Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 16.458
- Πόντοι
- 3.556
Προσωπικά όταν κάνω πράγματα που πραγματικά με γεμίζουν, δε νιώθω μοναξιά κι ας είμαι μόνος.
Μπορείς να το πεις κι έτσι. Η μοναξιά είναι μια κατάσταση του μυαλού. Μπορεί να περιστοιχίζεσαι από ανθρώπους και να νιώθεις πιο μόνος από ό,τι αν ήσουν μόνος. ;)Βασικά κάνεις πράγματα για να ξεχνάς ότι είσαι μόνος
Φταίει το τσάι που ήπια σήμεραΤυπε για 30..
![]()
![]()
Γιατί συγκρινόσουν με άλλους ρε τύπε τέτοιες μέρες; Καθόσουν και έβλεπες αν οι άλλοι είναι με γκόμενα α λα Sadman κι εσύ;πολύ παλιά με ένοιαζαν ΠΟΛΥ τέτοιες μέρες! μου κόστιζαν, ήταν πληγή για μένα, να συγκρίνεις εαυτόν με τον έναν και τον άλλον και να "προσπαθείς να "πιάσεις τη βάση" και να σώσεις την παρτίδα όντας ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ καλύτερος από τους μισούς που θα σου έρχονταν στο νου.
Φταίει το τσάι που ήπια σήμερα![]()
Μαθημα ζωης συνομιληκε συναγωνιστη μου!Ενα μεγαλοΚαλησπέρα και από εμένα και χρόνια πολλά και καλά σε όλους και καλά γιορτές να έχουμεΘα προσπαθήσω να βοηθήσω λίγο σύμφωνα με τα προσωπικά μου βιώματα. Από το 20 μέχρι τα 26 βρέθηκα μόνος στην ζωή, ένας νέος απέναντι στο θηρίο της μοναξιάς, έφτασα στα 25 με τάσεις αυτοκτονίας και αρνητικότητας 100% , έκανα και μια απόπειρα με αποτυχία ευτυχώς...Αλλά επειδή η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις και ανατροπές , βρέθηκε ένας άνθρωπος και με ταρακούνησε (όχι ψυχολόγος) και ξύπνησα από τον ύπνο της αυτοκαταστροφής μου, μου πήρε 3 χρόνια να πατήσω στα πόδια μου και πλέον στα 39 είμαι άλλος άνθρωπος, ξυπνάω και κοιμάμαι χαμογελαστός.Αυτός ο άνθρωπος μου έμαθε πως το μυαλό είναι το πιο χρήσιμο εργαλείο που έχουμε σαν ανθρώποι και αν δεν μάθουμε να το δουλεύουμε θα μας σκοτώσει.Για αυτό μην στεναχωριέστε και να κάνετε οτι αγαπά η καρδιά σας και πάλι σας εύχομαι ότι καλύτερο
![]()
Να είσαι καλά metal μύστη μου !!! Μακάρι να βοηθήσει κάποιον, χαρά μου θα είναι, άλλωστε κι εμένα κάποιος με βοήθησεΜαθημα ζωης συνομιληκε συναγωνιστη μου!Ενα μεγαλοαπο μενα!
![]()
E καλά οι μισές ελλεινιδες ψυχολόγοι δηλώνουν.. Στα αρχιδια μας τι πιστεύουν, πυρ καν επιστήμη δεν είναι η ψυχολογία, η κάθε βαρεμενη καριόλα πήρε ένα κολοχαρτο ψυχολογίας και μας κουνάει το δάχτυλο ότι μπορεί να μας κάνει κριτικη??Από μικρός ήμουν εσωστρεφής ως άνθρωπος. Μια παλιά μου γκόμενα, ψυχολόγος, μου έλεγε συχνά πως είμαι μισάνθρωπος. Έχω κάνει γιορτές μόνος μου χωρίς να νιώσω μοναξιά, by my self but not alone που λένε κι οι Metallica. Καθώς τα χρόνια περνούν όμως κι αντιλαμβάνομαι πως κάποιοι άνθρωποι που αγαπώ ενδέχεται να μην είναι κοντά μου για πολύ καιρό ακόμη και επειδή οι φρενήρεις ρυθμοί της σύγχρονης ζωής δε μας επιτρέπουν την συχνή επαφή με δικούς μας ανθρώπους, προτιμώ τις γιορτές να τις περνώ σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο. Καλές γιορτές σε όλους, όπως κι αν τις περάσετε
Μπορείς να το κάνεις λίγο elaborate αυτό; Εννοείς να το δουλεύουμε για να βιοποριζόμαστε με τη βοήθεια των skills μας ή για να επηρεάζουμε την ψυχολογία μας και τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο;Αυτός ο άνθρωπος μου έμαθε πως το μυαλό είναι το πιο χρήσιμο εργαλείο που έχουμε σαν ανθρώποι και αν δεν μάθουμε να το δουλεύουμε θα μας σκοτώσει.
Γιατί συγκρινόσουν με άλλους ρε τύπε τέτοιες μέρες; Καθόσουν και έβλεπες αν οι άλλοι είναι με γκόμενα α λα Sadman κι εσύ;![]()
Αν θέλεις σου στέλνω πμ αργότερα , τώρα παίζει φαίΜπορείς να το κάνεις λίγο elaborate αυτό; Εννοείς να το δουλεύουμε για να βιοποριζόμαστε με τη βοήθεια των skills μας ή για να επηρεάζουμε την ψυχολογία μας και τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο;
Θα γράψω αργότερα τις εφιαλτικές cult στιγμές που έζησαΩρίων πήγα για τσάι σήμερα ξέρεις...![]()
![]()
![]()
Είμαι πιο μικρός εγώ, δεν τις έχω προλάβει εκείνες τις μέρες παχιών αγελάδων. Άτυχος θα έλεγα, γιατί χώρια από τον ανταγωνισμό ζήσατε εποχές οικονομικής ευμάρειας, έστω και επίπλαστης.ΠΟΙΟΣ δεν έχει ζήσει στις καλές εποχές αυτά...
1) που πήγες διακοπές το καλοκαίρι? (Σωστή απάντηση: 1βδομάδα κάπου κοσμικά να δειχτείς 1βδομάδα στο χωριό γιατί είσαι και καλό παιδί)
2) τι κινητό έχεις και ΤΙ συμβόλαιο έχεις?
3) τι αυτοκίνητο έχεις ποιό θες να πάρεις και αν φυσικά έχεις και τη δυνατότητα να πάρεις κάποιο καταναλωτικό δάνειο για να το αποκτήσεις
4) που μένεις? είσαι στο νοίκι ή δικό σου? Και φυσικά αν σχεδιάζεις να πουλήσεις κανα χωράφι ή ακόμα καλύτερα να πάρεις στεγαστικό για να έχεις και συ το χώρο σου
5) έχεις γκόμενα?
6) και να ΜΗΝ ξεχνάμε ότι επί ΠΑΣΟΚ για ποτό πηγαίναμε στα ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ
όποιος δεν τα ζησε δεν ξέρω τι να πω, είναι άτυχος ή τυχερος
Κατ' αρχάς, χαίρομαι που είσαι καλά.Ωρίων πήγα για τσάι σήμερα ξέρεις...![]()
![]()
![]()
Φαντάσου πάω σπίτι μόνη της η γιαγιά, λέω τι φάση...Κεριά στο σαλόνι και ένα περιέργο αρωματικό χώρου, λέω ή θα με βιάσουν ή θα με τεμαχίσουν για τα νεφρά μου, αφού πίνουμε τσάι φωνάζει μια μια τις κόρες της και ήρθαν ντυμένες λες και πάνε επίσημη επίσκεψη...οτι να νε....αισθάνθηκα σαν να είμαι σε οίκο ανοχής..πάλι καλά με πήρε τηλ ο αδερφός μου και βρήκα προφαση και έφυγα.. Σκεφτόμουν μετά πόσο μαλακάς μπορεί να γίνει κάποιος παραμονή ΧριστουγέννωνΚατ' αρχάς, χαίρομαι που είσαι καλά.
Δεύτερον, πες πες πες!! Πώς την γλύτωσες;
Κουκλε καλησπέρα και χρόνια πολλά με υγεία πάντα..Πολύ σωστά τα λες παίκτη. Δεν πρέπει να υποκύπτουμε στις κοινωνικές συμβάσεις που ντε και καλά μας θέλουν να περνάμε τις γιορτές παρέα με συγγενικά πρόσωπα που μπορεί να μην έχουμε κανένα κοινό και είμαστε μέσα στην υποκρισία. Ας κάνουμε ό,τι μας ευχαριστεί πραγματικά. Το δύσκολο βέβαια είναι όταν συνάδελφοι κλπ σε ρωτάνε τι έκανες μέσα στα Χριστούγεννα και έρχεσαι σε αμήχανη θέση, γιατί πρέπει να πεις ψέματα ότι ήσουν με τους δικούς σου, αλλιώς θα σε θεωρήσουν μονόχνωτο, περίεργο και καταθλιπτικό.