Αντε βρε χαιβανι πεσε για υπνο μεσα στο ψεμα εισαι,σε λιγο θα πεις οτι προσπαθησα να την βιασω
Λοιπόν... άκου να σου πω φίλε γιατί ΔΕΝ έχεις καταλάβει μου φαίνεται καλά.
Όταν συναντάμε μία κοπέλα ιερόδουλη, σκοπός είναι να περάσουμε ΚΑΛΑ και να ΓΑΜΙΣΟΥΜΕ και να φύγουμε με ΧΑΜΟΓΕΛΟ.
Και όταν ξαναέχουμε καυλίτσες, να ξαναπάμε ή στην ίδια ή σε άλλη να ξαναγαμίσουμε, να περάσουμε καλά και να φύγουμε πάλι με χαμόγελο.
Όταν, τύποι σαν εσένα, ΕΝΟΧΛΟΥΝ κοπέλες και τις απειλούν... κανονικά έπρεπε να είναι για την στενή.
Αλλά επειδή ΔΕΝ είμαστε σερίφιδες αλλά τροχονόμοι, στην δική σου περίπτωση το μόνο μου μπορούμε να κάνουμε είναι να τους ξεμπροστιάσουμε.
Μετά το πάρτυ που ήρθες, έκανες επαφή με την Αννούλα. Αντί να στείλεις ένα απλό μήνυμα και να κάνεις ένα ραντεβού μαζί της
και να περάσετε καλά, εσύ άρχισες και έστελνες 100 μηνύματα στην κοπέλα την ημέρα και την έπαιρνες άλλα 100 τηλεφωνα.
Μέχρι και στις 2 μετά τα μεσάνυχτα την καλούσες στο τηλέφωνο. Για να κάνεις τέτοιου είδους κινήσεις ή πολύ απελπισμένος είσαι
ή πολύ μακάκας είσαι. Ανάγκασες την κοπέλα μέχρι τηλέφωνο να αλλάξει. Και η ειρωνία είναι ότι νόμιζαν επειδή είχες έρθει και στο
πάρτυ ότι στο είχα δώσει εγώ το τηλέφωνο. Πράγμα φυσικά που ποτέ δεν έγινε.
Τότε τον Μάρτιο σε προειδοποιήσαμε με ωραίο τρόπο να κόψεις τις μαλακίες. Είχε γράψει ο Zadren στο νήμα του Sinners με ωραίο
διακριτικό τρόπο ΧΩΡΙΣ να πει για ποιον μιλάει (ασχετα εάν εγώ και εκείνος γνωρίζαμε), για να μην σε δώσει στεγνά, να ΚΟΨΕΙΣ τις
μαλακίες. Θέλαμε να πιστεύουμε ότι κατάλαβες. Αλλά ΔΥΣΤΗΧΩΣ δεν κατάλαβες.
Και συνεχίζεις να ΠΑΡΕΝΟΧΛΕΙΣ και να ΑΠΕΙΛΕΙΣ από τότε όχι μία αλλά αρκετές άλλες κοπέλες. Και πρόσεξε τι σου λεω... αυτά που
γράφω εγώ μπορώ να στα αποδείξω κιόλας. ΔΕΝ γράφω από το κεφάλι μου ΠΟΤΕ. Ότι λέω, σημαίνει ότι έχω και αποδείξεις.
Και ερχόμαστε στο σήμερα...
Από το πρωϊ ΠΟΣΕΣ φορές πήρες την κοπέλα τηλέφωνο??????????
Για πες???? ή μήπως θέλεις να βγω εγώ με το αρχείο των κλησεων σου στην κοπέλα????
Εχεις το θάρρος να μας πεις ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΠΗΡΕΣ τηλεφωνο από το πρωϊ???????
Επίσης...
Από το πρωϊ ΠΟΣΕΣ μηνύματα έστειλες στην κοπέλα και απειλούσες??????????
Για πες???? ή μήπως θέλεις να βγω εγώ με το αρχείο των μηνυμάτων που έστειλες στην κοπέλα????
Εχεις το θάρρος να μας πεις ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕΣ μύνημα από το πρωϊ και απειλούσες???????
Λοιπόν.... καλώς ή κακός, η κοπέλα είχε το ΘΑΡΡΟΣ να μιλήσει στον Ζadren και κατόπιν και σε εμένα που
την ρώτησα και εξήγησε τι συμβαίνει και πως την απειλείς και την ενοχλείς με τα δεκάδες μηνύματα και
τα δεκάδες τηλεφωνήματα ανά ώρα.
Η κοπέλα ΔΕΝ ζήτησε από εμάς να την προστατεύσουμε, γιατί δόξα το Θεό, γνωρίζω καλά ότι μπορεί και
από μόνη της να προστατευτή. Παρόλα αυτά... και μόνο το ότι εγώ προσωπικά τέτοιου είδους γλοιώδεις
συμπεριφορές απένταντι σε οποιαδήποτε κοπέλα, εγώ τις καταδικάζω, χαίρομαι ιδιαίτερα που σε ξεμπρόστιασε
από μόνος του ο Zadren. Είχε το θάρρος να σε κάνει ρόμπα και είμαι δίπλα του.
Οπότε... τελείωσε το εδώ τώρα και ζήτα ΔΗΜΟΣΙΑ συγνώμη πρώτα από όλα για τον γλοιώδει ευατό σου,
και κατά δεύτερον από την κοπέλα, γιατί από αύριο θα αρχίσω εγώ να σε εξομολογώ. Και πίστεψε με, η
εξομολόγηση η δική μου καταλήγει πάντα σε εξορκισμό.
Αϊντε τώρα στην ευχή του Θεού και της Παναγιάς και ηρέμησε φιλαράκο.