Νέα

Χριστούγεννα και η μοναξιά του πουτανιάρη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα urlauber
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 365
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα κανω διακοπές μονος?

• Θα την βγαλω μόνος και γουσταρω

Ψήφοι: 32 21,3%
  • Μόνος σαν την καλαμιά στον κάμπο ,γάμα τα ,χάλια

Ψήφοι: 17 11,3%
  • Στα μπουρδέλα οπως πάντα

Ψήφοι: 10 6,7%
  • Με παρέες

• Με την γκόμενα

• Θα παω ταξιδι

Ψήφοι: 1 0,7%
  • Με την οικογενεια μου

Ψήφοι: 42 28,0%
  • Με την μαμα μου, μονο αυτη με αγαπαει

Ψήφοι: 11 7,3%
  • Με τον γκόμενο μου

Ψήφοι: 2 1,3%
  • Δεν ξερω/δεν απαντω

Ψήφοι: 1 0,7%
  • Θα δουλευω, στα αρχιδια μου ολα, θα παρω διπλο μισθό

Ψήφοι: 4 2,7%
  • Θα δουλευω στις γιορτές γιατι δεν γινετε αλλιως

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    150

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Ίσως και να ψάχνουμε δικαιολογίες που δεν είμαστε ευτυχισμένοι. Και πιστεύουμε ότι φταίει ότι δεν έχουμε κάτι-χρήματα, πολλές παρέες, ησυχία, καλή δουλειά, παιδιά κλπ. Και να τα είχαμε, πάλι στην ίδια εσωτερική κατάσταση θα ήμασταν βέβαια.
Είναι και τρεις το πρωί...
συμφωνώ

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Απλά έχω την απορία,αν δεν εξαφανίζουν τη μοναξιά γυναίκα,παιδιά,φίλοι κλπ,τί την εξαφανίζει;
μπορεί να είσαι παντρεμένος με παιδιά και να νοιωθες πάλι μόνος.. αυτό συμβαίνει αν δεν σε αγαπαέι η γυνάικα σου και δεν έχεις καλή σχέση με τα παιδιά σου..
η μοναξιά εξαφανίζεται από ένα συνδυασμό παραγόντων ( εργασία, ισορροπημένες ανθρώπινες σχέσεις, ισορροπημένες σχέσεις με κοπέλες κλπ) και από προσωπική εργασία με τον εαυτό..

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Εγώ το προσπαθουσα τον περασμένο χειμώνα και το καλοκαίρι ήρθε αλλά όχι όπως το ήθελα και έτσι έφαγα μήνες στο νοσοκομείο αλλά δεν έφυγα ίσως βρεθεί κάτι ποίο αποτελέσματικο και φύγω και ηρεμισο για πάντα
μπες στο ιντερνετ και βρες ομάδες ψυχολογικής υποστήριξης στην αθήνα.. είναι καλή φάση.. πάρε κανά ζάναξ - λεξοτανίλ να ηρεμήσεις λίγο και μην πίνεις αλκοόλ για ένα διάστημα..

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
μπορεί να είσαι παντρεμένος με παιδιά και να νοιωθες πάλι μόνος.. αυτό συμβαίνει αν δεν σε αγαπαέι η γυνάικα σου και δεν έχεις καλή σχέση με τα παιδιά σου..
η μοναξιά εξαφανίζεται από ένα συνδυασμό παραγόντων ( εργασία, ισορροπημένες ανθρώπινες σχέσεις, ισορροπημένες σχέσεις με κοπέλες κλπ) και από προσωπική εργασία με τον εαυτό..
Τον Sadman τον κόβω σε μερικά χρόνια να παντρεύεται καμιά ξέμπαρκη μπάζο 40άρα, να κάνει παιδιά μαζί της και να μετανιώνει τι μαλακία έκανε.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Τον Sadman τον κόβω σε μερικά χρόνια να παντρεύεται καμιά ξέμπαρκη μπάζο 40άρα, να κάνει παιδιά μαζί της και να μετανιώνει τι μαλακία έκανε.
μπορεί να μην το μετανοιώσει... αν ταιριάζουν οι προσωπικότητες μετά από λίγο δεν ενδιαφέρεσαι για την εμφάνιση.. αν τον αγαπάει και τον φροντίζει, γιατί όχι; ας είναι και άσχημη.. καλός άνθρωπος να είναι..
πιο καλά να είναι και ομορφη και καλή, αλλά αν πρεπει να διαλέξεις μεταξύ των δύο, καλύτερα να είναι καλό κορίτσι..

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
μπορεί να μην το μετανοιώσει... αν ταιριάζουν οι προσωπικότητες μετά από λίγο δεν ενδιαφέρεσαι για την εμφάνιση.. αν τον αγαπάει και τον φροντίζει, γιατί όχι; ας είναι και άσχημη.. καλός άνθρωπος να είναι..
πιο καλά να είναι και ομορφη και καλή, αλλά αν πρεπει να διαλέξεις μεταξύ των δύο, καλύτερα να είναι καλό κορίτσι..
Πιο πολύ το είπα από την άποψη ότι θα δει πως η γυναίκα, η οικογένεια και τα παιδιά μπορεί τελικά να μη σε κάνουν ευτυχισμένο. Και με τις πιθανότητες για διαζύγιο εναντίον του τη σημερινή εποχή μπορεί να καταστραφεί και ψυχολογικά και οικονομικά.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.166
Πόντοι
9.297
Λιγο απ' ολα φανταζομαι. Θα φαμε θα πιουμε και με call-girls θα κοιμηθουμε.
Πέρασα την Πρωτοχρονιά του 2012 με μπουρδελοτσαρκα στην Θεσσαλονίκη με παρέα συναγωνιστή ...ήταν απωθημένο που σβήστηκε πλέον.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και μετά θα εφαρμοστεί το ρητό "Άλλου τρως άλλου πίνεις άλλου πας και το δίνεις).

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.166
Πόντοι
9.297
Και μετά θα εφαρμοστεί το ρητό "Άλλου τρως άλλου πίνεις άλλου πας και το δίνεις).
Μόνος για να μην ρισκάρω να κολλήσω covit
Και πάλι δεν ζηλεύω τους παντρεμένους...άσε που μάλλον ζηλεύουν εμένα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.982
Πόντοι
3.656

Περισσότερο οι ανθρώπινες σχέσεις.Και εργασία να έχεις,αν είσαι μόνο σπίτι-δουλειά,πάλι θα νιώθεις μόνος.

Επίσης,κάτι άλλο που σε ρίχνει είναι η σύγκριση με άλλους.Αν βλέπεις τους γύρω σου να έχουν αυτό που εσένα σου λείπει.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.982
Πόντοι
3.656

Κι εμεις ξέμπαρκοι θα είμαστε στα 40,δε θα μας έχουν και για κελεπούρια

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
μπες στο ιντερνετ και βρες ομάδες ψυχολογικής υποστήριξης στην αθήνα.. είναι καλή φάση.. πάρε κανά ζάναξ - λεξοτανίλ να ηρεμήσεις λίγο και μην πίνεις αλκοόλ για ένα διάστημα..
Με παρακολουθεί ψυχίατρος και μου γράφει φάρμακα και είμαι ήρεμος όσο μπωρο την παλεύω

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Περισσότερο οι ανθρώπινες σχέσεις.Και εργασία να έχεις,αν είσαι μόνο σπίτι-δουλειά,πάλι θα νιώθεις μόνος.

Επίσης,κάτι άλλο που σε ρίχνει είναι η σύγκριση με άλλους.Αν βλέπεις τους γύρω σου να έχουν αυτό που εσένα σου λείπει.
na mη ζηλεύεις..ο καθένας έχει τα δικά του προβλήματα..

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Με παρακολουθεί ψυχίατρος και μου γράφει φάρμακα και είμαι ήρεμος όσο μπωρο την παλεύω
ωραία ! σκέψου θετικά !

Υπάρχουν κι αυτοί που δεν έχουν
δε γίνεται αυτό.. ή δεν τα λένε ή δεν τα βλέπεις..

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.440
Πόντοι
206
Δίκιο έχεις και εσύ. Το χειρότερο από όλα, ίσως είναι αυτό που περιγράφεις. Όμως, δεν μπορούμε παρά να αναγνωρίσουμε ότι υπάρχει και η άλλη κατάσταση, που περιγράφει ο @7spirit. Προφανώς και οι δύο καταστάσεις δείχνουν ότι ίσως ο άνθρωπος κάνει κάτι λάθος στη ζωή του. Ή ότι δεν συμβιβάζεται καθόλου (πρώτη περίπτωση) ή ότι δεν κάνει τίποτα άλλο παρά να συμβιβάζεται - κάνει μόνο αυτά που θέλουν οι άλλοι να κάνει (δεύτερη περίπτωση). Προφανώς και οι δύο αυτές καταστάσεις είναι "λανθασμένες", εφόσον ο άνθρωπος δεν νιώθει ευτυχής. Και επειδή μια ζωή την έχουμε (κλισέ, το ξέρω, αλλά είναι η αλήθεια) και η πιθανότητα να είναι και απρόσμενα σύντομη δεν είναι αμελητέα, καλό είναι να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βγαίνουμε από την όποια "μίζερη" κατάσταση βιώνουμε.
Εύχομαι, από καρδιάς, καλά Χριστούγεννα σε όλους. Ιδίως σε όσους περάσουν μόνοι τους αυτές τις "δύσκολες" μέρες, όχι από επιλογή τους, στέλνω μια μεγάλη και ζεστή αγκαλιά με την ελπίδα οι επόμενες γιορτές να τους βρουν όπως οι ίδιοι επιθυμούν.
Χρόνια πολλά σε όλους !!
Λοιπόν, ούτε παραγγελία να το είχα. Μιλούσα για ευχές σήμερα με έναν φίλο.
Παντρεμένος με 2 μικρά παιδιά.
Όπως μιλάγαμε για οικογένειες κλπ μου λέει επί λέξει , "Νομίζω ότι υπάρχω μόνο ως πορτοφόλι".
Όντως η γυναίκα του με τη μάνα της κυριολεκτικά τον κάνουν ό,τι θέλουν. Αυτός έχει καλή δουλειά , μπαίνει στα 40 τώρα.
Αυτή πρώην party animal που αποφάσισε να νοικοκυρευτεί. Δεν νομίζω να τον κερατώνει πάντως.
Κλασική περίπτωση άντρα που δεν είχε πέραση στις γυναίκες και παντρεύτηκε την πρώτη του σχέση στα 35.
Πολύ συνηθισμένο φαινόμενο για άντρες αυτής της γενιάς, όσο κι αν πουλάνε φούμαρα ότι γαμούσαν κι έδερναν όταν ήταν μικροί.
Να μια περίπτωση άντρα λοιπόν που ενώ τυπικά έχει "αποκατασταθεί", ουσιαστικά... μήπως λείπει κάτι;
Και ανάλογες γυναικείες περιπτώσεις υπάρχουν.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.982
Πόντοι
3.656
δε γίνεται αυτό.. ή δεν τα λένε ή δεν τα βλέπεις..

Δεν μπορεί να πε΄φτει και τόσο θέατρο

Αν ο άλλος είναι καλά,το καταλαβαίνεις.Αν είναι σκατά,πάλι το καταλαβαίνεις.

Χρόνια πολλά σε όλους !!
Λοιπόν, ούτε παραγγελία να το είχα. Μιλούσα για ευχές σήμερα με έναν φίλο.
Παντρεμένος με 2 μικρά παιδιά.
Όπως μιλάγαμε για οικογένειες κλπ μου λέει επί λέξει , "Νομίζω ότι υπάρχω μόνο ως πορτοφόλι".
Όντως η γυναίκα του με τη μάνα της κυριολεκτικά τον κάνουν ό,τι θέλουν. Αυτός έχει καλή δουλειά , μπαίνει στα 40 τώρα.
Αυτή πρώην party animal που αποφάσισε να νοικοκυρευτεί. Δεν νομίζω να τον κερατώνει πάντως.
Κλασική περίπτωση άντρα που δεν είχε πέραση στις γυναίκες και παντρεύτηκε την πρώτη του σχέση στα 35.
Πολύ συνηθισμένο φαινόμενο για άντρες αυτής της γενιάς, όσο κι αν πουλάνε φούμαρα ότι γαμούσαν κι έδερναν όταν ήταν μικροί.
Να μια περίπτωση άντρα λοιπόν που ενώ τυπικά έχει "αποκατασταθεί", ουσιαστικά... μήπως λείπει κάτι;
Και ανάλογες γυναικείες περιπτώσεις υπάρχουν.

Θα προτιμούσε να'ναι μπακούρι;

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.271
Πόντοι
8.815
παιδια το μονος δεν ειναι ''ναι θα τη βγαλω μονος,αλλα θα παω να φαω στην αδερφη-μανα-θεια που θα ειναι εκει και τα ξαδερφια-ανηψια κτλ,να φαμε ολοι μαζι''. αυτο ειναι αρχιδια μονος.
δεν νομιζω οτι καποιος εχει ζησει την πραγματικη μοναξια,να μην εχεις κανεναν,μηδεν τιποτα πως το λενε. τοτε μπορουμε να μιλησουμε για μοναξια αρχιδατη και οχι μενω μονος μου αλλα θα παω σε τρια σπιτια να φαω.

by the way στη δουλεια ειμαι αλλα θα παω σπιτι και θα βρω κοσμο.οσοι ειστε μονοι,μη μασατε γιατι το bourdela ειναι ανοιχτο 24/7 με κοσμο να πειτε καμια μαλακια να περασει ευχαριστα η ωρα.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.116
Πόντοι
6.236
Δεν μπορεί να πε΄φτει και τόσο θέατρο

Αν ο άλλος είναι καλά,το καταλαβαίνεις.Αν είναι σκατά,πάλι το καταλαβαίνεις.
Α μην το λες. Βλέπεις ζευγάρια αγαπημένα για τον κόσμο αλλά τι γίνεται μέσα στο σπίτι τους, ούτε που το φαντάζεσαι. Το θέατρο που μπορεί να πέφτει ξεπερνάει και παράσταση της Επιδαύρου....

Τελευταία τροποποίηση:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
παιδια το μονος δεν ειναι ''ναι θα τη βγαλω μονος,αλλα θα παω να φαω στην αδερφη-μανα-θεια που θα ειναι εκει και τα ξαδερφια-ανηψια κτλ,να φαμε ολοι μαζι''. αυτο ειναι αρχιδια μονος.
δεν νομιζω οτι καποιος εχει ζησει την πραγματικη μοναξια,να μην εχεις κανεναν,μηδεν τιποτα πως το λενε. τοτε μπορουμε να μιλησουμε για μοναξια αρχιδατη και οχι μενω μονος μου αλλα θα παω σε τρια σπιτια να φαω.

by the way στη δουλεια ειμαι αλλα θα παω σπιτι και θα βρω κοσμο.οσοι ειστε μονοι,μη μασατε γιατι το bourdela ειναι ανοιχτο 24/7 με κοσμο να πειτε καμια μαλακια να περασει ευχαριστα η ωρα.
Λογικά, "μόνοι" αυτοί εννοούν single...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom