quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Περσινα ξυνα σταφυλια και εσυΒαλε μια δική σου φωτο να πάθουν την πλάκα τους οι πιρφόροι!!
Τις ιδιες μαλακιες θα κανουμε συνεχεια???
Περσινα ξυνα σταφυλια και εσυΒαλε μια δική σου φωτο να πάθουν την πλάκα τους οι πιρφόροι!!
Εσυ πλακα πλακα δεν ασχολεισε σαν τους αλους που λες οτι ταχα ασχολουνται μαζι μου αλλα ολα τα ξερεις βλεπω ...Να δεις πλακα που θα παθει ο δικος της... θα πλακωθει μετα στις ζιβανιες για να ξεχασει το ρεζιλικι.
Τι να κανω μωρε να κουναω τα βυζια μου με 2 μπουκαλια νερο για να κλεισω μεγαλυτερη ταριφα για βιζιτα???? ευχαριστω πολυ δεν θα παρω
Να δεις πλακα που θα παθει ο δικος της... θα πλακωθει μετα στις ζιβανιες για να ξεχασει το ρεζιλικι.
Πρεπει δω πολλα παραπανω απο αυτα που παρουσιαζει δηλαδη???Tην ξέρεις προσωπικά την κοπέλα, και το λές αυτό για τίς βίζιτες;
Πωωωωωωωωω τι ειπες τωρα.τζυπριος ειναι
θα φοραει κ μπερσκα παντελονι
κ γκλου πουκαμισο
οπως τα μουνοπανα οι κυπριοι στου ζωγραφου
που σπουδαζουν τσαμπα στην ελλαδα
ενω ειναι ξενοι
Αδερφε, αυτες να τις εχεις στο κλαρινο, και να τους πεις οτι θα σας "κερασω" οταν σταματησετε να ειστε σαπιες.μακαρι να ειχα γκομενες με το σωμα της να ειχα ευχαριστηθει γαμησι
ολο κατι κουκλακια μου τυχαιναν με μαλακι χειλακι αυτακι κ μολις της εγδυνα επιανα πατσα χονδροπαθεια στο γονατο μπουκαλογαμπες υγραεριου κυτταριτιδα κ διπλες τριπλες κ ψωμακια κατσελης
Αλλος ενας πιρφορος. Masturbation goes cloud εδω μεσα...
Αδερφε, αυτες να τις εχεις στο κλαρινο, και να τους πεις οτι θα σας "κερασω" οταν σταματησετε να ειστε σαπιες.
Ετσι θελουν για να στρωσουν χαρακτηρα και μπουτακια-κωλαρακια.
εγω αν την γαμουσα θα την πηγαινα κ στο χωριο να την δειξω στον μπαρμπα μου τον θαναση κ στην θειτσα μου την μαριγουλα να καμαρωνουν στο καφενειο κατω απο τον πλατανο οτι γαμαει ο νεφιου τετοιο cunt
Καλα παιδια ειναι ο Μποκολης και ο Μουστακιας...Tι είναι πιρφόρος ρε παιδιά;
Γιατί εγώ είμαι καλό παιδί και δεν τα ξέρω αυτά ;) ;)
Πρεπει δω πολλα παραπανω απο αυτα που παρουσιαζει δηλαδη???
Ποσο μειον αικιου να εχω ?
Τι να κανω μωρε να κουναω τα βυζια μου με 2 μπουκαλια νερο για να κλεισω μεγαλυτερη ταριφα για βιζιτα???? ευχαριστω πολυ δεν θα παρω
Τουλαχιστον οι πουτανες που βγαινουν και το λενε ξεκαθαρα ειναι ντομπρες και σταρατες ....... γυμναστρια και μαλακιες.. ουστ.......
Ρε παιδιά, μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος επιστημονικά, την γυναικεία ζήλια;
Υ.Γ.Γειά σου Fιδιναda.!.!.! {666}
Γυμναστριες θες μανανα μου???Ρε παιδιά, μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος επιστημονικά, την γυναικεία ζήλια;
Ε υψηλη θαναι ρε τοσα μπουκαλια νερο κουνησε η κοπελαμηπως ξερεις κ ποσο παει η ταριφα? ετσι απο περιεργεια,ρωταω
Ρε παιδιά, μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος επιστημονικά, την γυναικεία ζήλια;
Μη λες μαλακίες...
Τι να ζηλέψει ? + ότι δεν είπε ότι είναι μπάζο αλλά ότι είναι τραγικούλικια η συμπεριφορά της