Νέα

Χριστούγεννα στους οίκους ανοχής: Η κοινωνία τις ανέχεται;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 414
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Και δεν είσαι μισογύνης;;; :cheesy:

Δηλαδή πώς συμπεριφέρεσαι στις πουτάνες:

Κοπελιά έλα από πάνω παρακαλώ;;;

Παντα με ευγενεια στις πουτανες, με αρκετες απο αυτες εχω κανει αληθινο ερωτα με πολυ παθος (και μην ειρωνευτεις). Τις εκτιμω απεριοριστα τις ιεροδουλες και οταν καταλαβαινουν οτι πραγματικα τις εκτιμας σου το ανταποδιδουν, γιατι οι περισσοτερες απο αυτες ειναι ψυχουλες και ας μην το δειχνουν!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Όχι έχει δίκιο σ' αυτό. Στις ιερόδουλες πρέπει να φερόμαστε ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΑ. Και παραδόξως συμφωνώ με το προηγούμενο post του...
H δεύτερη προτασή του βγάζει τον μισογυνισμό.

Το μοτίβο:''όλες πουτάνες είναι''.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Παντα με ευγενεια στις πουτανες, με αρκετες απο αυτες εχω κανει αληθινο ερωτα με πολυ παθος (και μην ειρωνευτεις). Τις εκτιμω απεριοριστα τις ιεροδουλες και οταν καταλαβαινουν οτι πραγματικα τις εκτιμας σου το ανταποδιδουν, γιατι οι περισσοτερες απο αυτες ειναι ψυχουλες και ας μην το δειχνουν!
Ναι οκ για τις ιερόδουλες,το πόρισμα για τις άλλες αναρωτιέμαι από που πηγάζει με τόσηηηη σιγουριά πια...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
6.615
Ρε γμτ θα με κάνετε να πάω εξωτερικό για ''να βρω την υγειά μου''...
Πραγματικά αναρωτιέμαι πόσο πιο εύκολες είναι πια...
Με ανοιχτά πόδια κ ξεβράκωτες κυκλοφορούνε.... :think:

Όχι ρε εντάξει μη φανταστείς & ότι θα δεις έναν άλλο κόσμο. Απλά είναι πολύ πιο απελευθερωμένες & γενικά αντιμετωπίζουν το sex σαν απόλαυση όπως & πρέπει να το αντιμετωπίζουμε εν έτει 2010. Δεν έχω πάει εξωτερικό αλλά έχω πολλούς φίλουςε που μένουν εξωτερικό & μου τα λένε (και δεν πουλάνε παραμύθια). Π.χ. μες τα clubs πέφτουν τρελά φασώματα εκεί, δεν κάθονται οι άντρες σαν μαλάκες με ένα ποτό στο χέρι να κοιτάνε τις γυναίκες που κάνουν τις δύσκολες & τις "κυρίες" διστάζοντας να τους την πέσουν. Γιατί στην ουσία οι άντρες που δεν την πέφτουν στην ψύχρα είναι κατακριταίοι μόνο απ' τις ψευτο - φεμινίστριες που γκρινιάζουν για καταστάσεις που οι ίδιες δημιουργούν με τη συμπεριφορά τους. Αφού ξέρω ότι εξ' αιτίας του τουπέ σου θα μου ψήσεις το ψάρι στα χείλη, πόσο εύκολο είναι να έρθω & να στην πέσω στην ψύχρα;;;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
6.615
:rockon: :rockon: :rockon: + 1000000000

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
6.615
H δεύτερη προτασή του βγάζει τον μισογυνισμό.

Το μοτίβο:''όλες πουτάνες είναι''.

Ναι εντάξει είναι τελείως ισοπεδωτικός. Αναφέρεται στη νοοτροπία τους αλλά ακόμη κι αυτή δε σημαίνει ότι είναι όλες πουτάνες, μην τρελαθούμε.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Όχι ρε εντάξει μη φανταστείς & ότι θα δεις έναν άλλο κόσμο. Απλά είναι πολύ πιο απελευθερωμένες & γενικά αντιμετωπίζουν το sex σαν απόλαυση όπως & πρέπει να το αντιμετωπίζουμε εν έτει 2010. Δεν έχω πάει εξωτερικό αλλά έχω πολλούς φίλουςε που μένουν εξωτερικό & μου τα λένε (και δεν πουλάνε παραμύθια). Π.χ. μες τα clubs πέφτουν τρελά φασώματα εκεί, δεν κάθονται οι άντρες σαν μαλάκες με ένα ποτό στο χέρι να κοιτάνε τις γυναίκες που κάνουν τις δύσκολες & τις "κυρίες" διστάζοντας να τους την πέσουν. Γιατί στην ουσία οι άντρες που δεν την πέφτουν στην ψύχρα είναι κατακριταίοι μόνο απ' τις ψευτο - φεμινίστριες που γκρινιάζουν για καταστάσεις που οι ίδιες δημιουργούν με τη συμπεριφορά τους. Αφού ξέρω ότι εξ' αιτίας του τουπέ σου θα μου ψήσεις το ψάρι στα χείλη, πόσο εύκολο είναι να έρθω & να στην πέσω στην ψύχρα;;;
Εεε εδώ είμαστε κ θεοκρατικό κράτος έτσι,μην ξεχνάμε ότι η Ελλάδα τώρα αρχίζει να ξεπερνάει το πατρίς-θρησκεία-οικογένεια...

Δεν φταίει ο φεμινισμός μόνο.

Λίγο μην την πούνε κ εύκολη-πουτάνα,δεν θέλει πολύ...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
6.615
Εεε εδώ είμαστε κ θεοκρατικό κράτος έτσι,μην ξεχνάμε ότι η Ελλάδα τώρα αρχίζει να ξεπερνάει το πατρίς-θρησκεία-οικογένεια...

Δεν φταίει ο φεμινισμός μόνο.

Λίγο μην με πούνε κ εύκολη-πουτάνα,δεν θέλει πολύ...

Ναι ρε πούστη μου. Ώρες - ώρες αναπολώ τα πεσίματα του 19ου αιώνα όπου ένα χειροφίλημα & μια δήλωσή σου "γοητευμένος" αρκούσε για να καταλάβει η άλλη το ενδιαφέρον σου & μετά να προχωρήσετε μαζί :2funny: :2funny: :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ναι ρε πούστη μου. Ώρες - ώρες αναπολώ τα πεσίματα του 19ου αιώνα όπου ένα χειροφίλημα & μια δήλωσή σου "γοητευμένος" αρκούσε για να καταλάβει η άλλη το ενδιαφέρον σου & μετά να προχωρήσετε μαζί :2funny: :2funny: :2funny:
Έτσι θα έπρεπε κ εδώ έχουμε:

Aντράς:Τί κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου,έλεγα να πάμε για κανένα ποτάκι κάποια στιγμή αν θες...

Γυναίκα:(μην με πει εύκολη θα του πω έχω κανονίσει)Ααααχ δεν μπορώ έχω κανονίσει,κάποια άλλη φορά.

Αντράς:(τώρα δεν με θέλει ή φοβάται μην την περάσω για εύκολη,θα ξανα δοκιμάσω) οκ

επόμενη μέρα τα ίδια,μεθεπόμενη ξανά,τελικά με την τρίτη την βγάζεις όξω να την κεράσεις...

Aντράς:Πανέμορφη είσαι...

Γυναίκα:Ευχαριστώ(να του κάτσω ή θα με πούνε εύκολη,να του κάτσω ή θα με πούνε εύκολη...)

επόμενος μήνας έτσι κ μετά αν δεν έχουνε βαρεθεί αμφότεροι μπορεί να υπάρξει κρεβάτι.... :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Έτσι θα έπρεπε κ εδώ έχουμε:

Aντράς:Τί κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου,έλεγα να πάμε για κανένα ποτάκι κάποια στιγμή αν θες...

Γυναίκα:(μην με πει εύκολη θα του πω έχω κανονίσει)Ααααχ δεν μπορώ έχω κανονίσει,κάποια άλλη φορά.

Αντράς:(τώρα δεν με θέλει ή φοβάται μην την περάσω για εύκολη,θα ξανα δοκιμάσω) οκ

επόμενη μέρα τα ίδια,μεθεπόμενη ξανά,τελικά με την τρίτη την βγάζεις όξω να την κεράσεις...

Aντράς:Πανέμορφη είσαι...

Γυναίκα:Ευχαριστώ(να του κάτσω ή θα με πούνε εύκολη,να του κάτσω ή θα με πούνε εύκολη...)

επόμενος μήνας έτσι κ μετά αν δεν έχουνε βαρεθεί αμφότεροι μπορεί να υπάρξει κρεβάτι.... :2funny: :2funny: :2funny:

Να σου πω λοιπον τι λεω εγω αν υποψιαστω οτι καποια στη δουλεια με γουσταρει:

Picker: Nα ερθω σπιτι σου το βραδυ?

Ελλεηνιδα: Δεν... παμε για καφε καλυτερα?

Picker: E, καλα αφου δε θες θα παω σε μπουρδελο.

Αντε bye!   :rockon:

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
Το εχω δει πολλες φορες αυτο το τελευταιο στις ''λεπτομεριες''

Εκτιμηση και σεβασμος σε αυτες τις ''εργαζομενες'' γιατι ετσι πρεπει χωρις να ''εξιδανικευουμε και να θεοποιουμε''....

Οταν φευγει η κοπελα απο το δωματιο καλο ειναι να λεμε ενα ''ευχαριστω''
ακομη κι αν δεν το εχουμε ''ευχαριστηθει''.

Οχι τιποτα αλλο αλλα ειναι θεμα ευγενειας και σεβασμου.... προς αυτες και τον εαυτο μας.

Αλλωστε πιστευω οτι πολλοι λιγοι ειναι αυτοι που πραγματικα το ευχαριστιουνται χωρις να εχω προθεση να προσβαλω η να μειωσω κανεναν

Επισκέπτης
Έμαθα πολλά σχετικά με το σεξ από τις συναναστροφές μου μαζί τους τόσα χρόνια. Είμαι σε θέση να κατανοήσω τα προβλήματα τους και τις δυσκολίες του επαγγέλματος τους. Είναι ηρωίδες για μένα.

Aλλαξε πλευρό, θα πουντιάσεις.

Επισκέπτης
Παραθεση απο το παραπανω αρθρο:

Η Έφη πάντως, αρνείται πως μπορεί να δει κανείς την πορνεία ως λειτούργημα: «Διαφωνώ κάθετα με όσους λένε ότι επιτελείται κοινωνικό έργο, γιατί ακριβώς τοποθετείς τη γυναίκα στο ρόλο ότι πρέπει να ικανοποιεί σεξουαλικά τον άντρα. Δηλαδή αυτή η άποψη εξυπηρετεί ακριβώς στο να αναπαράγει το σεξισμό».

Ηλιθια φεμινιστρια, την ιδια σεξουαλικη αναγκη εχει ο αντρας με τη γυναικα? Εσυ την πεφτεις δηλαδη στους αντρες και σου ριχνουν χυλοπιτες, ε?   :uglystupid:

Καριολες φεμινιστριες, εχετε παραποιησει τελειως τους νομους της φυσης! Στους δρομους θα σας γαμουσαμε αν δεν ηταν οι πορνες, μαλακισμενες!

:jerking: :jerking: :jerking: εσύ είσαι τελείως "γειά σου".

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
Κάποιοι δεν έχουν γκόμενα και πηγαίνουν στους οίκους ανοχής για να κάνουν σεξ. Άλλοι έχουν γκόμενα και δεν πηγαίνουν στους οίκους ανοχής. Άλλοι έχουν γκόμενα και πάνε παράλληλα στους οίκους ανοχής. Το σεξ είναι απόλαυση. Και επιπλέον έχει εμπορευματοποιηθεί τα τελευταία 25 χρόνια, οπότε οι κοπέλες που εργάζονται στους οίκους ανοχής προσφέρουν σεξ έναντι αμοιβής. Είναι επαγγελματίες. Το επάγγελμα τους είναι το σεξ. απο ανεκαθεν ηταν εμπορευματοποιημενο το σεξ φιλε μου
απο αρχαιοτατων χρονων το σεξ ειναι εμπορευματοποιημενο , πανταν ηταν ετσι  ;)
Ομως η βασικη λεπτομερια σε αυτο ειναι η παντελης ελλειψη αισθηματος και αυτο φανταζομαι ειναι απολυτα κατανοητο
σεξ αγοραζεις και οχι αγαπη και αισθημα
Αυτα ειναι θεμα τυχης και δεν αγοραζονται ποτε.....
Μονο οι ''αξιοι'' τα απολαμβανουν

Προσωπικά, η πρώτη μου φορά ήταν με πουτάνα και αφού δεν είχα ποτέ γκόμενα, σε αυτές πήγαινα και πάω για τις σεξουαλικές μου επαφές. Έμαθα πολλά σχετικά με το σεξ από τις συναναστροφές μου μαζί τους τόσα χρόνια. Είμαι σε θέση να κατανοήσω τα προβλήματα τους και τις δυσκολίες του επαγγέλματος τους. Είναι ηρωίδες για μένα.
κοιτα φιλε μου το να πας γιατι δεν εχεις κοπελα το βρισκω απολυτα λογικο.
Οπως και το να καταννοεις ''εν μερει'' τις πολλες δυσκολιες του επαγγελματος αυτου.
Και λεω εν μερει, γιατι ποτε δεν θα μπορεσεις να δεις μεσα απο τα ματια τους, το τι νιωθουν κανοντας πραξη το εργο τους με τον καθεναν μας, αρα υποθετεις οτι κατανοεις τις δυσκολιες μεσα απο αναφορες (πιθανον απο αυτες)

Τωρα οσον αφορα το οτι εμαθες πολλα ....
Αυτο θεωρω οτι ειναι μυθος, εκτος κι αν πας σε στουντιο και εισαι μονιμος πελατης
οποτε το βρισκω λογικο να ''ασχοληθει'' καποια μαζι σου ''λιγο'' περισσοτερο απο το κανονικο.
Αλλωστε τι μπορεις να μαθεις η να νιωσεις σε 15 λεπτα που διαρκει μια πραξη στην ψυχρα ?
Μονο να σχηματισεις μια ιδεα η αποψη μπορεις και αυτο οχι ολοκληρωμενα.....  ;)

Επισκέπτης
Να σου πω λοιπον τι λεω εγω αν υποψιαστω οτι καποια στη δουλεια με γουσταρει:

Picker: Nα ερθω σπιτι σου το βραδυ?

Ελλεηνιδα: Δεν... παμε για καφε καλυτερα?

Picker: E, καλα αφου δε θες θα παω σε μπουρδελο.

Αντε bye!   :rockon:
καλα σου λενε οχι μετα απο τετοιο χωσιμο τυπε :think: :think:
εχεις δικιο ειναι πουτανες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλα τυπε κερδισες αξια τον τιτλο τοθ πιο μαλακα Ελληνα  :2funny: :2funny: :2funny:
next time you can pick a dick

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.758
Πόντοι
7.783
...Αυτό πού ξέρω είναι ότι είναι εντελώς παράλογο να πληρώνουμε γιά να γαμάμε...

Δεν πληρώνετε μόνο για να συνουσιασθείτε.
Κυρίως πληρώνετε για να αποχωρήσει το εκδιδόμενο θήλυ μετά τη συνουσία.

Επισκέπτης
καλα σου λενε οχι μετα απο τετοιο χωσιμο τυπε :think: :think:
εχεις δικιο ειναι πουτανες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλα τυπε κερδισες αξια τον τιτλο τοθ πιο μαλακα Ελληνα  :2funny: :2funny: :2funny:
next time you can pick a dick

Aυτο καταλαβες ρε μαλακα? Οτι μου λενε οχι? Τραβα μια  :jerking: τωρα.

Επισκέπτης
Και επειδη ταιριαζει στο κλιμα των ημερων και την κουβεντα:

Καριολα φεμινιστρια, ελα αμεσως να δουλεψεις εδω!

Εδω ειναι η θεση σου, στο μπουρδελο!   :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Και επειδη ταιριαζει στο κλιμα των ημερων και την κουβεντα:

Καριολα φεμινιστρια, ελα αμεσως να δουλεψεις εδω!

Εδω ειναι η θεση σου, στο μπουρδελο!   :rockon:

μορτη μυηθηκες και εσυ στην ομαδα
του μαυρου θανατου?  :2funny: :2funny: :2funny:
τις ειχαμε προειδοποιησει για ολα αυτα που βλεπουνε
ειχαμε προειδοποιησει πως η συμμαχια θα γινει  :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom