Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
'Εχω καλά ομόλογα λέμε έχω καλά funds ΗΠΑ έχω επίσης φρέσκα δολάρια
εσυ τραβα στα μασαζακια γιατι δεν θελω να διαβασω & αλλες μαλακιες σημερα..
Υ.Γ εγω θα παω στην ταβερνα μου..
μην βαζεις ρε μαλακα φωτο του ταρατσα..γιατι εκθετεις τον χοντρο???ok man
και εγώ πάω στην καφετέρια μου....
σε θεωρω αναξιοπιστο..
Μακαρι να ειμαι γιατι τις προαλλες κατεβαινα την ΣΤΑΔΙΟΥ και ειδα 4 αστεγους εκ των οποιων ο ενας κατουρημένος. μαλλον θα ηταν εκκεντρικοι εκατομμυριουχοι που θα ηθελαν να παρουν μια οσμη απο την ζωη στον "υπόνομο"
στο λονδινο-στην νεα υορκη-στο παρισι-στο βερολινο δεν εχεις δει???Μακαρι να ειμαι γιατι τις προαλλες κατεβαινα την ΣΤΑΔΙΟΥ και ειδα 4 αστεγους εκ των οποιων ο ενας κατουρημένος. μαλλον θα ηταν εκκεντρικοι εκατομμυριουχοι που θα ηθελαν να παρουν μια οσμη απο την ζωη στον "υπόνομο"
Ο Τύπος που μένει στη διπλανή πολυκατοικία έχει 3 παιδιά (γύρω στα 25), μία γυναίκα, 1 τζιπ, 2 αμάξια μεσαίου κυβισμού, εξοχικό, οροφοδιαμέρισμα (γύρω στα 100 και κάτι τετραγωνικά) και δουλεύει μόνο αυτός (μισθωτός). Πώς γίνεται, μπορείς να μου εξηγήσεις;
Ο Τύπος που μένει στη διπλανή πολυκατοικία έχει 3 παιδιά (γύρω στα 25), μία γυναίκα, 1 τζιπ, 2 αμάξια μεσαίου κυβισμού, εξοχικό, οροφοδιαμέρισμα (γύρω στα 100 και κάτι τετραγωνικά) και δουλεύει μόνο αυτός (μισθωτός). Πώς γίνεται, μπορείς να μου εξηγήσεις;
Μιλάμε για υποβαθμισμένη περιοχή κοντά στον Πειραιά.
ΥΓ: Είναι βαμμένος Πασόκος, λες να του τα δίνει το ΠΑΣΟΚ;
Μιλάμε για υποβαθμισμένη περιοχή κοντά στον Πειραιά.
ΥΓ: Είναι βαμμένος Πασόκος, λες να του τα δίνει το ΠΑΣΟΚ;
Έλα ρε συ, σε αυτά συμφωνούμε. Τα έγραψα και στην χθεσινή www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,39868.msg761614#msg761614]ανάλυση [/URL]δεν υπαρχει αυτο που λες..ολοι ειμαστε συνενοχοι κυριε μου..τι δηλαδη???θα το κανουμε οπως μετα την ληξη του β παγκοσμιου πολεμου που οι γερμανοι την εκαναν γαργαρα γιατι & καλα τους παρεσυρε ενας σχιζοφρενης???
ασε ρε..
αυτα ειναι πουστικες συμπεριφορες..
μου θυμιζεις την δικη της χουντας που μερικα μουνια εβγαιναν & δηλωναν οτι δεν ειχε πεσει στην αντιληψη τους η ολη κατασταση..
& τον μακαριστο που διαβαζε..
ΧΟΥ ρε..
ολοι φταιμε..
δεν νοειται να μην ξερεις που πατας & που βρισκεσαι ανα πασα στιγμη..
αν δεν το ξερεις,τραβα αυτοκτονησε κυριε χαζομαλακα πριν σε αυτοκτονησουν οι αλλοι..
Υ.Γ εξυπακουεται οτι μιλαω απροσωπα,δεν απευθυνομαι σ' εσενα..
ποσως με ενδιαφερουν τα σεναρια & ο επιμερισμος ευθυνων..Έλα ρε συ, σε αυτά συμφωνούμε. Τα έγραψα και στην χθεσινή www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,39868.msg761614#msg761614]ανάλυση [/URL]
Έβαλα μετά και το ανάλογο www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,39868.msg761696#msg761696]παράδειγμα [/URL] , για τον άπιστο Θωμά .
Η βαλίτσα όμως πάει πολύ πιο μακριά, ή αν προτιμάς πολύ πιο πίσω. Και εξηγώ τι γράφω και στο προηγούμενο πόστ για τα Αμερικανάκια.
Όλα ξεκινούν απο το 2001 και την επίθεση στην Νέα Υόρκη. Έπρεπε τα Αμερικανάκια να εκδικηθούν
Οι δυο πόλεμοι που συντηρούν τα Αμερικανάκια αυτή την στιγμή κοστίζουν ακριβά.
Είχαν και σαν συνέπεια την κατακόρυφη αύξηση του πετρελαίου, που τόσο χρειάζεται η οικονομία της Αμερικής για να λειτουργήσει, σε επίπεδα που γονάτισαν όλο τον κόσμο.
Προσθέτουμε και την ανάδειξη άλλων οικονομίων, κυρίως της Ασίας, και μένει στα Αμερικανάκια μια λύση να βρούν λεφτά για να πολεμούν σε τόπους μακρινούς, σε τόπους ξένους.
Η λύση λοιπόν που επέλεξαν ήταν να κάνουν τα στραβά μάτια.
Τράπεζες, με την έννοια που τις ξέρουμε εδώ στην Ευρώπη, δεν κατέρρευσαν. Κάτι χρηματοπιστωτικά ιδρύματα πήραν τομπούλο ( ) γιατί κανείς δεν τα έλεγχε. Στις τράπεζες αυτές οι επενδύσεις σε ακίνητα δεν θα ήταν δυνατόν να περάσουν απο τον έλεγχο της κεντρικής τράπεζας. Ή αν θέλεις, και μάλλον αυτό είναι και το πιο σωστό, θα έπρεπε η κεντρική τράπεζα να κάνει τα στραβά μάτια. Πολύ δύσκολο όμως και έτσι καταλήξαμε στις διάφορες offshore που τις έλεγχε η επιτροπή κεφαλαιαγοράς....sure
Αδυνατώ να πιστέψω οτι οι Αμερικάνοι, αυτοί στα πολύ υψηλά κλιμάκια, δεν είχαν πάρει χαμπάρι τι σκατά κάνουν κάποιες εταιρειούλες στην οικονομία τους αλλά και στην παγκόσμια οικονομία. Στην καραμπουτσακλάρα τους όμως, αυτοί έβρισκαν τα λεφτά να παίζουν με τα στρατιωτάκια τους. Και επεμβαίνουν τώρα... Τι να σώσουν σήμερα?? Τίποτα, απλά θα ξαναμοιράσουν την πίτα.
Και για να μην ξεχνίομαστε.
Φυσικά και φταίει ο εύκολος πλουτισμός, και η μαλακία που μας δέρνει εννίοτε, που όλοι αναζητούμε για μένα όμως η κύρια ευθύνη ανήκει στον Κύριο Μπούς και στην παρέα του.
Αρχίδια, κανείς δεν ξέρει τίποτα....θεωρεία του ΧΑΟΥΣπαρακατω..
στο ζουμι..
Μπα αυτοι που γαμανε καθε μερα να εισαι σιγουρος οτι θα συνεχισουν ετσι.Ξερω εναν τύπο που γαμαει καθε μερα αλλη γκόμενα αρα για ποια αγαμια μιλάμε.......
Αντε μεχρι χθες δεν ξεραμε ΤΙ εχουμε αυριο δεν θα ξερουμε ΑΝ θα το εχουμε!
μα δεν ειπα εγω οτι ξερει καποιος..Αρχίδια, κανείς δεν ξέρει τίποτα....θεωρεία του ΧΑΟΥΣ
Τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει.ποσως με ενδιαφερουν τα σεναρια & ο επιμερισμος ευθυνων..
ο καθεις μπορει να εχει & μια αποψη επ' αυτου..
.
στα χαρτια σου εσυ..Μπα αυτοι που γαμανε καθε μερα να εισαι σιγουρος οτι θα συνεχισουν ετσι.
Μιλαω λογο ειδικοτητας πιστεψεμε.
συμβαινει & αλλο αξιο λογου..Τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει.
Α ναι οι αποψεις ειναι σαν τις κωλοτρυπιδες .
Ο καθενας εχει και απο μια.
Εγω παντως 2 τετοια εδωσα οπως τα βλεπεις πριν απο λιγο .στα χαρτια σου εσυ..
τωρα γαμανε οι εχοντες κοτετσι..
ειπαμε..
3 αυγα & 2 λουκανικα πλεον η εκτονωση..