Νέα

Χρηματιστήριο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα waverunner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Λάθος κάνεις αν έχεις δάνεια γεν γλυτώνεις ουτε φράγκο. Αν εχεις καταθεσεις πληρώνεσαι εως το πλαφόν, για την Ελλάδα 20000,00€ Κορώνα κερδίζω γράμματα χάνεις δηλ
οταν μια τραπεζα φαληρισει τα δανεια τα παιρνουν οι πιστωτες τις .
οποτε πληρωνεις κανονικα

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
και συνεχιζω τωρα που μπορω.
δηλαδη τι λεμε οτι κατερευσε ο καπιταλισμος ,ετσι ξαφνικα μεσα στην πατριδα του και οτι καθοντουσαν και το κοιτουσαν?
αστειο πολυ ,το επιχειρημα ,βεβαια δεν ειμαι μεσα στους απολυμενους των τραπεζων ,αλλα τραβαω αλλα ζορια και εγω.
κατι κανουνε ,συγχωνευσεις ,εξαγορες ,με επωδυνο φυσικα τροπο ,βιαιαο θα ελεγα ,αλλα το να περιμενουμε την γενικοτερη καταρευση του τραπεζικου συστηματος ,μαλλον αργουμε ακομα.
εξαλου αν βγει ο ομπαμα ,ολο το χρηματοπιστωτικο συστημα θα δεχτει σημαντικη βοηθεια ,ειναι εξαλου το λομπυ που κυριως τον στηριχει.
μπορει η αναμενομενη βοηθεια των 700 εκατ.(καλα το λεω?) δολλαριων να ειναι γελοια βοηθεια μπροστα σε ενα νομο Η στο γενικοτερο κλιμα.
τελειωνω ,αγαντα ,οικονομια ,στο σπιτι στη δουλεια και ολα περνανε.
προσωπικα απεχω και απο το -μαγαζι-

gstg

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Μολις ξυπνησα απο ενα υπνακο που ειχα παρει..

Ειδα ενα ονειρο-εφιαλτη...Οτι αυριο-μεθαυριο θα πτωχευσει
η Eurobank...Ειδωμεν.
Σέρνεται αυτή η φήμη όντως, όχι όμως ότι πάει για κανόνι, αλλά ότι εχει ζόρια, αν ξέρεις περισσότερα γράψε γιατί έχουμε μετοχές
Αυτα..

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Μολις ξυπνησα απο ενα υπνακο που ειχα παρει..

Ειδα ενα ονειρο-εφιαλτη...Οτι αυριο-μεθαυριο θα πτωχευσει
η Eurobank...Ειδωμεν.

Αυτα..

Πολυ σωστα, ετσι ακουγεται, αλλα σε αυτην την περιοδο τετοιου ειδους παραπληροφορηση θα μπορουσε να εξυπηρετει καποια συμφεροντα αλλων τραπεζων !
Παντως ειναι γεγονος οτι και η Αλφα και η Ευρω τραπεζα και αλλες.. θα τραβηξουν ζορι

Ας γινει και η αφορμη για συγχωνευσεις εντος συνορων

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
[move]ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΩΡΑ στο CNBC (για όσους έχουν LIVE SAT)... :dancing:[/move]

X A O Σ  στην Αμερικανική Αγορά :jerking: :headbang:

DJ -777,68

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Και το Χρηματιστήριο της Ν. Ζηλανδίας μόλις άνοιξε -4 μονάδες κάτω... σε μισή ώρα ανοίγουν κ οι Αγορές της Ασίας και ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ...

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΚΛΕΙΝΑΝ 1-2 ΜΕΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

Sternos

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Προσωπικά εδώ και 6 μέρες τα σήκωσα από την τράπεζα τα μετριτούλια μου.
Οι συμβουλές μου ήταν από US, Japan & UAE, από φίλους χρηματιστές.
Θα επιστρέψουν πάλι πίσω φυσικά, όταν περάσει η μπόρα αλλά εγώ τις οικονομίες μου δεν τις παίζω κορόνα γράμματα.
Μην γηνουμε Argedina... :headbang:
Άσε που τόσα χρόνια μας έπιναν το αίμα με τα υπερκέρδοι τους κλπ κλπ...
Να πήξει η μούνα τους και να βάλουν από το κέρδος τους, για να σαλιώσουν την αγορά.
Όποιος θέλει να ρισκάρει μεν, αλλά με καλή απόδοση ας πάρει City-Group.
Άμα μείνει τίποτα όρθιο τελικά θα δώσει σε 2-3 μήνες 4 φορές πάνω. :dancing:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Προσωπικά εδώ και 6 μέρες τα σήκωσα από την τράπεζα τα μετριτούλια μου.
Οι συμβουλές μου ήταν από US, Japan & UAE, από φίλους χρηματιστές.

Το ΙΔΙΟ έχω κάνει κι εγώ... ΑΛΛΑ μετατρέποντάς τα σε ΧΡΥΣΟ + ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ;)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αν πάντως όλοι όσοι έχουμε κάποια λεφτά στις τράπεζες τα σηκώσουμε ξαφνικά, θα καταρρεύσει μια ώρα αρχύτερα το σύστημα.
Ψυχραιμία παίδες.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Πάντως είναι μια ευκαιρία για "το σύστημα ν' αυτοκαθαριστεί"... κι εν συνεχεία ν' αναστηθεί απ' τις στάχτες του!
ΣΙΓΟΥΡΑ θα υπάρξουν πολλοί χαμένοι... αλλά είναι αυτοί που κατ' εξοχήν ευθύνονται για τις όποιες λάθος-τυχοδιωκτικές επιλογές τους... όπως επίσης ευθύνες έχουν κ οι Ελεκτικοί Μηχανισμοί που ΔΕΝ επιτηρούσαν σωστά την Αγορά...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
και οι Αγορές της Λατινικής Αμερικής κάτω...
- 8,6 η Αργενινή
- 9,4 η Βραζιλία

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
[move]Ψ Υ Χ Ρ Α Ι Μ Ι Α :2funny: the worst are yet to come... :headbang:[/move]

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Πάντως είναι μια ευκαιρία για "το σύστημα ν' αυτοκαθαριστεί"... κι εν συνεχεία ν' αναστηθεί απ' τις στάχτες του!
ΣΙΓΟΥΡΑ θα υπάρξουν πολλοί χαμένοι... αλλά είναι αυτοί που κατ' εξοχήν ευθύνονται για τις όποιες λάθος-τυχοδιωκτικές επιλογές τους... όπως επίσης ευθύνες έχουν κ οι Ελεκτικοί Μηχανισμοί που ΔΕΝ επιτηρούσαν σωστά την Αγορά...

Πάντως η όλη φάση μου θυμίζει την κρίση στην Σουηδία το 1992... οι παλαιότεροι-σχολαστικοί γνώστες των Αγορών σίγουρα θα θυμούνται την περίοδο εκείνη...

Sternos

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Japan Nikkei  -4.10%
Καλύτερα να μου τα φάνε οι πουτάνες, παρά οι τράπεζες. :rockon:
Όσο για την αυτοκάθαρση...Θα γίνει όταν ανακαλυφθεί ο αυτοκαθαριζόμενος βόθρος. ;)
Παντός οποίος μιλήσει ξανά για φιλελευθερισμό και καπιταλισμό καλύτερα να ετοιμάσει βαλίτσες... :grin:

Επισκέπτης
Japan Nikkei  -4.10%
Καλύτερα να μου τα φάνε οι πουτάνες, παρά οι τράπεζες. :rockon:
Όσο για την αυτοκάθαρση...Θα γίνει όταν ανακαλυφθεί ο αυτοκαθαριζόμενος βόθρος. ;)
Παντός οποίος μιλήσει ξανά για φιλελευθερισμό και καπιταλισμό καλύτερα να ετοιμάσει βαλίτσες... :grin:
Εγω ειπα να μιλησουμε για καμμια τουριστρια και δεν με ακουτε .
Τωρα φταιω εγω , παω σε αλλο thread παλι. :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom