αυτο μου θυμιζει το μενω μονος μου αλλα παω στη μαμακα στο απο πανω σπιτι,να μου βαλει να φαω και καθε βδομαδα της δινω τα απλυταΛογικά, "μόνοι" αυτοί εννοούν single...
οπως ειπα λοιπον,αρχιδια μονος.
αυτο μου θυμιζει το μενω μονος μου αλλα παω στη μαμακα στο απο πανω σπιτι,να μου βαλει να φαω και καθε βδομαδα της δινω τα απλυταΛογικά, "μόνοι" αυτοί εννοούν single...
Αυτές είναι γιορτές για αυτοκτονία.Χριστουγεννα 2009 μονος στο εξωτερικο
-με ειχε εγκαταλειψει η πρωην, δεν απαντουσε ουτε στα τηλεφωνα
-1 χρόνο ανεργος
-αφραγκος
-χωρις ρευμα, μου το κοψαν λογω χρεών, θερμανση ειχα
-οι εκει γνωστοί δεν απαντουσαν στα τηλεφωνα, ντρεπομουν και να πω πως μου κοψαν το ρευμα.
-πηγα σε μικρομαγαζο της γειτονιας που ημουν κ πελατης να φορτωσω το κινητο μου αλλα το αναισθητο χαιβανι βορειοευρωπαια μαγαζατορας μου απαντηση μονολεκτικά "νάιν"
Μετα απο τοτε ολες οι γιορτες μου φαινονται καλυτερες
οριστε,αυτο ειναι μονος. θα μπορουσες τουλαχιστον να εισαι μονος με δουλεια και ρευμα αλλα σε πηγε ορθοπεταλια εκεινη η χρονια.Χριστουγεννα 2009 μονος στο εξωτερικο
-1 χρόνο ανεργος
-αφραγκος
-χωρις ρευμα, μου το κοψαν λογω χρεών, θερμανση ειχα
-οι εκει γνωστοί δεν απαντουσαν στα τηλεφωνα, ντρεπομουν και να πω πως μου κοψαν το ρευμα.
-πηγα σε μικρομαγαζο της γειτονιας που ημουν κ πελατης να φορτωσω το κινητο μου αλλα το αναισθητο χαιβανι βορειοευρωπαια μαγαζατορας μου απαντηση μονολεκτικά "νάιν"
Μετα απο τοτε ολες οι γιορτες μου φαινονται καλυτερες
Κοίτα, ο συγκεκριμένος όχι.Θα προτιμούσε να'ναι μπακούρι;
Αυτό θα ήταν και ένα παράδειγμα για τον σαντμαν να καταλάβει ότι η περίοδος αυτή που αντικειμενικά ήταν άσχημη για σένα δεν σε επηρέασε από το να ορθοποδήσεις ξανά στα πόδια σου. Βέβαια, ο σαντμαν θα έβρισκε (όπως κάνει πάντα) ένα αντιεπιχείρημα της πούτσας για να δικαιολογήσει τη μιζέρια του.Χριστουγεννα 2009 μονος στο εξωτερικο
-1 χρόνο ανεργος
-αφραγκος
-χωρις ρευμα για 2 βδομαδες, μου το κοψαν λογω χρεών, θερμανση ειχα
-πηγα σε μικρομαγαζο της γειτονιας που ημουν κ πελατης να φορτωσω το κινητο μου αλλα το αναισθητο χαιβανι βορειοευρωπαια μαγαζατορας μου απαντηση μονολεκτικά "οχι"
Μετα απο τοτε ,ολες οι γιορτες μου φαινονται καλυτερες
Χρόνια πολλά για την γιορτή σου!!Ξερω οτι θα με παρουν τηλεφωνο 30-40 ατομα να μου ευχηθουν για την γιορτη μου...
τόσο άσχημη είναι η κοπέλα;Εντάξει, κι εγώ που είπα ότι θα τα περάσω μόνος, αρχίδια μόνος θα είμαι, να πω την αλήθεια. Με έχει καλέσει για φαγητό ένα μπάζο που γαμάω και ελλείψει καλύτερων επιλογών θα πάω. Δεν είμαι καθόλου περήφανος γι' αυτό, εδώ δεν μπορώ ούτε να τη γαμήσω... Αλλά είμαι και χάλια ψυχολογικά λόγω δουλειάς, τουλάχιστον λέω κάπου τον πόνο μου. Ελπίζω του χρόνου να είναι καλύτερα τα πράγματα από όλες τις απόψεις.
Δε βλέπεται, τύπε. Το πολύ καμιά πίπα να της δώσω σήμερα που κι εκεί δεν το έχει.τόσο άσχημη είναι η κοπέλα;
an eίναι καλό κορίτσι και νοικκυρά πάρτην.. θα είσαι σίγουρος ότι είναι πιστή..Δε βλέπεται, τύπε. Το πολύ καμιά πίπα να της δώσω σήμερα που κι εκεί δεν το έχει.
Εσύ θα την έπαιρνες δηλαδή;an eίναι καλό κορίτσι και νοικκυρά πάρτην.. θα είσαι σίγουρος ότι είναι πιστή..
εγώ ναι.. αν είχε και καλή προίκα σίγουρα...Εσύ θα την έπαιρνες δηλαδή;
αν ήταν καλό κορίτσι, φρόνιμη πιστή, νοικοκυρά υπάκουη, με περιουσία.. γιατί όχι; κι εγώ μεγάλωσα πια..εγώ ναι.. αν είχε και καλή προίκα σίγουρα...
Bruce Lee, 1973.Όταν του δείχνανε το φεγγάρι, αυτός κοιτούσε το δάχτυλο.
Έπρεπε να ήσουν εσύ χθες με τις αδερφές, στη θέση του Αγράμματου, αλλά μια ζωή ανάποδα γίνονται τα πράγματα....εγώ ναι.. αν είχε και καλή προίκα σίγουρα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αν ήταν καλό κορίτσι, φρόνιμη πιστή, νοικοκυρά υπάκουη, με περιουσία.. γιατί όχι; κι εγώ μεγάλωσα πια..
μυστήρια περίπτωση αυτή... αν είμασταν μουσουλμα΄νοι μπορεί να τις αποκαθιστούσα όλες...Έπρεπε να ήσουν εσύ χθες με τις αδερφές, στη θέση του Αγράμματου, αλλά μια ζωή ανάποδα γίνονται τα πράγματα....
Εντάξει, κι εγώ που είπα ότι θα τα περάσω μόνος, αρχίδια μόνος θα είμαι, να πω την αλήθεια. Με έχει καλέσει για φαγητό ένα μπάζο που γαμάω και ελλείψει καλύτερων επιλογών θα πάω. Δεν είμαι καθόλου περήφανος γι' αυτό, εδώ δεν μπορώ ούτε να τη γαμήσω... Αλλά είμαι και χάλια ψυχολογικά λόγω δουλειάς, τουλάχιστον λέω κάπου τον πόνο μου. Ελπίζω του χρόνου να είναι καλύτερα τα πράγματα από όλες τις απόψεις.
η μια θα μου έκανε μασάζ , η δεύτερη θα μαγείρευε και η τρίτη θα με τάιζε.. πασάς...χαχαχα...μυστήρια περίπτωση αυτή... αν είμασταν μουσουλμα΄νοι μπορεί να τις αποκαθιστούσα όλες...