αυτος τρωει δαχτυλακια στο κωλαρακι τυπε
τα γκρεμισες ολα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δεν την "βόλευα" με τίποτα!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jstar
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 623
- Εμφανίσεις 35K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
δηλαδη ολα αυτα που σου εγραψα εχεις να σχολιασεις ότι στην Γερμανία σεβονται τους Ελληνες και ότι όχιιιι δεν τους βαζουν να δουλεψουν στην οικοδομη στα χωραφια και στα εργοστασια αλλα σε υψηλόβαθμες θεσεις. Και ότι αν κάποια Γερμανιδα τα φτιάξει με Ελληνα λένε ααααα τι τυχερη που τα φτιαξε με Ελληνα...Οκ!!Ζεις εκτος πραγματικότητας.
Επισης σου εγραψα καμια 10αρια αλλα που δεν τα σχολιασες γιατι μαλλον δεν εχεις τι να πεις
αν ερθει ο yorgos τωρα δε θα ξερεις απο που να φυγεις. γουρουνοσκυλο
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
λακη μην βαζεις φωτο σου γιατι τα κομμουνια μπορει να την κανουν μονταζ,σβηστηνΈλα ,
πάρε μια δική μου
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Τυπε, ελα με το μερος μου γιατι απο την παρεα του λαλακη θα εχει εναν που θα κουβαλαει σιδερικο.σοβαρεψου σφερδεκλε γιατι εχουμε θεμα
Θελω να τον βγαλεις off. Ξερεις εσυ...
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=SDTy716dKmg&oref=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fresults%3Fsearch_query%3D%25CF%2581%25CE%25B5%25CE%25BC%25CE%25B9%2B%25CF%2581%25CE%25B1%25CE%25B2%25CE%25B2%25CE%25B9%25CF%2584%26oq%3D%25CF%2581%25CE%25B5%25CE%25BC%25CE%25B9%2B%25CF%2581%25CE%25B1%25CE%25B2%25CE%25B2%25CE%25B9%25CF%2584%26aq%3Df%26aqi%3D%26aql%3D%26gs_sm%3De%26gs_upl%3D51l1640l0l1832l8l8l0l6l6l0l266l479l2-2l2l0[/video] [/video]
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Δεν είναι όλοι άσχετοι και το ξερεις καλα αυτό ετσι?? Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν γιατι παίζει πολυ το μεσον αλλα όχι όλοι, η πλειοψηφία έχει πολλες γνωσεις. Επισης δεν εχουν όλοι προτζεκτ και ερευνες.
τελοςπαντων.... ορισμενους καθηγητες τους ειχα σιχαθει μα την μπαναγια
πολυ φυγοπονοι και τα ριχνανε ολα στους φοιτητες. ΠΟυστηδες τελειως ρε
σου αλλαζανε τα φωτα για να παρεις ενα κολοχαρτο τους ελεγες το χρειαζομαι
θελω να το δωσω σε δουλεια καντε κατι να δειτε την πτυχιακη να κανονισουμε μια παρουσιαση...
τιποτα.... ξερεις τι κλοτσιες θελουν ορισμενοι απο αυτους? δεν εχω με σενα κατι
αλλα τους εχω πολλα νευρα γιατι ειναι μουνοπανα... τοσο καλα πληρωνονται απο το ελληνικο δημοσιο
και παλι σε αντιμετωπιζουν λες και εισαι η τελευταια τους προτεραιοτητα.
Πραγματικα απαισιοι. ΕΛπιζω αν γινεις ποτε και στο ευχομαι αν ειναι το ονειρο σου
να μην παιδεψεις κοσμο . Αυτο μονο
Επισκέπτης
δηλαδη ολα αυτα που σου εγραψα εχεις να σχολιασεις ότι στην Γερμανία σεβονται τους Ελληνες και ότι όχιιιι δεν τους βαζουν να δουλεψουν στην οικοδομη στα χωραφια και στα εργοστασια αλλα σε υψηλόβαθμες θεσεις. Και ότι αν κάποια Γερμανιδα τα φτιάξει με Ελληνα λένε ααααα τι τυχερη που τα φτιαξε με Ελληνα...
Τώρα θέλει σπάσιμο το κεφάλι μου
γιατί ανοίγω διάολογο με μπάζα πασιονάριες ...
Είμαι ασυγχώρητος ...
Και στην Ελλάδα δουλεύουν σε χωράφισ, οικοδομές και εργοστάσια έλληνες.
Τι πάει να πει αυτό ;;;;
Ότι θεωρούν τους έλληνες στην ελλάδα πακιστανούς ;;;;;;;
Οι φτωχοί παντού κάνουν δουλειές για φτωχούς.
Στη εγρμανία δηλαδή δεν υπάρχουν γεμρναοί εργάτες σε εργοστάσια
και οικοδομές ;;;;;;;; Θεωρούνται και αυτοί πακιστανοί ;;;;;;;;;
Η απαξίωση της χειρωνακτικής εργασίας υπάρχει μονο στην Ελλάδα.
Αλλού δεν ασχολούνται.
Τώρα σχετικά με την εθνικότητα των γαμπρών
επίσης εκτός ελλάδος δεν ασχολούνται
όσο ασχολείται η μάνα σου και ο πατέρας σου
βάση των οποίων κρίνεις όλο τον κόσμο
(από τον οποίο δεν έχεις δει τίποτε).
Εγώ τα είχα φτιάξει με μία γυναίκα από την Αυστρία
και με ήξεραν και οι δικοί της από την 1η μέρα.
Και στα αρχίδια τους για την εθνικότητά μου.
Και έμενα και στο σπίτι της κόρης τους, εκεί.
Και μάλιστα σκόπευα να την παντρευτώ και δεν ήταν καθόλου κακή επιλογή!
Αλλά τελικά επηρεάστηκα από δικούς μου εδώ !!!!!!
Οι δικοί της εκεί ,
επαναλαμβάνω, στα αρχίδια τους.
Και κάπου εδώ δεν ασχολούμαι άλλο με τις μαλακίες σου...
Προφανως είμαι γουρουνοσκυλο που θεωρω ότι όλοι οι ανθρωποι είναι ισοτιμοι.
Εχεις δικιο. Ολοι οι άλλοι είναι ζώα και μόνο εμεις οι Ελληναρες είμαστε οι κυρίαρχοι του κόσμου και αξιοσεβαστοι παντου. Γιατι έτσι είμαστε, είμαστε γαμάτοι...και όλα αυτα που λένε να μας έχουν του κλώτσου και του μπατσου ψευτιες καλε γιατι μας ζηλευουν
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
αν ειναι το σκηνικο με το τζιπ οπως τα λεει ο λακης θα ειναι δυσκολα τα πραγματα σφερδεκλεΤυπε, ελα με το μερος μου γιατι απο την παρεα του λαλακη θα εχει εναν που θα κουβαλαει σιδερικο.
Θελω να τον βγαλεις off. Ξερεις εσυ...
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=SDTy716dKmg&oref=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fresults%3Fsearch_query%3D%25CF%2581%25CE%25B5%25CE%25BC%25CE%25B9%2B%25CF%2581%25CE%25B1%25CE%25B2%25CE%25B2%25CE%25B9%25CF%2584%26oq%3D%25CF%2581%25CE%25B5%25CE%25BC%25CE%25B9%2B%25CF%2581%25CE%25B1%25CE%25B2%25CE%25B2%25CE%25B9%25CF%2584%26aq%3Df%26aqi%3D%26aql%3D%26gs_sm%3De%26gs_upl%3D51l1640l0l1832l8l8l0l6l6l0l266l479l2-2l2l0[/video] [/video]
sarouman
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 69
- Like
- 535
- Πόντοι
- 7.125
Τύπε πώς την γάμησες;
Είχε μαζί σου το centerfold από τη φωτογράφιση της Νόνης και της την κόλλησες στην πλάτη;
Το έχω ποστάρει και εδω... (από τις χειρότερες εμπειρίες μου)
Απλά παλιά δεν ανέβαζα κριτικές..και για αποτυχημένες μάλιστα..
Εγώ θυμάμαι μια καυλό-γρια στο μπουρδελάκι της Αλκιβιάδου 16Β πριν κάποια χρόνια. Νομίζω Τάνια την έλεγαν? Πρέπει να ήταν 60+
Παρουσιαζόταν στην ημιυπόγα με ένα στριγκάκι που χάνοταν μέσα στα λίπια του κώλου της. Πέρασα για την εμπειρία..
Ο χώρος μύριζε σαν καμένο ψητό καλαμπόκι...
Οταν μπήκε στο τρωγλο-δωμάτιο, φορούσε μόνο ένα ζευγάρι μάλλινες κάλτσες, ως τα μέσα της γάμπας της. Δεν τις έβγαλε, και εγώ δεν της είπα τίποτα.. Τι στο fuck σκέφτηκα...πόσο πιο cult θα μπορούσε να γίνει το σκηνικό...
Η πίπα τραγική..αεροπίπα. Την ξάπλωσα ανάσκελα, αλλά ιεραποστολικά έπρεπε να σπρώχνω δυνατά για ανεβαίνει η κοιλάρα της και να γαμάω καλά.. Τα χέρια μου χάνοταν μέσα στα πατσοκοίλια της.
Στο πισωκολλητό έστρωσαν τα πράγματα. Εδινε και κουλούρι , αν και δεν το συνηθίζω το απόγευμα..
Μάλιστα το οδήγησε με το χέρι της, δείγμα εμπειρίας μισού αιώνα και βάλε...
Το κουλούρι δεν είχε μερέντα (πιθανόν η γιαγιά να είχε σάκχαρο)
Οσο τη σφυροκοπούσα πισωκολλητά μου έλεγε για ένα δάσκαλο ηλικιωμένο πελάτη, που όσο τη γαμούσε έλεγε την αλφαβήτα...
Με έπιασε ένα νευρικό γέλιο και μια σιχασιά μαζί, κόντεψα να ξεράσω.
Συνέχισα να σφυροκοπάω..κρατώντας την από τις κάλτσες της. Εχυσα κοιτάζοντας αυτές τις μάλλινες πράσινες κάλτσες..ενώ αυτή δεν έβγαλε ούτε "ωχ".
Οταν σηκώθηκε μου είπε τι σκεφτόταν να μαγειρέψει για αύριο, επειδή δεν προλάβαινε..
Το νευρικό γέλιο με ξανάπιασε... αλλά όταν βγήκα έξω ξέρασα στο πεζοδρόμιο..
Αυτή ήταν η χειρότερη granny εμπειρία μου..αλλά απέφυγα να γράψω κριτική...
Δεν ξαναγάμησα στα μπουρδελάκια της Αλκιβιάδου (βεβαίως - βεβαίως)
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
γουρουνοσκυλο λεει
πνιγηκα
γιατι τι της εχει κανει ο γιωργος ρε τυπε
Επισκέπτης
Αυτή ήταν η χειρότερη granny εμπειρία μου..αλλά απέφυγα να γράψω κριτική...Δεν ξαναγάμησα στα μπουρδελάκια της Αλκιβιάδου (βεβαίως - βεβαίως)
Δεν είναι αστεία αυτά.
Κι εσύ μεθυσμένος την έκανες τη μαλακία ;;;;;;
Εγώ πάντως ξέρασα τα άντερά μου την επόμενη.
Antigoni367
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2011
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Εγώ θυμάμαι μια καυλό-γρια στο μπουρδελάκι της Αλκιβιάδου 16Β πριν κάποια χρόνια. Νομίζω Τάνια την έλεγαν? Πρέπει να ήταν 60+
Παρουσιαζόταν στην ημιυπόγα με ένα στριγκάκι που χάνοταν μέσα στα λίπια του κώλου της. Πέρασα για την εμπειρία..
Οταν μπήκε στο τρωγλο-δωμάτιο, φορούσε μόνο ένα ζευγάρι μάλλινες κάλτσες, ως τα μέσα της γάμπας της. Δεν τις έβγαλε, και εγώ δεν της είπα τίποτα.. Τι στο fuck σκέφτηκα...πόσο πιο cult θα μπορούσε να γίνει το σκηνικό...
Η πίπα τραγική..αεροπίπα. Την ξάπλωσα ανάσκελα, αλλά ιεραποστολικά έπρεπε να σπρώχνω δυνατά για ανεβαίνει η κοιλάρα της και να γαμάω καλά.. Τα χέρια μου χάνοταν μέσα στα πατσοκοίλια της.
Στο πισωκολλητό έστρωσαν τα πράγματα. Εδινε και κουλούρι , αν και δεν το συνηθίζω το απόγευμα..
Οσο τη σφυροκοπούσα πισωκολλητά μου έλεγε για ένα δάσκαλο ηλικιωμένο πελάτη, που όσο τη γαμούσε έλεγε την αλφαβήτα...
Συνέχισα να σφυροκοπάω..κρατώντας την από τις κάλτσες της. Εχυσα κοιτάζοντας αυτές τις μάλλινες πράσινες κάλτσες..ενώ αυτή δεν έβγαλε ούτε "ωχ".
Οταν σηκώθηκε μου είπε τι σκεφτόταν να μαγειρέψει για αύριο, επειδή δεν προλάβαινε..
αχου...
γλυκουλης...
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Ευτυχως γιατι σε προοριζανε για σωγραμπο, και το ξυλο θα επεφτε οικογενειακως.Και μάλιστα σκόπευα να την παντρευτώ και δεν ήταν καθόλου κακή επιλογή!
Οι δικοί της εκεί ,
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
ΓΚΑΜΏ ΤΑ PHOTOSHOP μου γαμώΣάρου είσαι τύπος λέμε
Και τώρα κάβλα είναι.Ψηλή,με κωλάρα και προστυχόφατσα.
Την είδα και μου σηκώθηκε λέμε.Γύρω γύρω της πήγαινα αλλά δεν το άφησε το γαμοτηλέφωνο
του απιστεύτου
Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
βαζελα η συνταξιουχα τυπε.
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
πηρες κανενα γιαγιονι ρε λακη;αυτο πες μου μονο..τιποτα αλλο,τελος...πως το εκανες ρε συ αυτο;Δεν είναι αστεία αυτά.
Κι εσύ μεθυσμένος την έκανες τη μαλακία ;;;;;;
Εγώ πάντως ξέρασα τα άντερά μου την επόμενη.
Τώρα θέλει σπάσιμο το κεφάλι μου
γιατί ανοίγω διάολογο με μπάζα πασιονάριες ...
Είμαι ασυγχώρητος ...
Και στην Ελλάδα δουλεύουν σε χωράφισ, οικοδομές και εργοστάσια έλληνες.
Τι πάει να πει αυτό ;;;;
Ότι θεωρούν τους έλληνες στην ελλάδα πακιστανούς ;;;;;;;
Οι φτωχοί παντού κάνουν δουλειές για φτωχούς.
Στη εγρμανία δηλαδή δεν υπάρχουν γεμρναοί εργάτες σε εργοστάσια
και οικοδομές ;;;;;;;; Θεωρούνται και αυτοί πακιστανοί ;;;;;;;;;
Η απαξίωση της χειρωνακτικής εργασίας υπάρχει μονο στην Ελλάδα.
Αλλού δεν ασχολούνται.
Τώρα σχετικά με την εθνικότητα των γαμπρών
επίσης εκτός ελλάδος δεν ασχολούνται
όσο ασχολείται η μάνα σου και ο πατέρας σου
βάση των οποίων κρίνεις όλο τον κόσμο
(από τον οποίο δεν έχεις δει τίποτε).
Εγώ τα είχα φτιάξει με μία γυναίκα από την Αυστρία
και με ήξεραν και οι δικοί της από την 1η μέρα.
Και στα αρχίδια τους για την εθνικότητά μου.
Και έμενα και στο σπίτι της κόρης τους, εκεί.
Και μάλιστα σκόπευα να την παντρευτώ και δεν ήταν καθόλου κακή επιλογή!
Οι δικοί της εκεί ,
Και στο χωριο μου μια παντρευτηκε πακιστανο και η οικογενεια της στα αρχιδια της τον ηθελε.Προφανως εδω στην Ελλαδα θα εχουμε σε μεγαλη εκτιμηση τους Πακιστανους.Κια σκεψου ο Πακιστανος μετα απο χρονια τη χωρισε. Την εφτυσε την Ελληνιδα...θα ναι σπουδαιας εθνικοτητας.
Απο ενα παραδειγμα δεν βγαζουμε γενικευσεις. Στην Γερμανια Αυστραλια και όπου αλλου θες μας αντιμετωπιζουν σαν οικονομικους μεταναστες. Και τώρα αρχιζει το νεο κυμα μεταναστευσης το δικό μας προς τα εξω. Οπως αντιμετωπιζεις εσυ τον Πακι, τον Αλβανο κτλ οικονομικο πολιτικο μεταναστη ετσι σε αντομετωπιζουν και αυτοι ότι και να πιστευεις
Επισκέπτης
ελα να καυλωνουμε λεμεεεεεε
Eμένα τα γερμανικά που με κάβλωναν ήταν κάτι τέτοια πάντως:
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Γι'αυτο εισαι τιμημενος...Το έχω ποστάρει και εδω... (από τις χειρότερες εμπειρίες μου)