Νέα

Χριστίνα Κολέτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 503K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας αρέσει η Χριστίνα Κολέτσα ?

• Ναι

Ψήφοι: 788 80,2%
  • Όχι

Ψήφοι: 49 5,0%
  • Τίποτα το ιδιαίτερο

Ψήφοι: 145 14,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    982

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ή εμεις κακες
ή η αληθεια.. αχαχαχχα

εν τω μεταξυ,εχει αδυνατισει πολυ και φαινεται πολυ ασχημη εχει χασει την γλυκα που ειχε.
στο βιντεο που εβαλε ο τομιτο οταν χαμηλωνει λιγο το κεφαλι ειδες τη σειρα απτα εξτε που κανουν μπαμ????/  αχαχαχαχα!!!!!

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
:tits:

Συνημμένα

• koletsabastasm3.jpg
    koletsabastasm3.jpg
    186,6 KB · Εμφανίσεις: 172
  • image513128hldp4.jpg
    image513128hldp4.jpg
    21,4 KB · Εμφανίσεις: 71

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εν τω μεταξυ,εχει αδυνατισει πολυ και φαινεται πολυ ασχημη εχει χασει την γλυκα που ειχε.
στο βιντεο που εβαλε ο τομιτο οταν χαμηλωνει λιγο το κεφαλι ειδες τη σειρα απτα εξτε που κανουν μπαμ????/  αχαχαχαχα!!!!!

οχι δεν εχω δει κανενα βιντεο
λυπαμαι τ αυτακια μου να την ακουσουν στα τραγουδια χαχα
εβαλε εξτε γιατι πηγε κ εκοψε το μαλλι της

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
οχι δεν εχω δει κανενα βιντεο
λυπαμαι τ αυτακια μου να την ακουσουν στα τραγουδια χαχα
εβαλε εξτε γιατι πηγε κ εκοψε το μαλλι της α λα γκαρσον
ειναι στη προηγουμενη σελιδα.δεν τραγουδαει.
ειναι βιντεο απο φωτογραφηση παρασκηνια κι ετσι!
δες πλιιιιιιιιζ!

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
με τετοιο μεγαλο στομα α λα φαρμακη πρεπει να'ναι καλη στα χαμηλα μικροφωνα η δεσποινις  :rolleyes:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Η Χριστίνα Κολέτσα είναι η πιο τρανταχτή απόδειξη ότι οποιαδήποτε κανονική κοπέλα σε πρόσωπο και ύψος, προσέξει τη διατροφή της και βάλει βυζιά, κάνει καριέρα (kind of).

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Η Χριστίνα Κολέτσα είναι η πιο τρανταχτή απόδειξη ότι οποιαδήποτε κανονική κοπέλα σε πρόσωπο και ύψος, προσέξει τη διατροφή της και βάλει βυζιά, κάνει καριέρα (kind of).

το ειδα σιλβα... το σχολιο που εκανε ο νιντζακις θα μπορουσα να το ειχα κανει κ εγω

η γκομενα ειναι κατηγορια σασα μπαστα, πετρουλα κωστιδου κ τετοια... για ενα.. χμχμχμχμ
αχαχαχ καλη ειναι

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
...βλέπω ότι κάποιες γνωστές ελλεηνίδες έβγαλαν περίπου σαβούρα τη Χριστίνα Κολέτσα.... :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

....μάλλον τους κάθεται στον λαιμό το κορίτσι γιατί είναι για πολλά  :fuck2: :fuck2: :fuck2:  

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
...βλέπω ότι κάποιες γνωστές ελλεηνίδες έβγαλαν περίπου σαβούρα τη Χριστίνα Κολέτσα.... :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

....μάλλον τους κάθεται στον λαιμό το κορίτσι γιατί είναι για πολλά  :fuck2: :fuck2: :fuck2:  
κατσε γιατι εγω αντρας ειμαι κ δεν με τρελαινει....ειναι μια μετρια γκομενα οπως οι υπολοιπες που εγραψαν.γιατι για σασα μπαστα εγραψα οτι ειναι μπαζο κ με κραζαν.αλλα ευτυχως η δυστυχως την ειδα με μαγιω κ απο κοντα εκει που δουλευα κ δεν ελεγε κ τιποτα.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
το ειδα σιλβα... το σχολιο που εκανε ο νιντζακις θα μπορουσα να το ειχα κανει κ εγω

η γκομενα ειναι κατηγορια σασα μπαστα, πετρουλα κωστιδου κ τετοια... για ενα.. χμχμχμχμ
αχαχαχ καλη ειναι

Η Σάσα πριν κάνει τις τελευταίες πλαστικές ήταν μουνάρα, τώρα έχει πέσει αρκετά.
Η Πετρούλα είναι από σώμα τούμπανο αλλά η μάπα της είναι borderline fail.
Η Κολέτσα είναι αρκετά όμορφη αλλά το στυλάκι της είναι πολύ συνηθισμένο.

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
πριν τουμπανιασει τη βυζουμπα  :rolleyes:

33314351.jpg

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Η Σάσα πριν κάνει τις τελευταίες πλαστικές ήταν μουνάρα, τώρα έχει πέσει αρκετά.
Η Πετρούλα είναι από σώμα τούμπανο αλλά η μάπα της είναι borderline fail.
Η Κολέτσα είναι αρκετά όμορφη αλλά το στυλάκι της είναι πολύ συνηθισμένο.
φιλε ασε την πετρουλα.πρωην του αδερφου μου πριν απο 4 χρονια.αβυζη ακωλη Σαλλονικια.ας το....μπαζακι πλαστικο

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
κατσε γιατι εγω αντρας ειμαι κ δεν με τρελαινει....ειναι μια μετρια γκομενα οπως οι υπολοιπες που εγραψαν.γιατι για σασα μπαστα εγραψα οτι ειναι μπαζο κ με κραζαν.αλλα ευτυχως η δυστυχως την ειδα με μαγιω κ απο κοντα εκει που δουλευα κ δεν ελεγε κ τιποτα.

Έλα ρε φίλε, σοβαρά?
Εγώ την έχω δει εκεί που τραγουδούσε ( :2funny:) αλλά δε φόραγε μαγιώ οπότε μου άρεσε.
Τόσο χάλια δηλαδή?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Έλα ρε φίλε, σοβαρά?
Εγώ την έχω δει εκεί που τραγουδούσε ( :2funny:) αλλά δε φόραγε μαγιώ οπότε μου άρεσε.
Τόσο χάλια δηλαδή?
τωρα αν κοροιδευεις μπορεις να μπεις στο θεμα της.απλα δουλευα μπαρ σε ενα beach bar στη χαλκιδικη κ ειχε παρτυ κ τραγουδουσε.ειχε πολλες κοπελιτσες τις οποιες θα προσεχα πολυ περισσοτερο απο αυτην.αν δεν ηξερα ποια ειναι δεν θα την κοιτουσα καν μπορω να σου πω

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
φιλε ασε την πετρουλα.πρωην του αδερφου μου πριν απο 4 χρονια.αβυζη ακωλη Σαλλονικια.ας το....μπαζακι πλαστικο

Ε ναι, άμα την είχα δει έτσι τα ίδια θα έλεγα και εγώ.

τωρα αν κοροιδευεις μπορεις να μπεις στο θεμα της.απλα δουλευα μπαρ σε ενα beach bar στη χαλκιδικη κ ειχε παρτυ κ τραγουδουσε.ειχε πολλες κοπελιτσες τις οποιες θα προσεχα πολυ περισσοτερο απο αυτην.αν δεν ηξερα ποια ειναι δεν θα την κοιτουσα καν μπορω να σου πω

Δεν κοροϊδεύω ρε μεγάλε, συμφωνώ μαζί σου.
Εμένα μου άρεσε όταν άρχισε να γίνεται γνωστή που δεν είχε κάνει επεμβάσεις.
Τώρα έχει χαλάσει πολύ, αυτά που έκανε είναι way too much.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Η Χριστίνα Κολέτσα ίσως δεν είναι η ποιο όμορφη κοπέλα, ωστόσο σίγουρα είναι πάνω του μετρίου.

Οι κομπλεξικές μπορούν να κοροϊδεύουν όσο θέλουν,το μόνο που καταφέρνουν είναι να γελοιοποιούνται ως γνήσιες Ελλεηνίδες....  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom