Νέα

Χρηματιστήριο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα waverunner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
καρλος φιλε ο πατος της αγορας θα ειναι στο σημειο που θα σταματησει η κατρακυλα των τιμων ακινητων στις ηπα.οσο οι τιμες των ακινητων εκει κατρακυλουν τα χρηματιστηρια διεθνως θα πεφτουν.

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
46
Like
814
Πόντοι
6.755
για οσους δεν εχουν διαβασει το μυθιστορημα ''τα σταφυλια της οργης''του τζον σταιμπεκ,μαλλον ηρθε η ωρα.περιγραφει την αμερικη μετα το κραχ του 1929 και τις απανθρωπες συνθηκες που οι ανθρωποι ζουσαν.και θεωρειτο ευλογια το να κανουν μια κλοπη,να συλληφθουν ωστε να χουν στη φυλακη λιγο φαγητο και μια στεγη.κατι μου λεει οτι αυτα θα δουμε αν το παγκοσμιο οικονομικο συστημα καταρρευσει.και τα χρηματιστηρια σαν προεξοφλητικοι μηχανισμοι κατι τετοιο δειχνουν-ευχομαι να διαψευστω- να προεξοφλουν
Πολυ σοβαρη η κατασταση και οντως ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
H Ευρώπη γύρισε στο + και το μπουρδέλο μαις ακόμα -4,5%. Α ρε γαμήσι που χρειάζεται...

aslove

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
δυστυχως μαγκες δεν το εχετε καταλαβει ακομα οτι τα σημερινα οικονομικα μονο επιστημη δεν αποτελουν και ειναι μια μεγαλη απατη? επιστρεφουμε σε αυτα που ειπε ο Μαρξ αλλα και εν μερει ο Ανταμ Σμιθ, δηλαδη οταν η αγορα δεν λειτουργει καθαρα ανταγωνιστικα αλλα επηρεαζεται απο εξωγενεις παραγοντες (οπως δηλαδη ολες τις τελευταιες δεκαετιες) αναποφευκτα αυτο θα οδηγησει στη πτωση του συστηματος της ελευθερης οικονομιας και σε κοινωνικες αναταραχες. Ακομα και να στηριχθει απο τις κυβερνησεις η ολισθηση των τραπεζικων και χρηματιστηριακων συστηματων σημερα, αυτο δεν σημαινει τιποτα, απλα θα διογκωθει το προβλημα αργοτερα και καποια στιγμη θα ειναι μη αντιμετωπισιμο.

Συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο. Τα χειρότερα ακόμη δεν έχουν έρθει. ΜΑΚΡΙΑ αυτό το καιρό από χρηματιστηρια. Οσο για τον πάτο του βαρελιού έχω αναφέρει τη γνώμη μου για το πιθανό νούμερο μερικές σελίδες πίσω

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
παιδες κατι μου λεει οτι η πιεση θα συνεχιστει πολυ εντονη μεχρι 29 οκτωβρη που ξανασυνεδριαζει η FED ωστε ο μπερνακι να μειωσει το αμερικανικο επιτοκιο απο 1,5% σε 1%.μαλλον και αυτον για κανα εγκεφαλικο τον βλεπω οπως παει το πραμα.και τα αμερικανικα παραγωγα απο +2% που ηταν εχουν γυρισει στο -1,3%

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
οσο εγραφα το -1,3% εγινε -2% :headbang:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Μηηη σταματάς! μηηη σταματάς να τους γαμααας!  :rockon: :rockon: :rockon:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ κάτι μετρητά που έχω θα τα χώσω.
Δεν νομίζω να πέσει πολύ περισσότερο.
Εντάξει, το καλύτερο είναι να μπαίνεις στα χαμηλότερα, αλλά πολύ σπάνια τα πετυχαίνεις.

gstg

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
για πειτε ειναι ευκαιρια να αγορασουμε τωρα μετοχες? θα μου πειτε κανεις δεν ξερει ποτε και αν ανακαμψει τελικα η αγορα, απλα καποιες γνωμες
Να αγοράζεις σε τετοιες καταστάσεις πανικού(για μερος της δύναμης σου μιλάμε, ποτε το 100%)στο λέω σχεδόν ανεπιφύλακτα. Θα δεις κέρδη συντομα. Το δυσκολο που δεν μπορώ να σου πώ ειναι ποτε θα πουλήσεις. Στο +5%, στο +10%, στο +20% ή παραπάνω. Και υπάρχει ο μεγάλος κινδυνος περιμένοντας να πάει λιγο παραπάνω να εγκλωβιστείς

iceman21

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
7.489
Πόντοι
1.056
Χρηματιστήριο?
Thanks...δεν θα πάρω  :sunglasses:

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Ωχ και θα σφυρίξουμε κλέφτικα λέμε...Συρικνώνεται συνέχεια η ευρύτερη αγορά  :S

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
@Duracell...
Δεν αντιλέγω, τα σενάρια παγκόσμιας συνομοσίας - σκευωρίας είναι γοητευτικά ( Zeitgeist - Τα προτόκολα των σοφών της Σ - Ομάδα Ε ...κτλ ),  αλλά συχνότατα ακόμη και στην σύγχρονη ιστορία αποδεικνύονται κατευθυντήρια εργαλεία λαικισμού ή ακόμη και της μικροπολιτικής του εκάστοτε κινήματος.
Τεσπά ....Προσωπικά τα αντιμετωπίζω με extra σκεπτικισμό, και ουχί ως αποκάλυψη.  :think:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
@Duracell...
Δεν αντιλέγω, τα σενάρια παγκόσμιας συνομοσίας - σκευωρίας είναι γοητευτικά ( Zeitgeist - Τα προτόκολα των σοφών της Σ - Ομάδα Ε ...κτλ ),  αλλά συχνότατα ακόμη και στην σύγχρονη ιστορία αποδεικνύονται κατευθυντήρια εργαλεία λαικισμού ή ακόμη και της μικροπολιτικής του εκάστοτε κινήματος.
Τεσπά ....Προσωπικά τα αντιμετωπίζω με extra σκεπτικισμό, και ουχί ως αποκάλυψη.  :think:

Δεν διαφωνώ, θεωρώ όμως ότι η πραγματική γνώση κρύβεται ανάμεσα στις λέξεις κ σε συνδυασμό πηγών... γι' αυτό και δεν αγνοώ τίποτα κ διαβάζω τα πάντα!
Αυτή ήταν κ η έννοια (για την καλύτερη ενημέρωση όλων), του σχετικού link...

Finder

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Δεν διαφωνώ, θεωρώ όμως ότι η πραγματική γνώση κρύβεται ανάμεσα στις λέξεις κ σε συνδυασμό πηγών... γι' αυτό και δεν αγνοώ τίποτα κ διαβάζω τα πάντα!
Αυτή ήταν κ η έννοια (για την καλύτερη ενημέρωση όλων), του σχετικού link...

Duracell, μπορεις να πεις με 2 λογια τι λεει το link?

Επισκέπτης
Ομορφα.
Dow -7,33% με αλλα λογια μονο 678,91 μοναδουλες κατω.
Πρωταθλητης ομως ο Γιαπωνας με - 10,41% η αλλιως 953,51 μοναδοπουλα μεχρι στιγμης.
Καλημερα τι θα δουν τα ματια μας παλι Χριστε μου. :S :crazy:
Μιλαμε για το ξυλο της ΑΡΚΟΥΔΑΣ. :knuppel: :knuppel: :hammer: :bottom: :bottom: :new_shocked:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom