Νέα

Χρηματιστήριο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα waverunner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
'Εχω καλά ομόλογα λέμε  :rockon: :rockon: :rockon: έχω καλά funds ΗΠΑ  :rockon: :rockon: έχω επίσης φρέσκα δολάρια :rockon: :rockon: :rockon:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.079
Πόντοι
42.697

Συνημμένα

• image001.jpg
    image001.jpg
    22,4 KB · Εμφανίσεις: 16

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
σε θεωρω αναξιοπιστο..

Μακαρι να ειμαι γιατι τις προαλλες κατεβαινα την ΣΤΑΔΙΟΥ και ειδα 4 αστεγους εκ των οποιων ο ενας κατουρημένος. μαλλον θα ηταν εκκεντρικοι εκατομμυριουχοι που θα ηθελαν να παρουν μια οσμη απο την ζωη στον "υπόνομο"

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  Μακαρι να ειμαι γιατι τις προαλλες κατεβαινα την ΣΤΑΔΙΟΥ και ειδα 4 αστεγους εκ των οποιων ο ενας κατουρημένος. μαλλον θα ηταν εκκεντρικοι εκατομμυριουχοι που θα ηθελαν να παρουν μια οσμη απο την ζωη στον "υπόνομο"

Ο Τύπος που μένει στη διπλανή πολυκατοικία έχει 3 παιδιά (γύρω στα 25), μία γυναίκα, 1 τζιπ, 2 αμάξια μεσαίου κυβισμού, εξοχικό, οροφοδιαμέρισμα (γύρω στα 100 και κάτι τετραγωνικά) και δουλεύει μόνο αυτός (μισθωτός). Πώς γίνεται, μπορείς να μου εξηγήσεις;

Μιλάμε για υποβαθμισμένη περιοχή κοντά στον Πειραιά.

ΥΓ: Είναι βαμμένος Πασόκος, λες να του τα δίνει το ΠΑΣΟΚ;

Επισκέπτης
στο λονδινο-στην νεα υορκη-στο παρισι-στο βερολινο δεν εχεις δει???
να μην μιλησουμε για τις χωρες εκτος εοκ,τις ασιατικες,τις αφρικανικες,τις λατινο αμερικανικες..
οι δικοι μας αστεγοι ειναι ναυαγια της ζωης που κατ' επιλογην τους ζουν ετσι..
οι υπολοιποι δεν εχουν καμια εναλλακτικη..
ρε τραβα κλαψε αλλου λεμε..
αλλα πανω απ' ολα ανοιξε τα στραβα σου & δες παραεξω..

deepthroat

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Ο Τύπος που μένει στη διπλανή πολυκατοικία έχει 3 παιδιά (γύρω στα 25), μία γυναίκα, 1 τζιπ, 2 αμάξια μεσαίου κυβισμού, εξοχικό, οροφοδιαμέρισμα (γύρω στα 100 και κάτι τετραγωνικά) και δουλεύει μόνο αυτός (μισθωτός). Πώς γίνεται, μπορείς να μου εξηγήσεις;

Εχει μία γυναίκα μόνο; Για αυτό του περισσεύουν :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Υπάρχουν μισθωτοί και μισθωτοί...
Μισθωτός είναι και το παλικάρι που το νοικιάζει η νταβαζτοπάουερ σε καμια τράπεζα και παίρνει € 680 καθαρά το μήνα..
Μισθωτός όμως είναι ο εργαζόμενος στον ΟΛΠ που παίρνει €80.000 το χρόνο (για τα νόμιμα μιλάω)...
Μισθωτοί επίσης θεωρούνται και όσοι εργάζονται σε πολεοδομίες και εφορίες...Και ξέρεις τί λένε οι κακές οι γλώσσες για τη διαφθορά σε αυτές τις υπηρεσίες...

Μπορεί παλι να έκανε έναν καλό γάμο και να αξιοποίησε σωστά την περιουσία της γυναίκας του (υπάρχουν και καλοί προικοθήρες)...

Την πολιτική του τοποθέτηση δεν θα την σχολιάσω γιατί έχω γνωρίζει ουκ ολίγους έντιμους πασόκους καο όπως πλέον έχουμε μάθει, η διαφθορά δεν έχει χρώμα...

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Πιθανώς να έχει βρει έτοιμα λεφτά και απο πεθερικά-συγγενείς, απλά να ζει και να συντηρείται απο έναν καλό μισθό.

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Ξερω εναν τύπο που γαμαει καθε μερα αλλη γκόμενα αρα για ποια αγαμια μιλάμε.......

Αντε μεχρι χθες δεν ξεραμε ΤΙ εχουμε αυριο δεν θα ξερουμε ΑΝ θα το εχουμε!

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
δεν υπαρχει αυτο που λες..ολοι ειμαστε συνενοχοι κυριε μου..τι δηλαδη???θα το κανουμε οπως μετα την ληξη του β παγκοσμιου πολεμου που οι γερμανοι την εκαναν γαργαρα γιατι & καλα τους παρεσυρε ενας σχιζοφρενης???
ασε ρε..
αυτα ειναι πουστικες συμπεριφορες..
μου θυμιζεις την δικη της χουντας που μερικα μουνια εβγαιναν & δηλωναν οτι δεν ειχε πεσει στην αντιληψη τους η ολη κατασταση..
& τον μακαριστο που διαβαζε..
ΧΟΥ ρε..
ολοι φταιμε..
δεν νοειται να μην ξερεις που πατας & που βρισκεσαι ανα πασα στιγμη..
αν δεν το ξερεις,τραβα αυτοκτονησε κυριε χαζομαλακα πριν σε αυτοκτονησουν οι αλλοι..
Υ.Γ εξυπακουεται οτι μιλαω απροσωπα,δεν απευθυνομαι σ' εσενα..
Έλα ρε συ, σε αυτά συμφωνούμε. Τα έγραψα και στην χθεσινή www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,39868.msg761614#msg761614]ανάλυση [/URL] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Έβαλα μετά και το ανάλογο www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,39868.msg761696#msg761696]παράδειγμα [/URL] , για τον άπιστο Θωμά :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:.

Η βαλίτσα όμως πάει πολύ πιο μακριά, ή αν προτιμάς πολύ πιο πίσω. Και εξηγώ τι γράφω και στο προηγούμενο πόστ για τα Αμερικανάκια.

Όλα ξεκινούν απο το 2001 και την επίθεση στην Νέα Υόρκη. Έπρεπε τα Αμερικανάκια να εκδικηθούν  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Οι δυο πόλεμοι που συντηρούν τα Αμερικανάκια αυτή την στιγμή κοστίζουν ακριβά.
Είχαν και σαν συνέπεια την κατακόρυφη αύξηση του πετρελαίου, που τόσο χρειάζεται η οικονομία της Αμερικής για να λειτουργήσει, σε επίπεδα που γονάτισαν όλο τον κόσμο.
Προσθέτουμε και την ανάδειξη άλλων οικονομίων, κυρίως της Ασίας, και μένει στα Αμερικανάκια μια λύση να βρούν λεφτά για να πολεμούν σε τόπους μακρινούς, σε τόπους ξένους.

Η λύση λοιπόν που επέλεξαν ήταν να κάνουν τα στραβά μάτια.
Τράπεζες, με την έννοια που τις ξέρουμε εδώ στην Ευρώπη, δεν κατέρρευσαν. Κάτι χρηματοπιστωτικά ιδρύματα πήραν τομπούλο ( :grin: ) γιατί κανείς δεν τα έλεγχε. Στις τράπεζες αυτές οι επενδύσεις σε ακίνητα δεν θα ήταν δυνατόν να περάσουν απο τον έλεγχο της κεντρικής τράπεζας. Ή αν θέλεις, και μάλλον αυτό είναι και το πιο σωστό, θα έπρεπε η κεντρική τράπεζα να κάνει τα στραβά μάτια. Πολύ δύσκολο όμως και έτσι καταλήξαμε στις διάφορες offshore που τις έλεγχε η επιτροπή κεφαλαιαγοράς....sure  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Αδυνατώ να πιστέψω οτι οι Αμερικάνοι, αυτοί στα πολύ υψηλά κλιμάκια, δεν είχαν πάρει χαμπάρι τι σκατά κάνουν κάποιες εταιρειούλες στην οικονομία τους αλλά και στην παγκόσμια οικονομία. Στην καραμπουτσακλάρα τους όμως, αυτοί έβρισκαν τα λεφτά να παίζουν με τα στρατιωτάκια τους. Και επεμβαίνουν τώρα... Τι να σώσουν σήμερα?? Τίποτα, απλά θα ξαναμοιράσουν την πίτα.

Και για να μην ξεχνίομαστε.
Φυσικά και φταίει ο εύκολος πλουτισμός, και η μαλακία που μας δέρνει εννίοτε, που όλοι αναζητούμε για μένα όμως η κύρια ευθύνη ανήκει στον Κύριο Μπούς και στην παρέα του.

Επισκέπτης
Έλα ρε συ, σε αυτά συμφωνούμε. Τα έγραψα και στην χθεσινή www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,39868.msg761614#msg761614]ανάλυση [/URL] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Έβαλα μετά και το ανάλογο www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,39868.msg761696#msg761696]παράδειγμα  [/URL] , για τον άπιστο Θωμά :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:.

Η βαλίτσα όμως πάει πολύ πιο μακριά, ή αν προτιμάς πολύ πιο πίσω. Και εξηγώ τι γράφω και στο προηγούμενο πόστ για τα Αμερικανάκια.

Όλα ξεκινούν απο το 2001 και την επίθεση στην Νέα Υόρκη. Έπρεπε τα Αμερικανάκια να εκδικηθούν  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Οι δυο πόλεμοι που συντηρούν τα Αμερικανάκια αυτή την στιγμή κοστίζουν ακριβά.
Είχαν και σαν συνέπεια την κατακόρυφη αύξηση του πετρελαίου, που τόσο χρειάζεται η οικονομία της Αμερικής για να λειτουργήσει, σε επίπεδα που γονάτισαν όλο τον κόσμο.
Προσθέτουμε και την ανάδειξη άλλων οικονομίων, κυρίως της Ασίας, και μένει στα Αμερικανάκια μια λύση να βρούν λεφτά για να πολεμούν σε τόπους μακρινούς, σε τόπους ξένους.

Η λύση λοιπόν που επέλεξαν ήταν να κάνουν τα στραβά μάτια.
Τράπεζες, με την έννοια που τις ξέρουμε εδώ στην Ευρώπη, δεν κατέρρευσαν. Κάτι χρηματοπιστωτικά ιδρύματα πήραν τομπούλο ( :grin: ) γιατί κανείς δεν τα έλεγχε. Στις τράπεζες αυτές οι επενδύσεις σε ακίνητα δεν θα ήταν δυνατόν να περάσουν απο τον έλεγχο της κεντρικής τράπεζας. Ή αν θέλεις, και μάλλον αυτό είναι και το πιο σωστό, θα έπρεπε η κεντρική τράπεζα να κάνει τα στραβά μάτια. Πολύ δύσκολο όμως και έτσι καταλήξαμε στις διάφορες offshore που τις έλεγχε η επιτροπή κεφαλαιαγοράς....sure  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Αδυνατώ να πιστέψω οτι οι Αμερικάνοι, αυτοί στα πολύ υψηλά κλιμάκια, δεν είχαν πάρει χαμπάρι τι σκατά κάνουν κάποιες εταιρειούλες στην οικονομία τους αλλά και στην παγκόσμια οικονομία. Στην καραμπουτσακλάρα τους όμως, αυτοί έβρισκαν τα λεφτά να παίζουν με τα στρατιωτάκια τους. Και επεμβαίνουν τώρα... Τι να σώσουν σήμερα?? Τίποτα, απλά θα ξαναμοιράσουν την πίτα.

Και για να μην ξεχνίομαστε.
Φυσικά και φταίει ο εύκολος πλουτισμός, και η μαλακία που μας δέρνει εννίοτε, που όλοι αναζητούμε για μένα όμως η κύρια ευθύνη ανήκει στον Κύριο Μπούς και στην παρέα του.
ποσως με ενδιαφερουν τα σεναρια & ο επιμερισμος ευθυνων..
ο καθεις μπορει να εχει & μια αποψη επ' αυτου..
το αποτελεσμα & η περαιτερω πορεια με απασχολει..
τα λοιπα τ' ακουω βερεσε..
απο συνωμοσιολογιες αλλο τιποτε σ' αυτη την χωρα..
παρακατω..
στο ζουμι..

Επισκέπτης
  Ξερω εναν τύπο που γαμαει καθε μερα αλλη γκόμενα αρα για ποια αγαμια μιλάμε.......

Αντε μεχρι χθες δεν ξεραμε ΤΙ εχουμε αυριο δεν θα ξερουμε ΑΝ θα το εχουμε!
Μπα αυτοι που γαμανε καθε μερα να εισαι σιγουρος οτι θα συνεχισουν ετσι. :rockon:
Μιλαω λογο ειδικοτητας πιστεψεμε. :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Αρχίδια, κανείς δεν ξέρει τίποτα....θεωρεία του ΧΑΟΥΣ  :grin:
μα δεν ειπα εγω οτι ξερει καποιος..
& οποιος ξερει,σιγουρα δεν θα το πει δημοσιως..
πολλοι διατεινονται οτι ξερουν..
ειδικα τα τυπακια που εγραφαν προ ημερων τις προβλεψεις τους για την πορεια του ελληνικου χρηματιστηριου οι οποιοι ειναι εντελως ΓΤΠ..

Επισκέπτης
Μπα αυτοι που γαμανε καθε μερα να εισαι σιγουρος οτι θα συνεχισουν ετσι. :rockon:
Μιλαω λογο ειδικοτητας πιστεψεμε. :2funny: :2funny:
στα χαρτια σου εσυ..
τωρα γαμανε οι εχοντες κοτετσι..
ειπαμε..
3 αυγα & 2 λουκανικα πλεον η εκτονωση..

Επισκέπτης
Τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει.
Α ναι οι αποψεις ειναι σαν τις κωλοτρυπιδες .
Ο καθενας εχει και απο μια.
συμβαινει & αλλο αξιο λογου..
αλλοι δεν εχουν καθολου γνωμη αλλα πολλες κωλοτρυπιδες..
αυτοι συνηθως πληρωνουν & το μαρμαρο..

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
και τι ψωνισες  :think: