Νέα

Χρηματιστήριο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα waverunner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

aslove

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
το θεατρο του παραλογου..
ημαρτον ρε..
οποιος ξερει(αν ξερει καποιος),δεν μιλαει ουτε στην μαννα του..οχι να το λεει στους γνωστους του,να το γραφει σε site 65.000 μελων..
ποσα & τι ναρκωτικα πινετε???
το χρηματιστηριο ειναι ζουγκλα & οχι παιδικη χαρα..
τι παπαριες γραφετε???

¨Οσο για σένα δεν νομίζω ότι το θέμα σε αφορά. Αλλού είσαι ειδήμων εσύ. Ξέρεις πολύ καλά..

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Nα τον ακούς τον παλιό.....Γενάρη τα λέμε

Επισκέπτης
¨Οσο για σένα δεν νομίζω ότι το θέμα σε αφορά. Αλλού είσαι ειδήμων εσύ. Ξέρεις πολύ καλά..
τραγουδα & συνεχισε να μας διασκεδαζεις μαντη καλχα..απο κατι παιδακια σαν εσενα τρωω το παντεσπανι μου & ξυνω τ' αρχιδια μου την τελευταια 5ετια..

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Επειδή είμαι μέσα στα πράγματα (χρηματοοικονομικά) έχω πεί από παλιά σε γνωστούς ότι θα πάει κάτω από τις 2000. Κάπου γύρω στα 1850-1880 μπαίνουμε με τα ταμπούνια!!! Και το πετρέλαιο θα το δεις πολύ χαμηλά.

Αυτο περιμενει και ο ΤΡΑΜΠ....και οι άλλοι να ανακτήσουν περιουσίες....να μπειτε με τα ΜΠΟΥΝΙΑ και να κάνουν όλα τα μικρα χρηματιστήρια ΠΟΥΤΑΝΑ......

ΣΤΗΝ πρωτη μεγαλη άνοδο θα γίνει ΤΟ ΚΟΛΠΟ.....

REMEMBER ME...Να αφησετε την ταχεια να φυγει.....και να παρετε το οτο μοτρις.....

aslove

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
τραγουδα & συνεχισε να μας διασκεδαζεις μαντη καλχα..απο κατι παιδακια σαν εσενα τρωω το παντεσπανι μου & ξυνω τ' αρχιδια μου την τελευταια 5ετια..

Μάλλον είσαι πολύ μικρός στην ηλικία φίλε μου. Το δείχνουν οι τσόντες που βλέπεις. Δεν το παίζω μάντης. τη γνώμη μου λέω. Οπότε μπορείς να διαφωνείς. Παντεσπάνι δεν τρως μόνο εσύ. Πάντα υπάρχει τουλάχιστον ένας εξυπνότερος.

Aslove

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
ο καθένας εκφράζει τη γνώμη του σε αυτό το site άμα κάποιος θέλει να πει ότι είναι μάγκας που ξύνεται ας το πει σε καμμιά γκόμενα.

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
:think:

Ρε μπράβο..... :think: :think:

Κοκόρια, σαινια, ξερόλες, παντεσπανοκαταναλωτές, ΜΟΕΤ, cohiba και γαμιαδες οι μπουρδελιάρηδες όλοι..

ΕΥΓΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!!!    :think:

Επισκέπτης
Μάλλον είσαι πολύ μικρός στην ηλικία φίλε μου. Το δείχνουν οι τσόντες που βλέπεις. Δεν το παίζω μάντης. τη γνώμη μου λέω. Οπότε μπορείς να διαφωνείς. Παντεσπάνι δεν τρως μόνο εσύ. Πάντα υπάρχει τουλάχιστον ένας εξυπνότερος.

Aslove
& γιατι η γνωμη που θελεις να ασπαστουν καποιοι απο εδω να μην εξυπηρετει απλα μονο το δικο σου παιχνιδι???τι νοημα εχει να την εκφερεις εδω μεσα & μαλιστα να την υπερασπιζεσαι με τοσο παθος???συνεταιρους στα κερδη ψαχνεις???ευαγες ιδρυμα εισαι???φιλευσπλαχνος???μηπως εισαι χριστιανος που θελεις να μοιραστεις μαζι μας τα ιματια σου???

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
:think:

Ρε μπράβο..... :think: :think:

Κοκόρια, σαινια, ξερόλες, παντεσπανοκαταναλωτές, ΜΟΕΤ, cohiba και γαμιαδες οι μπουρδελιάρηδες όλοι..

ΕΥΓΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!!!    :think:

φίλε εμείς είμαστε οι μόνοι που κυττάζουμε την αληθινή αξία του αιδοίου και το πληρώνουμε όσο πρέπει χωρίς να επενδύουμε σε σαμπάνιες, παντεσπάνια κλπ εκτός άμα πρόκειται ια τους κολλητούς μας.
Δεν θελω να συνεχίσω να συζητάω για αυτά που λες κι άμα θες εδώ ας μιλήσουμε για χρηματιστήριο

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Καλά βέβαια εδώ που φτάσαμε αύριο μπορεί να μην υπάρχει καν χρηματιστήριο.

Βρε παλληκάρια είχε προβλέψει κανένας αυτά τα χάλια;
Που ξέρετε ποιός φουντάρει με την αυριανή ημέρα που θα ξημερώσει;
Τράπεζα ή χώρα ολόκληρη (πχ η Ισλανδία);

Ήδη o DJ και οι άλλοι δείκτες είναι κάτω γύρω στα 6%. Κυριαρχεί πανικός. Βουλιάζουν μετοχές εταιρειών που δεν έχουν καμία σχέση με τράπεζες.

Και εσείς ξέρετε τι θα γίνει αύριο στο ΧΑ και που θα είναι ο δείκτης σε 3 ή 6 μήνες;
Αφού ζούμε πρωτόγνορες καταστάσεις, συνθήκες που ΠΟΤΕ στο παρελθόν δεν υπήρξαν στις αγορές και στην ευρύτερη οικονομία.
Αλλά μάλλον δεν το έχετε αντιληφθεί.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
φίλε εμείς είμαστε οι μόνοι που κυττάζουμε την αληθινή αξία του αιδοίου και το πληρώνουμε όσο πρέπει χωρίς να επενδύουμε σε σαμπάνιες, παντεσπάνια κλπ εκτός άμα πρόκειται ια τους κολλητούς μας.
Δεν θελω να συνεχίσω να συζητάω για αυτά που λες κι άμα θες εδώ ας μιλήσουμε για χρηματιστήριο

aslove

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
& γιατι η γνωμη που θελεις να ασπαστουν καποιοι απο εδω να μην εξυπηρετει απλα μονο το δικο σου παιχνιδι???τι νοημα εχει να την εκφερεις εδω μεσα & μαλιστα να την υπερασπιζεσαι με τοσο παθος???συνεταιρους στα κερδη ψαχνεις???ευαγες ιδρυμα εισαι???φιλευσπλαχνος???μηπως εισαι χριστιανος που θελεις να μοιραστεις μαζι μας τα ιματια σου???

Απάντησα σε ερωτημα φιλε μου. Συνεταίρο στα κέρδη μου η στη χασούρα δεν βαζω ούτε την οικογενειά μου. Επιτρεψε όμως να έχω καλύτερη αποψη στο θέμα από εσένα.
Οοο για τον δημοσιογραφο του news24, θα τα πουμε όποτε θέλεις για να γράψεις και κανα αρθράκι...

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
τελικά συγκρατήθηκε ο dj από την χασούρα..

Επισκέπτης
Απάντησα σε ερωτημα φιλε μου. Συνεταίρο στα κέρδη μου η στη χασούρα δεν βαζω ούτε την οικογενειά μου. Επιτρεψε όμως να έχω καλύτερη αποψη στο θέμα από εσένα.
Οοο για τον δημοσιογραφο του news24, θα τα πουμε όποτε θέλεις για να γράψεις και κανα αρθράκι...
αφου δεν βαζεις συνεταιρο στα κερδη/χασουρα σου με ποια λογικη εκφερεις γνωμη δημοσια αφου παιζεις μονος εναντιον ολων???
για κανε μου ψιλα τα σχετικα με τον δημοσιογραφο γιατι ειμαι & λιγο βραδυνους..

aslove

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλά βέβαια εδώ που φτάσαμε αύριο μπορεί να μην υπάρχει καν χρηματιστήριο.

Βρε παλληκάρια είχε προβλέψει κανένας αυτά τα χάλια;
Που ξέρετε ποιός φουντάρει με την αυριανή ημέρα που θα ξημερώσει;
Τράπεζα ή χώρα ολόκληρη (πχ η Ισλανδία);

Ήδη o DJ και οι άλλοι δείκτες είναι κάτω γύρω στα 6%. Κυριαρχεί πανικός. Βουλιάζουν μετοχές εταιρειών που δεν έχουν καμία σχέση με τράπεζες.

Και εσείς ξέρετε τι θα γίνει αύριο στο ΧΑ και που θα είναι ο δείκτης σε 3 ή 6 μήνες;
Αφού ζούμε πρωτόγνορες καταστάσεις, συνθήκες που ΠΟΤΕ στο παρελθόν δεν υπήρξαν στις αγορές και στην ευρύτερη οικονομία.
Αλλά μάλλον δεν το έχετε αντιληφθεί.

Βολταίρο τα χρηματιστήρια πάντα θα υπάρχουν (εκτός 2ας ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ) για να μαζεύουν τα λεφτά των φτωχων ανά περιόδους ετών.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Αυτό  το παιδί γνωρίζει τα πάντα .
Και όλη τη μέρα (και τη νύχτα ) γυρνάει
Απορώ πότε  ενημερώνεται

aslove

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αφου δεν βαζεις συνεταιρο στα κερδη/χασουρα σου με ποια λογικη εκφερεις γνωμη δημοσια αφου παιζεις μονος εναντιον ολων???
για κανε μου ψιλα τα σχετικα με τον δημοσιογραφο γιατι ειμαι & λιγο βραδυνους..

Το θέμα ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ δεν είναι για βραδυνους...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom