Εσύ τώρα λες για τύπους που είχαν ένα μεγάλο αρχικό ποσό. Εκεί ναι, αν δεν υπολογίσεις πόσα περίπου θα τρως το χρόνο για το υπόλοιπο της ζωής σου και πόσες οικονομίες είσαι διατεθειμένος να κάνεις χωρίς να παρασυρθείς σε χαϊλίκια, είναι σίγουρο ότι θα τα φας πριν την ώρα τους. Εγώ μιλάω για ένα σταθερό παθητικό εισόδημα. Το ψάχνω αρκετά με τα κρυπτονομίσματα, αλλά είναι πολλοί οι κίνδυνοι.
Τύπε εγώ το εφαρμόζω το όνειρό σου. Δούλευα σα μαλάκας αρκετά χρόνια, έβγαλα αρκετά και υπάρχει και εισόδημα από ακίνητα. Μια χαρά είναι το καθησιό δε θα βαρεθείς. Απλώς να έχεις υπόψη ότι ούτε θα παντρευτείς, ούτε παιδιά θα κάνεις. Αυτονόητα αυτά νομίζω. Επίσης σταθερό εισόδημα = θα σε γαμήσουν στο άμεσο και στο απώτερο μέλλον λόγω πληθωρισμού και και και. Άρα για νορμάλ ανθρώπους παθητικό εισόδημα είναι για περιορισμένο διάστημα και αφού γεράσεις αρκετά.
Παλιότερα το παθητικό εισόδημα ήταν τρόπος ζωής: δημόσιοι τεμπέληδες, συνταξιούχες με 15 χρόνια "δουλειας", συνταξιούχοι στα 45, "αναπηρικές" συντάξεις μαϊμού, "αντιστασιακές" συντάξεις μαϊμού, συντάξεις "ομογενών" κοκ. Τώρα μάς κουνάνε το δάχτυλο και απαιτούν να πληρώνουμε τις συντάξεις τους δουλεύοντας μέχρι τα 70.
Επίσης πρέπει να είσαι αρκετά περίεργος που να μη βρίσκεις ευχαρίστηση στα υλικά "αγαθά" και ούτε να είσαι επιρρεπής σε εθισμούς γιατί θα σου φύγουν τα λεφτά πριν στα φάει το καθεστώς. Τα κρυπτο και λοιπά bs είναι τζόγος χειρότερος από το καζίνο. Μόνο για να κάνεις την πλάκα σου με trading.