Peacful_Warrior
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 238
- Πόντοι
- 36
μηπως ειχε ερθει ετσι??
μηπως ειχε ερθει ετσι??
Δεκτο, αφου το θεμα κριθηκε επειγον ας παραμεινει στα Σαββατιατικα
Η καποτα ηταν και περασμενη κτεο;
μηπως ειχε ερθει ετσι??
Ε αμα ηταν χρησιμοποιημενη το πολυ πολυ να μεινεις εγγυος...καλησπερα θα ηθελα να με βοηθησετε.επισκεψη σε κωλομπαρο ηρακλειου μεθυσμενος.με παιρνει μια με τα παζαρια της ζηταω πιπα με 10.δινω τα λεφτα μπιανει στο μαγαζι ξαναβγαινει και ξεκιναμε.δεν ελεγξα την καποτα αν ηταν χρησιμοποιημενη.ηταν σιγουρα λαδωμεν,το θυμαμαι.υπαρχει περιπτωση να εβαλε χρησιμοποιημενη?βοηθεια λιγη
παιδια βρηκαμε την καποτα του παιδιου
τουλαχιστον αντιεπαγγελματικο να την πεταξουν. 2-3 πιπες τις εβγαζε ΑΝΕΤΑ
μοιαζει πολυ το μηχανημα τυπε, αλλα καμια σχεσητις αποστειρωνουν σε αυτο που ψηνει τα λουκανικα για το hot dog
τις αποστειρωνουν σε αυτο που ψηνει τα λουκανικα για το hot dog
φιλε, να ξερεις ειναι δικια μου πατεντα αυτη, την εχω κατοχυρωσει στο λονδινο και κυκλοφορει στην αγορα κανονικα.
Ελπιζω να ειναι υποαλλεργικηφιλε, να ξερεις ειναι δικια μου πατεντα αυτη, την εχω κατοχυρωσει στο λονδινο και κυκλοφορει στην αγορα κανονικα.
αποκλειεται τυπε αμα ηταν να ειχε παθει κατι ουτε να εγραφε εδω δε θα μπορουσεΤι κοροιδευετε ρε ρεμαλια...
Ειναι σοβαρα τα πραγματα....
Μπορει να κολλησει τιποτα το παλικαρι... :S
Βασικα ερωτηματα που δεν απαντηθηκαν.....Με τι απορρυπαντικο πλενονται αι καποτεs???
....Και επισηs στο τελευταιο ξεβγαλμα βαζουν μαλακτικο και αν ναι....τι??
Κριμα..........Ειχα καλομαθει με το πλυντηριοΜόνο στο χέρι πλένονται, με χλιαρό νεράκι. Προσοχή ΟΧΙ στο πλυντήριο, θα χαλάσουν.
Κριμα..........Ειχα καλομαθει με το πλυντηριο