sargiris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 8
- Like
- 764
- Πόντοι
- 366
+1Είμαστε υπέρ του βρώμικου! Και Κολέτσα και σάουντιτς απο το Μέμο.
+1Είμαστε υπέρ του βρώμικου! Και Κολέτσα και σάουντιτς απο το Μέμο.
Ασε ρε χαρτινε που υπαρχει ζηλεια........δηλαδη το ωραιο δε θα το παραδεχθω αμα υπαρχει? η αλεξανδρατου μου αρεσει οπως και πολλες αλλες αλλα οχι να θεωρω και υπερτατη γκομενα την κολετσα τωρα.......ειδικα γνωριζοντας πολυ καλα το πως ηταν πριν 2 χρονακια.....με εφτα εκατομμυρια πλαστικες και παλι ειναι μια απλη εμφανισιμη γκομενα........ασε που δε δεχομαι να μου πλασαρει ο καθε ανεγκεφαλος το καθε τσοκαρο για καλλιτεχναρα......αυτο ειναι που το κανει ακομα χειροτερο.....
Κρυομουνη....
διαβαστε τί λεει ο μεγαλυτερος εχθρος της γυναικας.... ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ..... ;) ;) ;) ;)
Βεβαια αμα τις ρωτησεις ολες θα στο παιξουν αθωες και παρθενεςΟι γυναικες κανουν ΗΔΗ πολυ χειροτερα αισχη.......... απλα νομιζουν οτι αμα βαλουν το κεφαλι στην αμμο δε φαινονται
χαχαχχαχαχαΘυμίζει το ανέκδοτο με την κότα που την κυνηγά ο κόκορας να την μαμήσει... και η κότα σκέφτεται " Αν σταματήσω θα με πουν πουτάνα... αν τρέξω θα χάσω το πήδημα... ʼρα θα σκοντάψω!!!"
Ας βρεθει μια χρυση τομη..........ας μην καθομαστε απο το πρωτο ραντεβου (για να μην μας πουν πτανες) ουτε απο το δεκατο για να μη μας πουν μιξοπαρθενες........ας κανονισουμε ενα οριο βρε παιδι μου.........στο τεταρτο ας πουμε να ειμαστε ολοι καλυμενοι
εγω αλλο δεν καταλαβαινω αλλα δεν ειναι εδω χωρος για να το θιξω το θεμα.........παλι οφ τοπικ θα βγω.....