Επισκέπτης
Χμ....
Τωρα αρχίζουν τα ωραία με καποιους τυπους....
Που (καίνε) με της κριτικές καποιες κοπέλες....
Οι κριτικές κατέστρεψαν την "αγορα"
Χμ....
ΟΛΑ μου ειπε φιλε! ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ!!!!!Εσυ τι ρολο βαρας εδω μεσα....ο δικηγορος τ διαβολου εισαι??τ οτι αργησε 40 λεπτα στο ειπε η σου εκανε την παπια?
Αφορμη ψαχνω....Οι κριτικές κατέστρεψαν την "αγορα"
ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ....Χμ....
Αφορμη ψαχνω....
Να βγαλω στοιχεία για κάποιους
Που ζητανε καλύτερη τιμη απο κοπέλες για να γραψουν καλη Κριτική....
ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ....
αυτο σε ενδιαφερει η οτι εισαι μαλακας, ψευτης και απλυτος? Αντε μη βγαλω τη φωτο σου εδω μεσα και δουν ολοι τι κασιδες εχεις πανω σου παπαρα....που εισαι αξιος να μιλησεις εσυ για τετοια γυναικα....αντε μη βγαλω και τη δικη της κριρικη εδω μεσα να δουν ολοι τι μαλακας εισαι.....Δν μου απαντησες ομως τι ρολο βαρας εδω μεσα??
Μ αρεσει οταν τον πινουν το...ναργιλέΑ είσαι και μαζόχας χαχαχαχαχ
μαλακας ειναι....τιποτε αλλο....οι μισες ψευτικες....αναλογα με το τι δινει καποια κοπελα απο αναμνηστικα , γραφει....αν δεν δωσει, την καιει....Διαβαδα κριτικες του φίλου μας εδω μεσα....εχει μεγαλες απαιτήσεις απο της εργαζομενες...
για σου ρε αντρα Μιλτο καραμπουζουκλη που θα σε δω και face to face γυφτο....Ελα να μ το πεις φασε τ φασε οτι ειμαι μαλακας...μπορεις??
ναι ρε....το σχολειο που πηγε φταιει.....φασε το φασε... εννοει face to face ?
Εσυ τι ρολο βαρας εδω μεσα....ο δικηγορος τ διαβολου εισαι??τ οτι αργησε 40 λεπτα στο ειπε η σου εκανε την παπια?
με βλεπεις? μπροστα σου ειμαι....Ελα να μ το πεις φασε τ φασε οτι ειμαι μαλακας...μπορεις??
Καποα ατομα το κανανε σύστημα αυτο να πηδάνε ποιο οικονομικα εκβιαζοντας της κοπέλες....μαλακας ειναι....τιποτε αλλο....οι μισες ψευτικες....αναλογα με το τι δινει καποια κοπελα απο αναμνηστικα , γραφει....αν δεν δωσει, την καιει....
Ολες μας γνωριζουν πααααρα πολυ καλα....Κατι πολυ σημαντικό .
Τίποτα δεν είναι κρυφό.
Ενημερωτικα το λεω.....