Τον ενοχλεί, για αυτό την διαφημίζει στο bouΔεν σε ενοχλεί?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ε μία ίσον καμίαμια φορα πηγε μονο.αλλα με 2 μαζι!
Τον ενοχλεί, για αυτό την διαφημίζει στο bouΔεν σε ενοχλεί?
Ε μία ίσον καμίαμια φορα πηγε μονο.αλλα με 2 μαζι!
Για εναν πιανεται σε αυτη τη περιπτωση μην ανησυχειςμια φορα πηγε μονο.αλλα με 2 μαζι!
Δεν έχω ασχοληθεί πολύ με τη ψυχολογία του swinger ... Λίγα που άκουσα από ψυχολόγο κάποια στιγμή υποστήριζε για το συγκεκριμένο ότι πολλοί δεν ενοχλούνται και δεν τους πειράζει, αρκεί να μην διαταραχθεί το δικό τους κόμματι στη σχέση...Τον ενοχλεί, για αυτό την διαφημίζει στο bou
Για εναν πιανεται σε αυτη τη περιπτωση μην ανησυχεις
ελπιζω να συνεχισει μονοΓια εναν πιανεται σε αυτη τη περιπτωση μην ανησυχεις
Δεν απάντησες όμως..σε πειράζει ή όχι? ( Αν θες μας λες)μια φορα πηγε μονο.αλλα με 2 μαζι!
Καλά τα έλεγε ο ψυχολόγοςΔεν έχω ασχοληθεί πολύ με τη ψυχολογία του swinger ... Λίγα που άκουσα από ψυχολόγο κάποια στιγμή υποστήριζε για το συγκεκριμένο ότι πολλοί δεν ενοχλούνται και δεν τους πειράζει, αρκεί να μην διαταραχθεί το δικό τους κόμματι στη σχέση...
Οκ δεν σε ενοχλεί λοιπόν...ελπιζω να συνεχισει μονο
ελπιζω να συνεχισει μονο
Σε φαντάζομαι σαν τον Κλιντ ισγουντ να προχωράς μόνος στα στενά της μπουρδελοπεριοχης μέσα στην παγωνιά και στον κρυο ανεμο... Μπαίνεις στο μπουρδέλο, λες στην τσατσά : " Πιάσε ένα Μεταξά τριάρι να ζεσταθώ και φώναξε την κοπέλα" τσατσά: πισωκολλητο, ελεύθερα πιασίματα 20 ευρώ" ( σιγά μη σου δώσει Μεταξά..)Αυτό μας συμφέρει τους μουναχικούς μπουρδελιάρηδες τις γιορτές.
Έτσι είναι.. μπορεί να είσαι με παρέα και να νιώθεις μόνος.. μπορεί να είσαι μόνος και να νιώθεις οκ.. περίεργα φαινόμενα ( εντάξει , έχουν εξήγηση ..)Δυστυχώς, υπάρχει πολλή μοναξιά. Και η μοναξιά δεν έχει να κάνει με το αν κάποιος περιστοιχίζεται από κόσμο ή όχι.
Ίσως και να ψάχνουμε δικαιολογίες που δεν είμαστε ευτυχισμένοι. Και πιστεύουμε ότι φταίει ότι δεν έχουμε κάτι-χρήματα, πολλές παρέες, ησυχία, καλή δουλειά, παιδιά κλπ. Και να τα είχαμε, πάλι στην ίδια εσωτερική κατάσταση θα ήμασταν βέβαια.Έτσι είναι.. μπορεί να είσαι με παρέα και να νιώθεις μόνος.. μπορεί να είσαι μόνος και να νιώθεις οκ.. περίεργα φαινόμενα ( εντάξει , έχουν εξήγηση ..)
Mια μόνο λύση, αν θες λύση.Όλοι αυτοί δεν έχουν ζήσει την κανονική μοναξιά,γι'αυτό το λένε.Αυτήν που να μην έχεις άτομο ούτε για καφέ,το τηλέφωνο σου να μη χτυπάει,να βγαίνεις μόνος και να βλέπεις παντού παρέες.Όποιος αυτά δεν τα έχει περάσει έστω και μια περίοδο της ζωής του,ας μη μιλάει για μοναξιά
Αν έχεις συζυγο,παιδιά,φίλους,likes και όλα αυτά και λες δεν έχω κάπου ν'ακουμπήσω,ακούμπα κανα τοίχο ρε μεγάλε μην πέσεις
Eξαρτάται από την γυναίκα, τα παιδιά, τους φίλους.Απλά έχω την απορία,αν δεν εξαφανίζουν τη μοναξιά γυναίκα,παιδιά,φίλοι κλπ,τί την εξαφανίζει;
Και άλλοι περνούν μια απόφαση και βάζουν τέλος στην ζωή τους μόνοι τους και μπορεί να πληγώσουν κόσμο αλλά εκείνοι όταν νιώθουν ότι δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν φεύγουν καλές γιορτές να έχετεMια μόνο λύση, αν θες λύση.
Ψάξου.
Δεν φταίνε οι άλλοι αλλά εσύ.
Eξαρτάται από την γυναίκα, τα παιδιά, τους φίλους.
Μόνο η ύπαρξή τους, δεν την εξαφανίζει.
Και στο ΔρομοκαΪτιο πολλοί είναι μαζεμένοι αλλά μάλλον μόνοι τους..
Με σκέτο hardware (κορμιά) δεν βγαίνει, χρειάζεται και software ( μυαλό και συναισθήματα)
Κάποιοι άλλοι προσπαθούνε να βρουν τις λύσεις τους στις εκκλησίες, στην Χρυσή Αυγή, χούλιγκαν σε ομάδες και σφάζονται ....
Αλλοι πάνε διακοπές Φολέγανδρο και σκοτώνουν την παρέα τους, γάμα τα ..
Σε ρώτησα και τις προάλλες, αλλά δε μου απάντησες. Έχεις γκόμενα παρτόλα που βγαίνετε στους τσοντοσινεμάδες και περνάτε καλά με άλλα ζευγάρια. Τι παράπονο έχεις από τη ζωή σου;Και άλλοι περνούν μια απόφαση και βάζουν τέλος στην ζωή τους μόνοι τους και μπορεί να πληγώσουν κόσμο αλλά εκείνοι όταν νιώθουν ότι δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν φεύγουν καλές γιορτές να έχετε
Δεν είναι η ζωή αυτο μια αρρώστια είναι ένα γούστοΣε ρώτησα και τις προάλλες, αλλά δε μου απάντησες. Έχεις γκόμενα παρτόλα που βγαίνετε στους τσοντοσινεμάδες και περνάτε καλά με άλλα ζευγάρια. Τι παράπονο έχεις από τη ζωή σου;
Δεν περνάς καλά όμως έτσι; Δε χαίρεσαι τη ζωή σου;Δεν είναι η ζωή αυτο μια αρρώστια είναι ένα γούστο
Τι βλακεία έκανες;Και άλλοι περνούν μια απόφαση και βάζουν τέλος στην ζωή τους μόνοι τους και μπορεί να πληγώσουν κόσμο αλλά εκείνοι όταν νιώθουν ότι δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν φεύγουν καλές γιορτές να έχετε