Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.151
- Πόντοι
- 3.506
Oχι με κάλεσε σπίτι για τσάι να μου τις γνωρίσειΣυγγνώμη και βγήκατε μαζί με όλες τις κόρες της;
Oχι με κάλεσε σπίτι για τσάι να μου τις γνωρίσειΣυγγνώμη και βγήκατε μαζί με όλες τις κόρες της;
40 -43 πάνω κάτωΠόσο είναι οι κόρες τύπε? Μεγαλούτσικες πρέπει να'ναι
Ε άμα τρωγόντουσαν ας έκανες τίποτα με καμία. Δεν είναι απαραίτητο ότι θα σας βγει και σε γάμο. ;)Oχι με κάλεσε σπίτι για τσάι να μου τις γνωρίσει
Τι χρώμα ράφι ήταν;40 -43 πάνω κάτω
9/10 είναι που χω είναι dc, έχω και ένα EP, είχα παίξει ως AD στο PC τουλάχιστον prime time σουρνόντουσαν σαν αλκολικό φίδι, και δεν ασχολήθηκα ξανά μαζί τους, έχω σχεδόν κάθε class! να σαι καλά και happy gamingΜια θείτσα 70 ετών θέλει να παντρέψει τις κόρες της και βρήκε εμένα για γαμπρό, τρομάρα μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Aldmeri, high elf sorcerer Vampire
To ζητούμενο είναι αυτές να μας γηροκομίσουν όχι το ανάποδο40 -43 πάνω κάτω
9/10 είναι που χω είναι dc, έχω και ένα EP, είχα παίξει ως AD στο PC τουλάχιστον prime time σουρνόντουσαν σαν αλκολικό φίδι, και δεν ασχολήθηκα ξανά μαζί τους, έχω σχεδόν κάθε class! να σαι καλά και happy gaming
Δεν μου άρεσε η όλη φάση έτσι όπως έγινε...Κατι δεν μου κάθησε καλά για αυτό έφυγαΕ άμα τρωγόντουσαν ας έκανες τίποτα με καμία. Δεν είναι απαραίτητο ότι θα σας βγει και σε γάμο. ;)
Παίζει να έχασες παρτούζα.Δεν μου άρεσε η όλη φάση έτσι όπως έγινε...Κατι δεν μου κάθησε καλά για αυτό έφυγα
Θα μου ρουφούσαν το μεδούλι σαν βαμπίρΠαίζει να έχασες παρτούζα.
9/10 είναι μπλε, ένα κόκκινο, στην έκδοση για pc του eso οι κίτρινοι είναι χώμα και ξεφτίλα και σώνονται από night and morning cap και έχω τα πάντα (σχεδόν) από κλάσειςΤο μονο που καταλαβα ειναι το 9/10 στην αρχη
Όπως και να 'χει, έκανες την καλή πράξη της ημέρας. Έδωσες ελπίδα, έστω και απατηλή ...Νομίζω οτι είναι στάση ζωής
Δε θα ήταν άσχημα να κλείσει έτσι η χρονιά, γιατί μέχρι τώρα μας πηδάει μόνο το '21.Θα μου ρουφούσαν το μεδούλι σαν βαμπίρ
Και εγώ!! Άσχετοι είμαστεΤο μονο που καταλαβα ειναι το 9/10 στην αρχη
Αληθεία δεν έχει δώσει στίγμα σήμερα, θα μπω στο άλλο νήμα να συνεχίσω την ίστορία με την δασκάλα μήπως δώσει το παρόνΌπως και να 'χει, έκανες την καλή πράξη της ημέρας. Έδωσες ελπίδα, έστω και απατηλή ...
(Ο Aristarxos χάθηκε - δεν άκουγε, δεν έβλεπε, έχει και πολλή κίνηση στη Γιαννιτσών...)
Πάλι καλά, άμα σε είχε καλέσει για ουίσκι, μπορεί τώρα να σου λέγαμε "βίον ανθόσπαρτον".Oχι με κάλεσε σπίτι για τσάι να μου τις γνωρίσει
Δεν θα αντέξω με 3 γυναίκες...ούτε ο τσακ νόριςΔε θα ήταν άσχημα να κλείσει έτσι η χρονιά, γιατί μέχρι τώρα μας πηδάει μόνο το '21.
Τόσες ήταν οι κόρες ή και με τη γιαγιά μαζί;Δεν θα αντέξω με 3 γυναίκες...ούτε ο τσακ νόρις
Πάλι καλά, άμα σε είχε καλέσει για ουίσκι, μπορεί τώρα να σου λέγαμε "βίον ανθόσπαρτον".
4 όλες μαζί με την γιαγια...Τόσες ήταν οι κόρες ή και με τη γιαγιά μαζί;