Νέα

Χριστούγεννα και η μοναξιά του πουτανιάρη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα urlauber
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 365
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα κανω διακοπές μονος?

• Θα την βγαλω μόνος και γουσταρω

Ψήφοι: 32 21,3%
  • Μόνος σαν την καλαμιά στον κάμπο ,γάμα τα ,χάλια

Ψήφοι: 17 11,3%
  • Στα μπουρδέλα οπως πάντα

Ψήφοι: 10 6,7%
  • Με παρέες

• Με την γκόμενα

• Θα παω ταξιδι

Ψήφοι: 1 0,7%
  • Με την οικογενεια μου

Ψήφοι: 42 28,0%
  • Με την μαμα μου, μονο αυτη με αγαπαει

Ψήφοι: 11 7,3%
  • Με τον γκόμενο μου

Ψήφοι: 2 1,3%
  • Δεν ξερω/δεν απαντω

Ψήφοι: 1 0,7%
  • Θα δουλευω, στα αρχιδια μου ολα, θα παρω διπλο μισθό

Ψήφοι: 4 2,7%
  • Θα δουλευω στις γιορτές γιατι δεν γινετε αλλιως

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    150

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Για εμένα πάλι παίδες φεύγει μια χρονιά που γαμηθεικε το σύμπαν και είμαι τόσο μπερδεμένος και ψυχολογίκα χαλιά που σκευτομε να βρω ένα τρόπο ανοδινο να φύγω μπας και ηρεμισο για πάντα τόσο μπερδεμένος είμαι
Όχι, όχι...μη βιάζεσαι να φύγεις.. υπομονή..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Να διαβαζεις κυριακατικο θεμα στο bou

Στο ενα χερι να κρατας ενα μπαγιατικο κρουασαν,
Με το αλλο χερι να μετρας κέρματα, αν συμπληρωνουν δεκάρικο για να κατεβεις με το πενηνταρακι παπί μετάξι να γαμήσεις καμμιά ληγμένη.

Η αποθεωση της καλτίλας
Παρακμα..

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Το προσπαθήσα μια φωρα και ειμουν τόσο γκαντεμης που έβγαλα καλοκαίρι σε ένα θάλαμο νοσοκομείου με 5 άτομα αντί να με πάρει ο διάολος
Στην Αθήνα έχει ομάδες ψυχολογικής υποστήριξης..κοίτα να πας...τζάμπα είναι ..είναι καλή φάση .θα σου αρέσει...ψαξτο..

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Αυτό ξανά πέστο εγώ που έχω ανθρώπους γύρω μου νιώθω μόνος μου δεν γουστάρω την δουλειά μου και ψαχνωμαι γενικά αλλά και να βρω θα βολευτο κάποια μαλάκια θα κάνω πάλι στο σκατα θα πεσω
Δεν πειράζει..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Είχα επιχείρηση δική μου και τα έκανα μουνι όλα και τώρα δουλευο σε εργοστάσιο χαμάλης γκασμας τέτοιο πρωσοπο που είμαι
Συμβαίνουν αυτά...ούτε ι πρώτος ούτε ο τελευταίος είσαι...έτσι είναι η ζωή..

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.923
Πόντοι
3.656
εννοω τους καλους φιλους, φιλε.
οι οποιοι αντε να ειστε ολοι μαζι απο 10-20 (το πολυ) ατομα μαξ.
με το σκεπτικο σου, οντως δε ξερουμε και σε μας τι ξημερωνει, αρα να καθομαστε μεσα ολοι μερα αγκαλιτσα ολοι μαζι και να περιμενουμε τη δευτερα παρουσια να μας ερθει αγγελικα.
ποσο να κατσεις με γονεις και συγγενεις? τι να πειτε και ποσα κοινα ενδιαφεροντα να εχετε με τη διαφορα ηλικιας που υπαρχει?
παραπανω απο 2-3 ωρες μαξ δεν τραβαει και αρχιζεις να βαριεσαι.
σορρυ, αλλα δεν ειμαι αυτης της αποψης.

Ποιοι είναι οι καλοί φίλοι;Κι εγώ κάποτε νόμιζα ότι είχα 'καλούς' φίλους,αλλά τελικά έπεσα έξω.Μολις βρήκαν μουνί,άντε γεια.Αυτό ήταν κι ένα μάθημα που πήρα απ'τη ζωή,μη δένεσαι με κανέναν εκτος της οικογένειάς σου.

Και το'χω ξαναπει,άλλο 20,άλλο 35-40.Στην ηλικία μας ευτυχώς ή δυστυχώς,αν δεν παίζει σχέση/γκόμενα/σύζυγος,ουσιαστικά έχεις μόνο τους γονείς σου στον κόσμο.Ακόμα και αδέρφια να έχεις,αν έχουν δικιά τους ζωή,είστε σαν ξένοι.

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Για εμένα πάλι παίδες φεύγει μια χρονιά που γαμηθεικε το σύμπαν και είμαι τόσο μπερδεμένος και ψυχολογίκα χαλιά που σκευτομε να βρω ένα τρόπο ανοδινο να φύγω μπας και ηρεμισο για πάντα τόσο μπερδεμένος είμαι

Δε θα πας πουθενα κοψε τις βλακειες . Αυτα οταν ερθει η ωρα μας μη βιαζεσαι σα το Τσιπρα που ζηταει εκλογες . Ακονισε το εργαλειο σου και ετοιμασου για νεες περιπετειες απο το νεο χρονο . Τοσα μουνια εκει εξω . Οσο για συμβουλες ανοιγεις ενα νημα τι σε προβληματιζει και ειμαστε εδω πολλοι μαλακες που θα παρεις τοσες σε σημειο που θα σου φυγουν οι μαυρες σκεψεις :). Εναλλακτικα στειλε μου πμ αδερφε αν μπορω καπου να βοηθησω ή να σε στειλω καπου να λαβεις βοηθεια

Μπραβο ρε μαγκα χρηστη @msakis για τη βοηθεια που προσφερθηκες να δωσεις , το καλυτερο μνμ που εχω διαβασει στο μπου αληθεια . Respect

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.492
Πόντοι
27.261
Ποιοι είναι οι καλοί φίλοι;Κι εγώ κάποτε νόμιζα ότι είχα 'καλούς' φίλους,αλλά τελικά έπεσα έξω.Μολις βρήκαν μουνί,άντε γεια.Αυτό ήταν κι ένα μάθημα που πήρα απ'τη ζωή,μη δένεσαι με κανέναν εκτος της οικογένειάς σου.

Και το'χω ξαναπει,άλλο 20,άλλο 35-40.Στην ηλικία μας ευτυχώς ή δυστυχώς,αν δεν παίζει σχέση/γκόμενα/σύζυγος,ουσιαστικά έχεις μόνο τους γονείς σου στον κόσμο.Ακόμα και αδέρφια να έχεις,αν έχουν δικιά τους ζωή,είστε σαν ξένοι.
ε αμα δεν εχεις καλους φιλους, που να σου εξηγω και τι να καταλαβεις.
αραξε λοιπον με γονεις και θα εισαι οκ, συμφωνα με τα πιστευω σου.
εγω ξαναλεω ειμαι αλλης αποψης, πραγμα που δε χρειαζεται να συμφωνησεις ντε και καλα.
αλλα οπως εσυ εχεις την αποψη σου, ετσι εχω και εγω τη δικια μου.

Cannon 4

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2021
Like
32
Πόντοι
0
Με την κοπέλα μου αλλά δε με άγγιζαν ποτέ τα Χριστούγεννα είναι μια απλή καθημερινή για μένα . Έχει τύχει να περάσω αρκετές φορές μόνος Χριστούγεννα σε Αθήνα και Λονδίνο έχει τύχει και να κοιμάμαι την ώρα που άλλαζε ο χρόνος. Κανένα πρόβλημα . :cheesy: θυμάμαι ιστορία πριν από 5-6 χρόνια παραμονή Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα μόνος εμένα Μεταξουργείο. Με χει πάρει ο ύπνος απ της 9 και σηκώνομαι γύρω στις 4. Πήγα να κόψω κίνηση στα μπου του Μεταξουργείου (2 λεπτά απ' το σπίτι ) και γινόταν της τρελής όλο το Πακιστάν γιόρταζε το νέο ετος

Τελευταία τροποποίηση:

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
Ο πραγματικός φίλος είναι αυτός που θα έρθει νύχτα έξω από το σπίτι σου, διότι έχεις ανάγκη από μετρητά.

Αυτός που αν αρρωστήσεις και δεν υπάρχει ούτε μάνα ούτε αδερφή, θα τρέξει για σένα το πρωΐ στις διοικητικές υπηρεσίες των μπουρδελο-νοσοκομείων μας και το βράδι κατά τις 11 θα είναι εκεί για να σου δώσει ένα ποτήρι νερό, διότι απλά μπορεί να μην έχεις καβάτζες για αποκλειστικές.

Δεν είναι πάνω από 1-2 άτομα για τον καθέναν μας. Συνήθως είναι κάποιο φιλαράκι από το σχολείο, αλλά μπορεί να είναι και από το στρατό διότι βρεθήκαμε κοντά σε αντίξοες συνθήκες π.χ. τότε στα Ίμια.

Σε κάθε περίπτωση, μας αναλογούν περίπου1-2 άτομα. Ακόμα κι ο George Clooney να είσαι, στα ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ θα λακίσουν όλοι.

Αυτά

Paranagua7

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
242
Πόντοι
20
Φιλε να αγαπας τη ζωη σου.με τα μικρα της η τα μεγαλα της...λαθη κανουμε ολοι..και όλοι δεχομαστε τις επιπτώσεις τους...για όλους μας ειναι μια πανω,μετα μια κατω και τουμπαλιν..ΕΞΑΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΑ 10 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ 9 ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.αραξε ρυθμισε οργάνωσε και δρασε..οι αρνητικές σκεψεις δεν ειναι λυση..αισιοδοξια θελει εστω και στα δυσκολα..ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος λενε και έτσι ειναι.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.923
Πόντοι
3.656
Ο πραγματικός φίλος είναι αυτός που θα έρθει νύχτα έξω από το σπίτι σου, διότι έχεις ανάγκη από μετρητά.

Αυτός που αν αρρωστήσεις και δεν υπάρχει ούτε μάνα ούτε αδερφή, θα τρέξει για σένα το πρωΐ στις διοικητικές υπηρεσίες των μπουρδελο-νοσοκομείων μας και το βράδι κατά τις 11 θα είναι εκεί για να σου δώσει ένα ποτήρι νερό, διότι απλά μπορεί να μην έχεις καβάτζες για αποκλειστικές.

Δεν είναι πάνω από 1-2 άτομα για τον καθέναν μας. Συνήθως είναι κάποιο φιλαράκι από το σχολείο, αλλά μπορεί να είναι και από το στρατό διότι βρεθήκαμε κοντά σε αντίξοες συνθήκες π.χ. τότε στα Ίμια.

Σε κάθε περίπτωση, μας αναλογούν περίπου1-2 άτομα. Ακόμα κι ο George Clooney να είσαι, στα ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ θα λακίσουν όλοι.

Αυτά

Τύπε μην το πας τόσο βαθιά.Για μένα τέτοιοι φίλοι δεν υπάρχουν.Στα δύσκολα,μόνο η οικογένεια ή (αν είσαι πολύ τυχερός),κάποια σύντροφος θα σου σταθεί.

Το ότι κάποια από αυτά μπορεί εγώ ή εσύ να τα κάναμε,δε σημαίνει ότι θα τα καναν κι αυτοί

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
Τύπε μην το πας τόσο βαθιά.Για μένα τέτοιοι φίλοι δεν υπάρχουν.Στα δύσκολα,μόνο η οικογένεια ή (αν είσαι πολύ τυχερός),κάποια σύντροφος θα σου σταθεί.
Καθόλου βαθειά.

Επιμένω.

Γνωρίζω ότι ένα φιλαράκι από το σχολείο, αν χρειαστώ το οτιδήποτε, θα είναι εκεί.

Αντίστοιχα χωρίς να το έχουμε συζητήσει ποτέ, θα τρέξω μέσα στη νύχτα για πάρτη του.

Το άτομο 1ου βαθμού συγγένειας που έχω, αναγκαστικά έχουμε σχέσεις - λόγω ληξιαρχείου .

Δεν είμαι μόνος σε αυτή τη φάση, τύπε. Ούτε καν.

Cannon 4

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2021
Like
32
Πόντοι
0

Το ότι κάποια από αυτά μπορεί εγώ ή εσύ να τα κάναμε,δε σημαίνει ότι θα τα καναν κι αυτοί
Συμφωνώ

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.613
Πόντοι
5.060
Αυτό ξανά πέστο εγώ που έχω ανθρώπους γύρω μου νιώθω μόνος μου δεν γουστάρω την δουλειά μου και ψαχνωμαι γενικά αλλά και να βρω θα βολευτο κάποια μαλάκια θα κάνω πάλι στο σκατα θα πεσω
Ρε τύπε έχω διαβάσει τα ποστ σου και ο τρόπος ζωής σου δεν παραπέμπει σε κάποιον που δε γουστάρει τη ζωή του και εύχεται να πεθάνει. Όλο για κάτι τσοντοσινεμάδες βλέπω όπου πας με την γκόμενά σου και κάνεις φάση με άλλα ζευγάρια.

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Και η μαλακια να βλέπεις τους μαλακες, και που πιο αγυμναστοι είναι από εσένα, να είναι βόλτες με τα γκόμενάκια έξω, να φουντώνεις από το κακό σου????

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.912
Πόντοι
736

Αυτά
:respect: :thumbsup::hi:

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.440
Πόντοι
206
Δυστυχώς, υπάρχει πολλή μοναξιά. Και η μοναξιά δεν έχει να κάνει με το αν κάποιος περιστοιχίζεται από κόσμο ή όχι.
Πολύ σωστά.
Πόσοι και πόσοι άνθρωποι δεν είναι μόνοι , αν και έχουν "κύκλο" .
Αν και έχουν δεκάδες "φίλους" και πολλά likes στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Αν και έχουν οικογένεια, με σύζυγο και παιδιά.
Έχουν όμως κάπου να ακουμπήσουν ;
Μεγάλη και πονεμένη ιστορία

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.923
Πόντοι
3.656
Πολύ σωστά.
Πόσοι και πόσοι άνθρωποι δεν είναι μόνοι , αν και έχουν "κύκλο" .
Αν και έχουν δεκάδες "φίλους" και πολλά likes στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Αν και έχουν οικογένεια, με σύζυγο και παιδιά.
Έχουν όμως κάπου να ακουμπήσουν ;
Μεγάλη και πονεμένη ιστορία

Όλοι αυτοί δεν έχουν ζήσει την κανονική μοναξιά,γι'αυτό το λένε.Αυτήν που να μην έχεις άτομο ούτε για καφέ,το τηλέφωνο σου να μη χτυπάει,να βγαίνεις μόνος και να βλέπεις παντού παρέες.Όποιος αυτά δεν τα έχει περάσει έστω και μια περίοδο της ζωής του,ας μη μιλάει για μοναξιά

Αν έχεις συζυγο,παιδιά,φίλους,likes και όλα αυτά και λες δεν έχω κάπου ν'ακουμπήσω,ακούμπα κανα τοίχο ρε μεγάλε μην πέσεις :thumbsdown:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom