Νέα

Χρηματιστήριο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα waverunner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
συμβουλη για οσους ειναι μεσα και δεν εχουν αναγκη τα χρηματα (μην πουλατε) ΚΩΣΤΑΣ

Φίλε Sorry για την διαφωνία αλλά αυτή είναι η μεγαλυτερη ΠΑΤΑΤΑ συμβουλή που δίνουν ΟΛΟΙ και φυσικά ειναι ΑΚΥΡΗ...

Το δικό μας τρωει -50% απο την άνοιξη γιατι πουλανε οι μικρο επενδυτές;

Αν εχω βάλει 100.000 πχ στην πειραιώς και τωρα έχουν μεινει 50.000   Η ΠΙΟ ακυρη συμβουλή είναι άστα θα ξαναανέβει...δεν πουλαμε με χασουρα....

ΔΕ ΛΕΩ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ....σε μετρητό αλλά λέω ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ....άλλαξε μετοχή...50.000 έχεις τωρα....τα 100.000 ξέχνα τα...

Αλλάζεις μετοχές και περιμένεις να ανέβει η άλλη....Αν το κάναν όλοι αυτό όλες οι μετοχες θα παιρναν ξανα την ανιούσα.... Αυτό κάνουν οι μεγαλοεπενδυτές....πουλςνε με χασούρα κοματια να παγιδευσουν κοσμο και τσιμπανε 5αρια 6αρια απο άλλες...

aslove

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εντελως φαιδρος..μηδενικα επιχειρηματα..μηδενικη αρθρωση λογου..με λιγα λογια ΓΤΠ..συνεχισε να μας διασκεδαζεις..θα ξεκινησω το πρωινο μου με τις παπαριες που θα γραψεις σε λιγο..αντε γεια..

Αντε να ξεβρωμισει ο τόπος.

Σωστός ο meredi

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
εγώ  το λέω  το χρηματιστήριο είναι σαν  το πόκερ  για  σοβαρούς κυρίους
Ο χοντρός  με τη  βαλίτσα  μαζεύει πάντα  το τραπέζι

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ισλανδία: Επείγοντα μέτρα για τη διάσωση του τραπεζικού συστήματος ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ 6 Οκτωβρίου 2008 22:13 Εκτύπωση

Επείγοντα μέτρα για τη διάσωση του τραπεζικού της συστήματος λαμβάνει η Ισλανδία.

Συγκεκριμένα, ο κυβερνών συνασπισμός και τα κόμματα της αντιπολίτευσης συνασπίστηκαν και ενέκριναν νομοσχέδιο που δίνει στο κράτος πολύ μεγάλες εξουσίες πάνω σε προβληματικές τράπεζες.

Σε τηλεοπτικό του διάγγελμα, ο πρωθυπουργός της χώρας Γκέιρ Χαάρντε δήλωσε πως το νομοσχέδιο αυτό θα βοηθήσει προκειμένου να αποφευχθεί η εθνική χρεοκοπία, τονίζοντας πως η κυβέρνηση είναι έτοιμη να αναλάβει τον έλεγχο όλων των τραπεζών της χώρας για να αντιμετωπίσει την παγκόσμια οικονομική κρίση.

Επίσης, το κράτος θα εγγυηθεί τις τραπεζικές καταθέσεις των πολιτών χωρίς να θέτει κανένα όριο.

Και τι μπορούν να κάνουν;
Πολλοί δεν έχουν συνειδητοποίησει το μέγεθος της κρίσης.

Η μεγαλύτερη Τράπεζα της Ισλανδίας, η Kaupthing έχει ενεργητικό που είναι 623 φορές μεγαλύτερο από το ΑΕΠ της χώρας. Τίποτε δεν μπορούν να κάνουν για να την περισώσουν, τα μεγέθη ξεπερνούν κατά πολύ την δυνατότητα ολόκληρης της χώρας.

Το θέμα είναι ότι η Τράπεζα δραστηριοποιείται και στην Μεγάλη Βρεττανία και έχει πιάσει κρύος ιδρώτας αρκετό κόσμο και εκεί. Γιατί οι Ισλανδοί εξασφαλίζουν μόνον τις καταθέσεις των Ισλανδών.

www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/iceland/3135874/Icelandic-bank-with-British-savers-money-enters-crisis-talks.html]Icelandic bank with British savers' money enters crisis talks[/url]

Και ποιός θα το περίμενε: Οι ψυχροί, ψύχραιμοι ορθολογιστές Ισλανδοί αδειάζουν τα ράφια των Σουπερμάρκετ.
Πραγματικά αδιανόητο.

Finder

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Dow Jones Industrial Average4:09 pm10/6/2008

9955.50 -369.88 -3.58%

ΚΟΚΟ

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
meredi εσυ που δεν εισαι μεγαλοεπενδυτης(μια εικασια κανω) αυτο που εχεις να κανεις ειναι διασπορα χαρτοφυλακιου.οι μετοχες ειναι σαν τις γυναικες παιζεις με πολλες αν δεν σου κατσει η μια παιρνεις την αλλη.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Καλά  τώρα δεν  πιστεύεις  ότι  εδώ θα  δούμε  το Λάτση  να  παίζει  μαντολίνο με μάυρο  γυαλί έξω  από τον  Άγιο Παντελεήμονα  Κυριακές  και   πανηγύρεις

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Φυσικά και δεν ειμαι ΜΕΓΑΛΟΕΠΕΝΔΥΤΗΣ....

Σε ενημερώνω οτι εσπρωξα ΟΛΕΣ μου τις ΤΡΑΠΕΖΕΣ (με χασούρα) στα.....

Αν θες σου στελνω πμ να δεις....

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Αγοράστε  λιρίτσες  και θαψτε  τες  στο κιούπι , όπως  ο γιατρός  μου

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Θα  παρέμβει  η  Στέλλα  να  στηρίξει την παγκόσμια  οικονομία

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
ρε παιδια να κανω μια ερωτηση,αν γινει κανα κραχ και εχουν πτωχευση οι τραπεζες τι γινεται με αυτους που εχουν δανεια σε αυτες και τι με τις καταθεσεις ?

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Όσοι έχουνε  δάνεια  τα  πληρώνουνε
Όσοι έχουνε  καταθέσεις  μετά  από  ένα  ποσό  τις  χάνουνε .
Πάντως  εκεί  που  θα  πάει  το χρήμα  τι  σε  νοιάζει ?
και  να  τα  σηκώσεις  πάλι φτωχός  θα  είσαι

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Και μην ξεχνάτε  σύντροφοι
Τα  μπουρδέλα , κωλάδικα , χαμαιτυπεία , κωλοχανεία  , κωλόμπαρα , στούντιο , καλντερίμια κ.λπ. είναι το Λύκειο Ελληνίδων  μπροστά  στον  σύγχρονο μετακαπιταλισμό

ΚΟΚΟ

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
meredi επειδη βλεπω οτι ασχολεισαι, καποια στιγμη θα συζητησουμε εκτενεστερα.απο το Χ.Α.Α εβγαλα καποια χρηματα μην φανταστεις τεραστια ποσα ,τα επενδυσα ομως στην εταιρεια μου,πραγμα που δεν το κανουν πολλοι παιχτες.ενας αμερικανος καθηγητης μου ειχε πει το εξης το οποιο το εχω κανονα στη ζωη μου :μην ψαρευεις ποτε σε κοντινες λιμνες(εκει ψαρευουν ολοι),τις μακρινες να προτιμας αυτες φερνουν ψαρια στο μελλον)
καληνυχτα

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
meredi επειδη βλεπω οτι ασχολεισαι, καποια στιγμη θα συζητησουμε εκτενεστερα.απο το Χ.Α.Α εβγαλα καποια χρηματα μην φανταστεις τεραστια ποσα ,τα επενδυσα ομως στην εταιρεια μου,πραγμα που δεν το κανουν πολλοι παιχτες.ενας αμερικανος καθηγητης μου ειχε πει το εξης το οποιο το εχω κανονα στη ζωη μου :μην ψαρευεις ποτε σε κοντινες λιμνες(εκει ψαρευουν ολοι),τις μακρινες να προτιμας αυτες φερνουν ψαρια στο μελλον)
καληνυχτα

πόσα  είχε  βγάλει ο κ. Καθηγητάς  από  το κάγκελο ?

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
τελικά η Στέλλα σε χαλεπούς καιρούς έβγαλε 4 σπίτια εκ των οποίων τα 2 στο παρίσι

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Παληό αλλά καλό.

New Financial Terms

CEO - Chief Embezzlement Officer.

CFO - Corporate Fraud Officer.

BULL MARKET - A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial genius.

BEAR MARKET -- A 6 to 18 month period when the kids get no allowance, the wife gets no jewelry, and the husband gets no sex.

MOMENTUM INVESTING - The fine art of buying high and selling low.

VALUE INVESTING -- The art of buying low and selling lower.

P/E RATIO -- The percentage of investors wetting their pants as the market keeps crashing.

BROKER - Poorer than you were last year.

STANDARD & POOR -- Your life in a nutshell.

STOCK ANALYST -- Idiot who just downgraded your stock.

STOCK SPLIT -- When your ex-wife and her lawyer split your assets equally between themselves.

FINANCIAL PLANNER -- A guy whose phone has been disconnected.

MARKET CORRECTION -- The day after you buy stocks.

CASH FLOW-- The movement your money makes as it disappears down the toilet.

YAHOO -- What you yell after selling it to some poor sucker for $240 per share.

WINDOWS -- What you jump out of when you're the sucker who bought Yahoo @ $240 per share.

INSTITUTIONAL INVESTOR -- Past year investor who's now locked up in a nuthouse.

PROFIT -- An archaic word no longer in use.

EBITDA - Earnings before I tricked the dumb auditor.

EBIT - Earnings before irregularities and tampering.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom