Νέα

Χριστούγεννα και η μοναξιά του πουτανιάρη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα urlauber
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 365
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα κανω διακοπές μονος?

• Θα την βγαλω μόνος και γουσταρω

Ψήφοι: 32 21,3%
  • Μόνος σαν την καλαμιά στον κάμπο ,γάμα τα ,χάλια

Ψήφοι: 17 11,3%
  • Στα μπουρδέλα οπως πάντα

Ψήφοι: 10 6,7%
  • Με παρέες

• Με την γκόμενα

• Θα παω ταξιδι

Ψήφοι: 1 0,7%
  • Με την οικογενεια μου

Ψήφοι: 42 28,0%
  • Με την μαμα μου, μονο αυτη με αγαπαει

Ψήφοι: 11 7,3%
  • Με τον γκόμενο μου

Ψήφοι: 2 1,3%
  • Δεν ξερω/δεν απαντω

Ψήφοι: 1 0,7%
  • Θα δουλευω, στα αρχιδια μου ολα, θα παρω διπλο μισθό

Ψήφοι: 4 2,7%
  • Θα δουλευω στις γιορτές γιατι δεν γινετε αλλιως

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    150

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.116
Πόντοι
6.236

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.116
Πόντοι
6.236

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.054
Πόντοι
456
Η αλήθεια ότι η ελληνική δεν προσφέρεται για νέες γνωριμίες, άσχετα από το τι λένε οι ελληναρες.. Πιο εύκολο είναι να κάνεις παρέες στην Αμερική η στη Αγγλία πάρα εδώ.. Εδώ πχ πάω γυμναστήριο δε. Μιλάει κανένας, λες και του σκότωσες το παρέα, ο καθένας μιλάει μόνο στο κύκλο του και αυτο είναι.. Έχει 2,ε γκόμενές πχ με έχουνε δει καμία 50αρια φορές και ούτε σκατα στη φάτσα να είχα, λες και είμαι αόρατος φαση?.. Στο εξωτερικό πχ ένα γεια τυπικά δεν θα το λέγανε??
εσύ να τους λες γεια πρώτος

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.166
Πόντοι
9.297
an eίναι καλό κορίτσι και νοικκυρά πάρτην.. θα είσαι σίγουρος ότι είναι πιστή..
Σωστά....τέτοιο χάλι που είναι...δεν θα την παίρνει ούτε ο ύπνος...αποκαταστήσε την εσύ και μετά γυρνάς στα κορίτσια μας οπότε θέλεις.Αν κάνεις και παιδιά μαζί της ίσως μοιάσουν σε εσένα κατά 50%

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.166
Πόντοι
9.297
χαρούπια , μπανάνες, πτερύγιο καρχαρία, έχει αφροδισιακά..
Σιγά μην έχει και εκχύλισμα από φτερά νυχτερίδας....αρκετά έχουμε υποστεί απο νυχτεριδες μην μας σκάσει καμμία κασκαρικα και από καρχαρία.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.116
Πόντοι
6.236

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Σιγά μην έχει και εκχύλισμα από φτερά νυχτερίδας....αρκετά έχουμε υποστεί απο νυχτεριδες μην μας σκάσει καμμία κασκαρικα και από καρχαρία.
και η ουρά τίγρη σιβηρίας έιναι πολύ αφροδισιακή λένε... μια φορά κυνήγησα και όντως δίνει άλλη ώθηση...

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.116
Πόντοι
6.236
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Πολύ σωστά τα λες παίκτη. Δεν πρέπει να υποκύπτουμε στις κοινωνικές συμβάσεις που ντε και καλά μας θέλουν να περνάμε τις γιορτές παρέα με συγγενικά πρόσωπα που μπορεί να μην έχουμε κανένα κοινό και είμαστε μέσα στην υποκρισία. Ας κάνουμε ό,τι μας ευχαριστεί πραγματικά. Το δύσκολο βέβαια είναι όταν συνάδελφοι κλπ σε ρωτάνε τι έκανες μέσα στα Χριστούγεννα και έρχεσαι σε αμήχανη θέση, γιατί πρέπει να πεις ψέματα ότι ήσουν με τους δικούς σου, αλλιώς θα σε θεωρήσουν μονόχνωτο, περίεργο και καταθλιπτικό.
Το καλυτερο ειναι να εχεις καναν συναδελφο σαν τον Κιμανιο τον Β' και να συζητατε μαζι τις εξορμησεις στα μουνολιβαδα και ασε τους αλλους να κουρευονται

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Φαντάσου πάω σπίτι μόνη της η γιαγιά, λέω τι φάση...Κεριά στο σαλόνι και ένα περιέργο αρωματικό χώρου, λέω ή θα με βιάσουν ή θα με τεμαχίσουν για τα νεφρά μου, αφού πίνουμε τσάι φωνάζει μια μια τις κόρες της και ήρθαν ντυμένες λες και πάνε επίσημη επίσκεψη...οτι να νε....αισθάνθηκα σαν να είμαι σε οίκο ανοχής..πάλι καλά με πήρε τηλ ο αδερφός μου και βρήκα προφαση και έφυγα.. Σκεφτόμουν μετά πόσο μαλακάς μπορεί να γίνει κάποιος παραμονή Χριστουγέννων :confused:
Σιγα ρε μαν, μια χαρα, ορθη, κοινωνικη και αντρικια κινηση. Ο τεραστιος Γιουγκερμαν επινε καφεδακι σχεδον καθημερινα με τις γεροντοκορες γειτονισσες.

Τελευταία τροποποίηση:

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.334
Πόντοι
446
Χριστουγεννα 2009 μονος στο εξωτερικο

-με ειχε εγκαταλειψει η πρωην, δεν απαντουσε ουτε στα τηλεφωνα
-1 χρόνο ανεργος
-αφραγκος
-χωρις ρευμα για 2 βδομαδες, μου το κοψαν λογω χρεών, θερμανση ειχα
-οι εκει γνωστοί δεν απαντουσαν στα τηλεφωνα, ντρεπομουν και να πω πως μου κοψαν το ρευμα.
-πηγα σε μικρομαγαζο της γειτονιας που ημουν κ πελατης να φορτωσω το κινητο μου αλλα το αναισθητο χαιβανι βορειοευρωπαια μαγαζατορας μου απαντηση μονολεκτικά "οχι"

Μετα απο τοτε ,ολες οι γιορτες μου φαινονται καλυτερες
Ρε φίλε τι να πω...μπραβο σου που άντεξες ....εγω 30 ώρες ήμουν χωρίς ρευμα στο σπίτι μου στην ελλάδα , χωρίς θέρμανση και για να την παλέψω το τελευταίο βράδυ ,να φορτίσω το κινητό και να κάνω ένα ζεστό μπάνιο , πήγα σε ξενοδοχείο και πήρα και μια πουτάνα ....

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Δεν μου άρεσε η όλη φάση έτσι όπως έγινε...Κατι δεν μου κάθησε καλά για αυτό έφυγα
Προσεχε γιατι ειναι πιθανο να σου πασαρουν το πιο μπαζο στην αρχη. Αν πρεπει να διαλεξεις καποια, διαλεξε την τελευταια στη σειρα :wink:

OP
OP
urlauber

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.585
Πόντοι
1.706
Ρε φίλε τι να πω...μπραβο σου που άντεξες ....εγω 30 ώρες ήμουν χωρίς ρευμα στο σπίτι μου στην ελλάδα , χωρίς θέρμανση και για να την παλέψω το τελευταίο βράδυ ,να φορτίσω το κινητό και να κάνω ένα ζεστό μπάνιο , πήγα σε ξενοδοχείο και πήρα και μια πουτάνα ....
Τι ξενοδοχειο κ πουτανα.
Με ψωμι του τοστ, ζαμπον κ τυρι σε φετες την εβγαζα, τα διατηρουσα στην αυλη που εκανε κρύο

loveforyour69

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
117
Πόντοι
1
Το καλύτερο είναι να πας και να κλειστείς για 2-3 ημέρες σε ένα FKK Γερμανία

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Παιδες, ό,τι και να λεμε εμεις, η μεγαλυτερη μοναξια υπαρχει

- σε ανθρωπους αστεγους
- σε ανθρωπους υπεργηρους που ειναι μονοι στο σπιτι
- σε ανθρωπους κατακοιτους
- σε ανθρωπους με νοητικα προβληματα
- σε ανθρωπους με τεραστια ψυχικα προβληματα, οπως βαρια καταθλιψη, ναρκομανεις, κλπ
- σε ορφανα που δεν εχουν κανεναν στον κοσμο
- φυλακισμενους (εξαιρουνται οσοι εχουν διαπραξει κτηνωδιες)

Τετοιες μερες, αλλα αν μπορειτε και ολοκληρο το χρονο, βοηθατε τετοιους ανθρωπους
Το να βοηθας ειναι η υπερτατη και η πιο ολοκληρωμενη πραξη του ανθρωπου

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Τυπε και εγώ έχω μια μιλφάρα και πηδιόμαστε. Μονο με τα μπουρδελα δεν θα τη πάλευα.
Ναι, αλλά δε μου κάνει κούκου μαζί της. Πιο πολύ τον ψυχολόγο μου κάνει χωρίς να την πηδάω. :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom