Νέα

Χριστούγεννα και η μοναξιά του πουτανιάρη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα urlauber
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 365
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα κανω διακοπές μονος?

• Θα την βγαλω μόνος και γουσταρω

Ψήφοι: 32 21,3%
  • Μόνος σαν την καλαμιά στον κάμπο ,γάμα τα ,χάλια

Ψήφοι: 17 11,3%
  • Στα μπουρδέλα οπως πάντα

Ψήφοι: 10 6,7%
  • Με παρέες

• Με την γκόμενα

• Θα παω ταξιδι

Ψήφοι: 1 0,7%
  • Με την οικογενεια μου

Ψήφοι: 42 28,0%
  • Με την μαμα μου, μονο αυτη με αγαπαει

Ψήφοι: 11 7,3%
  • Με τον γκόμενο μου

Ψήφοι: 2 1,3%
  • Δεν ξερω/δεν απαντω

Ψήφοι: 1 0,7%
  • Θα δουλευω, στα αρχιδια μου ολα, θα παρω διπλο μισθό

Ψήφοι: 4 2,7%
  • Θα δουλευω στις γιορτές γιατι δεν γινετε αλλιως

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    150

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.116
Πόντοι
6.236

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Τον ενοχλεί, για αυτό την διαφημίζει στο bou :headbaning1:
Δεν έχω ασχοληθεί πολύ με τη ψυχολογία του swinger ... Λίγα που άκουσα από ψυχολόγο κάποια στιγμή υποστήριζε για το συγκεκριμένο ότι πολλοί δεν ενοχλούνται και δεν τους πειράζει, αρκεί να μην διαταραχθεί το δικό τους κόμματι στη σχέση...

paixnidi_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
4.445
Πόντοι
456

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.116
Πόντοι
6.236
Δεν έχω ασχοληθεί πολύ με τη ψυχολογία του swinger ... Λίγα που άκουσα από ψυχολόγο κάποια στιγμή υποστήριζε για το συγκεκριμένο ότι πολλοί δεν ενοχλούνται και δεν τους πειράζει, αρκεί να μην διαταραχθεί το δικό τους κόμματι στη σχέση...
Καλά τα έλεγε ο ψυχολόγος

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
ελπιζω να συνεχισει μονο

Αν σε εχει κερατωσει αδερφε τοτε μη χαλιεσαι καθολου , καλα εκανε αφου ετσι γουσταρε , κανενας δεν ανηκει κανενος και χωρισε την . Αν αφορα swinging τοτε παλι καλα εκανε αφου τη βρισκετε ετσι οποτε ολα καλα και στις 2 περιπτωσεις

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Αυτό μας συμφέρει τους μουναχικούς μπουρδελιάρηδες τις γιορτές.
Σε φαντάζομαι σαν τον Κλιντ ισγουντ να προχωράς μόνος στα στενά της μπουρδελοπεριοχης μέσα στην παγωνιά και στον κρυο ανεμο... Μπαίνεις στο μπουρδέλο, λες στην τσατσά : " Πιάσε ένα Μεταξά τριάρι να ζεσταθώ και φώναξε την κοπέλα" τσατσά: πισωκολλητο, ελεύθερα πιασίματα 20 ευρώ" ( σιγά μη σου δώσει Μεταξά..)

Τελευταία τροποποίηση:

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Δυστυχώς, υπάρχει πολλή μοναξιά. Και η μοναξιά δεν έχει να κάνει με το αν κάποιος περιστοιχίζεται από κόσμο ή όχι.
Έτσι είναι.. μπορεί να είσαι με παρέα και να νιώθεις μόνος.. μπορεί να είσαι μόνος και να νιώθεις οκ.. περίεργα φαινόμενα ( εντάξει , έχουν εξήγηση ..)

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.116
Πόντοι
6.236
Έτσι είναι.. μπορεί να είσαι με παρέα και να νιώθεις μόνος.. μπορεί να είσαι μόνος και να νιώθεις οκ.. περίεργα φαινόμενα ( εντάξει , έχουν εξήγηση ..)
Ίσως και να ψάχνουμε δικαιολογίες που δεν είμαστε ευτυχισμένοι. Και πιστεύουμε ότι φταίει ότι δεν έχουμε κάτι-χρήματα, πολλές παρέες, ησυχία, καλή δουλειά, παιδιά κλπ. Και να τα είχαμε, πάλι στην ίδια εσωτερική κατάσταση θα ήμασταν βέβαια.
Είναι και τρεις το πρωί...

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Όλοι αυτοί δεν έχουν ζήσει την κανονική μοναξιά,γι'αυτό το λένε.Αυτήν που να μην έχεις άτομο ούτε για καφέ,το τηλέφωνο σου να μη χτυπάει,να βγαίνεις μόνος και να βλέπεις παντού παρέες.Όποιος αυτά δεν τα έχει περάσει έστω και μια περίοδο της ζωής του,ας μη μιλάει για μοναξιά

Αν έχεις συζυγο,παιδιά,φίλους,likes και όλα αυτά και λες δεν έχω κάπου ν'ακουμπήσω,ακούμπα κανα τοίχο ρε μεγάλε μην πέσεις :thumbsdown:
Mια μόνο λύση, αν θες λύση.
Ψάξου.
Δεν φταίνε οι άλλοι αλλά εσύ.
Απλά έχω την απορία,αν δεν εξαφανίζουν τη μοναξιά γυναίκα,παιδιά,φίλοι κλπ,τί την εξαφανίζει;
Eξαρτάται από την γυναίκα, τα παιδιά, τους φίλους.
Μόνο η ύπαρξή τους, δεν την εξαφανίζει.
Και στο ΔρομοκαΪτιο πολλοί είναι μαζεμένοι αλλά μάλλον μόνοι τους..

Με σκέτο hardware (κορμιά) δεν βγαίνει, χρειάζεται και software ( μυαλό και συναισθήματα)

Κάποιοι άλλοι προσπαθούνε να βρουν τις λύσεις τους στις εκκλησίες, στην Χρυσή Αυγή, χούλιγκαν σε ομάδες και σφάζονται ....
Αλλοι πάνε διακοπές Φολέγανδρο και σκοτώνουν την παρέα τους, γάμα τα ..

Τελευταία τροποποίηση:

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Mια μόνο λύση, αν θες λύση.
Ψάξου.
Δεν φταίνε οι άλλοι αλλά εσύ.

Eξαρτάται από την γυναίκα, τα παιδιά, τους φίλους.
Μόνο η ύπαρξή τους, δεν την εξαφανίζει.
Και στο ΔρομοκαΪτιο πολλοί είναι μαζεμένοι αλλά μάλλον μόνοι τους..

Με σκέτο hardware (κορμιά) δεν βγαίνει, χρειάζεται και software ( μυαλό και συναισθήματα)

Κάποιοι άλλοι προσπαθούνε να βρουν τις λύσεις τους στις εκκλησίες, στην Χρυσή Αυγή, χούλιγκαν σε ομάδες και σφάζονται ....
Αλλοι πάνε διακοπές Φολέγανδρο και σκοτώνουν την παρέα τους, γάμα τα ..
Και άλλοι περνούν μια απόφαση και βάζουν τέλος στην ζωή τους μόνοι τους και μπορεί να πληγώσουν κόσμο αλλά εκείνοι όταν νιώθουν ότι δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν φεύγουν καλές γιορτές να έχετε

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Και άλλοι περνούν μια απόφαση και βάζουν τέλος στην ζωή τους μόνοι τους και μπορεί να πληγώσουν κόσμο αλλά εκείνοι όταν νιώθουν ότι δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν φεύγουν καλές γιορτές να έχετε
Σε ρώτησα και τις προάλλες, αλλά δε μου απάντησες. Έχεις γκόμενα παρτόλα που βγαίνετε στους τσοντοσινεμάδες και περνάτε καλά με άλλα ζευγάρια. Τι παράπονο έχεις από τη ζωή σου;

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Εγώ το προσπαθουσα τον περασμένο χειμώνα και το καλοκαίρι ήρθε αλλά όχι όπως το ήθελα και έτσι έφαγα μήνες στο νοσοκομείο αλλά δεν έφυγα ίσως βρεθεί κάτι ποίο αποτελέσματικο και φύγω και ηρεμισο για πάντα

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Σε ρώτησα και τις προάλλες, αλλά δε μου απάντησες. Έχεις γκόμενα παρτόλα που βγαίνετε στους τσοντοσινεμάδες και περνάτε καλά με άλλα ζευγάρια. Τι παράπονο έχεις από τη ζωή σου;
Δεν είναι η ζωή αυτο μια αρρώστια είναι ένα γούστο

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Τι βλακεία έκανες; :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom