσυ εχεις διαλεξει να εισαι μαλακας και μουνοδουλος, εγω εχω διαλεξει να γαμαω.

Αντε bye!

Επισκέπτης

Αντε bye!
οχι το παραδεχομαι σε αυτο εχεις δικο εγω ειμαι μαλακας και μουνοδουλος και οχι εσυ που ψαχνεις πουτανα για φιλια και αγκαλιες

ναι εγω εχω και χαρες εκτως απο πικρες

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Εσυ φερε αποδειξεις καραγκιοζακο που δουλευεις ολο τον κοσμο.

Οσο για τα παιδια, ειδαμε ποιοι κανουν τα περισσοτερα: οι Κινεζοι, οι Ινδοι και οι Αραβες, oλες οι ανεπτυγμενες εθνοτητες της υφηλιου.

Αντε bye!
γαμησι του 2λεπτου.τυπε μηπως για αυτο δεν σταυρωνεις γκομενα,δεν αντεχεις για παραπανω; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom