Νέα

Χριστίνα Κολέτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 501K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας αρέσει η Χριστίνα Κολέτσα ?

• Ναι

Ψήφοι: 788 80,2%
  • Όχι

Ψήφοι: 49 5,0%
  • Τίποτα το ιδιαίτερο

Ψήφοι: 145 14,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    982

Επισκέπτης
Μην τρελλαίνεστε ρε παιδιά με την κάθε πουτανίτσα που μας πλασάρουν... Αυτή είναι άλλη μια όμορφη γκόμενα η οποία απλά έδωσε κώλο σε καμιά 500αριά άτομα και βγήκε στο γυαλί. It's that simple. Βάζω στοίχημα ότι του χρόνου τέτοια εποχή ούτε που θα θυμόμαστε το όνομά της! Εξάλλου... τέτοιες μουνίτσες υπάρχουν άφθονες και παντού!

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Μην τρελλαίνεστε ρε παιδιά με την κάθε πουτανίτσα που μας πλασάρουν... Αυτή είναι άλλη μια όμορφη γκόμενα η οποία απλά έδωσε κώλο σε καμιά 500αριά άτομα και βγήκε στο γυαλί. It's that simple. Βάζω στοίχημα ότι του χρόνου τέτοια εποχή ούτε που θα θυμόμαστε το όνομά της! Εξάλλου... τέτοιες μουνίτσες υπάρχουν άφθονες και παντού!
                                                                                                                                                                                        Επιτελους και ενας ανθρωπος ειπε πως εχουν τα πραγματα.
Εχεις δικιο φιλε liomas

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Νομιζω δεν το λεω μονο εγω ομως ε? :) υπαρχουν κι αλλοι πολλοι που το λενε... ή μηπως εγω δεν πιανω επειδη ειμαι γυναικα??? αν ειχα πουλι δηλαδη θα ηταν οκ??

.....μα.............. δεν εχεις πουλι.........???????????
......ζητω ταπεινα συγνωμη.......
....εχω μπερδευτει μ αυτα που γραφεις.......  :jerking:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Οι γυναικες κανουν ΗΔΗ πολυ χειροτερα αισχη.......... απλα νομιζουν οτι αμα βαλουν το κεφαλι στην αμμο δε φαινονται :)

....γαλλικα ξερεις........???????
.....ΛΑΚΑ ΣΕΚΛΑ........!!!!!!!!!  ;) ;) ;) ;)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Ας βρεθει μια χρυση τομη..........ας μην καθομαστε απο το πρωτο ραντεβου (για να μην μας πουν πτανες) ουτε απο το δεκατο για να μη μας πουν μιξοπαρθενες........ας κανονισουμε ενα οριο βρε παιδι μου.........στο τεταρτο ας πουμε να ειμαστε ολοι καλυμενοι :):)

εγω αλλο δεν καταλαβαινω αλλα δεν ειναι εδω χωρος για να το θιξω το θεμα.........παλι οφ τοπικ θα βγω.....

....ποιο τεταρτο ραντεβου μωρε και παπαριες......??????  :jerking: :jerking:
....μολις πατησει η ΤΕΤΑΡΤΗ ΩΡΑ, πρεπει να σας δει ψυχιατρος.....  :jerking: :jerking:
....αφου απο τα 2-3 πρωτα λεπτα ξερετε τι ΑΚΡΙΒΩΣ γουσταρετε να γινει....  ;) ;)
......και που σας λενε ποτανες αν κατσετε στο πρωτο ραντεβου....????
.....στο χωριο σου το 1947 ???????  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
....ΒΛΑΧΑΡΑ........ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
....ΤΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ????  :jerking: :jerking:
....γαμπρο ψαχνεις.....???????  :2funny: :2funny:

OP
OP
tomito

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
ειδικα γνωριζοντας πολυ καλα το πως ηταν πριν 2 χρονακια.....
ασε που δε δεχομαι να μου πλασαρει ο καθε ανεγκεφαλος το καθε τσοκαρο για καλλιτεχναρα......αυτο ειναι που το κανει ακομα χειροτερο.....

Την ήξερες mounitsa? Για πες?
Δεν την πλασάρουμε για καλλιτεχνάρα.
Τα κάλλη της θαυμάζουμε και σαν τραγουδίστρια δεν είναι Μπεζαντάκου και Λάμπρου...
Εγώ την προτιμώ σαν ηθοποιό πάντως.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αμα δεν την πλασαρετε σαν καλλιτεχναρα να μη μας την παρουσιαζετε σαν τραγουδιστρια και να μην ασχολειστε με την καλλιτεχνικη της πορεια..........βαλτε τις φωτογραφιες να τελειωνουμε.........οχι να δουλευομαστε κι ολας μεταξυ μας δηλαδη......."φαν" της κολετσα.....δεν ειναι θεμα αν την ηξερα τομιτο.....λιγο να ψαξεις στο ιντερνετ θα δεις τις Photos και θα καταλαβεις τι εννοω.....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μπεζεντακου και λαμπρου σιγουρα δεν ειναι γιατι αυτες εχουν ευτυχως λιγη αυτογνωσια για τα χαλια τους :)

OP
OP
tomito

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Δεν νομίζω ότι έχει γράψει κανείς εδώ για τις φωνητικές τις ικανότητες.

Μπεζεντακου και λαμπρου σιγουρα δεν ειναι γιατι αυτες εχουν ευτυχως λιγη αυτογνωσια για τα χαλια τους :)

Αυτό είναι πολύ τραβηγμένο. Τουλάχιστον η Χριστίνα δεν έχει γδυθεί πουθενά ακόμη. Εκτός και αν αυτό δεν σου λέει κάτι.
Τελικά μάλλον την ξέρεις

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ε κατι ξερω......αλλα δε μπορω να το συζητησω δυστυχως... :)

παντως δε διαφερει σε πολλα απο λαμπρου και σια.....ισως στο οτι δεν εχει γδυθει ακομα.....εχει ακολουθησει αλλη πεπατημενη ομως.....πιο δυνατη.....

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Πες μας μουνίτσα και για τη δική σου πεπατημένη.

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Εγω την προτιμω σαν βιζιτου παντως και τελικα με αυτο θα σχοληθει,το τραγουδι και η ηθοποιια ειναι προσωρινες επιλογες.Απλα σιγουρα η θητεια της σε αυτα τα δυο θα της εξασφαλισει ενα υψηλο κασε και "πελατες" υψηλου επιπεδου (οικονομικα).

diokaz

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
100
Πόντοι
1
αυτη επρεπε να την λεγανε χριστινα καυλετσα

papias

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
καυλα σκετη ολα μεσα για παρτη της

rotti

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
6
ρε παιδια δεν το ξερετε? Κα(υ)λέτσα την λενε την κοπελα αλλα για να βγει στην πιατσα το αλλαξε και το εκανε καλλιτεχνικο Κολετσα...!!!! :2funny: :2funny: :jerking: :idiot:

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
πολυ ανωμαλη..κυριως απο κωλο πρεπει να ειναι θανατος..εξαλου αυτο ειναι ολο καμμια δεν πεθανε απο το κωλοοοοοοοοοοοοοοοο

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Κατω τα χερια ρε!Αυτη ειναι δικια μου!
Θελω κολετσα τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vasm

Μέλος