Μύστης
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2012
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Και απαυτο εχουμε μανα μου
Οτι θετε εχουμε οτι θετε
Μπραααβο Quardeen, εύγε κοπέλα μου...
Και απαυτο εχουμε μανα μου
Οτι θετε εχουμε οτι θετε
Θεε μουΜπραααβο Quardeen, εύγε κοπέλα μου...
Μουνι για πολυ πελεκημα...
Πες στο Χριστινακι, οτι χαρις σε αυτην ανεβηκα στο επιπεδο 12 στην μαλακια...Επειδη την ξερω την Χριστινα δεν θα την κρινω σαν εμφανιση γουστα ειναι αυτα, σε αλλους αρεσει σε αλλους οχι.Αυτο που εχω να πω ειναι οτι δεν ειναι μαλακισμενη,
εχει φοβερο χαρακτηρα σαν ατομο,ειναι σοβαρη,εχει χιουμορ,δεν ειναι ψωνιο και εχει γνωσεις σε αυτο που κανει.Απλα εχει καταλαβει οτι εδω στην Ελλαδα ενας τροπος προωθησης της δουλειας σου ειναι και το να ανεβαζεις φωτογραφιες για να εισαι παντα στην επικαιροτητα.Η αποψη της ειναι οτι πρεπει ολοι να καρφωσουν στον εγκεφαλο τους οτι πρεπει να γυμναζονται διοτι κανει καλο στην υγεια πρωτιστως και αυξανει και την διαθεση για πηδημα και την αντοχη σε αυτο.. ;)Οπως εχετε δει φωτογραφιες θα δειτε μονο μεσω του φεισμπουκ που εχει και οχι σε κανενα κλαμπ να κανει σταυροποδι γιατι δεν νομιζω οτι γουσταρει ολους αυτους τους celebrity τυπους και τυπισσες.Τωρα για οσες την κραζουν νομιζω οτι τις εχει γραμμενες....παιρνετε ματι ελευθερα μαγκες. :o
Εγω το μουνι χταποδι θελω να της κανω,Ακολουθήστε την Χριστίνα στο Twitter ;)
Εγω το μουνι χταποδι θελω να της κανω,
οχι να ακολουθησω τα τιτιβισματα της...
Να ξερεις, οσες κανουν πιλατες (χρονια και συστηματικα) ειναι σφιχτομουνες κατα το δοκουν...πρεπει να ναι πολυ σφιχτομουνα απο τα σκουοτς κ τα ντεντλιφτς
αμα πατησει μουνι θα πνιγει πουτσους
σου λε'ίπουν τα υπόλοιπα καρέ ή τα έχεις και θα τα βάλεις ?
σου λε'ίπουν τα υπόλοιπα καρέ ή τα έχεις και θα τα βάλεις ?