καλημερα....επιθετα σαν το Ραμου Μερκουρη....ειναι αρβανιτηκα και οχι αλβανικα....εχει μεγαλη διαφορα οι αρβανιτες δεν ειναι αλβανοι χωρις ρατσιστικη διαθεση....το θανου ειναι εντελος Ελληνικο και λογο του οτι εχω πολλους κοινους γνωστους με την Κατερινα σου λεω οτι η μονη σχεση της με την αλβανια ειναι οτι απλα γνωριζει γεωγραφια...ευχαριστω για το χρονο σας!!!
Άντε πάλι, να το ξαναγράψω εφόσον απ'ότι φαίνεται δεν έγινε αντιληπτό από το "προφανώς ψιλοαλλάζουν τα επίθετα τους" που είχα γράψει στο προηγούμενο ποστ μου.
ΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ. Προφανώς το original δεν είναι ούτε Μερκούρη ούτε Θάνου.
Με ένα απλό search στο facebook μου βγήκε αυτό το προφιλ ας πούμε δεν ξέρω αν είναι "σωστό" να το ποστάρω, αν δεν είναι ας διαγράψει το ποστ μου κάποιος αντμιν Αυτή εδώ η γυναίκα λέγεται merkuri και είναι από τους αγίους σαράντα (αλβανία) θα σου έκανε εντύπωση να ερχόταν Ελλάδα και η κόρη της να πλασαριζόταν για Ελληνίδα με όνομα Μερκούρη;
Αυτό δεν σημαίνει ότι όλες οι Θάνου, όλες οι Μερκούρη και όλες οι Θέμελη είναι αλβανίδες. Απλά σε όλες τις γκόμενες από αλβανία nowdays αρέσει να ελληνοποιούν το επίθετο τους μπας βρούν κανα έλληνα με σπίτι, αμάξι και καλή δουλειά. Thats all there is. Βρες μια αλβανίδα στο fb που να μην έχει ελληνοποιήσει το επίθετο της και να είναι άνω των 20.