Επισκέπτης
Το έχω ποστάρει και εδω... (από τις χειρότερες εμπειρίες μου)
Απλά παλιά δεν ανέβαζα κριτικές..και για αποτυχημένες μάλιστα..
Εγώ θυμάμαι μια καυλό-γρια στο μπουρδελάκι της Αλκιβιάδου 16Β πριν κάποια χρόνια. Νομίζω Τάνια την έλεγαν? Πρέπει να ήταν 60+
Παρουσιαζόταν στην ημιυπόγα με ένα στριγκάκι που χάνοταν μέσα στα λίπια του κώλου της. Πέρασα για την εμπειρία..
Ο χώρος μύριζε σαν καμένο ψητό καλαμπόκι...
Οταν μπήκε στο τρωγλο-δωμάτιο, φορούσε μόνο ένα ζευγάρι μάλλινες κάλτσες, ως τα μέσα της γάμπας της. Δεν τις έβγαλε, και εγώ δεν της είπα τίποτα.. Τι στο fuck σκέφτηκα...πόσο πιο cult θα μπορούσε να γίνει το σκηνικό...
Η πίπα τραγική..αεροπίπα. Την ξάπλωσα ανάσκελα, αλλά ιεραποστολικά έπρεπε να σπρώχνω δυνατά για ανεβαίνει η κοιλάρα της και να γαμάω καλά.. Τα χέρια μου χάνοταν μέσα στα πατσοκοίλια της.
Στο πισωκολλητό έστρωσαν τα πράγματα. Εδινε και κουλούρι , αν και δεν το συνηθίζω το απόγευμα..
Μάλιστα το οδήγησε με το χέρι της, δείγμα εμπειρίας μισού αιώνα και βάλε...
Το κουλούρι δεν είχε μερέντα (πιθανόν η γιαγιά να είχε σάκχαρο)
Οσο τη σφυροκοπούσα πισωκολλητά μου έλεγε για ένα δάσκαλο ηλικιωμένο πελάτη, που όσο τη γαμούσε έλεγε την αλφαβήτα...
Με έπιασε ένα νευρικό γέλιο και μια σιχασιά μαζί, κόντεψα να ξεράσω.
Συνέχισα να σφυροκοπάω..κρατώντας την από τις κάλτσες της. Εχυσα κοιτάζοντας αυτές τις μάλλινες πράσινες κάλτσες..ενώ αυτή δεν έβγαλε ούτε "ωχ".
Οταν σηκώθηκε μου είπε τι σκεφτόταν να μαγειρέψει για αύριο, επειδή δεν προλάβαινε..
Το νευρικό γέλιο με ξανάπιασε... αλλά όταν βγήκα έξω ξέρασα στο πεζοδρόμιο..
Αυτή ήταν η χειρότερη granny εμπειρία μου..αλλά απέφυγα να γράψω κριτική...
Δεν ξαναγάμησα στα μπουρδελάκια της Αλκιβιάδου (βεβαίως - βεβαίως)
Άξιος ρε Σάρου