Επισκέπτης
Mην κανετε ετσι ρε
-10% Ανοιξε η Γερμανια
-10% και η Αγγλια
-10% Ανοιξε η Γερμανια
-10% και η Αγγλια
γαματε γιατι χανομαστε..τι σημαινει αυτη η πτωση γενικα παιδια,γιατι δεν ξερω απο οικονομικα και κυριως για τον απλο κοσμο ,αν μπορει καποιος ας εξηγησει με πολυ λιγες λεξεις
Μην ανησυχείς ρε...δεν μπορεί να έχει πέσει έξω ο Ανδριανόπουλος!γαματε γιατι χανομαστε..
α ρε πλεζουρα,ωραιος,αυτο ειναι αληθεια και η μονη σταθερη αξια στη ζωη,οποιος το καταλαβει ειναι ο καλυτερος,[size=15pt]αλλα ας μου δωσει καποιος και μια πιο επιστημονικη εξηγηση [/size]
οι αμεσες επιπτωσεις ακομη & σε οσους δεν εχουν τσακιστη δεκαρα ειναι οι γνωστες..
α ρε πλεζουρα,ωραιος,αυτο ειναι αληθεια και η μονη σταθερη αξια στη ζωη,οποιος το καταλαβει ειναι ο καλυτερος,αλλα ας μου δωσει καποιος και μια πιο επιστημονικη εξηγηση
ενω εξω ευημερουν..ασε μας ρε πρωι-πρωι στον πονο μας..Δεν υπάρχει επιστημονικη εξήγηση ! Ειναι απλα μια ενδειξη οτι παμε προς το χειρότερο!! Στην Ελλάδα πάμε απο το ΚΑΚΟ στο χειρότερο!!
μπααα..δεν καταλαβες,αλλα σιγουρα θα καταλαβεις..οπως εξαλλου ολοι μας..αλλο ειμαι υποψιασμενος,αλλο νομιζω οτι ξερω,αλλο ξερω..το μονο σιγουρο ειναι οτι ολοι θα μαθουμε..με πικρο τροπο βεβαια,αλλα ετσι μαθαινεις καλα..kαταλαβα πλεζουρα,ευχαριστω,απολυσεις και χοντρη πεινα για τον κοσμο,οτι συμβαινει δηλ και τωρα αλλα σε μεγαλυτερο βαθμο
δυο λουκανικα και ενα με φλεβες στην ανταλλαγη?οι αμεσες επιπτωσεις ακομη & σε οσους δεν εχουν τσακιστη δεκαρα ειναι οι γνωστες..
ελλειψη μετρητων = σταση εμποριου = απολυσεις..
ηδη η βολβο εστειλε 4.000 υπαλληλους..
αλλους 1.000 η ρενω..
στην αμερικη τους στελνουν ανα 25.000..
μειωση επενδυσεων = αυξηση ανεργιας = μειωση αεπ..
με λιγα λογια,ΧΟΝΤΡΗ ΠΟΥΤΣΑ..
το βασικοτερο???
τα ειδη διατροφης θα παρουν την ανηφορα..
& μιλαμε για μεγαλη ανηφορα..
ηδη ειναι στο +45% απο περισυ..
επεται συνεχεια..
τι σημαινει αυτο???
αυξηση πληθωρισμου αρα το χρημα ξεφτιλιζεται..σε ολες του τις μορφες..
επαναφορα στο ανταλλακτικο εμποριο λοιπον..
οι πουτανες στο μεταξι θα ζητανε πλεον 3 αυγα & 2 λουκανικα για τσιμπουκακι-στα γονατα-κοντρα παξιμαδι..