Νέα

Χριστίνα Κολέτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 503K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Σας αρέσει η Χριστίνα Κολέτσα ?

• Ναι

Ψήφοι: 788 80,2%
  • Όχι

Ψήφοι: 49 5,0%
  • Τίποτα το ιδιαίτερο

Ψήφοι: 145 14,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    982

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
το καλυτερο σωμα της ελλαδας

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
μα να μην έχει ούτε ένα ψεγάδι η ρουφιάνα?.....βέβαια δε μπορώ να είμαι απόλυτος γιατί πολλά ακούγονται για τα περιβόητα photoshop κλπ....αλλά ακόμα και έτσι πόσο να απέχει απ'τη πραγματικότητα?

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
μα να μην έχει ούτε ένα ψεγάδι η ρουφιάνα?.....βέβαια δε μπορώ να είμαι απόλυτος γιατί πολλά ακούγονται για τα περιβόητα photoshop κλπ....αλλά ακόμα και έτσι πόσο να απέχει απ'τη πραγματικότητα?
:thumbsup:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
στο φειμ δεν ηταν ετσι..
αφοτου βγηκε σημειωσε μεγαλη προοδο..
μπραβο της.

asigratitos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6

εχεις δικιο, στο romeo ημασταν ετοιμοι να της προσφερουμε και τα δικα μας μικροφωνα να τραγουδήσει :2funny:
οντως φιλαρακι μου τα σπαει το κομματι.
υ.γ.παιζει να χει τα πιο τελεια ποδια και απο σχήμα και απο γυμναστική

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Δε μου αρέσει ο δεύτερος της γομφίος (το 'παιξα λουκριτία :grin:)

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
στο φειμ δεν ηταν ετσι..
αφοτου βγηκε σημειωσε μεγαλη προοδο..
μπραβο της.
η εξέλιξη του σώματος μπορεί να δικαιολογηθεί π.χ από τις πολλές ώρες στο γυμναστήριο.είναι πολύ γυμνασμένο το άτιμο και αυτό με τρελαίνει.η αλήθεια είναι ότι στο Fame δεν ήταν τόσο αξιοπρόσεκτη να το πω?αλλά τις δυνατότητες τις είχε γαινόταν

Επισκέπτης
Ο ψυχικός της κόσμος με αφήνει παγερά αδιάφορο!!! :cheesy:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

Συνημμένα

• koletsa-mel.jpg
    koletsa-mel.jpg
    21,9 KB · Εμφανίσεις: 59

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
η εξέλιξη του σώματος μπορεί να δικαιολογηθεί π.χ από τις πολλές ώρες στο γυμναστήριο.είναι πολύ γυμνασμένο το άτιμο και αυτό με τρελαίνει
γυμναστηριο και ΔΙΑΤΡΟΦΗ.
το τελειο σωμα.
ειναι αστειο μπαζολες μπυροκοιλες ελλεεινιδες να λενε <<θελω τον αντρα γυμνασμενο>> οταν κυκλοφορουν τετοια εργαλεια.
μια προπερσυ στο σχοινια ειχε παχακια..ερχεται μονη της και μου λεει <<ωραιο σωμα,γυμναζεσαι ε?>>
και της απαντω <<ναι,εσυ να φανταστω ουτε απεξω δεν περνας ε?>>
με ειπε μαλακα και η ζωη συνεχιστηκε.

Επισκέπτης

Υ.Γ.Εδώ είναι μετά το ριάλιτι ή αργότερα;;; :think:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
εχεις δικιο, στο romeo ημασταν ετοιμοι να της προσφερουμε και τα δικα μας μικροφωνα να τραγουδήσει :2funny:
οντως φιλαρακι μου τα σπαει το κομματι.
υ.γ.παιζει να χει τα πιο τελεια ποδια και απο σχήμα και απο γυμναστική
λες για 2 χρόνια πρίν με τον Δ. Μακρή??

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
το τελειο σωμα.
ειναι αστειο μπαζολες μπυροκοιλες ελλεεινιδες να λενε <<θελω τον αντρα γυμνασμενο>> οταν κυκλοφορουν τετοια εργαλεια.
μια προπερσυ στο σχοινια ειχε παχακια..ερχεται μονη της και μου λεει <<ωραιο σωμα,γυμναζεσαι ε?>>
και της απαντω <<ναι,εσυ να φανταστω ουτε απεξω δεν περνας ε?>>
με ειπε μαλακα και η ζωη συνεχιστηκε.

:2funny: τα σπας!!!  :rockon:  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

ΕΤΣΙ! μαλακα! χοντρούλαααα, φαε καμια βαφλιτσα κ ξαναελα  :2funny:

το ακομα πιο τελειο ειναι τα βλεμματα οταν σκαει η γκομενα σου κ ειναι τουμπανο, ζηηηηηηλειααααα

Τρελο εργαλειο η Χρηστηναρα, την ειχα πετυχει με ενα τζιν σορτσακι-ζωνη, ποδαααααααρες και καρφωνει κ η ρουφιανα με ενα βλεμμα ν βαθμοι εκφυλλισμου....  

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
το τελειο σωμα.
και της απαντω <<ναι,εσυ να φανταστω ουτε απεξω δεν περνας ε?>>με ειπε μαλακα και η ζωη συνεχιστηκε.
1)μεγάλη κουβέντα είπες τώρα φίλε μου....αλλά τί να πεις δε φταίνε αυτές...οι μαλάκες που πάνε μαζί τους φταίνε και τις κάνουν να φαντάζονται(με την ευρεία έννοια)
2)απλά :rockon: :rockon:

asigratitos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
σωστοοοοοοοοοοοοοος.καπως ετσι εχει το θεμα.απαιτησεις,απαιτησεις,απαιτησεις.
αλλα σας εχω τη λυση μαγκες μου.λες στη γκομενα ατακα που σκοτωνει(ειναι και τιτλος δισκου)

ΑΣΕ ΤΙΣ ΚΑΝΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ Π*&%^ΕΣ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• cd_cover.jpg
    cd_cover.jpg
    28,7 KB · Εμφανίσεις: 24

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
1)μεγάλη κουβέντα είπες τώρα φίλε μου....αλλά τί να πεις δε φταίνε αυτές...οι μαλάκες που πάνε μαζί τους φταίνε και τις κάνουν να φαντάζονται(με την ευρεία έννοια)
2)απλά :rockon: :rockon:
και κάτι ακόμα.....εγώ να δεχτώ να κάνω το μαλάκα γενικά και με οποιοδήποτε τρόπο και να ανεχτώ διάφορα καπρίτσια για γκόμενα με τα κυβικά της Κολέτσα.....αλλά όχι και για το κοντό,γεμάτο κυτταρίτιδα,φαντασμένο μπάζο που διαβάζει cosmopolitan και βλέπει sex and the city και νομίζει ότι είναι η super-"όλα τα λεφτά" ,γαμάτη σε όλα γκόμενα που όλοι τρέχουν ποιος θα τη πρωτοκατακτήσει.αυτά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom