Νέα

Χριστούγεννα και η μοναξιά του πουτανιάρη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα urlauber
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 365
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα κανω διακοπές μονος?

• Θα την βγαλω μόνος και γουσταρω

Ψήφοι: 32 21,3%
  • Μόνος σαν την καλαμιά στον κάμπο ,γάμα τα ,χάλια

Ψήφοι: 17 11,3%
  • Στα μπουρδέλα οπως πάντα

Ψήφοι: 10 6,7%
  • Με παρέες

• Με την γκόμενα

• Θα παω ταξιδι

Ψήφοι: 1 0,7%
  • Με την οικογενεια μου

Ψήφοι: 42 28,0%
  • Με την μαμα μου, μονο αυτη με αγαπαει

Ψήφοι: 11 7,3%
  • Με τον γκόμενο μου

Ψήφοι: 2 1,3%
  • Δεν ξερω/δεν απαντω

Ψήφοι: 1 0,7%
  • Θα δουλευω, στα αρχιδια μου ολα, θα παρω διπλο μισθό

Ψήφοι: 4 2,7%
  • Θα δουλευω στις γιορτές γιατι δεν γινετε αλλιως

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    150

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Τον εφιάλτη σου θα έπρεπε να τον ξεπεράσεις σε κάποια στιγμή γιατί είναι πολύ ωραίο να μπορείς να παρουσιάζεις τη δουλειά σου, να γίνεσαι κατανοητός και να διαχειρίζεσαι το κοινό.
Φίλε μου, δεν το έχω καθόλου. Με πιάνει μια κρίση πανικού όταν προσπαθώ να μιλήσω μπροστά σε πολύ κόσμο. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για 100 άτομα που δεν τα ξέρω καν. Και μη μου πεις ότι σιγά σιγά θα τα γνωρίσω και τα 100 άτομα. Δεν είμαστε όλοι φτιαγμένοι για public speaking.
Ψέμματα μην πεις, αν φοβάσαι ότι θα σου βγει σε μειονέκτημα απλά μην αναφέρεις ότι δουλεύεις εκεί και γι αυτό το διάστημα πες ότι έψαχνες
Μα θα ρωτήσει που εργάζομαι τώρα. Σκέφτομαι να πω ότι ακόμα βρίσκομαι στην προηγούμενη εταιρεία. Στο χώρο μου δε συνηθίζεται να παραιτείσαι χωρίς πρώτα να έχεις βρει κάτι άλλο.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Ο επόμενος εργοδότης σου αν είναι καλοπροαίρετος θα κοιτάξει να εφαρμόσει τις παρατηρήσεις σου στην επιχείρηση του για να μην φύγεις ούτε εσύ ούτε κανείς άλλος.....
Ο τρόπος που δουλεύουν οι επιχειρήσεις για χάρη της παραγωγικότητας είναι στάνταρ και δε θα αλλάξει, επειδή δεν αρέσει σε μένα. Google Agile Framework.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.307
Πόντοι
3.556
Φίλε μου, δεν το έχω καθόλου. Με πιάνει μια κρίση πανικού όταν προσπαθώ να μιλήσω μπροστά σε πολύ κόσμο. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για 100 άτομα που δεν τα ξέρω καν. Και μη μου πεις ότι σιγά σιγά θα τα γνωρίσω και τα 100 άτομα. Δεν είμαστε όλοι φτιαγμένοι για public speaking.
Κρίμα έτσι και το δούλευες θα σουν Ο αναγκαίος στην εταιρία
Μα θα ρωτήσει που εργάζομαι τώρα. Σκέφτομαι να πω ότι ακόμα βρίσκομαι στην προηγούμενη εταιρεία. Στο χώρο μου δε συνηθίζεται να παραιτείσαι χωρίς πρώτα να έχεις βρει κάτι άλλο.
Μην πεις ότι είσαι στην προηγούμενη, μια στις 1000 μπορεί να τηλ να ρωτήσει ... πες ότι βρίσκεσαι σε αναζήτηση ή οτι κάνεις ελεύθερο αν γίνεται φυσικά ... επάγγελμα όχι σεξ :tooth:

• Χαχα
Αντιδράσεις: vril

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.166
Πόντοι
9.297
Ο τρόπος που δουλεύουν οι επιχειρήσεις για χάρη της παραγωγικότητας είναι στάνταρ και δε θα αλλάξει, επειδή δεν αρέσει σε μένα. Google Agile Framework.
Προσπάθησε να προσαρμοσθείς για να επιβιώσεις εκεί...αν πας σε άλλη θέση στην ίδια εταιρεια θα είναι άλλες οι συνθήκες;

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Προσπάθησε να προσαρμοσθείς για να επιβιώσεις εκεί...αν πας σε άλλη θέση στην ίδια εταιρεια θα είναι άλλες οι συνθήκες;
Δεν το ακολουθούν όλες οι εταιρείες αυτό το μοντέλο, αν και είναι αρκετά της μόδας. Επίσης δεν το ακολουθούν στον ίδιο βαθμό αυστηρότητας όλες. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να ρωτάω από δω και πέρα στις συνεντεύξεις, για να μη βρίσκομαι προ εκπλήξεως.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Όποιος νιώθει μόνος όταν είναι μόνος τότε και με άλλους μαζί παλι θα νιώθει μόνος. Το τι θα βγάλει προς τα έξω είναι άλλο θέμα.
όπως λέει καιτο λαικό άσμα : και μαζί και μόνος ίδιος είναι ο πόνος...και μαζί και μόνος πάλι νοιώθω μόνος...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Μην πεις ότι είσαι στην προηγούμενη, μια στις 1000 μπορεί να τηλ να ρωτήσει ... πες ότι βρίσκεσαι σε αναζήτηση ή οτι κάνεις ελεύθερο αν γίνεται φυσικά ... επάγγελμα όχι σεξ
Καλή η ιδέα για το ελεύθερο.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Μια που μιλάμε για μοναξιά, υπάρχει και ο όρος pathological loneliness, που συνάντησα πρόσφατα .. θεωρείται παθολογική κατάσταση, έχει σχέση με βαθιά αισθήματα μοναξιάς και κάποιοι θεωρούν ότι έχει τις ρίζες της στην παιδική ηλικία κι ότι είναι άμεσα συνδεδεμένη με την εξαρτητικη διαταραχή...
Είναι δύσκολο να ανακουφιστεί το άτομο, αλλά όχι αδύνατο...πλήρης θεραπεία μάλλον δεν ειναι δυνατο να υπαρξει, αλλά η βελτίωση είναι εφικτή...

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.116
Πόντοι
6.236

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.116
Πόντοι
6.236
googlare τον όρο και επίσης δες στο utube ross rosenberg - paτhological loneliness.. αν σε ενδιαφέρει το θέμα θα σου αρέσει...
Δεν με ενδιαφέρει τόσο αυτό συγκεκριμένα, όσο από πού ενημερώνεσαι γενικά.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Δεν με ενδιαφέρει τόσο αυτό συγκεκριμένα, όσο από πού ενημερώνεσαι γενικά.
utube.. σαπολσκι καθηγητής στο στανφορντ .. τον προηγούμενο που ανέφερα ,,, αυτούς κυρίως, αλλά έχει πάρα πολλούς αξιόλογους..

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.151
Πόντοι
3.506
Μια που μιλάμε για μοναξιά, υπάρχει και ο όρος pathological loneliness, που συνάντησα πρόσφατα .. θεωρείται παθολογική κατάσταση, έχει σχέση με βαθιά αισθήματα μοναξιάς και κάποιοι θεωρούν ότι έχει τις ρίζες της στην παιδική ηλικία κι ότι είναι άμεσα συνδεδεμένη με την εξαρτητικη διαταραχή...
Είναι δύσκολο να ανακουφιστεί το άτομο, αλλά όχι αδύνατο...πλήρης θεραπεία μάλλον δεν ειναι δυνατο να υπαρξει, αλλά η βελτίωση είναι εφικτή...
Από ότι έχω διαβάσει η ενήλικη ζωή μας καθορίζεται σε μεγάλο βαθμό από την παιδική μας ηλικία και τα βιώματα που είχαμε τότε, είτε αρνητικά είτε θετικά

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.982
Πόντοι
3.656
Όποιος νιώθει μόνος όταν είναι μόνος τότε και με άλλους μαζί παλι θα νιώθει μόνος. Το τι θα βγάλει προς τα έξω είναι άλλο θέμα.

Όπως ξαναείπα,όποιος έχει περάσει φάση στη ζωή του που δεν είχε ούτε ένα άτομο να βγει,ξέρει τί θα πει μοναξιά.

Μόνος μέσα σε παρέα νιώθεις όταν πχ είναι όλοι ζευγάρια κι εσύ μπακούρι.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.789
Πόντοι
6.030
Όπως ξαναείπα,όποιος έχει περάσει φάση στη ζωή του που δεν είχε ούτε ένα άτομο να βγει,ξέρει τί θα πει μοναξιά.

Ακριβως αυτο φιλε sadman. Ξερω πως ειναι. Καθισα ομως και ειδα οτι καποια πραγματα τα εκανα λαθος και καταλαβα γιατι ημουν μονος. Οποτε κι εσυ κανε την αυτοκριτικη σου και keep walking. Σου εχω πει τι πρεπει να κανεις.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060

Μόνος σε παρέα νιώθεις και όταν δεν έχεις τίποτα κοινό να συζητήσεις, γιατί πχ αυτοί μιλάνε μόνο για το GNTM και το ποδόσφαιρο, ενώ εσύ έχεις άλλα ενδιαφέροντα, ή σε καλούν σε οικογενειακό τραπέζι/εταιρικό event και πας χωρίς να το θέλεις. Αν είσαι το μόνο μπακούρι της παρέας, μπορεί να νιώθεις και ελεύθερο πουλί που κάνεις ό,τι γουστάρεις και παίζεις με όποια θες.

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Στην Ελλάδα οι πιο πολλοί Αντρέ είναι μόνοι γιατί απλά δεν μπορούνε να βρουνδ μια γυναίκα, ούτε τρελοί είναι ούτε τίποτα άλλο, έχει και τέτοιους, Λλα πολύ λίγους, οι πιο πολλοί είναι μπακούρια γιατί απλά οι γυναίκες δεν ενδιαφέρονται να γνωρίσουμε Αντρές εκτός της παρέας τους, εγώ πχ έχω εξενερωσει με τις ελλεινιδες και πλέον είμαι σε κατάσταση ζόμπι, ούτε καν κάνω προσπάθεια να τη. Πέσω σε κάποια ακόμα και αν μ αρέσει, δεν είμαι ντροπαλός, απλά έχω ξενερώσει με υιτις ελλεινιδες γιατί έχω μάθει πως σκεφτονται??

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Στην Ελλάδα οι πιο πολλοί Αντρέ είναι μόνοι γιατί απλά δεν μπορούνε να βρουνδ μια γυναίκα, ούτε τρελοί είναι ούτε τίποτα άλλο, έχει και τέτοιους, Λλα πολύ λίγους, οι πιο πολλοί είναι μπακούρια γιατί απλά οι γυναίκες δεν ενδιαφέρονται να γνωρίσουμε Αντρές εκτός της παρέας τους, εγώ πχ έχω εξενερωσει με τις ελλεινιδες και πλέον είμαι σε κατάσταση ζόμπι, ούτε καν κάνω προσπάθεια να τη. Πέσω σε κάποια ακόμα και αν μ αρέσει, δεν είμαι ντροπαλός, απλά έχω ξενερώσει με υιτις ελλεινιδες γιατί έχω μάθει πως σκεφτονται??
Πήγαινε εξωτερικό τότε.

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.505
Πόντοι
456
Πάντως λίγα ευρώπουλα παραπάνω βοηθάνε να περνάει η μοναξιά πιο ευχάριστα.
Αλλιώς είναι να πίνεις pure single malt, να καπνίζεις cigarillos και να κοιτάς στο Mac πως θα κάνεις δώρο ένα duo από καταξιωμένο γραφείο στον εαυτό σου για το 2022 και αλλιώς να πίνεις χύμα τσίπουρο ή ρετσίνα, να καπνίζεις στριφτά με καπνό από το Αγρίνιο και να κοιτάς σε refurbished tablet από πακιστανικό ποια δίνει κώλο στο Μεταξουργείο.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom