trelos kavliarhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2017
- Like
- 3.878
- Πόντοι
- 446
40αρα για πολλά γαμησια!!!
43+40αρα για πολλά γαμησια!!!
Απλά δεν μπορεί να γίνει μανούλα, ή έστω είναι πολύ δύσκολο πλέον λόγω ηλικίας.Πλεον μονο για γαμήσια,αφού δεν βρήκε χορηγο να τυλίξει
Φαντάσου ποσο προβληματικό μυαλο θα διαθέτει ωστε δεν κατάφερε να βρει εναν φραγκατο και να αράξει, γιατι σίγουρα θα ειχε 100νταδες προτάσεις.Πλεον μονο για γαμήσια,αφού δεν βρήκε χορηγο να τυλίξει
Φαντάσου ποσο προβληματικό μυαλο θα διαθέτει ωστε δεν κατάφερε να βρει εναν φραγκατο και να αράξει, γιατι σίγουρα θα εχει 100νταδες προτάσεις.
Μάλλον είναι στέρφα η γυναίκα...μου φαίνεται παράλογο τόσα χρόνια στο κουρμπετι ένας καψερος να μην τα πέταξε έστω και μια φορά μέσα στην ατριχη σφιχτή μουναρα τηςΑπλά δεν μπορεί να γίνει μανούλα, ή έστω είναι πολύ δύσκολο πλέον λόγω ηλικίας.
Όπου μανούλα και κουτσούβελα, σημαίνει μηχανή χρήματος ως τα 18 τουλάχιστον.
Γνωστά και χιλιοειπωμένα τα παραπάνω, ευκαιρία για φρεσκάρισμα.
Μπορεί να μην ήθελε να χαλάσει το σώμα τηςΜάλλον είναι στέρφα η γυναίκα...μου φαίνεται παράλογο τόσα χρόνια στο κουρμπετι ένας καψερος να μην τα πέταξε έστω και μια φορά μέσα στην ατριχη σφιχτή μουναρα της
Δε νομίζω ρε συ . Με τα γονίδια και τα λεφτά που έχει βγάλει μη σου πω θα ήταν καλύτερη...ίσως να είχε λίγο πιο χαλαρό μουνι αλλά μέχρι εκεί ..Μπορεί να μην ήθελε να χαλάσει το σώμα της
Σας βαρέθηκα όλες σας ! Καλύτερα με το χέρι μου παρέα μια ζωή παρά να ακούω αμπελοφυλλοσοφιες της φακής από τέτοιες ψευτοδιανοουμενες ανθυποσταρ ψωλιτσες![]()
Kiriakos Kefallinos (@kiriakos_kefallinos) on Threads
Ρώτησα τη christina_koletsa για τους άντρες και το πως φλερτάρουν σήμερα . Η απάντηση ήταν πως οι άντρες περνούν τη μεγαλύτερη κρίση των τελευταίων 60 ετών … Εσείς τη γνώμη έχετε ; Πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια ✌️ #podcast #throwback #koletsachristina #kiriakoskefallinos #mens #crisis...www.threads.net
Ωραιοοοοος