Νέα

Χριστούγεννα και η μοναξιά του πουτανιάρη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα urlauber
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 365
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα κανω διακοπές μονος?

• Θα την βγαλω μόνος και γουσταρω

Ψήφοι: 32 21,3%
  • Μόνος σαν την καλαμιά στον κάμπο ,γάμα τα ,χάλια

Ψήφοι: 17 11,3%
  • Στα μπουρδέλα οπως πάντα

Ψήφοι: 10 6,7%
  • Με παρέες

• Με την γκόμενα

• Θα παω ταξιδι

Ψήφοι: 1 0,7%
  • Με την οικογενεια μου

Ψήφοι: 42 28,0%
  • Με την μαμα μου, μονο αυτη με αγαπαει

Ψήφοι: 11 7,3%
  • Με τον γκόμενο μου

Ψήφοι: 2 1,3%
  • Δεν ξερω/δεν απαντω

Ψήφοι: 1 0,7%
  • Θα δουλευω, στα αρχιδια μου ολα, θα παρω διπλο μισθό

Ψήφοι: 4 2,7%
  • Θα δουλευω στις γιορτές γιατι δεν γινετε αλλιως

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    150

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Eδώ δεν μπορούνε να τα βρούνε με τον εαυτό τους, θα τα βρούνε με άλλους ?
Αν πατάς στα πόδια σου και ξέρεις τι θέλεις δεν υπάρχει μοναξιά
Αυτό ξανά πέστο εγώ που έχω ανθρώπους γύρω μου νιώθω μόνος μου δεν γουστάρω την δουλειά μου και ψαχνωμαι γενικά αλλά και να βρω θα βολευτο κάποια μαλάκια θα κάνω πάλι στο σκατα θα πεσω

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Είχα επιχείρηση δική μου και τα έκανα μουνι όλα και τώρα δουλευο σε εργοστάσιο χαμάλης γκασμας τέτοιο πρωσοπο που είμαι

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.243
Πόντοι
206
Μη ζηλεύετε τόσο όλους αυτούς που θα βρίσκονται με την οικογένεια, τα παιδιά, τα συμπεθέρια, τα κουνιάδια κλπ..............Στη συντριπτική πλειοψηφία υπάρχει γκρίνια, σπόντες, καυγάδες, μεθύσια που φέρνουν παρεξηγήσεις......................Στο κάτω κάτω αν το φιλοσοφήσεις μια κανονική μερα είναι με 24 ώρες............Περνάει απίστευτα γρήγορα.............Απορώ γιατί στο internet υπάρχουν sites που μετράνε το πόσες μέρες απομένουν για τα Χριστούγεννα.......................Την ημέρα των Χριστουγέννων να φανταστείτε γράφει 365.................Ούτε αυτήν δεν χαίρονται............Απλώς μετράνε και μετράνε.......................Χαρείτε τη μέρα λοιπόν και περάστε καλά όπως και όπου βρίσκεστε............Φάτε ένα καλό φαγητό, πιείτε ένα ωραίο κρασί, πάρτε τηλέφωνο ένα αγαπημένο πρόσωπο, κάντε ότι γουστάρετε ...............Στο κάτω κάτω με το που έρχεται το απόγευμα τα γλέντια σε όλα τα σπίτια έχουν τελειώσει.....................

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.856
Πόντοι
6.236
Αν πατάς στα πόδια σου και ξέρεις τι θέλεις δεν υπάρχει μοναξιά
Και να ίσχυε αυτό που λες, δεν πατάνε όλοι οι άνθρωποι στα πόδια τους ρε φίλε, τι να κάνουμε τώρα; Να τους βάλουμε σε ένα πλοίο και να τους στείλουμε;

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.243
Πόντοι
206
Δυστυχώς, υπάρχει πολλή μοναξιά. Και η μοναξιά δεν έχει να κάνει με το αν κάποιος περιστοιχίζεται από κόσμο ή όχι.
Εσείς που θα είστε μόνοι σας και δεν γουστάρετε, γιατί δεν κανονίζετε μεταξύ σας, να πιείτε ένα κρασί κάπου;
Καλή ιδέα η συνάντηση μελών του bou που θα είναι μόνοι τις γιορτές για κρασάκι κουβεντούλα κλπ......
Να ενώσετε τις μοναξιές σας που λένε...............Το σίγουρο είναι ότι εφόσον υπάρχει κοινό ενδιαφέρον θα περάσετε καλά................Και πού ξέρετε μπορεί να περάσετε τόσο καλά που να ζηλέψουμε κι εμείς που θα είμαστε με τους ίδιους και τους ίδιους.......(σίγουρα θα ζηλέψουμε δηλαδή).........

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.100
Πόντοι
3.506
Και να ίσχυε αυτό που λες, δεν πατάνε όλοι οι άνθρωποι στα πόδια τους ρε φίλε, τι να κάνουμε τώρα; Να τους βάλουμε σε ένα πλοίο και να τους στείλουμε;
Καλό είναι όμως να το μαθαίνουνε κι ατό σιγά σιγά :wink: Nurture your soul and your life will bloom :sunglasses:

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Για εμένα πάλι παίδες φεύγει μια χρονιά που γαμηθεικε το σύμπαν και είμαι τόσο μπερδεμένος και ψυχολογίκα χαλιά που σκευτομε να βρω ένα τρόπο ανοδινο να φύγω μπας και ηρεμισο για πάντα τόσο μπερδεμένος είμαι

ΜΗΝ γράφεις και σκέφτεσαι χαζά τύπε!
Κατανοώ πως υπάρχουν και οι πολύ χάλια περίοδοι στην ζωή ενός ανθρώπου αλλά ρόδα είναι και γυρίζει οπότε προσπάθησε να αποβάλεις τις αρνητικές σκέψεις από το μυαλό σου...
*Εάν μπορώ πάντως να βοηθήσω ΜΗΝ διστάσεις να στείλεις π.μ.

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
ΜΗΝ γράφεις και σκέφτεσαι χαζά τύπε!
Κατανοώ πως υπάρχουν και οι πολύ χάλια περίοδοι στην ζωή ενός ανθρώπου αλλά ρόδα είναι και γυρίζει οπότε προσπάθησε να αποβάλεις τις αρνητικές σκέψεις από το μυαλό σου...
*Εάν μπορώ πάντως να βοηθήσω ΜΗΝ διστάσεις να στείλεις π.μ.
Σε ευχαριστώ πολύ

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
καλυτερα χριστουγεννα, πρωτοχρονια και γενικως γιορτες = με φιλους και φιλες μακραν.
φαγητακι, γλυκακι, ποτακι, μουσικουλα, παρτακι, χορουλι, φλερτακι, σεξακι κλπ
γονεις και συγγενεις γενικως, μονο μεσημερι για κλασσικη μασα πριν και day after.

Κι όμως οι φίλοι σήμερα είναι αύριο ΟΧΙ αδερφέ μου !
Θεωρώ πως αρκετοί το έχετε διαπιστώσει κάποια στιγμή στην ζωή σας...
Καλοί οι φίλοι, συνάδελφοι κτλ. ΔΕΝ αντιλέγω αλλά σαν την οικογένεια ΔΕΝ έχει πίστεψέ με!
Όπως έγραψε πολύ ορθά και ο φίλος @Sub-Zero οι περισσότεροι απ'τους γονείς μας (όσοι είμαστε τυχεροί να τους έχουμε ακόμα) είναι μίας ηλικίας που σήμερα είναι αύριο όχι...
Οπότε καλό είναι αυτές τις μέρες να ΜΗΝ τους αφήνουμε μόνους και να τους κάνουμε μια μεγάλη αγκαλιά διότι τις επόμενες εορτές μπορεί να είναι αργά....

manilakano

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2021
Like
174
Πόντοι
0
Μαλακιες ψυχοαναγκασμοι...Τι χριστουγεννα μοναξια και παπαριες...αμα εισαι ταξιδιωτης στη ζωη, δε στεκεσαι πουθενα. Απολαμβανεις την ελευθερια κι εισαι ωραιος. Αντε σκεψου παντρεμενος με 2-3 κουτσουβελα να σε τσουβαλιασουνε σε κανα τραπεζι με τα σογια κτλ κι εσυ να πνιγεσε να μη μπορεις να βγαλεις αχνα, να χαμογελας να λες στη υγεια μας και του χρονου και να σκεφτεσαι μακαρι του χρονου να'με λευτερος.

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.208
Πόντοι
20.686
Καλοί οι φίλοι, συνάδελφοι κτλ. ΔΕΝ αντιλέγω αλλά σαν την οικογένεια ΔΕΝ έχει πίστεψέ με!
Όπως έγραψε πολύ ορθά και ο φίλος @Sub-Zero οι περισσότεροι απ'τους γονείς μας (όσοι είμαστε τυχεροί να τους έχουμε ακόμα) είναι μίας ηλικίας που σήμερα είναι αύριο όχι...
Οπότε καλό είναι αυτές τις μέρες να ΜΗΝ τους αφήνουμε μόνους και να τους κάνουμε μια μεγάλη αγκαλιά διότι τις επόμενες εορτές μπορεί να είναι αργά....
Φίλε για το τελευταίο νασαι σιγουρος και μην το ξεχνάς.
Είχα καθιερώσει πάντα τη μέρα των Χριστουγέννων και του Πάσχα να την περνάω με τους γονείς για αυτό το λόγο.
Ακόμη και όταν απέκτησα δική μου οικογένεια.
Πριν τρία χρόνια έχασα τον πατέρα μου και φέτος δυστυχώς και τη μητέρα.
Ήδη αυτή η μέρα που έρχεται μου φαίνεται κενή .
Ποτέ μην ξεχνάτε τους δικους σας όσο ζουν........

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Όλα σχετικά είναι,κι αυτοί που έχουν γυναίκα γκόμενα,κάποιοι θα λένε,τι τυχεροί που είσται μόνοι και δεν έχετε κανέναν στο κεφάλι σας.μια χαρά και έτσι.καλες γιορτές και καλή χρονιά να εχουμε

OP
OP
urlauber

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
Μπα, μη νομίζεις.

Με ένα 20% επιτυχημένων γάμων , καταλαβαίνει κανείς την συμβατική υποκρισία που θα διαδραματισθεί πάλι σε τραπέζια σε όλη την επικράτεια.

Όσοι είναι μέσα στα καλά αυτά ποσοστά, είναι τυχεροί διότι ζουν μαζί με τους ανθρώπους τους τις χαρές και τις λύπες. Αν θυμάστε το Good Will Hunting, έλεγε μεγάλες κουβέντες για αυτά τα θέματα μέσα από το script ο συγχωρεμένος ο Robin Williams.

Υπάρχει μεγάλη φαινομενική ευτυχία, αυτό θέλω να πω.
Τα χριστουγεννα, δεντρο, δωρακια, αηβασιλης, τραγουδακια ειναι για μονο τα παιδια

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.459
Πόντοι
27.261
εννοω τους καλους φιλους, φιλε.
οι οποιοι αντε να ειστε ολοι μαζι απο 10-20 (το πολυ) ατομα μαξ.
με το σκεπτικο σου, οντως δε ξερουμε και σε μας τι ξημερωνει, αρα να καθομαστε μεσα ολοι μερα αγκαλιτσα ολοι μαζι και να περιμενουμε τη δευτερα παρουσια να μας ερθει αγγελικα.
ποσο να κατσεις με γονεις και συγγενεις? τι να πειτε και ποσα κοινα ενδιαφεροντα να εχετε με τη διαφορα ηλικιας που υπαρχει?
παραπανω απο 2-3 ωρες μαξ δεν τραβαει και αρχιζεις να βαριεσαι.
σορρυ, αλλα δεν ειμαι αυτης της αποψης.

• Like
Αντιδράσεις: vril

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom