Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.613
- Πόντοι
- 46.423
Αυτός ο πάτος είναι δικός της; ?
Όχι.
Της Χριστίνας είναι σαφώς ανώτερος.
Αυτός ο πάτος είναι δικός της; ?
Αυτός ο πάτος είναι δικός τηςΑυτός ο πάτος είναι δικός της; ?
Πείτε μου ότι το χέρι είναι του puma να φύγω αδιάβαστος τώρα.Αυτός ο πάτος είναι δικός της; ?
κερδίζεις κάτι απο αυτή?120 άτομα διαβάζουν ... χε χε ... ωραία.
Ωραία διαφήμιση για το Χριστινάκι.
No problem αλλά πολύ φοβάμαι ότι μέχρι τον Οκτώβριο που θα μπορώ (λόγο δουλειάς) θα έχουν αλλάξει τα δεδομένα (Από μεριά της ) ελπίζω πως όχιΤζιμακο εαν γαμησεις gntm, θέλουμε αποδείξεις κ κριτικές
κερδίζεις κάτι απο αυτή?
κάνα trailer έχουμε;;;
τώρα αν βάλω τα γέλια θα φταίω εγώ? άντρα τον λες εσύ αυτόν τον χάχα?Η Χριστίνα έχει άντρα στη προσωπική της ζωή και ας το σεβαστούμε όλοι.
αφου ειναι μικουλια ακομα τα παιδια.τώρα αν βάλω τα γέλια θα φταίω εγώ? άντρα τον λες εσύ αυτόν τον χάχα?
κρατησε το 10αρικο για το μεταξιΠόσο μαλάκας είσαι;
160 είναι
ε παρε και τον σινερ μαζι ρε μαστορα, μην κολλας σε μικρολεπτομερειες και εσυ τωραΕίσαι πολύ όμορφη και σέξυ και θα ήθελα πολύ να περάσω ένα βράδυ μαζί σου. Φαίνεται όμως να είσαι ερωτευμένη και ίσως να αγαπάς τον άνθρωπό σου. Γι’αυτό δεν θα μπορούσα να σε αγγίξω. Τί σου λέω τώρα εδώ μέσα…Σε κάθε περίπτωση σου εύχομαι κάθε καλό.
Πλακωτο;Την τελευταία φορά έχασα και στο τάβλι ...
κάνα trailer έχουμε;;;
τι ασχετες μπαρουφες λες ρε μαστορα ?Οχι φιλε μου. Ενα παραδειγμα εδωσα. Ολοι μας δεχομαστε κριτικη και απο την κριτικη πρεπει να γινεσαι καλιτερος. Βεβαια οταν κανεις κριτικη σε ενα κοριτσακι 20χρονων που νομιζει οτι εχει πιασει τον παπα απτα αρχιδια και θεωρει γαματο κ μαγκα τον ευατο της επειδη βγαζει πιο πολλα φραγκα απο τις βιζιτες, ειναι ασκοπο. Εαν ειχε αρχιδια να εβγαινε να δουλεψει καθαριστρια η σερβιτορα η πωλητρια να δει πως βγαινουν τα λεφτα κ μετα να της πουμε οτι ειναι μαγκακι και αξια. Και ξαναλεω, δεν την κραζω, την γνωμη μου λεω. Εαν δεν επιανε γκομενο τον Nik ουτε στο 'θεατρο' του παραλογου θα επαιζε, ουτε στο *****. Οποτε ενα τανακι θα ηταν που θα πουλαγε την κορμαρα της για να κανει μεγαλη ζωη.... Γυναικες με αρχιδια ειναι οινπωλητριες στα σουπερμαρκετ που μεγαλωνουν παιδια, οχι το Σαντρακι που βγαινει στο ,Rioskybar με την Ινα και πουλαει τρελα στο ινστα.... αυτα τα προτυπα θελετε να περασετε, μαγκια σας, αλλα οτι σπερνετε θα θερισετε σαν κοινωνια. Και αποδεικνυεται τωρα με το 50% ανεμβολιαστων. Την παρτυ του ο καθενας και χωρις ιχνος αυτοκριτικης κ ατομικης ευθυνης.
τώρα εσύ εδώ δεν μιλάς σωστά(γράφεις βασικά)τι ασχετες μπαρουφες λες ρε μαστορα ?
το κεφι του κανει το κοριτσι απλα, τωρα που ειναι στις καβλες της.
https://*****.tv/christine-the-bunny
ερωτηση ειναι αυτο η' κατι αλλο ?τώρα εσύ εδώ δεν μιλάς σωστά(γράφεις βασικά)