Νέα

Χριστίνα Κολέτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 503K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας αρέσει η Χριστίνα Κολέτσα ?

• Ναι

Ψήφοι: 788 80,2%
  • Όχι

Ψήφοι: 49 5,0%
  • Τίποτα το ιδιαίτερο

Ψήφοι: 145 14,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    982

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
πρώτα ήταν με γιγουρτάκη...πολλά φράγκα κ έχει το ρομέο...που να τον συναγωνιστώ?? αυτός της έχτισε την καριέρα..κ στο σχολείο σκράπας... :jerking: :jerking:

Ονομα ειναι αυτο????
Ποσα λιπαρα ειχε ο τυπος???  :2funny:

Τελοσπαντων, αυτος νομιζω ειχε κατι νεκροθαφτικες μπιζνες,ε? Ή λεω αλλον τωρα?

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Ονομα ειναι αυτο????
Ποσα λιπαρα ειχε ο τυπος???  :2funny:

Τελοσπαντων, αυτος νομιζω ειχε κατι νεκροθαφτικες μπιζνες,ε? Ή λεω αλλον τωρα?
όχι όχι...οικογένεια της νύχτας από πάππου προς πάππου...καν καν, ρομέο, ακροτίρι μετοχές...μιλάμε πολύ χρήμα...και βρώμα...

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
όχι όχι...οικογένεια της νύχτας από πάππου προς πάππου...καν καν, ρομέο, ακροτίρι μετοχές...μιλάμε πολύ χρήμα...και βρώμα...

Α, δεν το ηξερα
Εμενα μου ειχε πει ενας κολλητος μου για τυπο κορακι που ειχε το Ρομεο, ή ισως καποιο αλλο συναφες πολιτιστικο ιδρυμα- δεν ειμαι σιγουρος

Και με τοσα φραγκα τον στελνανε το γιοκα τους σε σχολειο του λαου? Ή πηγαινες κι εσυ σε κανα τοπ ιδιωτικο- στυλ Γειτονα/ Κολλεγιο Αθηνων κλπ...?

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
εκκολαπτομενες ελλεεινιδες απ το γυμνασιο  :2funny: :2funny:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
επειδή ο μικρός ήταν τίγκα στο χρήμα κ στο σχολείο συμπεριφερόταν σαν νταβάς...κ τα γκομενάκια γύρω του σαν τις μέλισσες... :tickedoff: :tickedoff:

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν μερικοί τύποι (πχ. Γιγουρτάκης, Μύρτας, Λανταβός) που έχουν στάνταρ πηδήξει το 90% από τις γκόμενες της σόου μπιζ.

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
ο Μυρτας ειναι μαλακακος αν δεν ειχε τα φεραρικα κτλ θα ετρωγε πορτες και στα στουντια

ο Γιγουρτακης ειναι μια κατηγορια μονος του, ειναι πολυ μεγαλο αλανι ξεκωλιαζει ο,τι βαλει στοχο

εσκαγε τζιμ με την Εφη (τοτε) για να του κραταει την πετσετα  :2funny: :2funny:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν μερικοί τύποι (πχ. Γιγουρτάκης, Μύρτας, Λανταβός) που έχουν στάνταρ πηδήξει το 90% από τις γκόμενες της σόου μπιζ.

Bαφειας
Βαφειας
Βαφειας

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Η πλάκα ξέρετε ποιά είναι ? αυτοί μόνο και μόνο λόγω φήμης που τους ακολουθεί, για χρήματα και μεγαλεία, είναι πολύ πιθανόν να γαμάνε τελείως τζάμπα διάφορες γκόμενες, οι οποίες τρέχουν κοντά τους μπας και κάνουν την καλή, η και άλλη περιπτωση να της καβλώνει όλη αυτή η γκλαμουριά. Μπορεί δηλαδή και σε σχέσεις τους να μην χαλάνε τόσα πολλά απο τον μέσο έλληνα που έχει μια γκόμενα ελλεηνίδα και είναι θύμα της.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
ο Μυρτας ειναι μαλακακος αν δεν ειχε τα φεραρικα κτλ θα ετρωγε πορτες και στα στουντια

Δεν ξέρω αν ο Μύρτας είναι μαλακάκος, πάντως αν είναι να πηδάω την Λυμπερίδου, ευχαρίστως θα γινόμουν κι εγώ.

Ο εφοπλιστής; Και αυτός, κι αυτός.

Η πλάκα ξέρετε ποιά είναι ? αυτοί μόνο και μόνο λόγω φήμης που τους ακολουθεί, για χρήματα και μεγαλεία, είναι πολύ πιθανόν να γαμάνε τελείως τζάμπα διάφορες γκόμενες, οι οποίες τρέχουν κοντά τους μπας και κάνουν την καλή, η και άλλη περιπτωση να της καβλώνει όλη αυτή η γκλαμουριά. Μπορεί δηλαδή και σε σχέσεις τους να μην χαλάνε τόσα πολλά απο τον μέσο έλληνα που έχει μια γκόμενα ελλεηνίδα και είναι θύμα της.

Σωστά τα λες τύπε. Θυμάμαι κάποιος αρκετά γνωστός στην σόουμπιζ είχε διαγνωστεί με HIV (δεν ήταν από τους φανατικούς άντρες βέβαια), και μετά έτρεχαν όλες οι γκόμενες να κάνουν εξετάσεις, γιατί τις είχε περάσει όλες...

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
ααα σιγουρα ειναι πολυ σωστο αυτο

και η γκομενα θα ειναι και σουζα

ο,τι πει ο μαμιας της γειτονιας (σοου μπιζ)  :2funny:

Πολυ αστειο που ειπες τη Λυμπεριδου, μουναρα αλλα που κοριτσακι ρε φιλε....
νανι νανι με το αρκουδακι της

Γιατι τη Νταριλη παλια

Δε θες να γινεις μαλακακος για να πηδηξεις τραστ μι

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Δεν ξέρω αν ο Μύρτας είναι μαλακάκος, πάντως αν είναι να πηδάω την Λυμπερίδου, ευχαρίστως θα γινόμουν κι εγώ.

Ο εφοπλιστής; Και αυτός, κι αυτός.

Σωστά τα λες τύπε. Θυμάμαι κάποιος αρκετά γνωστός στην σόουμπιζ είχε διαγνωστεί με HIV (δεν ήταν από τους φανατικούς άντρες βέβαια), και μετά έτρεχαν όλες οι γκόμενες να κάνουν εξετάσεις, γιατί τις είχε περάσει όλες...

Εβαλα κι εγω στο google "λυμπεριδου"- δεν την ηξερα- και μου βγαζει πρωτο αποτελεσμα "λυμπεριδου- βαφειας"!!!!
Ελεος δηλαδη.... Ουτε προφητης να ημουνα

Τεσπα, ποιος ητανε το πουστρακι με το HIV που γαμαγε και τοπ μοντελ στο τσακιρ κεφι??
Πειτε μας, δε νομιζω να σας...παρεξηγησει!

Jimmy_Belarike

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Like
892
Πόντοι
86
Οσα λεφτα και να χει ο αλλος, ΠΩΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΝΤΑΒΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ???!!! ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!!

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Α, δεν το ηξερα
Εμενα μου ειχε πει ενας κολλητος μου για τυπο κορακι που ειχε το Ρομεο, ή ισως καποιο αλλο συναφες πολιτιστικο ιδρυμα- δεν ειμαι σιγουρος

Και με τοσα φραγκα τον στελνανε το γιοκα τους σε σχολειο του λαου? Ή πηγαινες κι εσυ σε κανα τοπ ιδιωτικο- στυλ Γειτονα/ Κολλεγιο Αθηνων κλπ...?
Μέσα είσαι... στο γείτονα πηγαίναμε...καλό ιδιωτικό...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266

ο Γιγουρτακης ειναι μια κατηγορια μονος του, ειναι πολυ μεγαλο αλανι ξεκωλιαζει ο,τι βαλει στοχο

εσκαγε τζιμ με την Εφη (τοτε) για να του κραταει την πετσετα  :2funny: :2funny:
ποια εφη;

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66

το ακρωτήρι ,δεν νομιζω οτι ισχύει, αυτά που αφησες απ έξω ,Το ρομεο, το  Can Can,  η Πειραιώς 130 (τωρα W ), στη Λ. Συγγρού Monte Carlo , στο Μπαλί βίλλες καί ένα σωρό νομιμα και μη νόμιμα. :2funny: παλαιότερα είχε και το mezzo -mezzo  Rox,
Βεβαια αυτά τα έχει ο πατέρας του ο Τάκης , διοτι ιδιαίτερα ο νίκος ειναι μόνο για γυμναστήρια

πρώην της Χριστίνας  μιλάμε για τον νίκο, γιατί υπάρχει και ο γιώργος ο οποίος ειναι πιο χαμηλών τόνων. ;)

OP
OP
tomito

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164