arcans80
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
αρχιδια το 1969 γεννηθηκε.το 1969 γεννηθηκε
τις πρωτες ταινιες το 1980 τις γυρισε.
50+ ειναι η γκομενα αλλα μικροδειχνει πολυ.
αρχιδια το 1969 γεννηθηκε.το 1969 γεννηθηκε
Η πρωτη ταινια της Χριστινας Παππα ειναι τα "καυτα θρανια" το 1986, σε ηλικια 17 ετων.αρχιδια το 1969 γεννηθηκε.
τις πρωτες ταινιες το 1980 τις γυρισε.
50+ ειναι η γκομενα αλλα μικροδειχνει πολυ.
σωστος.Η πρωτη ταινια της Χριστινας Παππα ειναι τα "καυτα θρανια" το 1986, σε ηλικια 17 ετων.
42 ειναι, και ο γιος της 26.
για 42 και δεδομενο το οτι ειναι μεσα στα φτιασιδια ειναι πατσαβουρα.Η πρωτη ταινια της Χριστινας Παππα ειναι τα "καυτα θρανια" το 1986, σε ηλικια 17 ετων.
βαλε 81 για να εισαι μεσα.Η πρωτη ταινια της Χριστινας Παππα ειναι τα "καυτα θρανια" το 1986, σε ηλικια 17 ετων.
αυτο ελειπε να μην συμφωνεις εσυ.σωστος.
μια χαρα κρατιετε,μην λες μαλακιες.για 42 και δεδομενο το οτι ειναι μεσα στα φτιασιδια ειναι πατσαβουρα.
Εσυ που γινεσαι 40 ,πρεπει να φαινεσαι 10 χρονια νεότερος της !Η πρωτη ταινια της Χριστινας Παππα ειναι τα "καυτα θρανια" το 1986, σε ηλικια 17 ετων.
πατσαβουρα οχι.αλλα η φατσα θα μπορουσε να ειναι κ σε καλυτερα επιπεδα με τοσο χρημα που εχει.για 42 και δεδομενο το οτι ειναι μεσα στα φτιασιδια ειναι πατσαβουρα.
Γιατι? Νομιζεις οτι μου εχει καμια ιδιαιτερη συμπαθεια?αυτο ελειπε να μην συμφωνεις εσυ.
Αβραμη εσυ εισαι?Εσυ που γινεσαι 40 ,πρεπει να φαινεσαι 10 χρονια νεότερος της !
Ποιος ειναι ο Αβραμης ?Αβραμη εσυ εισαι?
ολοι βλεπω την ιδια σκεψη ειχαμε.Αβραμη εσυ εισαι?
Για δεύτερη φορα σημερα.ολοι βλεπω την ιδια σκεψη ειχαμε.
χαλαρα ναι.Για δεύτερη φορα σημερα.
Να αρχισω να ανησυχω?
Ενταξει.χαλαρα ναι.
ποιος ειναι ο Αβραμης ?ολοι βλεπω την ιδια σκεψη ειχαμε.
τυπε δε ξερω να σε βοηθησω.ελα στο τσατ θρεντ κ ρωτα.καποιος θα ξερει.ποιος ειναι ο Αβραμης ?
Πες τε μου κατι ,παρακαλω , πως μπορω να αλλαξω το νικ μου ?
Το "κωστας λαδακης " ειναι το ονομα χρηστη απο μεηλ μου .
Εχοντας γραφει στο σάϊτ , ειχα θεσει αλλο νικ ,αλλα φαινεται αυτο .Πρεπει να εκανα καποια λαθος ρυθμιση .
Το νικ που ειχα βαλει ηταν ogami .
αγριο σφυροκοπημα με ταυτοχρονα χαστουκια στην κωλαρα της....