Νέα

Χριστίνα Παππά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freeboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 332K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
εγώ φίλε θα έριχνα και πουτσοσκάμπιλα στη προστυχόφατσά της πριν της χύσω τη μάπα :2on1: :rockon:
Ποτε δεν μου αρεσε ιδιαιτερα αλλα γιατι οχι?
Ακολουθω το παραδειγμα σου. :pipa2:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
αχαχαχαχαχαχα γέννησε τον υιό της το 1985, δηλαδή σε ηλικία 16 ετών...από μικρή στο άθλημα :pipa1: :fuck1:

βέβαια εμένα μου φαίνεται μούφα ότι γεννήθηκε το 1969...για 1959 την κόβω..την θυμάμαι από τις βιντεοταινίες του 80, τι στο διάολο από 12 ετών πρωταγωνίστρια ήταν? :think: :2funny:
Ας πουμε για αλλη μια φορα, οτι η πρωτη της ταινια ηταν το 1987.
Αν καποιος εχει υποψη του εστω ΜΙΑ ταινια της Παππα πριν το 1987, ή το ΠΟΛΥ το 1986, να μου το πει με τιτλο ταινιας.
Του 1969 ειναι η Παππα, πώς να το κανουμε?

strobita

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
16

Κι εγω έτσι ξερω παντως οτι και οι 2 εμφανιστηκαν παρα πολυ μικρες σε ταινιες, οτι η Παππα ήταν ανηλικη οταν εκανε το γιο της και οτι η Αλιμπερτη ειναι στα 48... οποτε λογικα μου φαινονται αυτα που γραφτηκαν παραπανω.
Η αληθεια ειναι οτι τις εχουμε φαει χρονια στη μαπα αλλα δεν ειναι τοσο μεγαλες οσο νομιζουμε.
αααααα επισης η Ναταλια Γερμανου ειναι κανα χρονο μικροτερη απο την Αλιμπερτη :-)

Επισκέπτης
Κι εγω έτσι ξερω παντως οτι και οι 2 εμφανιστηκαν παρα πολυ μικρες σε ταινιες, οτι η Παππα ήταν ανηλικη οταν εκανε το γιο της και οτι η Αλιμπερτη ειναι στα 48... οποτε λογικα μου φαινονται αυτα που γραφτηκαν παραπανω.
Η αληθεια ειναι οτι τις εχουμε φαει χρονια στη μαπα αλλα δεν ειναι τοσο μεγαλες οσο νομιζουμε.
αααααα επισης η Ναταλια Γερμανου ειναι κανα χρονο μικροτερη απο την Αλιμπερτη :-)

ναι ρε κοπελιά, αλλά η Παππά να είναι 42 δεν το πιστεύω, η Αλιμπέρτη 48 το θεωρώ πιο πιθανό :sunglasses:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
45αρα  πρεπει να ειναι----
Αλλη μια... βιντεοταινιατζου  '80'ς 90'ς---- μιλφ , που κρύβει πολλα χρονια  ειναι η Μαρα Θρασυβουλίδου
οι πολυ παλιοι ίσως την θυμουνται ως "Ματίνα"  επι .....χουντας  στην απρομαυρη ΥΕΝΕΔ ,  στο σήριαλ " Η γειτονιά"  :o :o

Συνημμένα

• Mara os Matina- Geitonia.jpg
    Mara os Matina- Geitonia.jpg
    69,4 KB · Εμφανίσεις: 143

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
φίλε σε κόβω για προμότορα της Χριστίνας  πόσο πάει το μαλλί?
---

Α.. οχι  τέτοια   μεταξύ συναγωνιστών ...   :cheesy:
Η απαντηση ισως  πρέπει να δοθεί απο  ειδικους... ταξιδιων  της Κων/πολεως  και  πολεων του Αραβικου κοσμου :rolleyes: :rolleyes:
ενα τριήμερο   του αγιου πνευματος  το 2009  --  στην Πολη ..δηθεν για ...αγώνες Φορμουλα ... :o πολυ συζητηθηκε  παντως
anyway--

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
η θεια ιωαννα πρεπει να κανει τελεια γαμησια.
μονο αυτο εχω να πω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom