Νέα

Χρηματιστήριο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα waverunner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
"Βουτιά" 508 μονάδων ο Dow
Dow Jones
-5,11%

9.447,11
Nasdaq
-5,8%

1.754,88

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
αύριο η σοφοκλέους πάει περίπατο

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
και κρουστά...

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Αγαπητέ γκαβλιάρη και ροκά baby,το θέμα στην Ελλαδα είναι ότι είμαστε όλοι σολίστες.Μπάντα δε μπορουμε να φτιάξουμε,δυστυχώς για μας...

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αγαπητέ γκαβλιάρη και ροκά baby,το θέμα στην Ελλαδα είναι ότι είμαστε όλοι σολίστες.Μπάντα δε μπορουμε να φτιάξουμε,δυστυχώς για μας...

Δυστυχως ο Ελληνας απο παιδακι μεγαλωνει να δουλευει μόνος!!!

Τεσπα στο θέμα : πισω απο τα χρηματιστηρια υπα΄χει μια θεωρία που δυστυχως εχει παει περίπατο με τις  μαλακιες των fund managers!!

Εγω με τις μαλακιες που ακουω τις τελευταιες ημερες θα ηθελα να μου κανουν λοβοτομη να μου βγαλους τι λιγες χρημοτοοικονομικες γνωσεις που εχω και να μου βάλουν το πλέξιμο σαν τον Σταλόνε στο demolition man!!!

Η μαλακια που εκαναν οι χρηματιστες ειναι οτι ανεβασαν τεχνητα την τιμη του πετρελαιου - και οτι εβγαλαν το εχασαν απο τα στεγαστικα που σταματησαν να τα πληρωνουν οι Αμερικανοι. και ετσι γαμηθηκε το συμπαν (βεβαια κριση στην Αμερικη ειναι αλλο πραγμα δειτε εδω την φωτο απο σπίτι αυτοχειρα Αμερικάνου και ασχετο φαντασου πόσο desperate ειναι οι desperate housewives που τα σπιτια τους εχουν χάσει σε αξία :dancing:)

Στα χρηματιστηριακα τωρα αν δεν χρειαζεσαι τα λεφτα ασε τα χαρτακια ησυχα - αν θες ζεστο χρημα πουλα σαν τρελλος ετσι και αλλιως αν εχεις αγορασει το 2004 πουλας και με κερδος !!

Αντε να κανουν και τις εκλογες οι Αμερικάνοι να δουμε τι θα βγει προς το παρον δειτε ενα βιντεακι

[youtube=425,350]AsfQsUYZ5Y8[/youtube]

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
μετά τα κραχ ακολουθούν και 2-3 πολεμικές μικροσυραξούλες για τις απαραιτητες ανακατανομες.

Αυτό με φοβίζει περισσότερο.

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
δυστυχως μαγκες δεν το εχετε καταλαβει ακομα οτι τα σημερινα οικονομικα μονο επιστημη δεν αποτελουν και ειναι μια μεγαλη απατη? επιστρεφουμε σε αυτα που ειπε ο Μαρξ αλλα και εν μερει ο Ανταμ Σμιθ, δηλαδη οταν η αγορα δεν λειτουργει καθαρα ανταγωνιστικα αλλα επηρεαζεται απο εξωγενεις παραγοντες (οπως δηλαδη ολες τις τελευταιες δεκαετιες) αναποφευκτα αυτο θα οδηγησει στη πτωση του συστηματος της ελευθερης οικονομιας και σε κοινωνικες αναταραχες. Ακομα και να στηριχθει απο τις κυβερνησεις η ολισθηση των τραπεζικων και χρηματιστηριακων συστηματων σημερα, αυτο δεν σημαινει τιποτα, απλα θα διογκωθει το προβλημα αργοτερα και καποια στιγμη θα ειναι μη αντιμετωπισιμο.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
+1000 Σωστόςςςςςςς ο stevestar
ΕΥΓΕ ΕΥΓΕ ΧΩΣΤΑ ΟΛΑ ΣΤΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ

Επισκέπτης
Παμε για ψαρεμα καλυτερα http://[URL unfurl="true"]www.pic4ever.com/images/www_MyEmoticons_com__fishing.gif[/img[/URL]] εδω δεν εχει ψωμι μονο [img]http://[URL unfurl="true"]www.pic4ever.com/images/bad_boys_20.gif[/img[/URL]].
Μαλλων θα μας φανε τα χρεη [img]http://[URL unfurl="true"]www.pic4ever.com/images/112.gif[/img[/URL]] οποτε στο καφενιο του Μεταξουργιου που εχει και [img]http://[URL unfurl="true"]www.pic4ever.com/images/Ghelyon.gif[/img[/URL]]
Και εις αλλα με υγεια  [img]http://[URL unfurl="true"]www.pic4ever.com/images/choir.gif[/img[/URL]].

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
:headbang: :headbang:(Αυτο τραγουδαγαν ΠΡΙΝ την αλωση)
[youtube=425,350]Zly4AxqW7Zo[/youtube]

Τελος προγραμματος
[youtube=425,350]vej42_UPgV0[/youtube]

Δεν εχω μετοχες η ανυσυχια ειναι γενικότερη

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Η προφητικότερη ελληνική διαφήμηση είναι αυτή με το αεροπλάνο που πέφτει.
Την θυμάστέ; :think:
Ο ιπτάμενος επιβάτης κοιτά την πιστωτική του κάρτα, χαμογελά πονηρά και γυρνόντας προς την διπλανή ηλικιωμένη συνεπιβάτισα του, της λέει "Πέφτει" χώρίς να εξηγεί τι πέφτει.
Η γριά με προχωρημένη μαλάκυνση, δεν καταλαβαίνει ότι πέφτει το επιτόκιο της κάρτας, γουρλωνει τα μάτια της και με χωριάτικη προφορά αναφωνεί "ΠΕΦΤΟΥΜΕΕΕΕΕΕ" εννοώντας το αεροπλάνο.
Με την κραυγή της, αναστατώνεται ο σε καταστολή ψυχοπαθής συνεπιβάτης του πίσω καθίσματος και αναφωνάζει και αυτός ΠΕΦΤΟΥΜΕΕΕΕΕ. Το πανηγύρι ξεκινά, όλοι οι επιβάτες ψάχνουν τα σωστικά μέσα και τις εξόδους διαφυγής.
ΠΕΦΤΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Το που θα κάτσουμε είναι το ερώτημα. Που;  :think:

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
για οσους δεν εχουν διαβασει το μυθιστορημα ''τα σταφυλια της οργης''του τζον σταιμπεκ,μαλλον ηρθε η ωρα.περιγραφει την αμερικη μετα το κραχ του 1929 και τις απανθρωπες συνθηκες που οι ανθρωποι ζουσαν.και θεωρειτο ευλογια το να κανουν μια κλοπη,να συλληφθουν ωστε να χουν στη φυλακη λιγο φαγητο και μια στεγη.κατι μου λεει οτι αυτα θα δουμε αν το παγκοσμιο οικονομικο συστημα καταρρευσει.και τα χρηματιστηρια σαν προεξοφλητικοι μηχανισμοι κατι τετοιο δειχνουν-ευχομαι να διαψευστω- να προεξοφλουν

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
οσοι πηραμε τα λεφτα απο την τραπεζα και εχουμε ρευστο στο σπιτι , τωρα αγοραζουμε γιατι οι χρηματιστες εχουν στενοτιτα χρηματων, δεν μπορουν να πληρωσουν το ενοικιο της ρωσιδας .

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
πριν λιγο εγινε ταυτοχρονη μειωση επιτοκιων κατα 0,5% απο την κεντρικη αμερικανικη τραπεζα,την ευρωπαικη,την καναδεζικη και την αγγλικη.ενω στην αρχη η αγορα εδειξε οτι κανει τιναγμα ξανακαθισε

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
για πειτε ειναι ευκαιρια να αγορασουμε τωρα μετοχες? θα μου πειτε κανεις δεν ξερει ποτε και αν ανακαμψει τελικα η αγορα, απλα καποιες γνωμες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom