Νέα

Χριστούγεννα και η μοναξιά του πουτανιάρη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα urlauber
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 365
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα κανω διακοπές μονος?

• Θα την βγαλω μόνος και γουσταρω

Ψήφοι: 32 21,3%
  • Μόνος σαν την καλαμιά στον κάμπο ,γάμα τα ,χάλια

Ψήφοι: 17 11,3%
  • Στα μπουρδέλα οπως πάντα

Ψήφοι: 10 6,7%
  • Με παρέες

• Με την γκόμενα

• Θα παω ταξιδι

Ψήφοι: 1 0,7%
  • Με την οικογενεια μου

Ψήφοι: 42 28,0%
  • Με την μαμα μου, μονο αυτη με αγαπαει

Ψήφοι: 11 7,3%
  • Με τον γκόμενο μου

Ψήφοι: 2 1,3%
  • Δεν ξερω/δεν απαντω

Ψήφοι: 1 0,7%
  • Θα δουλευω, στα αρχιδια μου ολα, θα παρω διπλο μισθό

Ψήφοι: 4 2,7%
  • Θα δουλευω στις γιορτές γιατι δεν γινετε αλλιως

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    150
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
καλυτερα χριστουγεννα, πρωτοχρονια και γενικως γιορτες = με φιλους και φιλες μακραν.
φαγητακι, γλυκακι, ποτακι, μουσικουλα, παρτακι, χορουλι, φλερτακι, σεξακι κλπ
γονεις και συγγενεις γενικως, μονο μεσημερι για κλασσικη μασα πριν και day after.
να προσθεσω και χαρτακι...

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.751
Πόντοι
3.656
Ούτε που θυμάμαι πόσα χρόνια κάνω Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά μόνος μου. Πλέον το γουστάρω και θα είμαι συνδεδεμένος εδώ στην παρέα του μπου. Ανήμερα θα πάω να δω τους γονείς μου και τον αδερφό μου...οι γονείς μεγαλώνουνε και τώρα που συνειδητοποιώ ότι κάθε χρόνο πλησιάζει η στιγμή που κάποια Χριστούγεννα και κάποια Πρωτοχρονιά δεν θα τους έχω πια, δεν αφήνω τέτοιες μέρες χωρίς να τους δω, εξαιρουμένου κάποιες φορές της γιορτής του Πάσχα.
Αυτό που δεν έχω βιώσει πάντως και πραγματικά νοσταλγώ είναι να κάνω Χριστούγεννα ή Πρωτοχρονιά σε κάποιο καλόγουστο μαγαζί με μια γυναίκα και να φοράμε και οι δυο τα καλά μας.

τυπε δεν καταλαβαινεις τι θα πει χριστουγεννα αν δεν εισαι στο μπου και να διαβαζεις τις γαμωμανες που ριχνει ο ενας χυστης στον αλλο :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Για εμένα πάλι παίδες φεύγει μια χρονιά που γαμηθεικε το σύμπαν και είμαι τόσο μπερδεμένος και ψυχολογίκα χαλιά που σκευτομε να βρω ένα τρόπο ανοδινο να φύγω μπας και ηρεμισο για πάντα τόσο μπερδεμένος είμαι

OP
OP
urlauber

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.569
Πόντοι
1.706
τυπε δεν καταλαβαινεις τι θα πει χριστουγεννα αν δεν εισαι στο μπου και να διαβαζεις τις γαμωμανες που ριχνει ο ενας χυστης στον αλλο :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
Να διαβαζεις κυριακατικο θεμα στο bou

Στο ενα χερι να κρατας ενα μπαγιατικο κρουασαν,
Με το αλλο χερι να μετρας κέρματα, αν συμπληρωνουν δεκάρικο για να κατεβεις με το πενηνταρακι παπί μετάξι να γαμήσεις καμμιά ληγμένη.

Η αποθεωση της καλτίλας

OP
OP
urlauber

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.569
Πόντοι
1.706
Εχει και χειροτερα

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.193
Πόντοι
2.356
Εγώ πάντα σκέφτομαι ότι μπορούσαν τα πράγματα να είναι χειρότερα οπότε δεν θέλω να παραπονιέμαι.Να'μουν πχ σε κανα νοσοκομείο ή μόνος εντελώς ή να δούλευα.

Οκ,θα'θελα κάποιες στιγμές να έχω γυναίκα/παιδιά για να δω πως είναι να το ζεις αυτό.Αλλά εχω τους γονείς μου που ευτυχώς είμαστε και φέτος όλοι μαζί και υγιείς.Αυτό το εκτιμάω κάθε χρόνο όλο και περισσότερο όσο μεγαλώνω.
Respect.

Όλοι σκέφτονται τα Χριστούγεννα βλέποντας εικόνες με το big tree στη Νέα Υόρκη κλπ, αλλά κανείς δε σκέφτεται ότι μπορεί να βρίσκεται σε κανένα θάλαμο νύχτα 24 προς 25 του Δεκέμβρη με μια νοσηλεύτρια η οποία έχει στη βάρδια 15-20 άτομα.

Καλή η χλίδα, αλλά και τα απλά όπως να είναι κανείς υγιής ακόμα και μόνος με ένα ωραίο μπουκάλι κρασί, είναι μια χαρά.

Καλά να περάσουμε (εμείς οι μόνοι)..... εντάξει και σεις οι άλλοι βρε στα ρεβεγιόν με το έτερον ήμισυ, ok. :2funny:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297

Με το αλλο χερι να μετρας κέρματα, αν συμπληρωνουν δεκάρικο για να κατεβεις με το πενηνταρακι παπί μετάξι να γαμήσεις καμμιά ληγμένη.

Η αποθεωση της καλτίλας
"Ξερασογλου παμπλουτου "που έλεγε και η Νανά Σταμάτη....και μετά από όλη αυτήν την φάση Τζιμακος και"Γαμάτε γιατί χανόμαστε"!

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.945
Πόντοι
6.946
Για εμένα πάλι παίδες φεύγει μια χρονιά που γαμηθεικε το σύμπαν και είμαι τόσο μπερδεμένος και ψυχολογίκα χαλιά που σκευτομε να βρω ένα τρόπο ανοδινο να φύγω μπας και ηρεμισο για πάντα τόσο μπερδεμένος είμαι
Φίλε, το ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ σε αυτή την ζωή, είναι ότι κάποια στιγμή, όλοι μας θα ηρεμήσουμε μια για πάντα. Βρες κάτι να σε γεμίζει κάθε ημέρα, λιγότερο ή περισσότερο, πράγματα που σου αρέσουν, κάνε τα και βάλε πρόγραμμα καθημερινό για αυτά.
Ζήσε όσο μπορείς, ότι περισσότερο μπορείς.

Υ.Γ.:Και άσε τις λύσεις για φευγιό(μόνο την ύστατη στιγμή, αν πας για κατάκοιτος στο κρεβάτι, ανήμπορος και μόνος, αρρώστειες τελικού σταδίου και παρόμοια) .

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
"Ξερασογλου παμπλουτου "που έλεγε και η Νανά Σταμάτη....και μετά από όλη αυτήν την φάση Τζιμακος και"Γαμάτε γιατί χανόμαστε"!
Χαθήκαμε τώρα δεν έχει χανόμαστε τότε τα χρόνια του Τζίμη εγώ λέω να καταβε στο Περαία να ποίο να γίνω κόκκαλο και μετα να φύγω να πάω σπίτι και στο δρόμο να με πάρει ο διάολος βαρέθηκα

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.193
Πόντοι
2.356
Φίλε, το ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ σε αυτή την ζωή, είναι ότι κάποια στιγμή, όλοι μας θα ηρεμήσουμε μια για πάντα. Βρες κάτι να σε γεμίζει κάθε ημέρα, λιγότερο ή περισσότερο, πράγματα που σου αρέσουν, κάνε τα και βάλε πρόγραμμα καθημερινό για αυτά.

Υ.Γ.:Και άσε τις λύσεις για φευγιό(μόνο την ύστατη στιγμή, αν πας για κατάκοιτος στο κρεβάτι, ανήμπορος και μόνος, αρρώστειες τελικού σταδίου και παρόμοια) .
Respect... ξανά.

Άδραξε τη μέρα... dead poets society - θυμάται κανείς;

Η ζωή είναι θαυμάσια διότι είναι ένα non-linear, μάλλον chaotic (για μας τους μηχανικούς είναι αυτό) ταξίδι.

Ο θάνατος επίσης είναι θαυμάσιο ότι μας περιμένει κάποια στιγμή.

Φαντάσου να γνώριζες πότε θα πεθάνεις. :confused: :confused: :confused:

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746

Το προσπαθήσα μια φωρα και ειμουν τόσο γκαντεμης που έβγαλα καλοκαίρι σε ένα θάλαμο νοσοκομείου με 5 άτομα αντί να με πάρει ο διάολος

woopsie

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2020
Κριτικές
14
Like
2.659
Πόντοι
1.196
Γενικά τα Χριστούγεννα είναι δύσκολη και στενάχωρη περίοδος για μοναχικούς τύπους όπως είναι η πλειοψηφία(?) των πουτανιαρηδων. Βέβαια και μια μεγάλη μερίδα του κόσμου που δεν είναι μόνοι τους αλλά σε μια σχέση ή παρέα πιο πολύ γιατί έχουν ξεμείνει και συμβιβαστεί εκεί δεν νομίζω να περνάνε καλύτερα. Εγώ ευτυχώς έχω τα δύο φιλαράκια μου για παρέα να περάσουμε καλά τα Χριστούγεννα, το μελομακαρονο κι ο κουραμπιές, αχώριστοι και φέτος! :P

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.193
Πόντοι
2.356
Γενικά τα Χριστούγεννα είναι δύσκολη και στενάχωρη περίοδος για μοναχικούς τύπους όπως είναι η πλειοψηφία(?) των πουτανιαρηδων.
Μπα, μη νομίζεις.

Με ένα 20% επιτυχημένων γάμων , καταλαβαίνει κανείς την συμβατική υποκρισία που θα διαδραματισθεί πάλι σε τραπέζια σε όλη την επικράτεια.

Όσοι είναι μέσα στα καλά αυτά ποσοστά, είναι τυχεροί διότι ζουν μαζί με τους ανθρώπους τους τις χαρές και τις λύπες. Αν θυμάστε το Good Will Hunting, έλεγε μεγάλες κουβέντες για αυτά τα θέματα μέσα από το script ο συγχωρεμένος ο Robin Williams.

Υπάρχει μεγάλη φαινομενική ευτυχία, αυτό θέλω να πω.

Geiler12

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
507
Πόντοι
301
Οκ boys..όπως θέλει ο καθένας και όπως περνάει καλά ,γενικά οι μέρες τον γιορτών έτσι όπως τις έχουν κάνει οι έμποροι καταθλίβουν πολλοί κόσμο γενικά η μουσική,τα δεντράκια με τα φωτάκια και χιονάκια και όλο αυτό το δήθεν εορτάστικο σύνολο αποσκοπή να τρέξεις για αγορές λες και θα περάσεις καλύτερα αν αγοράσεις ένα σωρό βλακείες.Το κόλπο, σε καταθλίβουν για να το ρίξεις στα ψώνια και merry Christmas. Το να δουλέυεις την περίοδο τον γιορτών το τέλειο αντίδοτο ειδικά αν είσαι με συναδέλφους και τσίπουρα..εννοειτε και με την οικογένεια όπως και εγώ. και αν τα έχετε τσουγκίση με καμία αδελφή η αδερφό στην οικογένεια δώστε καμμιά αγκαλιά...!!!
Υ.Γ (την περίοδο των γιορτών πριν και μετα οι κοπέλες πάνε και αυτές στα σπίτια τους,κρατείστε τον οβολό σας για αργότερα μην έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις!)
Καλές γιορτές σε όλους!!!

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.949
Πόντοι
1.056
Την Καλησπερα στους Φιλους......αντε....να πω και εγω τα δικα μου.....
Ρε Μαγκες τι ειναι αυτη η κλαψα.....η ζωη ειναι δικη σας.....και μονος να εισαι βγαινεις και διασκεδαζεις.....δεν θες???παρε ενα μπουκαλι κρασακι βαλε και τα αγαπημενα σου τραγουδια και φτιαξου.....
Προσωπικα για μενα...αδιαφορω για τα Χριστουγεννα(οχι για την γιορτη)....τι να βλεπω....ολοι ειναι μες στην τρελλη χαρα.....δημοσιες σχεσεις...κλπ.....οσο για την Παραμονη Πρωτοχρονιας...η καλυτερη μερα....να κυτταξεις τα λαθη ολης της χρονιας και να τα διορθωσεις... αν μπορεις.... ωστε την καινουργια χρονια να κανεις και λιγοτερα και καινουργια .....
υσ.Χριστουγεννα θα παω για ψαρεμα....παρακτιο...για κανενα Κεφαλοπουλο...καμμια Σαλπα....

Geiler12

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
507
Πόντοι
301

Η αποθεωση της καλτίλας
σου έχω και καλύτερο ....να είσαι με λάπτοπ 15 ετίας με μπαταρία που κρατάει 1,5 λεπτο στο γρηγόρη στο μοναστηράκι προσπαθώντας να βρείς WiFi να μπείς bou.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.909
Πόντοι
6.236
Δυστυχώς, υπάρχει πολλή μοναξιά. Και η μοναξιά δεν έχει να κάνει με το αν κάποιος περιστοιχίζεται από κόσμο ή όχι.
Εσείς που θα είστε μόνοι σας και δεν γουστάρετε, γιατί δεν κανονίζετε μεταξύ σας, να πιείτε ένα κρασί κάπου;

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Aντε και του χρονου μακαρι με μια γυναικουλα συντροφια μου....
1640222951348.png

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Δυστυχώς, υπάρχει πολλή μοναξιά. Και η μοναξιά δεν έχει να κάνει με το αν κάποιος περιστοιχίζεται από κόσμο ή όχι.
Εσείς που θα είστε μόνοι σας και δεν γουστάρετε, γιατί δεν κανονίζετε μεταξύ σας, να πιείτε ένα κρασί κάπου;
Eδώ δεν μπορούνε να τα βρούνε με τον εαυτό τους, θα τα βρούνε με άλλους ?
Αν πατάς στα πόδια σου και ξέρεις τι θέλεις δεν υπάρχει μοναξιά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom