Black Panther91
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 33.025
- Πόντοι
- 6.186
Εγώ ένα έχω να πω, ΣΑΝΤΡΑ μην σταματήσεις σύντομα δώσε απόλαυση στο λαό...!!!
Γκόρτσος Γκόρτσος !!! ... Μάντας Μάντας !!!... Σάντρα Σάντρα !!!Εγώ ένα έχω να πω, ΣΑΝΤΡΑ μην σταματήσεις σύντομα δώσε απόλαυση στο λαό...!!!
ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΣ:ΚΡΙΤΙΚΗ:
Χαρακτηριστικό των αδύναμων ανθρώπων οι οποίοι δεν έχουν τίποτα άλλο να κάνουν στη ζωή τους από το να σχολιάζουν αρνητικά τους άλλους ...
ΕΛΑ ΡΕ!!!!!! ΣΟΒΑΡΑ; Έπεσα από τα σύννεφα. Ποτέ δεν θα πίστευα πως κορίτσια που έκαναν μόντελινγκ θα μουν στη Βιομηχανία του Σεξ. Τς, τς, τς, τς
ΦΥΣΙΚΑ. Τα έλεγε αυτά, επειδή γνώριζε ότι με τη φάτσα που είχε, χωρίς τα λεφτά του, δεν θα κουτούπωνε ούτε την κυρα - Πανωραία από το ΜπραχάμιIf women didn't exist, all the money in the world would have no meaning.
Aristotle Onassis
"Σώμα μου, σώμα μου φτιαγμένο από πυλό"If women didn't exist, all the money in the world would have no meaning.
Aristotle Onassis
ΦΥΣΙΚΑ. Τα έλεγε αυτά, επειδή γνώριζε ότι με τη φάτσα που είχε, χωρίς τα λεφτά του, δεν θα κουτούπωνε ούτε την κυρα - Πανωραία από το Μπραχάμι
Τώρα είναι ξανθά αλλάΚάβλα θα είναι αν την ψωλοχύσουν στα κόκκινα μαλλιά στην τσοντά !
μια φορα ξενυχτησα περιμενοντας να ανθισει ενα κυκλαμινο....Είσαι πολύ όμορφη και σέξυ και θα ήθελα πολύ να περάσω ένα βράδυ μαζί σου. Φαίνεται όμως να είσαι ερωτευμένη και ίσως να αγαπάς τον άνθρωπό σου. Γι’αυτό δεν θα μπορούσα να σε αγγίξω. Τί σου λέω τώρα εδώ μέσα…Σε κάθε περίπτωση σου εύχομαι κάθε καλό.
Ήσυχα ρεεε ?
Γρηγόρη εσύ ????!!!!μια φορα ξενυχτησα περιμενοντας να ανθισει ενα κυκλαμινο....
ηταν τοσο ρομαντικα....
Και απαντάει η ΣάντραΣάντρα έχουμε γνωριστεί Θεσσαλονίκη
κάποιοι πρώτα την πήραν και μετά έμαθαν ότι είναι "διάσημη" και έχει παίξει σε κάποιο "ριαλιτι-διαγωνισμό"Κερδισες τιποτα τυπε με το να συνδεσεις το επαγγελματικο ονομα της κοπελας με το πραγματικο της?
αναρωτιεμαι, θα χαιροσουν αν διαβαζες αυριο εδω το πρσγματικο σου ονομα εδω σε συνδεση με το nick σου ? ή θα ετρεχες για μηνυσεις, δυσφημισεις και τα υπολοιπα?