Επισκέπτης
Μολις παρει εντολήΠίσω κίνηση πότε θα αποφασίσει να δώσει ;
Μολις παρει εντολήΠίσω κίνηση πότε θα αποφασίσει να δώσει ;
Πίσω κίνηση πότε θα αποφασίσει να δώσει ;
και ερωτώ: κάνει και λεσβιακό ή απλώς ψιλοπαίζει με τις γυναίκες;ντουέτο με την δικιά μου και με την εν λόγω κορασίδα Χριστίνα.... Χήρα του Μάο Τσετούγκ..!!
Την Χήρα, την έχω δει 4 φορές. 2 φορές μόνη της (όταν ήταν ακόμα κρυφή), 1 φορά μαζί με την φιλενάδα της το κοντοπούτανο Βαλέρια, και τώρα ακόμη 1 φορά με το αισθημά μου.
Μολις παρει εντολή
Ενδιαφερουσα περιπτωση φαινεται η χριστινα. Ελληνιδα ειναι;
όχι, αλλά δεν έχει σημασία, μιλά εξαιρετικά την ελληνική.
Ενδιαφερουσα περιπτωση φαινεται η χριστινα. Ελληνιδα ειναι;
Εγώ πάντως ΔΙΝΩ ΕΝΤΟΛΗ..τώρα κιόλας!!Μολις παρει εντολή
και ερωτώ: κάνει και λεσβιακό ή απλώς ψιλοπαίζει με τις γυναίκες;
(ή από μακριά και με αγάπη;)
Είναι κρίσιμο στοιχείο για να υπολογίσουμε το vfm.
H κΩλάρα είναι πραγματι σεμιναριακού επιπέδου.
Όχι φίλε. Αλβανίδα είναι και δεν το κρύβει. Δεν έχει τέτοια κωλλήματα και να σου πω την αλήθεια, και εγώ δεν έχω εφόσον το λέει και δεν το κρύβει.
Εκεί που έχω πρόβλημα είναι όταν είναι Αλβανίδες και μου παρουσιάζονται για Τσέχες. Εκεί τα παίρνω στο κρανίο.
Όπως είπε και ο φίλος Hemweh, μιλάει πάρα πολύ καλά την Ελληνική καθότι είναι σίγουρα 2η γενιά μεγαλωμένη στην Ελλάδα.
φιλαράκο μου, δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι θα περάσεις πολύ καλά!Ενδιαφερουσα περιπτωση φαινεται η χριστινα. Ελληνιδα ειναι;
Εγώ θα το έθετα λίγο διαδορετικά.... όταν υπάρχουν λεφτά τρελαίνονται για πούτσα..!!Κατι τετοια πιτσιρικια αλβανακια, 2ης γεννιας, ειναι μεγαλη καβλα. Τους αρεσει και η πουτσα και τα λεφτα, θανατηφορος συνδιασμος για μας τους ωριμους πιπινογαμηδες
σε εμένα πάντως αν και τη ρώτησα ευγενικά, είπε ΟΧΙ πάτερ μας...Πάντως δουλεμένο ειναι.Εγώ πάντως ΔΙΝΩ ΕΝΤΟΛΗ..τώρα κιόλας!!
Εεεεεετσι!Κατι τετοια πιτσιρικια αλβανακια, 2ης γεννιας, ειναι μεγαλη καβλα. Τους αρεσει και η πουτσα και τα λεφτα, θανατηφορος συνδιασμος για μας τους ωριμους πιπινογαμηδες
Πολύ ευγενική και πάρα πολύ "δε χαλάω χατήρι"Ναι έτσι φαίνεται... Ευγενική είναι.
Εγώ θα το έθετα λίγο διαδορετικά.... όταν υπάρχουν λεφτά τρελαίνονται για πούτσα..!!
Καλά... όλες όχι λένε. Οι "τίμιες" είναι λίγες φίλε Σάκη.σε εμένα πάντως αν και τη ρώτησα ευγενικά, είπε ΟΧΙ πάτερ μας...Πάντως δουλεμένο ειναι.