Νέα

Χριστίνα Κολέτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 506K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας αρέσει η Χριστίνα Κολέτσα ?

• Ναι

Ψήφοι: 788 80,2%
  • Όχι

Ψήφοι: 49 5,0%
  • Τίποτα το ιδιαίτερο

Ψήφοι: 145 14,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    982

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Αποκλειστικό! Αυτός είναι ο σύντροφος της Χριστίνας Κολέτσα!

Εγώ σήμερα στο Dimis Blog και το Youweekly.gr σας έχω μία αποκλειστική πληροφορία, που σας δίνω τον λόγο μου… δεν έχει γραφτεί πουθενά. Τι σας έχω;

Μα φυσικά τον σύντροφο της Χριστίνας Κολέτσα, που δεν είχαμε δει ποτέ εως τώρα. Ποιος είναι ο άντρας λοιπόν, που άφησε πίσω της η τραγουδίστρια για να ταξιδέψει στις Φιλιππίνες; Το απίστευτο σε αυτό το ζευγάρι είναι ο τρόπος που γνωρίστηκαν.

Όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες μου, η Χριστίνα Κολέτσα, γνώρισε τον αγαπημένο της, την ώρα της δουλειάς του…Τι εννοώ; Η τραγουδίστρια, κάνει χρόνια ψυχανάλυση, κάτι που την έχει βοηθήσει πολύ, όπως τον περισσότερο κόσμο. Εκεί λοιπόν γνώρισε τον αγαπημένο της Λεωνίδα… Ναι, καλά καταλάβατε! Ο σύντροφος της Χριστίνας Κολέτσα είναι ο …. ψυχαναλυτής της!

Η Χριστίνα εδώ και καιρό βρίσκεται στο πλευρό του γνωστού ψυχιάτρου Λεωνίδα Μαντωνάκη, τον οποίο και γνώρισε μέσα από τις συνεδρίες που παρακολουθούσε! Εκεί ερωτεύθηκαν και αποφάσισαν να είναι μαζί.

[URL unfurl="true"]http://dimitra.youweekly.gr/2017/10/04/apokleistiko-autos-einai-o-suntrofos-tis-xristinas-koletsa/

vincenzo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
451
Πόντοι
21

Εγώ σήμερα στο Dimis Blog και το Youweekly.gr σας έχω μία αποκλειστική πληροφορία, που σας δίνω τον λόγο μου… δεν έχει γραφτεί πουθενά. Τι σας έχω;

Μα φυσικά τον σύντροφο της Χριστίνας Κολέτσα, που δεν είχαμε δει ποτέ εως τώρα. Ποιος είναι ο άντρας λοιπόν, που άφησε πίσω της η τραγουδίστρια για να ταξιδέψει στις Φιλιππίνες; Το απίστευτο σε αυτό το ζευγάρι είναι ο τρόπος που γνωρίστηκαν.

Όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες μου, η Χριστίνα Κολέτσα, γνώρισε τον αγαπημένο της, την ώρα της δουλειάς του…Τι εννοώ; Η τραγουδίστρια, κάνει χρόνια ψυχανάλυση, κάτι που την έχει βοηθήσει πολύ, όπως τον περισσότερο κόσμο. Εκεί λοιπόν γνώρισε τον αγαπημένο της Λεωνίδα… Ναι, καλά καταλάβατε! Ο σύντροφος της Χριστίνας Κολέτσα είναι ο …. ψυχαναλυτής της!

Η Χριστίνα εδώ και καιρό βρίσκεται στο πλευρό του γνωστού ψυχιάτρου Λεωνίδα Μαντωνάκη, τον οποίο και γνώρισε μέσα από τις συνεδρίες που παρακολουθούσε! Εκεί ερωτεύθηκαν και αποφάσισαν να είναι μαζί.

[URL unfurl="true"]http://dimitra.youweekly.gr/2017/10/04/apokleistiko-autos-einai-o-suntrofos-tis-xristinas-koletsa/
Άψογος επαγγελματίας....  :jerking:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
6.071
Πόντοι
1.106
Άψογος επαγγελματίας....  :jerking:
Πες τα ρε φιλε!!!!!
Αν ηταν στην Αμερική ηδη θα του είχαν παρει την αδεια!!!
Ακομα και ο Χαρβεϋ περίμενε ενα χρονο να πιάσει γκομενα την ψυχίατρο του

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
6.071
Πόντοι
1.106
Αυτή πρέπει να'χει πάρει άπειρα τσιμπούκια στη ζωή της.
Δεν εξηγείται αλλιώς πως έχει γίνει φίρμα μια φτηνιάρα, άφωνη αλογομούρα με ψεύτικα βυζιά.
Ουτε η πρωτη ειναι ουτε η τελευταια..
Φίρμα παντως δεν εχει γινει ...δευτεροτριτο ονομα ειναι κανα 500€ κτλ
Αλλος δουλεύει ενα μηνα οκ αλλα καπιταλισμος

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
6.071
Πόντοι
1.106
Την εποχή των παχιών αγελάδων, κάθε τρεις και λίγο την έβλεπες εξώφυλλο σε NITRO, MAX, Maxim, και όλα αυτά τα λάιφ στάιλ περιοδικά που μας την παρουσίαζαν ως το υπέρτατο σεξ σίμπολ.
Τέτοιου είδους φίρμα εννοώ, όχι φυσικά στο τραγούδι όπου θα'πρεπε αυτή να πληρώνει όσους κάθονται να την ακούσουν.
Η μαλακια τους ηταν πως δεν έπαιρναν λεφτα γι αυτα

Trying

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Τα μασταρια της όλα τα λεφτά στο παιχνίδι

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.328
Πόντοι
9.931

Πάντως αυτή είχε μεγάλη καψούρα με τον μακαρίτη τον Γιγουρτακη και ίσως για αυτό πήγε σε ψυχίατρο.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.881
Πόντοι
506
Δημοσιογραφος:
-Καλα ποτε παντρευτηκες, ποτε χωρησες ουτε που καταλαβαμε.

Κωλετσα:
-Ετσι ειναι ο γαμος σαν τα μαλια, μια κοντα, μια μακρια...

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Παντρεύτηκε η Κολέτσα και χώρισε κιόλας ?? Πλάκα κάνετε τώρα ??

ntinosspa14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2014
Κριτικές
18
Like
773
Πόντοι
326
η συναισθηματικια η κολετσααχαχαχαχαχαχαχαχαχα οαχχοχοχοχοχοχοοχ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :happy: :happy: :think: :think: :pipa3: :pipa3: :kissass2: :kissass2: :tits: :tits: :cum: :cum:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom