You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χριστίνα Κολέτσα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 503K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
nacho_scocco
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
μα να μην έχει ούτε ένα ψεγάδι η ρουφιάνα?.....βέβαια δε μπορώ να είμαι απόλυτος γιατί πολλά ακούγονται για τα περιβόητα photoshop κλπ....αλλά ακόμα και έτσι πόσο να απέχει απ'τη πραγματικότητα?
μα να μην έχει ούτε ένα ψεγάδι η ρουφιάνα?.....βέβαια δε μπορώ να είμαι απόλυτος γιατί πολλά ακούγονται για τα περιβόητα photoshop κλπ....αλλά ακόμα και έτσι πόσο να απέχει απ'τη πραγματικότητα?
asigratitos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
εχεις δικιο, στο romeo ημασταν ετοιμοι να της προσφερουμε και τα δικα μας μικροφωνα να τραγουδήσει
οντως φιλαρακι μου τα σπαει το κομματι.
υ.γ.παιζει να χει τα πιο τελεια ποδια και απο σχήμα και απο γυμναστική
nacho_scocco
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
η εξέλιξη του σώματος μπορεί να δικαιολογηθεί π.χ από τις πολλές ώρες στο γυμναστήριο.είναι πολύ γυμνασμένο το άτιμο και αυτό με τρελαίνει.η αλήθεια είναι ότι στο Fame δεν ήταν τόσο αξιοπρόσεκτη να το πω?αλλά τις δυνατότητες τις είχε γαινότανστο φειμ δεν ηταν ετσι..
αφοτου βγηκε σημειωσε μεγαλη προοδο..
μπραβο της.
asigratitos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Δε μου αρέσει ο δεύτερος της γομφίος (το 'παιξα λουκριτία )
καλο
Επισκέπτης
Ο ψυχικός της κόσμος με αφήνει παγερά αδιάφορο!!!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Και αυτήν!Ο ψυχικός της κόσμος με αφήνει παγερά αδιάφορο!!!
Συνημμένα
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
γυμναστηριο και ΔΙΑΤΡΟΦΗ.η εξέλιξη του σώματος μπορεί να δικαιολογηθεί π.χ από τις πολλές ώρες στο γυμναστήριο.είναι πολύ γυμνασμένο το άτιμο και αυτό με τρελαίνει
το τελειο σωμα.
ειναι αστειο μπαζολες μπυροκοιλες ελλεεινιδες να λενε <<θελω τον αντρα γυμνασμενο>> οταν κυκλοφορουν τετοια εργαλεια.
μια προπερσυ στο σχοινια ειχε παχακια..ερχεται μονη της και μου λεει <<ωραιο σωμα,γυμναζεσαι ε?>>
και της απαντω <<ναι,εσυ να φανταστω ουτε απεξω δεν περνας ε?>>
με ειπε μαλακα και η ζωη συνεχιστηκε.
Επισκέπτης
Υ.Γ.Εδώ είναι μετά το ριάλιτι ή αργότερα;;;
Επισκέπτης
Φυσικά η γνώμη μου μετράει περοσσότερο!!!Και αυτήν!
λες για 2 χρόνια πρίν με τον Δ. Μακρή??εχεις δικιο, στο romeo ημασταν ετοιμοι να της προσφερουμε και τα δικα μας μικροφωνα να τραγουδήσει
οντως φιλαρακι μου τα σπαει το κομματι.
υ.γ.παιζει να χει τα πιο τελεια ποδια και απο σχήμα και απο γυμναστική
patir.gomenios
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2009
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
γυμναστηριο και ΔΙΑΤΡΟΦΗ.
το τελειο σωμα.
ειναι αστειο μπαζολες μπυροκοιλες ελλεεινιδες να λενε <<θελω τον αντρα γυμνασμενο>> οταν κυκλοφορουν τετοια εργαλεια.
μια προπερσυ στο σχοινια ειχε παχακια..ερχεται μονη της και μου λεει <<ωραιο σωμα,γυμναζεσαι ε?>>
και της απαντω <<ναι,εσυ να φανταστω ουτε απεξω δεν περνας ε?>>
με ειπε μαλακα και η ζωη συνεχιστηκε.
τα σπας!!!
ΕΤΣΙ! μαλακα! χοντρούλαααα, φαε καμια βαφλιτσα κ ξαναελα
το ακομα πιο τελειο ειναι τα βλεμματα οταν σκαει η γκομενα σου κ ειναι τουμπανο, ζηηηηηηλειααααα
Τρελο εργαλειο η Χρηστηναρα, την ειχα πετυχει με ενα τζιν σορτσακι-ζωνη, ποδαααααααρες και καρφωνει κ η ρουφιανα με ενα βλεμμα ν βαθμοι εκφυλλισμου....
asigratitos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
λες για 2 χρόνια πρίν με τον Δ. Μακρή??
ναι ναι
πές αλεύρι όπου νάναι θα στην κάτσει!!!Δε μου αρέσει ο δεύτερος της γομφίος (το 'παιξα λουκριτία )
αλλά μου άρεσε!!!!!!
nacho_scocco
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
1)μεγάλη κουβέντα είπες τώρα φίλε μου....αλλά τί να πεις δε φταίνε αυτές...οι μαλάκες που πάνε μαζί τους φταίνε και τις κάνουν να φαντάζονται(με την ευρεία έννοια)γυμναστηριο και ΔΙΑΤΡΟΦΗ.
το τελειο σωμα.
και της απαντω <<ναι,εσυ να φανταστω ουτε απεξω δεν περνας ε?>>με ειπε μαλακα και η ζωη συνεχιστηκε.
2)απλά
asigratitos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
nacho_scocco
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
και κάτι ακόμα.....εγώ να δεχτώ να κάνω το μαλάκα γενικά και με οποιοδήποτε τρόπο και να ανεχτώ διάφορα καπρίτσια για γκόμενα με τα κυβικά της Κολέτσα.....αλλά όχι και για το κοντό,γεμάτο κυτταρίτιδα,φαντασμένο μπάζο που διαβάζει cosmopolitan και βλέπει sex and the city και νομίζει ότι είναι η super-"όλα τα λεφτά" ,γαμάτη σε όλα γκόμενα που όλοι τρέχουν ποιος θα τη πρωτοκατακτήσει.αυτά.1)μεγάλη κουβέντα είπες τώρα φίλε μου....αλλά τί να πεις δε φταίνε αυτές...οι μαλάκες που πάνε μαζί τους φταίνε και τις κάνουν να φαντάζονται(με την ευρεία έννοια)
2)απλά
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 16
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 79K
- Απαντήσεις
- 12