Νέα

Χριστούγεννα στους οίκους ανοχής: Η κοινωνία τις ανέχεται;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 414
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Και όμως δεν διαλέγουνε ούτε αυτές.

Φαντάσου να είσαι γυναίκα κ να πρέπει να την πέσεις σε κάποιον που σου αρέσει,δεν είναι στην φύση...

Πρέπει να περιμένεις να στην πέσει αυτός.

Αν είσαι άντρας σε όποια σου αρέσει την πέφτεις κ αν σου κάτσει έκατσε!!! ;)

Κανεις μεγαλο λαθος, δεν ειναι θεμα φυσης το οτι τα περιμενουν ολα απο σενα, ειναι θεμα κομπλεξισμου των ΕΛΛΕΗΝΙΔΩΝ!

Αυτο ακριβως λεμε, οτι στο δυτικο κοσμο οι γυναικες ειναι πολυ πιο απελευθερωμενες και δεν δισταζουν να εκφρασουν αυθορμητα και ξεκαθαρα τη συμπαθεια τους σε εναν αντρα.

Αυτο ακριβως λεμε εδω τοσα χρονια για τον κομπλεξισμο της ΕΛΛΕΗΝΙΔΑΣ!

Ε, οχι λοιπον, σε καμια Ελλεηνιδα δεν αξιζει να την πεσεις. Ουτε κοπλιμεντο λεμε! Και να τους κοπανας στη μαπα ποσο καλα περνας με τις πουτανες, ετσι για σπασιμο στις ψωλες.  

:rockon:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Κανεις μεγαλο λαθος, δεν ειναι θεμα φυσης το οτι τα περιμενουν ολα απο σενα, ειναι θεμα κομπλεξισμου των ΕΛΛΕΗΝΙΔΩΝ!

Αυτο ακριβως λεμε, οτι στο δυτικο κοσμο οι γυναικες ειναι πολυ πιο απελευθερωμενες και δεν δισταζουν να εκφρασουν αυθορμητα και ξεκαθαρα τη συμπαθεια τους σε εναν αντρα.

Αυτο ακριβως λεμε εδω τοσα χρονια για τον κομπλεξισμο της ΕΛΛΕΗΝΙΔΑΣ!

Ε, οχι λοιπον, σε καμια Ελλεηνιδα δεν αξιζει να την πεσεις. Ουτε κοπλιμεντο λεμε! Και να τους κοπανας στη μαπα ποσο καλα περνας με τις πουτανες, ετσι για σπασιμο στις ψωλες.  ;)
Tί εννοείς αυθόρμητα κ ξεκάθαρα:''μωρό μου σε θέλω,με τρελαίνεις'';;;

Αυτό είναι ανοίξαμε κ σας περιμένουμε...

Aς πούμε παραπάνω λες ότι σε έχουνε ρωτήσει τι κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου(εεε αυτό είναι το πέσιμο τους).

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
6.615
Συναγωνιστές ξεφύγαμε κατά πολύ απ' το θέμα, απορώ πώς δεν έχει επέμβει ακόμα moderator. Προσωπικά λατρεύω τις ιερόδουλες. Επίσης για να το βάλουμε το πράγμα σε μια πιο σωστή βάση ας πούμε μερικές αλήθειες: ΣΙΓΟΥΡΑ το επάγγελμα της ιερόδουλης είναι εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο που κατά την άποψή μου βαρύνει ασυγκρίτως περισσότερο αυτόν που εκμεταλλεύεται την ιερόδουλη (δηλαδή τον προαγωγό) παρά αυτόν που την επισκέπτεται σαν πελάτης & αυτό δεν το λέω επειδή είμαι κι εγώ ένας απ' αυτούς. Επιπλέον, ΔΕ ΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΡΝΕΙΑ. Στον καπιταλισμό διαβρώνονται & εκφυλίζονται & οι ανθρώπινες σχέσεις μαζί με όλα τα άλλα, άρα αυτομάτως προκύπτουν τέτοιες ανάγκες για ανθρώπους μοναχικούς, περιθωριοποιημένους, ανίκανους να επικοινωνήσουν με το άλλο φύλο κατάσταση για την οποία ευθύνεται το οικογενειακό περιβάλλον ("ευνουχισμός" κ.λπ.) Σε μια άλλη κοινωνία απλά το πρόβλημα μετριάζεται για αναπήρους κ.λπ. Στην ουσία αυτό που γίνεται στην πορνεία είναι η γυναίκα να θεωρείται εμπόρευμα που μπορεί να εξυπηρετήσει κάποιες ανάγκες. Φυσικά όμως όπως αναφέρθηκε η πορνεία είναι η πιο τίμια συναλλαγή σχετιζόμενη με την συγκαλυμμένη πορνεία που υπάρχει στην κοινωνία.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
6.615
Aς πούμε παραπάνω λες ότι σε έχουνε ρωτήσει τι κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου(εεε αυτό είναι το πέσιμο τους).

Και δεν το έχει καταλάβει καν :2funny: :2funny: :2funny: Αν όντως ισχύει...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Συναγωνιστές ξεφύγαμε κατά πολύ απ' το θέμα, απορώ πώς δεν έχει επέμβει ακόμα moderator. Προσωπικά λατρεύω τις ιερόδουλες. Επίσης για να το βάλουμε το πράγμα σε μια πιο σωστή βάση ας πούμε μερικές αλήθειες: ΣΙΓΟΥΡΑ το επάγγελμα της ιερόδουλης είναι εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο που κατά την άποψή μου βαρύνει ασυγκρίτως περισσότερο αυτόν που εκμεταλλεύεται την ιερόδουλη (δηλαδή τον προαγωγό) παρά αυτόν που την επισκέπτεται σαν πελάτης & αυτό δεν το λέω επειδή είμαι κι εγώ ένας απ' αυτούς. Επιπλέον, ΔΕ ΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΡΝΕΙΑ. Στον καπιταλισμό διαβρώνονται & εκφυλίζονται & οι ανθρώπινες σχέσεις μαζί με όλα τα άλλα, άρα αυτομάτως προκύπτουν τέτοιες ανάγκες για ανθρώπους μοναχικούς, περιθωριοποιημένους, ανίκανους να επικοινωνήσουν με το άλλο φύλο κατάσταση για την οποία ευθύνεται το οικογενειακό περιβάλλον ("ευνουχισμός" κ.λπ.) Σε μια άλλη κοινωνία απλά το πρόβλημα μετριάζεται για αναπήρους κ.λπ. Στην ουσία αυτό που γίνεται στην πορνεία είναι η γυναίκα να θεωρείται εμπόρευμα που μπορεί να εξυπηρετήσει κάποιες ανάγκες. Φυσικά όμως όπως αναφέρθηκε η πορνεία είναι η πιο τίμια συναλλαγή σχετιζόμενη με την συγκαλυμένη πορνεία που υπάρχει στην κοινωνία.
Και όμως δεν είναι εκτός θέματος,αν σκεφτείς καλύτερα... ;)

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.374
Πόντοι
6.495
Ψαγμένο σε βρίσκω.. Για Μαν Ρει έχουμε κάνα νέο; Τι ώρα φεύγουν τα κορίτσια;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
6.615
Ψαγμένο σε βρίσκω.. Για Μαν Ρει έχουμε κάνα νέο; Τι ώρα φεύγουν τα κορίτσια;

Αυτήν την απορία έχω κι εγώ... Αν & να σου πω την αλήθεια δεν έχω καμία όρεξη να κυκλοφορήσω στον κωλοπεζόδρομο της Μαίζωνος μετά τις 22:00 εκτός αν είμαι με παρέα...

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Διάβασα το άρθρο και θα γράψω μία γνώμη επί του τίτλου όπου αναφέρεται η λέξη "κοινωνία"... και θα περιορίσω την άποψή μου μιλώντας για την Ελληνική κοινωνία, η οποία είναι η κοινωνία του "καλώς φαίνεσθαι"... ...στα γρήγορα όμως, γιατί είμαι 3 μέρες ξενύχτης και βαριέμαι τώρα να φιλοσοφώ...

...η κοινωνία μια χαρά ανέχεται, όταν δεν την παίρνει χαμπάρι η υπόλοιπη κοινωνία οτι... ανέχεται  :grin:

good night everybody... :rolleyes:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
6.615
Διάβασα το άρθρο και θα γράψω μία γνώμη επί του τίτλου όπου αναφέρεται η λέξη "κοινωνία"... και θα περιορίσω την άποψή μου μιλώντας για την Ελληνική κοινωνία, η οποία είναι η κοινωνία του "καλώς φαίνεσθαι"... ...στα γρήγορα όμως, γιατί είμαι 3 μέρες ξενύχτης και βαριέμαι τώρα να φιλοσοφώ...

...η κοινωνία μια χαρά ανέχεται, όταν δεν την παίρνει χαμπάρι η υπόλοιπη κοινωνία οτι... ανέχεται  :grin:

good night everybody... :rolleyes:

Συναγωνιστή αυτοί που κατακεραυνώνουν τη διάβρωση των ηθών είναι μακράν οι πιο αήθεις απ' όλους. Εγγυημένα...

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.374
Πόντοι
6.495
Αυτήν την απορία έχω κι εγώ... Αν & να σου πω την αλήθεια δεν έχω καμία όρεξη να κυκλοφορήσω στον κωλοπεζόδρομο της Μαίζωνος μετά τις 22:00 εκτός αν είμαι με παρέα...

Δεν έχεις κι άδικο, από την άλλη μετά τις 12 στη Βάθης δεν παίζει τίποτα.. Βέβαια, αν υπάρχ(ξ)ουν κορίτσια θα ζωηρέψει η περιοχή. Άντε, όποιος ξέρει ας μας ανοίξει τα ματια.. :tits: :tits:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Εγώ θα δανειστώ την ατάκα του μέγιστου "Τρόμπα","Όλη η κοινωνία είναι ένα μπουρδέλο για αυτό πρέπει και μεις να την ξεσκίσουμε!!!" :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Μαλακιες, ποτε δεν θα σου κανουν καποιο κοπλιμεντο αν δεν τους κανεις πρωτα εσυ. Αnyway, σου λεω οσο μεγαλωνω τοσο λιγοτερο με ενδιαφερουν οι καριολες.

Ειναι δυσκολο να κρατηθεις και να μην πεταξεις το παραμικρο κοπλιμεντο ενω αυτες το κανουν πανευκολα. Ομως με τα χρονια εχω προπονηθει παρα πολυ σε αυτο και πλεον εχω φτασει σε μεγαλο βαθμο αυταρκειας, φυσικα χαρη στις πουτανες.

Γι΄αυτο ειναι τοσο σημαντικες οι πουτανες, μαζι τους κρατας την αυταρκεια και την υπερηφανεια σου και κανεις τις γκομενες να αναρωτιουνται και να σκανε.

Οσο για τους μουνοδουλους, κερασακηδες, καληνυχτακηδες, γκομενοφυλακες που κανουν αυτο ακριβως που θελουν οι Ελλεηνιδες μηπως καποτε γαμησουν... Απλα τους λυπαμαι!  :-

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Μαλακιες, ποτε δεν θα σου κανουν καποιο κοπλιμεντο αν δεν τους κανεις πρωτα εσυ. Αnyway, σου λεω οσο μεγαλωνω τοσο λιγοτερο με ενδιαφερουν οι καριολες.

Ειναι δυσκολο να κρατηθεις και να μην πεταξεις το παραμικρο κοπλιμεντο ενω αυτες το κανουν πανευκολα. Ομως με τα χρονια εχω προπονηθει παρα πολυ σε αυτο και πλεον εχω φτασει σε μεγαλο βαθμο αυταρκειας, φυσικα χαρη στις πουτανες.

Γι΄αυτο ειναι τοσο σημαντικες οι πουτανες, μαζι τους κρατας την αυταρκεια και την υπερηφανεια σου και κανεις τις γκομενες να αναρωτιουνται και να σκανε.

Οσο για τους μουνοδουλους, κερασακηδες, καληνυχτακηδες, γκομενοφυλακες που κανουν αυτο ακριβως που θελουν οι Ελλεηνιδες μηπως καποτε γαμησουν... Απλα τους λυπαμαι!  :-

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
6.615

Συναγωνιστή κάνοντας μια τεράστια προσπάθεια να είμαι επιεικής μαζί σου & παρ' ότι έχεις τα δίκια σου όσον αφορά τη νοοτροπία τους απλά σου λέω ότι έχεις καταλήξει μισογύνης & δεν το έχεις πάρει καν χαμπάρι. Εκτός αν μισείς τις Ελληνίδες (ή ελεεινίδες αν προτιμάς) συγκεκριμένα (πράγμα το οποίο θεωρώ απίθανο), οπότε μάλλον θα πρέπει να μεταναστεύσεις για να βρεις την υγειά σου, να θυμηθείς πώς είναι & ο έξω κόσμος ρε αδερφέ που δεν πληρώνουμε σώνει & καλά για να γαμήσουμε. Και θα επαναλάβω ότι χρειάζεσαι επειγόντως ψυχιατρική βοήθεια & αυτό στο λέω σαν συμβουλή με καμία διάθεση αντιπαράθεσης, άλλωστε ακόμα & αν με βρίσεις δεν πρόκειται να σου απαντήσω. Απλά σε συμπονάω...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ρε γμτ θα με κάνετε να πάω εξωτερικό για ''να βρω την υγειά μου''...

Πραγματικά αναρωτιέμαι πόσο πιο εύκολες είναι πια...

Με ανοιχτά πόδια κ ξεβράκωτες κυκλοφορούνε.... :think:

Επισκέπτης
Συναγωνιστή κάνοντας μια τεράστια προσπάθεια να είμαι επιεικής μαζί σου & παρ' ότι έχεις τα δίκια σου όσον αφορά τη νοοτροπία τους απλά σου λέω ότι έχεις καταλήξει μισογύνης & δεν το έχεις πάρει καν χαμπάρι. Εκτός αν μισείς τις Ελληνίδες (ή ελεεινίδες αν προτιμάς) συγκεκριμένα (πράγμα το οποίο θεωρώ απίθανο), οπότε μάλλον θα πρέπει να μεταναστεύσεις για να βρεις την υγειά σου, να θυμηθείς πώς είναι & ο έξω κόσμος ρε αδερφέ που δεν πληρώνουμε σώνει & καλά για να γαμήσουμε. Και θα επαναλάβω ότι χρειάζεσαι επειγόντως ψυχιατρική βοήθεια & αυτό στο λέω σαν συμβουλή με καμία διάθεση αντιπαράθεσης, άλλωστε ακόμα & αν με βρίσεις δεν πρόκειται να σου απαντήσω. Απλά σε συμπονάω...

Χαχαχα! Φυσικα και δεν συμφωνω μαζι σου. Μισογυνης δεν ειμαι, αλλωστε στις πουτανες φερομαι σαν να ειναι οι πιο σωστες κυριες. Απλα στις "κυριες" φερομαι σαν να ειναι πουτανες, γιατι ουσιαστικα αυτες ειναι χειροτερες πουτανες αλλα δεν το παραδεχονται!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Χαχαχα! Φυσικα και δεν συμφωνω μαζι σου. Μισογυνης δεν ειμαι, αλλωστε στις πουτανες φερομαι σαν να ειναι οι πιο σωστες κυριες. Απλα στις "κυριες" φερομαι σαν να ειναι καραπουτανες, γιατι ουσιαστικα αυτες ειναι χειροτερες πουτανες αλλα δεν το παραδεχονται!
Και δεν είσαι μισογύνης;;; :cheesy:

Δηλαδή πώς συμπεριφέρεσαι στις πουτάνες:

Κοπελιά έλα από πάνω παρακαλώ;;;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
6.615
Και δεν είσαι μισογύνης;;; :cheesy:

Δηλαδή πώς συμπεριφέρεσαι στις πουτάνες:

Κοπελιά έλα από πάνω παρακαλώ;;;

Όχι έχει δίκιο σ' αυτό. Στις ιερόδουλες πρέπει να φερόμαστε ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΑ. Και παραδόξως συμφωνώ με το προηγούμενο post του...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom