Νέα

Χριστίνα Κολέτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 503K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας αρέσει η Χριστίνα Κολέτσα ?

• Ναι

Ψήφοι: 788 80,2%
  • Όχι

Ψήφοι: 49 5,0%
  • Τίποτα το ιδιαίτερο

Ψήφοι: 145 14,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    982

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Μην ξεχνας και το μεγαθηριο αναστασιαρου που εχει στην συλλογη μπαζων ο Βιν Ντιζελ,a.k.a. ποδολαγνος.

Εν τάξει, αυτή σκέφτηκα να μην του την θυμήσω επειδή έχει άσχημες αναμνήσεις.
Δεν το λέω για πλάκα. Στα θέματα υγείας δεν σηκώνει πλάκα!

thita

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ε όχι και μικρό βυζάκι η χριστίνα ρε σύντροφε

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εν τάξει, αυτή σκέφτηκα να μην του την θυμήσω επειδή έχει άσχημες αναμνήσεις.
Δεν το λέω για πλάκα. Στα θέματα υγείας δεν σηκώνει πλάκα!
Ακομη πιστευεις οτι εγινε ετσι;Ειδες κανεναν αλλον να βγει και να πει οτι επαθε κατι απο την γιαγια; ;)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Ακομη πιστευεις οτι εγινε ετσι;Ειδες κανεναν αλλον να βγει και να πει οτι επαθε κατι απο την γιαγια; ;)

Να σου πω! Tο πως οι επιλογές του στις γυναίκες είναι τουλάχιστον "γραφικές" δεν υπάρχει αμφιβολία! :grin:

Αλλά δεν νομίζω να λέει ψέματα γι αυτό το σοβαρό θέμα, δεν έχει άλλωστε και κάποιον λόγο.
Κι αν ακόμα δεν το έπαθε από αυτή (και πως να το ξέρουμε αυτό εμείς;) θεωρώ πως ο ίδιος αυτό πιστεύει για κάποιο λόγο.

Επίσης αν δεν έπαθαν κάποιοι άλλοι (ή αν δεν βγήκαν να το πουν πως έπαθαν! ;)) δεν σημαίνει πως δεν θα μπορούσε να έχει πάθει ο ίδιος.

Εδώ τον "αδικείς" νομίζω.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.451
Πόντοι
25.467
Τραγουδίστριες είναι εξ άλλου και η Δήμητρα Γαλάνη ή η Μαρία Φαραντούρη. Είναι ωραίες ή σχολίασε κάποιος το γεγονός πως δεν είναι ωραίες;

Εκτελέστρια.
2guns.gif

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Ρε master

Εσύ αγόρι μου δεν πηδας πουτανες όπως λες. Οπότε πως έχεις άποψη επί του θέματος;

Ύστερα από 7 μηνες που με κόλλησε, ακόμα με ταλαιπωρείτε εδω μέσα με αυτό το πράγμα.

Εντάξει, εκανα μία μαλακία και πήδησα μια Ρωσίδα πενηντάρα.

Διαβάστε την κριτική μου γι αυτήν, που είναι τελείως αμερόληπτη και οπωσδήποτε χωρίς την ψυχολογική φόρτιση που προέκυψε μετά την αποκάλυψη του νοσήματος.

Όταν δημοσίευσα την κριτική μου ούτε που το ξερα πως είχα κολλήσει.

Εγραψα λοιπόν πως νόμιζα ότι ήταν η καθαρίστρια του ξενοδοχείου. Ούτε είχα σκοπό να την ξαναπάρω ποτέ. Από λύπηση δεν της είπα να φύγει.

Βέβαια και να έχει κολλήσει κάποιος άλλος, ούτε που πρόκειται να το δημοσιεύσει.

Ούτε εγώ είχα ανάλογο σκοπό να το πω. Θα πλήρωνα τα 400 για να γίνω καλά, θα έβγαζα τον σκασμό κι όλα καλά κι όλα ωραία.

Ο Αντισθένης μου υπέδειξε να το πω για να προστατεύσω τους υπόλοιπους. Κι αυτό έκανα.

Τώρα ειλικρινά το μετανιώνω. Είδα πόσο μαλάκες είναι οι περισσότεροι. Μέχρι ο μαλάκας ο ΜΑΣΤΕΡ21 που τον παίζει συνέχεια και με τα δύο χέρια κι ε΄χουν βγα΄λει κάλους οι παλάμες του, μου την είπε πως λέω ψέμματα.

Είχα σκοπό να ποστάρω κι όλες μου τις εξετάσεις. Τι να αποδείξω; Πως κόλλησα βλεννόρρροια;

Αμέσως θα λέγανε πως με κόλλησε κάποια άλλη κι όχι η ΡΟΥ. Γιατί αυτή είναι καθαρή!

Ο ΑΣΙΜΑΖΕΦΤΟΣ μας ποστάρισε τις εξετάσεις της "καθαρής". Που δεν είχε δεύτερο προφυλακτικό μαζί της. Η "καθαρή"!

Ρε αει σιχτίρ. Πολύ ασχολήθηκα.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Να σου πω! Tο πως οι επιλογές του στις γυναίκες είναι τουλάχιστον "γραφικές" δεν υπάρχει αμφιβολία! :grin:

Αλλά δεν νομίζω να λέει ψέματα γι αυτό το σοβαρό θέμα, δεν έχει άλλωστε και κάποιον λόγο.
Κι αν ακόμα δεν το έπαθε από αυτή (και πως να το ξέρουμε αυτό εμείς;) θεωρώ πως ο ίδιος αυτό πιστεύει για κάποιο λόγο.

Επίσης αν δεν έπαθαν κάποιοι άλλοι (ή αν δεν βγήκαν να το πουν πως έπαθαν! ;)) δεν σημαίνει πως δεν θα μπορούσε να έχει πάθει ο ίδιος.

Εδώ τον "αδικείς" νομίζω.

Οι επιλογές μου φίλε είναι ανώμαλες. Όχι γραφικές.

Εχω πάει και με σούπερ γυναίκες σαν εμφάνιση και δεν με καύλωσαν.

Ενω άλλοι γράφουν διθυράμβους γι αυτές, εμενα μου φάνηκαν απλά τυπικά γαμησάκια. Και πολύ υπερεκτιμημένα ορισμένες φορές.

Και σου λέω πως μπορεί μια γκόμενα να μην είναι σούπερ εμφανίσεως, αλλά να κάνει σούπερ γαμήσια! Πάντα κατά την άποψή μου.

Πάντα πηγαίνω ξανά σε πουτάνες που εμεινα ικανοποιημένος. Γι αυτό και οι κριτικές μου συνολικά είναι σχετικά λίγες. Πηγαίνω τακτικά στίς ίδιες.

Και δείτε και μια διάσταση διαφορετική.

Είμαι πάνω από 20 χρόνια στις χρηματιστηριακές αγορές.  Κι έχω βγάλει καλά χρήματα στη ζωή μου από τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες. Θεωρητικά ανήκω στους εύπορους. Αν ήθελα να πουλήσω πνεύμα, τι πιο εύκολο να αρχίσω να γράφω ψευτοκριτικές για Σιτυτούρια και ακριβές πουτάνες;

Κι αν γράψω παπαριές και ψεμματα στα αρχίδια μου!

Παρόλα αυτά δεν το κάνω και γράφω για την Ευα, την ΝΑΥΟΜΙ, την ΑΝΝΙΤΑ, τη Μάγια και την Ρούλα τη μασατζού.

Εδώ έχουμε διαβάσει 10 κριτικές για μία γκόμενα και οι 9 μιλάνε για κομοδίνο, και ο ένας και μοναδικός που της πλάθει το εγκώμιο είναι γνωστότατο νικ με άπειρες κριτικές εδώ μέσα.

ΕΓώ ποιον να πιστέψω;

Τον παλιό που γράφει διθυράμβους  ή τους υπόλοιπους 9;

--------------

Αυτοί δεν σας πείραξαν και σας πείραξε ο ΠΟδολάγνος;

ΑΝτε να δει προκοπή το σάιτ έτσι...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
 Πισινός φλατ. Ωραία πόδια. Κοντούλα, μικρό βυζάκι, πλέον πεσμένο από ότι βλέπω.

.

θα διαφωνησω : ωραιος κώλος και στο βυζι εχει κανει επέμβαση
κατα τα αλλα σωστά τα λές . Υπάρχουν και πιο ωραιες "πεταλουδες της νυχτας" δεν ειναι κατι το συνταρακτικό . Την φημη της θες να πηδηξεις όχι την ιδια .

Κι αυτά τα τατουάζ.... μια μαλακία είναι... Όλες οι κοπέλες μαγαρίζουν ωραία σώματα με τατού αμφιβόλου αισθητικής και μοιάζουν σαν ξεκωλιασμένες αλητοπουτάνες.

+1 Αυτα τα τατού κουράζουν , αντε ενα αντε 2 αλλα οχι να χρωματισεις το μισό σωμα .

Υγ και αυτό πολυ σωστό

Εδώ έχουμε διαβάσει 10 κριτικές για μία γκόμενα και οι 9 μιλάνε για κομοδίνο, και ο ένας και μοναδικός που της πλάθει το εγκώμιο είναι γνωστότατο νικ με άπειρες κριτικές εδώ μέσα.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206

ΕΓώ ποιον να πιστέψω;

Τον παλιό που γράφει διθυράμβους  ή τους υπόλοιπους 9;

Για πε σε ποιαν ντανα αναφέρεσαι (μην αναφέρεις τους κριτές), γιατί δεν μου 'ρχεται τώρα στο μυαλό η "ιστορία".
Διότι αν είναι όπως τα λες όντως κάτι δεν πάει καλά με τον "διάσημο κριτή"!

Υ.Γ. Θα περίμενα όμως τουλάχιστον να μου αναγνώριζες πως προσπάθησα να σε υποστηρίξω στο θέμα της αρρώστιας σου και της άδικης αμφισβήτησης που είχες δεχθεί.
Δεν πειράζει, εγώ ότι θεωρούσα σωστό το έγραψα...

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Για πε σε ποιαν ντανα αναφέρεσαι (μην αναφέρεις τους κριτές), γιατί δεν μου 'ρχεται τώρα στο μυαλό η "ιστορία".
Διότι αν είναι όπως τα λες όντως κάτι δεν πάει καλά με τον "διάσημο κριτή"!

Υ.Γ. Θα περίμενα όμως τουλάχιστον να μου αναγνώριζες πως προσπάθησα να σε υποστηρίξω στο θέμα της αρρώστιας σου και της άδικης αμφισβήτησης που είχες δεχθεί.
Δεν πειράζει, εγώ ότι θεωρούσα σωστό το έγραψα...

ΑΝ δεν το έχω κάνει, λάθος μου.

Δεν νομίζω όμως. Ησουν από τους λίγους που είχες υποστηρίξει σθεναρά το άδικο και το είχα αναφέρει νομίζω.

Τες πα... να διορθώσω. Στο αναγνωρίζω 100%.  :thumbsup:

Όσον αφορά την τάνα, ούτε που τη θυμάμαι. Μου χε κάνει εντύπωση όμως η ΜΙΑ και μοναδική καλή κριτική του παλιού και οι κακές των υπολοίπων.

Σαν τη μύγα μες στο γάλα ξεχώριζε.

Κάποτε θα πέσω πάνω της σε κάποια άλλη κριτική, θα τη θυμηθώ, οπότε να είσαι σίγουρος πως θα στο στείλω με π.μ. να κρίνεις και μόνος σου.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
  ΑΝ δεν το έχω κάνει, λάθος μου.

Δεν νομίζω όμως. Ησουν από τους λίγους που είχες υποστηρίξει σθεναρά το άδικο και το είχα αναφέρει νομίζω.

Τες πα... να διορθώσω. Στο αναγνωρίζω 100%.  :thumbsup:

Όσον αφορά την τάνα, ούτε που τη θυμάμαι. Μου χε κάνει εντύπωση όμως η ΜΙΑ και μοναδική καλή κριτική του παλιού και οι κακές των υπολοίπων.

Σαν τη μύγα μες στο γάλα ξεχώριζε.

Κάποτε θα πέσω πάνω της σε κάποια άλλη κριτική, θα τη θυμηθώ, οπότε να είσαι σίγουρος πως θα στο στείλω με π.μ. να κρίνεις και μόνος σου.
Kοιτα πρεπει να παραδεχτεις οτι και εσυ εχεις πει πολλες ιστοριες.οταν ειχες πρωτομπει εδω και ολοι σε περναγαμε για τον αχαχουχα το επαιζεις λαρτζ και οτι γαμαγες θεικα μουνια σιτιτουρια και οτι το φυσας και ξαφνικα βγαινεις και μας λες οτι πηγες με την γιαγιουλα λογω οικονομιας και οτι εισαι σιγουρος οτι κολησες απο αυτην γιατι δεν πηγες με καμια αλλη.
Ελα και εσυ στην θεση οσων δεν σε πιστευουν και σε λενε φιδεμπορα.Απο εκει που ξετιναζες ολα τα σιτιτουρια βρεθηκες να εχεις γαμησει εναν μηνα μονο την ρου.Ε μετα μην μας παρεξηγεις.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/7bf02cc8-81d1-4047-b2ec-1d9c8c65ba0b.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/e4e80aad-ab63-4f10-a5e2-a58eb1497270.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/edb58b39-bc28-4bf5-97ca-e9b5a9189797.jpg[/img[/URL]]

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Αναρχοάπλυτη και η Κολέτσα  :think:  :grin:

http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/ana_asterin_koletsa.jpg[/img[/URL]]
[MEDIA=youtube][/MEDIA]

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.219
Πόντοι
1.056
.....ξε-Κολέτσα...............

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
http://[URL unfurl="true"]www.byou.gr/images/photo_gallery/mobil-17-04-13/mobil_170413_24.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.thesout.gr/images/stories/misc_photos_2013/2013-04/1104/koletsaok-3.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.byou.gr/images/photo_gallery/mobil-17-04-13/mobil_170413_27.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.thesout.gr/images/stories/misc_photos_2013/2013-04/1104/koletsaok-4.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.byou.gr/images/photo_gallery/mobil-17-04-13/mobil_170413_26.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.thesout.gr/images/stories/misc_photos_2013/2013-04/1104/koletsaok-5.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.byou.gr/images/photo_gallery/mobil-17-04-13/mobil_170413_37.jpg[/img[/URL]]

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Kαλυτερη ελληνιδα τραγουδιστρια ολων των εποχων. Σε ολο τον κοσμο καλυτερη.  :zfuck: :fuck1: :kissass:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
μουναρα  :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.285
Πόντοι
12.756
Ηταν το καυλετο πριν απο λιγο σημερα στο mega στον διαγωνισμο μαγειρικης , και ηταν ντυμενο "γαμηστε με " , της πεταγε και κατι ατακες η αλλη  τσοντου η Σασα τυπου " - πες μας τι κανεις στην επαρχια που πας " , " εισαι ερωτευμενη με 2 " ..

thanos89

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
122
Πόντοι
6
Ηταν το καυλετο πριν απο λιγο σημερα στο mega στον διαγωνισμο μαγειρικης , και ηταν ντυμενο "γαμηστε με " , της πεταγε και κατι ατακες η αλλη  τσοντου η Σασα τυπου " - πες μας τι κανεις στην επαρχια που πας " , " εισαι ερωτευμενη με 2 " ..

Τι να κλάσει η ηλίθια μπροστά στον μούναρο;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom