alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
Θα επιβιώσει τύπε!'Οτι ανεβαίνει ακόμα γρηγορότερα κατεβαίνει ! Τα γέλια τώρα φέρνουν κλάμματα αργότερα αλλά που να σκαμπάσει
Θα πάει σε stand up comedy
Θα επιβιώσει τύπε!'Οτι ανεβαίνει ακόμα γρηγορότερα κατεβαίνει ! Τα γέλια τώρα φέρνουν κλάμματα αργότερα αλλά που να σκαμπάσει
Το χρημα ειναι γλυκο φιλε. Σαν τον ναρκωτικο. Αυτο κ μονο. Μαγκια της αλλα οχι να μας κοροιδευει κιολας. Ενα πουτανακι που εκθετει την οικογενεια της να μας κανει μαθηματα ηθικης'Οτι ανεβαίνει ακόμα γρηγορότερα κατεβαίνει ! Τα γέλια τώρα φέρνουν κλάμματα αργότερα αλλά που να σκαμπάσει
Όχι ρε πούστη μου ... κι αυτή εκεί ? έχει περισσότερο σαβούρα και από τον αγοραίο δεν μένει καλύτερα στο βιζιτιλίκιΘα επιβιώσει τύπε!
Θα πάει σε stand up comedy
Αν δεν κυνηγαγες πελατες θα ησουν μια ταπεινη τανα και δεν θα κυνηγαηες την δημοσιοτητα ουτε θα επιανες γκομενο τον Sinner. Αλλα πας να ζησεις το ονειρο της Ινας.?????????
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν κατάλαβες σωστά.. είπα «δεν κυνηγάω πελάτες» όχι αυτό που είπες εσυ. Love
Για το χιούμορ της επαληθεύω , όπως επίσης και για το γεγονοσ ότι εγώ δεν έχω ><δεν θα είχες καλό χιούμορ τύπε....η κοπέλα ειναι γνωστή για το χιούμορ της και ότι δεν κυνηγάει τα χρήματα!
Διάβασε και κανένα post της , μην εκετεθείς όπως εγω!
Ήμασταν έτοιμοι να της κουνήσουμε τελικά συνέβει δάχτυλο ... μπορεί να ξαναλλάξει αυτό, κύκλους κάνει η ζωήΠω πω πω. .κουράζετε ρε παιδιά...
Όλοι έτοιμοι να κουνησουν το δάχτυλο και να κάνουν κριτική.
Οταν επιλεγεις να εισαι δημοσιο προσωπο πρεπει να δεχτεις και την κριτικη. Στο gntm απο οτι εχω καταλαβεινουτε καν την εδειξαν σε επεισοδιο. Και εγω κυριως σχολιασα και εκραξα τον τιτλον ης τσοντας. Παραπλανητικος τουλαχιστονΠω πω πω. .κουράζετε ρε παιδιά...
Όλοι έτοιμοι να κουνησουν το δάχτυλο και να κάνουν κριτική.
Όπως και να έχει ευχαριστώ πολύ για όλα τα μηνύματα σας Καλή απόλαυση ?
Οταν επιλεγεις να εισαι δημοσιο προσωπο πρεπει να δεχτεις και την κριτικη. Στο gntm απο οτι εχω καταλαβεινουτε καν την εδειξαν σε επεισοδιο. Και εγω κυριως σχολιασα και εκραξα τον τιτλον ης τσοντας. Παραπλανητικος τουλαχιστον
Αρα ο προισταμενος μου που μου κανει κριτικη για το πως αντιμετωπιζω καποια πραγματα στην δουλεια μου ειναι αυτο που περιγράφεις????? Διευθυντης εργοστασιου 20χρονια. Κ εσυ που γαμας βιζιτες καθε μερα εχεις τι να κανεις στην ζωη σου. Στραβα αρμενιζεις manΚΡΙΤΙΚΗ:
Χαρακτηριστικό των αδύναμων ανθρώπων οι οποίοι δεν έχουν τίποτα άλλο να κάνουν στη ζωή τους από το να σχολιάζουν αρνητικά τους άλλους ...
Αρα ο προισταμενος μου που μου κανει κριτικη για το πως αντιμετωπιζω καποια πραγματα στην δουλεια μου ειναι αυτο που περιγράφεις????? Διευθυντης εργοστασιου 20χρονια. Κ εσυ που γαμας βιζιτες καθε μερα εχεις τι να κανεις στην ζωη σου. Στραβα αρμενιζεις man
Και οταν σου κανει κριτικη ο προϊστάμενος σου εσυ την ακους και την υιοθετείς αμεσα και δεν βραζεις μεσα σου απο αντιδραση σε αυτα που ακουσες?Αρα ο προισταμενος μου που μου κανει κριτικη για το πως αντιμετωπιζω καποια πραγματα στην δουλεια μου ειναι αυτο που περιγράφεις????? Διευθυντης εργοστασιου 20χρονια. Κ εσυ που γαμας βιζιτες καθε μερα εχεις τι να κανεις στην ζωη σου. Στραβα αρμενιζεις man
Αρα ο προισταμενος μου που μου κανει κριτικη για το πως αντιμετωπιζω καποια πραγματα στην δουλεια μου ειναι αυτο που περιγράφεις????? Διευθυντης εργοστασιου 20χρονια. Κ εσυ που γαμας βιζιτες καθε μερα εχεις τι να κανεις στην ζωη σου. Στραβα αρμενιζεις man
Ε ναι ουδεμία σχέση έχει το ένα με το αλλοΣε λάθος φόρουμ είσαι. Εδώ γαμάμε βίζιτες και ιερόδουλες.
Τύπε μας έχεις πρήξει τα φρύδια. Είσαι αρπαγμένος και ψάχνεις τσαμπουκα με όλους εδώ μέσα. Βγες για κανά μπάνιο να χαλαρώσεις...Αν δεν κυνηγαγες πελατες θα ησουν μια ταπεινη τανα και δεν θα κυνηγαηες την δημοσιοτητα ουτε θα επιανες γκομενο τον Sinner. Αλλα πας να ζησεις το ονειρο της Ινας.????