Ακομη πιστευεις οτι εγινε ετσι;Ειδες κανεναν αλλον να βγει και να πει οτι επαθε κατι απο την γιαγια; ;)
Ρε master
Εσύ αγόρι μου δεν πηδας πουτανες όπως λες. Οπότε πως έχεις άποψη επί του θέματος;
Ύστερα από 7 μηνες που με κόλλησε, ακόμα με ταλαιπωρείτε εδω μέσα με αυτό το πράγμα.
Εντάξει, εκανα μία μαλακία και πήδησα μια Ρωσίδα πενηντάρα.
Διαβάστε την κριτική μου γι αυτήν, που είναι τελείως αμερόληπτη και οπωσδήποτε χωρίς την ψυχολογική φόρτιση που προέκυψε μετά την αποκάλυψη του νοσήματος.
Όταν δημοσίευσα την κριτική μου ούτε που το ξερα πως είχα κολλήσει.
Εγραψα λοιπόν πως νόμιζα ότι ήταν η καθαρίστρια του ξενοδοχείου. Ούτε είχα σκοπό να την ξαναπάρω ποτέ. Από λύπηση δεν της είπα να φύγει.
Βέβαια και να έχει κολλήσει κάποιος άλλος, ούτε που πρόκειται να το δημοσιεύσει.
Ούτε εγώ είχα ανάλογο σκοπό να το πω. Θα πλήρωνα τα 400 για να γίνω καλά, θα έβγαζα τον σκασμό κι όλα καλά κι όλα ωραία.
Ο Αντισθένης μου υπέδειξε να το πω για να προστατεύσω τους υπόλοιπους. Κι αυτό έκανα.
Τώρα ειλικρινά το μετανιώνω. Είδα πόσο μαλάκες είναι οι περισσότεροι. Μέχρι ο μαλάκας ο ΜΑΣΤΕΡ21 που τον παίζει συνέχεια και με τα δύο χέρια κι ε΄χουν βγα΄λει κάλους οι παλάμες του, μου την είπε πως λέω ψέμματα.
Είχα σκοπό να ποστάρω κι όλες μου τις εξετάσεις. Τι να αποδείξω; Πως κόλλησα βλεννόρρροια;
Αμέσως θα λέγανε πως με κόλλησε κάποια άλλη κι όχι η ΡΟΥ. Γιατί αυτή είναι καθαρή!
Ο ΑΣΙΜΑΖΕΦΤΟΣ μας ποστάρισε τις εξετάσεις της "καθαρής". Που δεν είχε δεύτερο προφυλακτικό μαζί της. Η "καθαρή"!
Ρε αει σιχτίρ. Πολύ ασχολήθηκα.