Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.116
- Πόντοι
- 1.206
https://[URL unfurl="true"]www.mononews.gr/wp-content/uploads/2017/10/xristina-koletsa.png[/img[/URL]]
[/quote]
που ναι ο κολος της..ακωλη!Αυτο που ελεγα!Και ναι εγω ειμαι σαν τον Μπραντ Πιτ αν με εβλεπες θα καταλαβαινες..Βεβαια ενα χυσιμο της το εριχνα..Αλλα οχι και να την εκθειαζουμε..Αυτο μυριζει αγαμια απο τα χιλιομετρα τρελε
Εσύ τυπε έλεγες για πεσμένο κωλο. Που είναι;που ναι ο κολος της..ακωλη!Αυτο που ελεγα!Και ναι εγω ειμαι σαν τον Μπραντ Πιτ αν με εβλεπες θα καταλαβαινες..Βεβαια ενα χυσιμο της το εριχνα..Αλλα οχι και να την εκθειαζουμε..Αυτο μυριζει αγαμια απο τα χιλιομετρα τρελε
που ναι ο κολος της..ακωλη!Αυτο που ελεγα!Και ναι εγω ειμαι σαν τον Μπραντ Πιτ αν με εβλεπες θα καταλαβαινες..Βεβαια ενα χυσιμο της το εριχνα..Αλλα οχι και να την εκθειαζουμε..Αυτο μυριζει αγαμια απο τα χιλιομετρα τρελε
Σαν τον Μπραντ Πιτ είσαι ή σαν τον Σταλόνε? Μας μπέρδεψες
Ρε τύπε ... άλλη εγκωμιάζουν τη ... μαριπόζα !!!!!
Έλεος.
Εγώ πάντως αν μου έλεγαν να διαλέξω θα έμπαινα στη μαριπόζα! Πιο μικρό και φρέσκο!
Ανάμεσα σε μαριπόζα και κολέτσα ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΕΣ ΜΑΡΙΠΟΖΑ;;;;;;;;;;;;
Ναι είμαι πιπινολάτρης
Αυτή δεν είναι πιπίνι ρε ... είναι bbw ....
Που χάθηκε αυτή;καιρό έχουμε να την δούμε κάπου...Όλο και κάποιος θα της τον χώνει...!έχει κάτι βυζάρες η άτιμη.
παίζει;γιατί όχι...Θα τα μπλέξε με κάνα λεφτά και γεια σας...έτσι κι αλλιώς από τραγούδι δεν έκανε και καμιά καριέρα τρελή...
δε νομίζω να ναι μιλφ...σαράντα που λέμε...λίγο πιο μικρή τη κόβω..
έχεις δίκιο!
Ναι...μεγάλωσε το κορίτσι...