Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.348
- Πόντοι
- 2.356
Βυζαρες για πολυ σπερμα!!!!!
γνωρίζει κανένας καμια τσοντοστάρ με τέτοιου μεγέθους βυζια σε τέτοια ηλικια;φυσικα παντα
Παρόλα αυτα πιστέύω (έτσι μου δείχνει) ότι στο κρεβάτι θα είναι σπαστική-ξενέρωτη ή εκτός κρεβατιού θα είναι σπαστική.
Τέτοιο μπουμπούκι και είναι μόνο του? Ύποπτο....
σιγα μην ειναι μονη ρε....και σε κατι φωτο με κατι πορσικα και κατι ταξιδια πως πηγε??ἅπο το σουπερ μαριο που παιζει??Παρόλα αυτα πιστέύω (έτσι μου δείχνει) ότι στο κρεβάτι θα είναι σπαστική-ξενέρωτη ή εκτός κρεβατιού θα είναι σπαστική.
Είναι μόνη γιατι νομιζει οτι εχει πιασει τον Θεο απ΄τα αρχίδια επειδη έχει 2 στρογγυλές μπάλες για βύζους και ένα κάρο τενεκέδες που την γλείφουν πατόκορφα. Το ράφι κρατάει και μεγάλα βυζιά όμως..
σιγα μην ειναι μονη ρε....και σε κατι φωτο με κατι πορσικα και κατι ταξιδια πως πηγε??ἅπο το σουπερ μαριο που παιζει??Παρόλα αυτα πιστέύω (έτσι μου δείχνει) ότι στο κρεβάτι θα είναι σπαστική-ξενέρωτη ή εκτός κρεβατιού θα είναι σπαστική.
Είναι μόνη γιατι νομιζει οτι εχει πιασει τον Θεο απ΄τα αρχίδια επειδη έχει 2 στρογγυλές μπάλες για βύζους και ένα κάρο τενεκέδες που την γλείφουν πατόκορφα. Το ράφι κρατάει και μεγάλα βυζιά όμως..
35αρης ειμαι ρε τυπε....ειμαι γερος??ξερω και το crash badicot και το virtual soccer που το παιζαμε στα ουφαδικα....σιγα μην ειναι μονη ρε....και σε κατι φωτο με κατι πορσικα και κατι ταξιδια πως πηγε??ἅπο το σουπερ μαριο που παιζει??Παρόλα αυτα πιστέύω (έτσι μου δείχνει) ότι στο κρεβάτι θα είναι σπαστική-ξενέρωτη ή εκτός κρεβατιού θα είναι σπαστική.
Αδερφέ, κοίτα γύρο σου που είναι είναι το gaming αυτή την στιγμή και ποσο χρήμα παίζει...
επίσης κρυβε λόγια δείχνεις ποσο χρονων είσαι με κάτι τέτοια
Χρημα απο ελληνικο καναλι gaming ΔΕΝ βγαίνει, η μονοι που βγάζουν κάποια καλα λεφτά στην Ελλαδα ειναι η Unboxholics, ειναι στάνταρ οτι οι βολτες με την Porsche και τα τραπέζια στην πανάκριβη "Ιθάκη" προέρχονται απο φραγκατο χορηγο αν και μιλάμε για σκηνικά που εγιναν ενα χρονο πριν.
35αρης ειμαι ρε τυπε....ειμαι γερος??ξερω και το crash badicot και το virtual soccer που το παιζαμε στα ουφαδικα....
Χορηγο μπορει να εχει και η Σουλα απο το Περιστερι συναγωνιστη. Γιατι να μην εχει η Θανου που και μια χαρα κοπελα ειναι και βυζαρες για αρμεγμα εχει;Χρημα απο ελληνικο καναλι gaming ΔΕΝ βγαίνει, η μονοι που βγάζουν κάποια καλα λεφτά στην Ελλαδα ειναι η Unboxholics, ειναι στάνταρ οτι οι βολτες με την Porsche και τα τραπέζια στην πανάκριβη "Ιθάκη" προέρχονται απο φραγκατο χορηγο αν και μιλάμε για σκηνικά που εγιναν ενα χρονο πριν.
κλασσικό bourdela.com πάντα τα ίδια και ίδια.... και από ότι την άλλη σιγά την γκόμενα που θα έχει και χορηγό ρε φίλε. Όπως και έχει κλασσικό σχόλιο αποτυχημένου στην ζωη θαμώνα bourdela.com
35αρης ειμαι ρε τυπε....ειμαι γερος??ξερω και το crash badicot και το virtual soccer που το παιζαμε στα ουφαδικα....
ε τότε μάλλον σε σπηλιά ή σε κατσικοχωρι ζούσες άμα είσαι τόσο και λες αυτά
Χρημα απο ελληνικο καναλι gaming ΔΕΝ βγαίνει, η μονοι που βγάζουν κάποια καλα λεφτά στην Ελλαδα ειναι η Unboxholics, ειναι στάνταρ οτι οι βολτες με την Porsche και τα τραπέζια στην πανάκριβη "Ιθάκη" προέρχονται απο φραγκατο χορηγο αν και μιλάμε για σκηνικά που εγιναν ενα χρονο πριν.
Από gaming δεν ξέρω,αλλά ξέρω πολύ καλά τι μπορεί να πληρώσει το instagram και άλλες πλατφόρμες,τι αποδίδει η τοποθέτηση προϊόντων,κ.λ.π.
To αν έχει χορηγό είναι άλλη υπόθεση,αλλά εδώ βγάζουν φράγκα από το interrnet πιο άγνωστες,δε θα βγάζει αυτή..