Νέα

χρησιμοποιημενη καποτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kakamale1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ρε μαν μια χρησιμοποιημενη καποτα δεν μικραινει οπως ειναι κανονικα γυρω γυρω απο το χοντρο τελικο λαστιχο.οταν σου την εβαλε ητανε μικρη κανονικο μεγεθος η ξεχειλωμενη απο χρηση πουτσας?

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
ρε μαν μια χρησιμοποιημενη καποτα δεν μικραινει οπως ειναι κανονικα γυρω γυρω απο το χοντρο τελικο λαστιχο.οταν σου την εβαλε ητανε μικρη κανονικο μεγεθος η ξεχειλωμενη απο χρηση πουτσας?

ειχε μια τρυπα και 2 μπαλωματα

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
παιζει ειδικο μηχανημα που αποστειρωνει καποτες μαγκες ολα καλα

OP
OP
K

kakamale1

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
δε θυμαμαι ρε φιλε να σου πω πως ηταν.νομιζω ηταν κανονικη τι να πω

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
δε θυμαμαι ρε φιλε να σου πω πως ηταν.νομιζω ηταν κανονικη τι να πω

ρε κακαμαλε δεν με ακους ομως... πηγαινε στο ιδιο μαγαζι και κανε οτι χθες. οταν σου πει "μισο,ερχομαι" δες απο ποιανου το πουτσο παιρνει την καποτα. μετα τον ρωτας τι αρρωστιες εχει κτλ. δεν θελει μυαλο.

OP
OP
K

kakamale1

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
παπαροτριφτουλα θαρρω λες παπαριες.οταν σου ζητανε βοηθεια και μποριες να βοηθησεις καντο,οταν δε μπορεις να απεχεις.εγω εχω αγχωθει και ζηταω γνωμες.πες μου κατι σωστο

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
..που ειναι προ-εγκατεστημενο στο στομα καθε πουτανας.

Το εχω ακουσει κι εγω.
φιλε το χω δει , εχει πρωτοκυκλοφορησει στα κοκκινα φαναρια στην ολλανδια ειναι 100 τα 1οο εγγυημενο

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
παπαροτριφτουλα θαρρω λες παπαριες.οταν σου ζητανε βοηθεια και μποριες να βοηθησεις καντο,οταν δε μπορεις να απεχεις.εγω εχω αγχωθει και ζηταω γνωμες.πες μου κατι σωστο

θα απεχω, αλλα ρε φιλε πραγματικα τι απαντηση περιμενεις να παρεις ? αν εχεις κολλησει aids θα το μαθεις σε μερικες βδομαδες απο εξετασεις. αν θες πηγαινε σε νοσοκομειο και ακολουθα αγωγη για οροθετικους, να χαπακωνεσαι για μηνες και τα λοιπα. θα το κανεις για ενα στραβοχυσιμο ? δεν πιστευω...
διαβασε αυτα, ειναι οι πιθανοτητες να κολλησεις aids.

Παθητική πρωκτική σεξουαλική επαφή 0,50%
Παθητική κολπική σεξουαλική επαφή 0,10%
Ενεργητική πρωκτική σεξουαλική επαφή 0,06%
Ενεργητική κολπική σεξουαλική επαφή 0,05%
Παθητική στοματική σεξουαλική επαφή 0,01%
Ενεργητική στοματική σεξουαλική επαφή 0,005%
(HIV-AIDS.gr)

πουτσα με πουτσα (η ξιφομαχια που σου ειπα πριν) ή ενεργοπαθητικο αλληλοχυσιμο δεν υπαρχει. αν υπαρχει οι πιθανοτητες ειναι απο 0,5 και κατω, λογικα. οποτε αν εισαι ο τυχερος 1 στους 200, παιξε τζοκερ.

ολα αυτα, αν ειχε aids ο προηγουμενος χυστης, δηλαδη 15000 μολυσμενοι ανα 10000000 κατοικους --> 0,0015% να εχει aids αυτος που εχυσε στην καποτα σου.
για την περιπτωση σου συγκεκριμενα, πιο πολλες πιθανοτητες εχεις να πιασεις το ΚΙΝΟ παρα να κολλησεις aids.

αυτο ηθελες να ακουσεις ? νιωθεις τωρα να φευγει το αγχος σου ?

σορρυ που θα στη χαλασω αλλα παιζει και ηπατιτιδα, δεν ξερω τιποτα για αυτην.  :headbang: :headbang: :headbang:
τα υπολοιπα νοσηματα ειναι αντιμετωπισιμα, αν δεις να σαπιζει κατι στην ψωλη σου, μαντεψε...

δεν στη λεω, απλα βαριεσαι να googlαρεις 2 μαλακιες....
το νου σου και αλλη φορα να γαμας και να πιπωνεις σαν ανθρωπος, αν ειναι να τρελαινεσαι.
καληνυχτα

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
παλια τις σιδερωναν κιολας. τωρα μας τις φορανε ασιδερωτες.....οι πορνες !

Ευκολα τις ξεχωριζεις παντως γιατι αυτες που δεν εχουνε σιδερωθει εχουνε κατι ραβδωσεις.
Οι παλιοι το γνωριζουνε βεβαια αλλα καλο ειναι να μαθαινουνε και οι νεοι.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Ευκολα τις ξεχωριζεις παντως γιατι αυτες που δεν εχουνε σιδερωθει εχουνε κατι ραβδωσεις.
Οι παλιοι το γνωριζουνε βεβαια αλλα καλο ειναι να μαθαινουνε και οι νεοι.

παντως με το τριτο πλυσιμο και σιδερωμα, χαλαει η τσακιση. σκεφτομαι να τις στελνω σε στεγνοκαθαριστηριο, ειναι ασυμφορο λιγοτερες απο 3 χρησεις...

jpjpjp

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Like
17
Πόντοι
1
Στο συγκεκριμένο μαγαζί έχουν κλίβανο για αποστείρωση, μην ανησυχείς...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom