ή εμεις κακες
ή η αληθεια.. αχαχαχχα
εν τω μεταξυ,εχει αδυνατισει πολυ και φαινεται πολυ ασχημη εχει χασει την γλυκα που ειχε.
στο βιντεο που εβαλε ο τομιτο οταν χαμηλωνει λιγο το κεφαλι ειδες τη σειρα απτα εξτε που κανουν μπαμ????/ αχαχαχαχα!!!!!
ή εμεις κακες
ή η αληθεια.. αχαχαχχα
εν τω μεταξυ,εχει αδυνατισει πολυ και φαινεται πολυ ασχημη εχει χασει την γλυκα που ειχε.
στο βιντεο που εβαλε ο τομιτο οταν χαμηλωνει λιγο το κεφαλι ειδες τη σειρα απτα εξτε που κανουν μπαμ????/ αχαχαχαχα!!!!!
ειναι στη προηγουμενη σελιδα.δεν τραγουδαει.οχι δεν εχω δει κανενα βιντεο
λυπαμαι τ αυτακια μου να την ακουσουν στα τραγουδια χαχα
εβαλε εξτε γιατι πηγε κ εκοψε το μαλλι της α λα γκαρσον
Η Χριστίνα Κολέτσα είναι η πιο τρανταχτή απόδειξη ότι οποιαδήποτε κανονική κοπέλα σε πρόσωπο και ύψος, προσέξει τη διατροφή της και βάλει βυζιά, κάνει καριέρα (kind of).
χριστινα κ(ω)λετσαχριστινα καυλεντζα
κατσε γιατι εγω αντρας ειμαι κ δεν με τρελαινει....ειναι μια μετρια γκομενα οπως οι υπολοιπες που εγραψαν.γιατι για σασα μπαστα εγραψα οτι ειναι μπαζο κ με κραζαν.αλλα ευτυχως η δυστυχως την ειδα με μαγιω κ απο κοντα εκει που δουλευα κ δεν ελεγε κ τιποτα....βλέπω ότι κάποιες γνωστές ελλεηνίδες έβγαλαν περίπου σαβούρα τη Χριστίνα Κολέτσα....
....μάλλον τους κάθεται στον λαιμό το κορίτσι γιατί είναι για πολλά
το ειδα σιλβα... το σχολιο που εκανε ο νιντζακις θα μπορουσα να το ειχα κανει κ εγω
η γκομενα ειναι κατηγορια σασα μπαστα, πετρουλα κωστιδου κ τετοια... για ενα.. χμχμχμχμ
αχαχαχ καλη ειναι
φιλε ασε την πετρουλα.πρωην του αδερφου μου πριν απο 4 χρονια.αβυζη ακωλη Σαλλονικια.ας το....μπαζακι πλαστικοΗ Σάσα πριν κάνει τις τελευταίες πλαστικές ήταν μουνάρα, τώρα έχει πέσει αρκετά.
Η Πετρούλα είναι από σώμα τούμπανο αλλά η μάπα της είναι borderline fail.
Η Κολέτσα είναι αρκετά όμορφη αλλά το στυλάκι της είναι πολύ συνηθισμένο.
κατσε γιατι εγω αντρας ειμαι κ δεν με τρελαινει....ειναι μια μετρια γκομενα οπως οι υπολοιπες που εγραψαν.γιατι για σασα μπαστα εγραψα οτι ειναι μπαζο κ με κραζαν.αλλα ευτυχως η δυστυχως την ειδα με μαγιω κ απο κοντα εκει που δουλευα κ δεν ελεγε κ τιποτα.
φιλε ασε την πετρουλα.πρωην του αδερφου μου πριν απο 4 χρονια.αβυζη ακωλη Σαλλονικια.ας το....μπαζακι πλαστικο
τωρα αν κοροιδευεις μπορεις να μπεις στο θεμα της.απλα δουλευα μπαρ σε ενα beach bar στη χαλκιδικη κ ειχε παρτυ κ τραγουδουσε.ειχε πολλες κοπελιτσες τις οποιες θα προσεχα πολυ περισσοτερο απο αυτην.αν δεν ηξερα ποια ειναι δεν θα την κοιτουσα καν μπορω να σου πωΈλα ρε φίλε, σοβαρά?
Εγώ την έχω δει εκεί που τραγουδούσε ( ) αλλά δε φόραγε μαγιώ οπότε μου άρεσε.
Τόσο χάλια δηλαδή?
φιλε ασε την πετρουλα.πρωην του αδερφου μου πριν απο 4 χρονια.αβυζη ακωλη Σαλλονικια.ας το....μπαζακι πλαστικο
τωρα αν κοροιδευεις μπορεις να μπεις στο θεμα της.απλα δουλευα μπαρ σε ενα beach bar στη χαλκιδικη κ ειχε παρτυ κ τραγουδουσε.ειχε πολλες κοπελιτσες τις οποιες θα προσεχα πολυ περισσοτερο απο αυτην.αν δεν ηξερα ποια ειναι δεν θα την κοιτουσα καν μπορω να σου πω