master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41
- Πόντοι
- 366
εγω δεν μπορω πραγματι.Ετσι μιλανε οσοι δεν μπορουν να γαμησουν σε μπουρδελο. Και ξερω παρα πολλους. ;)
εγω δεν μπορω πραγματι.Ετσι μιλανε οσοι δεν μπορουν να γαμησουν σε μπουρδελο. Και ξερω παρα πολλους. ;)
εγω δεν μπορω πραγματι.
τυπε σε μπουρδελο μπουρδελο ουτε εγω γαμαω ΠΙΑ κανα στουντιακι κανα μασαζακι για την αλλαγη ναι.Πηρες την απαντηση μαλακα pazouzou.
Ολα αυτα τα χρονια εχω καταλαβει οτι τα φαινομενα απατουν, οτι αυτοι που πραγματικα ζηλευουν ειναι οσοι δεν μπορουν να γαμησουν σε μπουρδελο και ειναι αναγκασμενοι μια ζωη να γινονται μουνοδουλοι και να ικετευουν το καθε βρωμομουνο να τους κατσει!
Έτσι θα έπρεπε κ εδώ έχουμε:
Aντράς:Τί κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου,έλεγα να πάμε για κανένα ποτάκι κάποια στιγμή αν θες...
Γυναίκαμην με πει εύκολη θα του πω έχω κανονίσει)Ααααχ δεν μπορώ έχω κανονίσει,κάποια άλλη φορά.
Αντράςτώρα δεν με θέλει ή φοβάται μην την περάσω για εύκολη,θα ξανα δοκιμάσω) οκ
επόμενη μέρα τα ίδια,μεθεπόμενη ξανά,τελικά με την τρίτη την βγάζεις όξω να την κεράσεις...
Aντράς:Πανέμορφη είσαι...
Γυναίκα:Ευχαριστώ(να του κάτσω ή θα με πούνε εύκολη,να του κάτσω ή θα με πούνε εύκολη...)
επόμενος μήνας έτσι κ μετά αν δεν έχουνε βαρεθεί αμφότεροι μπορεί να υπάρξει κρεβάτι....![]()
![]()
![]()
Το εχω δει πολλες φορες αυτο το τελευταιο στις ''λεπτομεριες''
Εκτιμηση και σεβασμος σε αυτες τις ''εργαζομενες'' γιατι ετσι πρεπει χωρις να ''εξιδανικευουμε και να θεοποιουμε''....
Οταν φευγει η κοπελα απο το δωματιο καλο ειναι να λεμε ενα ''ευχαριστω''
ακομη κι αν δεν το εχουμε ''ευχαριστηθει''.
Οχι τιποτα αλλο αλλα ειναι θεμα ευγενειας και σεβασμου.... προς αυτες και τον εαυτο μας.
Αλλωστε πιστευω οτι πολλοι λιγοι ειναι αυτοι που πραγματικα το ευχαριστιουνται χωρις να εχω προθεση να προσβαλω η να μειωσω κανεναν
Τι ερευνα ρε μεγαλε! Ολοκληρη η σχεση των δυο φυλων στηριζεται στην αυξημενη αναγκη του αντρα για σεξ!
Ρωτα το αθωο μυαλουδακι σου γιατι οι γυναικες βαφονται και ντυνονται οπως ντυνονται και μετα ξαναγραψε. Που ζεις? Οι μισες γυναικες δεν μαλακιζονται οταν δεν εχουν σχεση... Αντε γεια, ζητω οι πουτανες!
τυπε σε μπουρδελο μπουρδελο ουτε εγω γαμαω ΠΙΑ κανα στουντιακι κανα μασαζακι για την αλλαγη ναι.
Τωρα τα αλλα που λες ειναι 100% μαλακιες πρωτον γιατι δεν παρακαλας κανεναν!!!
δευτερον εγω βρωμομουνο θεωρω αυτο που το γαμανε απλητα πακιστανια![]()
και τριτον υπαρχουν και αλλα πραγματα στη ζωη εκτως απο το σεξ![]()
Τυπε δεν σε ξερω αλλα οπου ακουω πολλα κερασια, κραταω παντα μικρο καλαθι. Και εσυ εισαι κλασικη περιπτωση κερασακια! ;)
ναι ρε μορτη αλλα ολες
σκαρτες ειναι εκει? ουτε μια
πχ δεν κανει για φιλη??? η να λετε
και καμια κουβεντα? δικιε μου ποτε δεν ξερεις
μπορει καποια να σε καλυψει κιολας... μια μερα
αν αργησεις κτλπ... ολες και ολοι χρειαζονται
καποιες φορες
δεν ξερω ρε μορτη εγω ποτε
δεν τους λεω για αυτα
Να ικετεψεις για ποιο λογο ρε τυπε ποιος σου εχει πει οτι οι γκομενες κανουν χαρη στον αντρα;τις ιδιες ορμες εχουν,μη σου πω και μεγαλυτερες.αλλα που να ξερεις εσυ.Πηρες την απαντηση μαλακα pazouzou.
Ολα αυτα τα χρονια εχω καταλαβει οτι τα φαινομενα απατουν, οτι αυτοι που πραγματικα ζηλευουν ειναι οσοι δεν μπορουν να γαμησουν σε μπουρδελο και ειναι αναγκασμενοι μια ζωη να γινονται μουνοδουλοι και να ικετευουν το καθε βρωμομουνο να τους κατσει!
καλα σου λενε οχι μετα απο τετοιο χωσιμο τυπε![]()
εχεις δικιο ειναι πουτανες![]()
![]()
![]()
Καλα τυπε κερδισες αξια τον τιτλο τοθ πιο μαλακα Ελληνα![]()
![]()
next time you can pick a dick
Πηρες την απαντηση μαλακα pazouzou.
Να ικετεψεις για ποιο λογο ρε τυπε ποιος σου εχει πει οτι οι γκομενες κανουν χαρη στον αντρα;τις ιδιες ορμες εχουν,μη σου πω και μεγαλυτερες.αλλα που να ξερεις εσυ.
το εκπαιδευσα καταληλως τυπε.μακραν το καλυτερο απο οποιαδηποτε ευρωπαια.σου συνιστω να πας,θα περασεις ομορφα.
Είναι τρομερό το τί καρυδιάς καρύδι υπάρχει σ' αυτό το site...
βαλτα στη φορμολη και καντα εκθεμα τυπεΔεν ξερω τι εννοεις αλλα εγω εχω κατι καρυδια ΝΑ.![]()
Όχι ρε εντάξει μη φανταστείς & ότι θα δεις έναν άλλο κόσμο. Απλά είναι πολύ πιο απελευθερωμένες & γενικά αντιμετωπίζουν το sex σαν απόλαυση όπως & πρέπει να το αντιμετωπίζουμε εν έτει 2010. Δεν έχω πάει εξωτερικό αλλά έχω πολλούς φίλουςε που μένουν εξωτερικό & μου τα λένε (και δεν πουλάνε παραμύθια). Π.χ. μες τα clubs πέφτουν τρελά φασώματα εκεί, δεν κάθονται οι άντρες σαν μαλάκες με ένα ποτό στο χέρι να κοιτάνε τις γυναίκες που κάνουν τις δύσκολες & τις "κυρίες" διστάζοντας να τους την πέσουν. Γιατί στην ουσία οι άντρες που δεν την πέφτουν στην ψύχρα είναι κατακριταίοι μόνο απ' τις ψευτο - φεμινίστριες που γκρινιάζουν για καταστάσεις που οι ίδιες δημιουργούν με τη συμπεριφορά τους. Αφού ξέρω ότι εξ' αιτίας του τουπέ σου θα μου ψήσεις το ψάρι στα χείλη, πόσο εύκολο είναι να έρθω & να στην πέσω στην ψύχρα;;;
οι φιλοι σου ισως δεν σου εχουν πει οτι ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ η νοοτροπια στο εξωτερικο ειναι διαφορετικη....οχι μονο στις γυναικες![]()
οταν ΓΕΝΙΚΑ η νοοτροπια ειναι διαφορετικη τοτε ειναι αλλιως ΚΑΙ οι αντρες ΚΑΙ οι γυναικες....
προφανως πεφτουν φασωματα στο κλαμπ και οι γκομενες ειναι πιο ανετες γιατι ΠΡΟΦΑΝΩΣ κανεναν αντρα της γερμανιας ή της αγγλιας δεν τον ενδιαφερει με ποσους εχει παει πριν αυτη ή αν θα ειναι παρθενα για να τη γνωρισει στη μανα του....
ο κομπλεξισμος της ελληνικης κοινωνιας οδηγει και τα δυο φυλα στο να ειναι τρομπες στο μυαλο....οχι οι γυναικες ή οι αντρες συγκεκριμενα....η ΓΕΝΙΚΗ νοοτροπια
και εχω ταξιδεψει απεριοριστα και εχω ζησει στο εξωτερικο και ακομα και στην Τουρκια (που ελεγε καποιος πριν) ειναι πολυ πιο ανεπτυγμενη η σεξουαλικη νοημοσυνη των ανθρωπων σε σχεση με την Ελλαδα που παραμενει χωριο κρυμμενο σε φαραγγι...Πηγαινε να πλησιασεις τουρκαλα και τα ξαναλεμε....δεν ξερω αν θα σου κατσει με τη μια αλλα σιγουρα θα ειναι πολυ πιο γλυκια και συμπαθητικη απο μια ελληνιδα....