argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.031
- Πόντοι
- 9.297
...και μετά αρχίζει το χαπακωμα.Ισχύει για πολλούς ανθρώπους το παραπάνω
...και μετά αρχίζει το χαπακωμα.Ισχύει για πολλούς ανθρώπους το παραπάνω
να προσθεσω και χαρτακι...καλυτερα χριστουγεννα, πρωτοχρονια και γενικως γιορτες = με φιλους και φιλες μακραν.
φαγητακι, γλυκακι, ποτακι, μουσικουλα, παρτακι, χορουλι, φλερτακι, σεξακι κλπ
γονεις και συγγενεις γενικως, μονο μεσημερι για κλασσικη μασα πριν και day after.
Ούτε που θυμάμαι πόσα χρόνια κάνω Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά μόνος μου. Πλέον το γουστάρω και θα είμαι συνδεδεμένος εδώ στην παρέα του μπου. Ανήμερα θα πάω να δω τους γονείς μου και τον αδερφό μου...οι γονείς μεγαλώνουνε και τώρα που συνειδητοποιώ ότι κάθε χρόνο πλησιάζει η στιγμή που κάποια Χριστούγεννα και κάποια Πρωτοχρονιά δεν θα τους έχω πια, δεν αφήνω τέτοιες μέρες χωρίς να τους δω, εξαιρουμένου κάποιες φορές της γιορτής του Πάσχα.
Αυτό που δεν έχω βιώσει πάντως και πραγματικά νοσταλγώ είναι να κάνω Χριστούγεννα ή Πρωτοχρονιά σε κάποιο καλόγουστο μαγαζί με μια γυναίκα και να φοράμε και οι δυο τα καλά μας.
Να διαβαζεις κυριακατικο θεμα στο bouτυπε δεν καταλαβαινεις τι θα πει χριστουγεννα αν δεν εισαι στο μπου και να διαβαζεις τις γαμωμανες που ριχνει ο ενας χυστης στον αλλο
Respect.Εγώ πάντα σκέφτομαι ότι μπορούσαν τα πράγματα να είναι χειρότερα οπότε δεν θέλω να παραπονιέμαι.Να'μουν πχ σε κανα νοσοκομείο ή μόνος εντελώς ή να δούλευα.
Οκ,θα'θελα κάποιες στιγμές να έχω γυναίκα/παιδιά για να δω πως είναι να το ζεις αυτό.Αλλά εχω τους γονείς μου που ευτυχώς είμαστε και φέτος όλοι μαζί και υγιείς.Αυτό το εκτιμάω κάθε χρόνο όλο και περισσότερο όσο μεγαλώνω.
"Ξερασογλου παμπλουτου "που έλεγε και η Νανά Σταμάτη....και μετά από όλη αυτήν την φάση Τζιμακος και"Γαμάτε γιατί χανόμαστε"!Να διαβαζεις κυριακατικο θεμα στο bou
Στο ενα χερι να κρατας ενα μπαγιατικο κρουασαν,
Με το αλλο χερι να μετρας κέρματα, αν συμπληρωνουν δεκάρικο για να κατεβεις με το πενηνταρακι παπί μετάξι να γαμήσεις καμμιά ληγμένη.
Η αποθεωση της καλτίλας
Φίλε, το ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ σε αυτή την ζωή, είναι ότι κάποια στιγμή, όλοι μας θα ηρεμήσουμε μια για πάντα. Βρες κάτι να σε γεμίζει κάθε ημέρα, λιγότερο ή περισσότερο, πράγματα που σου αρέσουν, κάνε τα και βάλε πρόγραμμα καθημερινό για αυτά.Για εμένα πάλι παίδες φεύγει μια χρονιά που γαμηθεικε το σύμπαν και είμαι τόσο μπερδεμένος και ψυχολογίκα χαλιά που σκευτομε να βρω ένα τρόπο ανοδινο να φύγω μπας και ηρεμισο για πάντα τόσο μπερδεμένος είμαι
Χαθήκαμε τώρα δεν έχει χανόμαστε τότε τα χρόνια του Τζίμη εγώ λέω να καταβε στο Περαία να ποίο να γίνω κόκκαλο και μετα να φύγω να πάω σπίτι και στο δρόμο να με πάρει ο διάολος βαρέθηκα"Ξερασογλου παμπλουτου "που έλεγε και η Νανά Σταμάτη....και μετά από όλη αυτήν την φάση Τζιμακος και"Γαμάτε γιατί χανόμαστε"!
Respect... ξανά.Φίλε, το ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ σε αυτή την ζωή, είναι ότι κάποια στιγμή, όλοι μας θα ηρεμήσουμε μια για πάντα. Βρες κάτι να σε γεμίζει κάθε ημέρα, λιγότερο ή περισσότερο, πράγματα που σου αρέσουν, κάνε τα και βάλε πρόγραμμα καθημερινό για αυτά.
Ζήσε όσο μπορείς, ότι περισσότερο μπορείς.
Υ.Γ.:Και άσε τις λύσεις για φευγιό(μόνο την ύστατη στιγμή, αν πας για κατάκοιτος στο κρεβάτι, ανήμπορος και μόνος, αρρώστειες τελικού σταδίου και παρόμοια) .
Το προσπαθήσα μια φωρα και ειμουν τόσο γκαντεμης που έβγαλα καλοκαίρι σε ένα θάλαμο νοσοκομείου με 5 άτομα αντί να με πάρει ο διάολοςΦίλε, το ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ σε αυτή την ζωή, είναι ότι κάποια στιγμή, όλοι μας θα ηρεμήσουμε μια για πάντα. Βρες κάτι να σε γεμίζει κάθε ημέρα, λιγότερο ή περισσότερο, πράγματα που σου αρέσουν, κάνε τα και βάλε πρόγραμμα καθημερινό για αυτά.
Ζήσε όσο μπορείς, ότι περισσότερο μπορείς.
Υ.Γ.:Και άσε τις λύσεις για φευγιό(μόνο την ύστατη στιγμή, αν πας για κατάκοιτος στο κρεβάτι, ανήμπορος και μόνος, αρρώστειες τελικού σταδίου και παρόμοια) .
Μπα, μη νομίζεις.Γενικά τα Χριστούγεννα είναι δύσκολη και στενάχωρη περίοδος για μοναχικούς τύπους όπως είναι η πλειοψηφία(?) των πουτανιαρηδων.
σου έχω και καλύτερο ....να είσαι με λάπτοπ 15 ετίας με μπαταρία που κρατάει 1,5 λεπτο στο γρηγόρη στο μοναστηράκι προσπαθώντας να βρείς WiFi να μπείς bou.Να διαβαζεις κυριακατικο θεμα στο bou
Στο ενα χερι να κρατας ενα μπαγιατικο κρουασαν,
Με το αλλο χερι να μετρας κέρματα, αν συμπληρωνουν δεκάρικο για να κατεβεις με το πενηνταρακι παπί μετάξι να γαμήσεις καμμιά ληγμένη.
Η αποθεωση της καλτίλας
Eδώ δεν μπορούνε να τα βρούνε με τον εαυτό τους, θα τα βρούνε με άλλους ?Δυστυχώς, υπάρχει πολλή μοναξιά. Και η μοναξιά δεν έχει να κάνει με το αν κάποιος περιστοιχίζεται από κόσμο ή όχι.
Εσείς που θα είστε μόνοι σας και δεν γουστάρετε, γιατί δεν κανονίζετε μεταξύ σας, να πιείτε ένα κρασί κάπου;