Νέα

Χρηματιστήριο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα waverunner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Είναι πόλύ δύσκολο να βρω κάτι στο οπόίο συμφωνώ. :grin:
Αφήνω στην άκρη κάτι αναλύσεις επιπέδου κάπιταλ που είναι για κλάματα,
δεν αναφέρομαι στις συνεχείς αναφορές σου σε κομμόντιτις στην εποχή της μεγαλύτερης
ρευστότητας της ανθρώπινης ιστορίας, που γίνονται ΤΑ ΟΡΓΙΑ και φουσκώνουν τρελά ζέπελιν παγκοσμίως,
αλλά αυτό που μου πέταξε τα μάτια έξω είναι οι ισοτιμίες, και για να μην το κουράζουμε.
Ευρώ-δολλάριο σήμερα παίζεται ΜΟΝΟ αρμπιτραζ από κολλοσιαία χαρτοφυλάκια για ιδιωτικά ζχαρτοφυλάκια είναι γελοίο και να το αναφέρουμε  :helpplea:

Μπλα μπλα μπλα.... και ουσία τίποτα.

Φίλε μου πες μου ακριβή σημεια εισοδου εξοδου. Όταν θες να βγαζεις λεφτα δεν λες πως παιζεται αρμπιτραζ και ειναι γελοιο να το αναφερουμε

Λες αν παίζεις το συγκεκριμένο και που.... Όλα τα άλλα είναι μαλακίες να χαμε να λέγαμε.

Εγώ είμαι ξεκάθαρος σε ό,τι έχω πει μέχρι τωρα.

ΕΤΕ.  Απολύτως τιποτα

ΓΙΔΗΣ.  1453 το ανώτερο.

ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ.  18 ευρώ σε 3 - 5 χρόνια

Ευρωδολάριο. Μεροκάματου παιχνίδι. Από τις 11-4 έδωσα τιμή ανωτερη 1,3226

Στοχος το 1,2750 Αν το περάσει πάμε για το επόμενο 1,2400 Αν όχι γυριζουμε ανοδικά μέχρι 1,2950 το πολύ.

ΣΠΙΚΟΣ.... Περιμένω φάπα 30% κάτω.

ΝΤΑΞΙΟΣ..... το ίδιο....

ΧΡΥΣΟΣ....  5.000 ΔΟΛΆΡΙΑ Η ουγγιά. Χρονικό πλαίσιο 5 χρόνια.

Μην λέμε πολλά....

Βάλε τις διαφωνίες σου δίπλα  από τις δικές μου παραθέσεις και επειχειρηματολόγησε.

ΜΕ ΝΟΥΜΕΡΑ!

Οχι μπλα μπλα μόνο...

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Καλά ας μιλήσει κάποιος που καταλαβαίνει από τον μηχανισμό του χρυσού γιατί αυτές τις παπαριές τις ακούω από τους ίδιους ανθρώπους από το 2007 και όλο έξω πέφτουν, και πέφτουν έξω γιατί ο χρυσός δεν λειτουργει έτσι. Δεν αποτελεί κάποιου είδους αντίβαρο κτλ. Ο χρυσός σήμερα είναι βασικά ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ.

Λες πιπες....

Μόνο το 10% της παγκόσμιας παραγωγής πάει στη βιομηχανία.

Το 75% πάει στα θησαυροφυλάκια των κρατων και τραπεζών και το υπόλοιπο πάει στην χρυσοχοία.

Πες κι άλλες πίπες..... ακούω....

discreet

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
72
Πόντοι
6
μαγκια σου αν ξεπουλησες στο pic τα ακινητα. Παντως για την σημερινη τους απαξια δεν ηταν αρκετη η κριση.
Δεν δικαιολογειται μεζονετα στα βορεια προαστεια που αγοραζοταν 1.500.000 σημερα να προσπαθει να πουληθει 500.000.
Ειναι μεγαλη απαξια ακομα και αν καποιος προεξοφλει τη δραχμη (υποτιμηση 50-60%).
Η κατασταση εφτασε εδω γιατι οι οικονομικοι εγκεφαλοι :jerking: θεωρησαν οτι ο καλυτερος τροπος να κουρευτουν οι καταθεσεις του κοσμου ειναι μεσω ακινητων.
Ε, τι διαολε οποιος εχει ενα ακριβο σπιτι ή 2-3 φθηνοτερα θα εχει και 100 - 200 χιλιαρικα στην ακρη, ασπρα ή μαυρα...

Οσο για το χρυσο σε φυσικη μορφη δεν νομιζω οτι αυτη την εποχη ΑΝ ΖΟΥΣΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ να ενδιεφερε πολλους.
Στους ελληνες ομως που βλεπουν μια αστικη  :jerking: κυβερνηση να απειλει τις ιδιοκτησιες τους και να βαζει τεκμηριο διαβιωσης 6000€ για ΙΧ 1600 κυβικα, επαναφερει στη μνημη τους παππουδες της κατοχης που εσωσαν τις φαμιλιες τους με 5-10 λιρες στα πυθαρια  :headbang:

Πολλά σωστά μαζεμένα είπες. Ξέρει κανείς πού μπορώ να βρώ τι πτώση είχαν οι τιμές των ακινήτων σε Ιρλανδία, Ισπανία και λοιπές "Μη υγιείς οικονομίες"?

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Πούντος πούντος ο ιεραπόστολος;

Μόλις του ζητήθηκε να πει κάτι απτό.... εξηφανίσθη....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε τι φρούτα έχουμε μαζέψει εδω μέσα.....

Τι ψάχνω να βρω κι εγώ.... ΣΤο bourdela.com είμαστε.....  :grin:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Τράπεζες τζόγος. Συμφωνώ τίποτα για αδαής, λογικά έχουν ένα 20-30% ακόμα.

ΓΙΔΗΣ δεν ξέρω

ΜΗΤΙΛΗΝΑΙΟΣ
 3-5 χρόνια jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: ΣΟΥ αρκεί αυτό;;;;;; Κάνεις ανάλυση 5ετίας και θες να σε πάρω σοβαρά. Τότε θέλω να    μου           δώσεις ισοτιμία και σε δραχμές  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
           Τεσπα    πιστεύω έχει ένα 10-20% ακόμα μέχρι τέλη ιουλίου αλλά στο 4.80 φεύγω.

Ευρωδολλάριο  
πρακτικά αμετάβλητο, δεν ασχολούμαι. 1% πάνω ή κάτω είναι μπούρδες. Δεν είναι για μικρά χαρτοφυλάκια αυτό σου εξηγησα και πριν. Βασικά δεν είναι για κανέναν απλά κάποιου μπορούν να σορτάρουν ανέξοδα.

σπικος   θα περιμένεις πολύ ακόμα.

νταξιος τρως κολλήματα ε; είπαμε είμαστε στην εποχή της ρευστότητας έλα από το '14 πάλι.

χρυσός θα βράσει στο ζουμ'ί του. δεν θα κάτσω να μιλήσω για διακυμανση 3% γκεγκε;

υγ Γενικά έχεις μια τάση να μιλάς για 1 χρόνο, 5 χρόνια κτλ. Τι να τα κάνω αυτά δεν είναι σεντούκι τα χρηματιστήρια. Κάποιοι περιμένουν την ετε να γυρίσει στο 25 ακόμα  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Τράπεζες τζόγος. Συμφωνώ τίποτα για αδαής, λογικά έχουν ένα 20-30% ακόμα.

ΓΙΔΗΣ δεν ξέρω

ΜΗΤΙΛΗΝΑΙΟΣ
 3-5 χρόνια jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: ΣΟΥ αρκεί αυτό;;;;;; Κάνεις ανάλυση 5ετίας και θες να σε πάρω σοβαρά. Τότε θέλω να    μου           δώσεις ισοτιμία και σε δραχμές  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
           Τεσπα    πιστεύω έχει ένα 10-20% ακόμα μέχρι τέλη ιουλίου αλλά στο 4.80 φεύγω.

Ευρωδολλάριο  
πρακτικά αμετάβλητο, δεν ασχολούμαι. 1% πάνω ή κάτω είναι μπούρδες. Δεν είναι για μικρά χαρτοφυλάκια αυτό σου εξηγησα και πριν. Βασικά δεν είναι για κανέναν απλά κάποιου μπορούν να σορτάρουν ανέξοδα.

σπικος   θα περιμένεις πολύ ακόμα.

νταξιος τρως κολλήματα ε; είπαμε είμαστε στην εποχή της ρευστότητας έλα από το '14 πάλι.

χρυσός θα βράσει στο ζουμ'ί του. δεν θα κάτσω να μιλήσω για διακυμανση 3% γκεγκε;

υγ Γενικά έχεις μια τάση να μιλάς για 1 χρόνο, 5 χρόνια κτλ. Τι να τα κάνω αυτά δεν είναι σεντούκι τα χρηματιστήρια. Κάποιοι περιμένουν την ετε να γυρίσει στο 25 ακόμα  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Πάμε λοιπόν να δούμε που ακριβώς διαφωνούμε.

Τραπεζες. Συμφωνούμε. Εξω και οι δύο.

ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ. Εδωσα τιμή στοχο τα 18 ευρώ σε 5 χρόνια αν και εφόσον.... και το έχω πει πολλάκις φίλε μου.... αν κι εφόσον μείνουμε στο ευρώ.

Πρακτικά εγώ είμαι ήδη έξω από τα 5 ευρώ και τα 4 προσφάτως, όταν χτυπησαν τα στοπς μου.

Εξακολουθώ να μένω έξω λόγω country risk. Αυτό όμως δεν με εμποδίζει να λέω μια άποψη η οποία θα ισχύσει με την παραμετρο που είπα. Αν κι εφόσον

Πρακτικά λοιπόν δεν διαφωνουμε μέχρι εδώ.

ΓΙΔΗΣ δεν ξέρεις.... αρα και εδώ δεν έχουμε κάτι να συζητησουμε.

Ευρωδολαριο.... ξαναλές δεν ασχολείσαι....  αρα καμμία διαφωνία.

ΟΥΠΣ....!!!! Διαφωνία πρωτη  ΣΠΙΚΟΣ.... Θα περιμένω πολύ ακόμα...

Εδω λοιπόν σου απαντώ.... Μέσα στο επόμενο τριμηνο - εξαμηνο περιμένω πτωση στον ΣΠικο 30%..... ειδωμεν  :2funny:

Το αυτό για τον Ντάξιο.

ΧΡΥΣΟΣ.... Τι σημαινει θα βρασει στο ζουμί του;

Ο στοχος που δινω είναι σαφής.... 5000 δολάρια λέω ρε πουστη μου, δεν λέω 2 χιλιάρικα.

ο χρυσός επενδυθηκε όχι για να μου βγαλει αποδόσεις ιδιαίτερες. Ασχετα αν τελικά τις έβγαλε. Κι επιμένω....

ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ 5000 ντολλαρς.... Τιμή θέλω να μου πεις....  Πες και θυ Θισσυ... Πεθ και εθύ Θίσσυ!!!

Αλλά μαλλον κι εκεί δεν ασχολείσαι.

ΟΠότε ρε φίλε διαφωνούμε σε δυο σημεια μονον!

ΣΠΙΚΟΣ και Νταξιος  Ασε τον χρόνο να δειξει φίλε μου

Το σηματάκι  :jerking: :jerking: στο επιστρέφω.

Μάλλον πάνω στην αγωνία σου να δείξεις πως διαφωνείς άρχισες να μαλακίζεσαι....

Μεγάλη αγωνία να διαφωνήσεις για να διαφωνήσεις βλέπω.... Γιατί;

:2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
μαγκια σου αν ξεπουλησες στο pic τα ακινητα. Παντως για την σημερινη τους απαξια δεν ηταν αρκετη η κριση.
Δεν δικαιολογειται μεζονετα στα βορεια προαστεια που αγοραζοταν 1.500.000 σημερα να προσπαθει να πουληθει 500.000.
Ειναι μεγαλη απαξια ακομα και αν καποιος προεξοφλει τη δραχμη (υποτιμηση 50-60%).

Δεν μπορεί να περιμένει ο άλλος 10 χρόνια. Ειδικά ο κατασκευαστής ή όποιος έχει ανάγκης ρευστότητας. Δεν ζούμε αιώνια καπότε πρέπει ακόμα και οι Έλληνες να το καταλάβουν αυτο!

Η κατασταση εφτασε εδω γιατι οι οικονομικοι εγκεφαλοι Jerking Off θεωρησαν οτι ο καλυτερος τροπος να κουρευτουν οι καταθεσεις του κοσμου ειναι μεσω ακινητων.
Ε, τι διαολε οποιος εχει ενα ακριβο σπιτι ή 2-3 φθηνοτερα θα εχει και 100 - 200 χιλιαρικα στην ακρη, ασπρα ή μαυρα...

Μαλακίες λες. Οι φορολόγηση των ακινήτων συμβαίνει παντού. Απλα στην Έλλαδα λένε οι ραγιάδες "παρε γη δεν χάνει ποτέ αξία" Ρε βλάκα το θέμα είναι τι αξία παράγει κιόλας όχι μόνο να δίνει αλλιώς έχεις απλά μια μαύρη τρύπα που καταπίνει πόρους και έτσι μπαζόσανε όλη την Αθήνα...

Οσο για το χρυσο σε φυσικη μορφη δεν νομιζω οτι αυτη την εποχη ΑΝ ΖΟΥΣΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ να ενδιεφερε πολλους.

και που να δεις στις ηπα. γενικά οι άσχετοι το καταλαβαίνουν ως μια παγκόσμια συναλλαγματική σταθερά λες και αν καταρρεύσει το σύμπαν θα δίνεις μέταλλο για να πάρεις σάντουιτς  :jerking: :jerking: :jerking:

Στους ελληνες ομως που βλεπουν μια αστικη  Jerking Off κυβερνηση να απειλει τις ιδιοκτησιες τους και να βαζει τεκμηριο διαβιωσης 6000€ για ΙΧ 1600 κυβικα, επαναφερει στη μνημη τους παππουδες της κατοχης που εσωσαν τις φαμιλιες τους με 5-10 λιρες στα πυθαρια  Banging Head Against a Wall

Ποια αστική κυβέρνηση και μαλακίες  :jerking: η φτώχεια δεν έχει ιδεολογία...

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Θα βράσει στο ζουμί του σημαίνει ότι βραχυπρόθεσμα μπορεί να κάνει ένα +-10% αλλά το 1800 δεν το περνάει ξέχασέ το!!!
Επαναλαμβάνω, ανάλυση 5ετίας υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, ακόμα και για χαβαλέ, δηλεί ότι πρέπει να σταματήσεις να ρισκάρεις το μέλλον τπων παιδίων σου γιατί ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ. Φιλικά.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Θα βράσει στο ζουμί του σημαίνει ότι βραχυπρόθεσμα μπορεί να κάνει ένα +-10% αλλά το 1800 δεν το περνάει ξέχασέ το!!!
Επαναλαμβάνω, ανάλυση 5ετίας υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, ακόμα και για χαβαλέ, δηλεί ότι πρέπει να σταματήσεις να ρισκάρεις το μέλλον τπων παιδίων σου γιατί ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ. Φιλικά.

1. ΣΤα 1300 δολάρια η ουγγιά  αρχίζω και σκουπίζω
 2. Στα 1.200 δολάρια και κάτω κάνω το 80% των διαθεσίμων μου χρυσό
 3. Το μέλλον των παιδιών μου είναι εξασφαλισμένο και από άλλες πηγές όχι μόνο από τον χρυσό.

Το αν είμαι επικίνδυνος άσε να το κρίνω εγώ. Εσυ κοίτα τα δικά σου παιδιά.

Φιλικά.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Όταν θα περνάει πάνω από το 1.800 τρένο ελπίζω να είσαι εδώ με το ίδιο νικ.... να τα λέμε βρε παιδί μου πότε πότε...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Dyvoir

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Κριτικές
9
Like
328
Πόντοι
21
Αγαπητέ Ποδολάγνε,

μπράβο σου, μπράβο σου, τα σέβη μου. 'Εκανες καλή δουλειά. Είμαι ακόμα λίγο θυμωμένος μαζί σου μεν επειδή δεν μου είπες στις 08. Απριλίου ότι θα ανέβαινε η ΕΤΕ από τα 0,37 € στα 4 € αλλά δεν πειράζει. Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν έχω γνώμη για το τι θα γίνει με τις τράπεζες και αυτό με εμποδίζει να επενδύω σ'αυτόν τον τομέα. 'Ολα είναι δυνατόν.

'Οσον αφορά τον χρυσό,

μάλιστα, περίμενα το επιχείρημα ότι η τιμή του δεν μπορεί να πέσει κατώ από το κόστος εξόρυξης. Αυτό το επιχείρημα είναι πολύ σημαντικό. Ασ το σκεφτούμε.

Υποτίθεται ότι ο κόστος εξόρυξης χρυσού κινέιται στα 1200 $/ουγγιά, ενώ στο 2003 κινόταν στα 200 $/ουγγιά. Είναι δυνατόν; Ο κόστος εξόρυξης 6-πλασιάστηκε σε μόλις 10 χρόνια; Τι συνέβη;

Ο τώρινος κόστος εξόρυξης χρυσού διακυμαίνεται μεταξύ 400-2000 $/ουγγιά - εξαρτάται. Αυτό που συνέβη είναι ότι οι παραγωγοί του χρυσού επεκτάθηκαν τη δραστηριότητά τους σε μεγάλο βαθμό σε μη αποδοτικά μέρη εξόρυξης τα περασμένα χρόνια λόγω του μπούμ του χρυσού. Μάλλον θα τα κλείσουν. Κανονικά άμα μειωθεί η προσφορά ενός προιόντος θα ανεβαίνει η τιμή. Αλλά εδώ η χημική σταθερότητα του χρυσού (ας μη ξεχνάμε ότι γι'αυτόν τον λόγο λέγεται ευγενές μέταλλο) θα είναι η καταστροφή του. Διότι αυτά τα ποσά του χρυσού που χρειάζονται για μερικούς λόγους ήδη υπάρχουν στον κόσμο. Υπάρχουν ήδη 150.000 τόνοι χρυσού και κάθε χρονιά προσθέτονται 2500 τόνοι που πρέπει να απορροφηθούν από την αγορά ώστε να σταθεροποιείται η τιμή. Η ζήτηση της βιομηχανίας μειώνεται εδώ και χρόνια. Τα θησαυροφυλάκια των κράτων ξεχειλίζουν από χρυσάφι. Είχαμε μία μεγάλη φούσκα στην αγορά που βασιζόταν στην κερδοσκοπία του χρυσού η οποία ήδη έσπασε.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Αγαπητέ Ποδολάγνε,

μπράβο σου, μπράβο σου, τα σέβη μου. 'Εκανες καλή δουλειά. Είμαι ακόμα λίγο θυμωμένος μαζί σου μεν επειδή δεν μου είπες στις 08. Απριλίου ότι θα ανέβαινε η ΕΤΕ από τα 0,37 € στα 4 € αλλά δεν πειράζει. Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν έχω γνώμη για το τι θα γίνει με τις τράπεζες και αυτό με εμποδίζει να επενδύω σ'αυτόν τον τομέα. 'Ολα είναι δυνατόν.

'Οσον αφορά τον χρυσό,

μάλιστα, περίμενα το επιχείρημα ότι η τιμή του δεν μπορεί να πέσει κατώ από το κόστος εξόρυξης. Αυτό το επιχείρημα είναι πολύ σημαντικό. Ασ το σκεφτούμε.

Υποτίθεται ότι ο κόστος εξόρυξης χρυσού κινέιται στα 1200 $/ουγγιά, ενώ στο 2003 κινόταν στα 200 $/ουγγιά. Είναι δυνατόν; Ο κόστος εξόρυξης 6-πλασιάστηκε σε μόλις 10 χρόνια; Τι συνέβη;

Ο τώρινος κόστος εξόρυξης χρυσού διακυμαίνεται μεταξύ 400-2000 $/ουγγιά - εξαρτάται. Αυτό που συνέβη είναι ότι οι παραγωγοί του χρυσού επεκτάθηκαν τη δραστηριότητά τους σε μεγάλο βαθμό σε μη αποδοτικά μέρη εξόρυξης τα περασμένα χρόνια λόγω του μπούμ του χρυσού. Μάλλον θα τα κλείσουν. Κανονικά άμα μειωθεί η προσφορά ενός προιόντος θα ανεβαίνει η τιμή. Αλλά εδώ η χημική σταθερότητα του χρυσού (ας μη ξεχνάμε ότι γι'αυτόν τον λόγο λέγεται ευγενές μέταλλο) θα είναι η καταστροφή του. Διότι αυτά τα ποσά του χρυσού που χρειάζονται για μερικούς λόγους ήδη υπάρχουν στον κόσμο. Υπάρχουν ήδη 150.000 τόνοι χρυσού και κάθε χρονιά προσθέτονται 2500 τόνοι που πρέπει να απορροφηθούν από την αγορά ώστε να σταθεροποιείται η τιμή. Η ζήτηση της βιομηχανίας μειώνεται εδώ και χρόνια. Τα θησαυροφυλάκια των κράτων ξεχειλίζουν από χρυσάφι. Είχαμε μία μεγάλη φούσκα στην αγορά που βασιζόταν στην κερδοσκοπία του χρυσού η οποία ήδη έσπασε.

ΚΟΚΚΙΝΟ.

Το εύρος που δίνω αγαπητέ Dyvoir προυποθέτει και την ανάλογη αντίδραση. Τα χρηματιστήρια έτσι είναι πλασμένα.... Πάνω κάτω.

Νομίζω πως θα ήταν αυτονόητο πως εφόσον αγγίξει η τιμή το κάτω εύρος που ειχα προσδιορίσει, αυτόματα θα επακολουθούσε αντίδραση.

Εχω γράψει κι ένα σχόλιο την ημέρα εκείνη που έγινε το 0,37. Ηταν η μέρα που έκλεισα όλα μου τα σορτ στην Εθνική και απομακρύνθηκα οριστικά από το ελληνικό χρηατιστήριο.

Επισημαίνω κάτι ακόμα για την Εθνική.  Το 4,00 μην το δενετε. Κατέστησα σαφές πως πρέπει να προηγηθούν κάποια τεχνικά πραγματάκια για να είμαι σίγουρος πως θα το δούμε.  Θα ειδοποιήσω εγκαίρως.

ΧΡΥΣΟΣ.

Εχει δει και τιμές κάτω από το κόστος εξόρυξης. Εκεί τα λατομεία απλά θα πάψουν να βγάζουν χρυσό με αποτέλεσμα τη μείωση της παραγωγής, και συνεπεια την εκτόξευση της τιμής.

Μίλησα σε άλλο σχόλιο πως το επόμενο που περιμένω είναι να ξεκινήσει ο έλεγχος των εταιρειών εξόρυξης.

Αναμένω τις εξελίξεις χαιδεύοντας το κίτρινο μέταλλο.

Είμαι ένας φτωχός και μόνος κάουμπόι....

:grin:

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Ρε παιδιά με αυτά τα γαμ***να τα warrants τι γινεται;γιατι τετοιες αποδώσεις,πριν καν μπουν στην διαπραγμάτευση.Οι δημοσιογράφοι-παπαγαλάκια φωνάζουν για κερδοσκοπίες και καταγγέλουν.Εχει ασχοληθεί κανένας να ακούσουμε καμμια γνώμη;

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.111
Πόντοι
6.515
   Πολλά σωστά μαζεμένα είπες. Ξέρει κανείς πού μπορώ να βρώ τι πτώση είχαν οι τιμές των ακινήτων σε Ιρλανδία, Ισπανία και λοιπές "Μη υγιείς οικονομίες"?

εγω δεν γνωριζω. Πιστευεις οτι ειναι αντιστοιχη η πτωση?  :think:
Παντως προσεξα οτι ο νεος πρωθυπουργος της ιταλιας ΠΑΓΩΣΕ το φορο ακινητων παρα τα μεγαλα ελλειματα που εχει.
Προφανως εχουν καλυτερους οικον. συμβουλους που καταλαβαν οτι η απαξια των ακινητων αποτελειωνει μεγαλο μερος της βιομηχανιας και των ασφαλιστικων ταμειων

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Ρε παιδιά με αυτά τα γαμ***να τα warrants τι γινεται;γιατι τετοιες αποδώσεις,πριν καν μπουν στην διαπραγμάτευση.Οι δημοσιογράφοι-παπαγαλάκια φωνάζουν για κερδοσκοπίες και καταγγέλουν.Εχει ασχοληθεί κανένας να ακούσουμε καμμια γνώμη;

Για αυτό είπα να περιμένετε... Ανακοίνωση επίσημη δεν έχει βγει ακομη.

Σήμερα βγηκαν κι άλλα στη φόρα και δεν έχω διασταυρωσει ακόμη αν είναι όντως αλήθεια.

Η ΕΤΕ δεν την καλύπτει την ΑΜΚ. Δεν βρισκονται ενδιαφερόμενοι. Λείπουν λέει εκατοντάδες εκατομμύρια.

Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια.

Αν αληθεύει τότε θα πρέπει να καλέσουμε τον ΑΠΟΛΥΤΟ να της ετοιμάζει τα κηδειόχαρτα.

ΤΧΣ κατευθείαν....

Κι όλοι όσοι έχουν μετοχές.... τον πέουλο.

Κάντε τον σταυρό σας οι έχοντες....

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Εθνική Τράπεζα: Στα €4,29 ανά νέα μετοχή μετά το reverse split η τιμή διάθεσης
Εκτύπωση σελίδας
Αποθήκευση σελίδας
Αποστολή με e-mail
Προσθήκη στο αρχείο
Μέγεθος κειμένου
Σε ευρώ 4,29 ανά νέα μετοχή μετά το reverse split (αντιστοιχεί σε τιμή 0,429 με τα σημερινά δεδομένα πριν την υλοποίηση του reverse split) προσδιόρισε το Δ.Σ. της Εθνικής Τράπεζας την τιμή διάθεσης των νέων μετοχών που θα εκδοθούν στο πλαίσιο της αύξησης κεφαλαίου.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της τράπεζας, το Δ.Σ. αφού έλαβε ήδη υπόψη του την αποφασισθείσα από τη Β’ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Τράπεζας της 29.4.2013 μείωση, λόγω συνένωσης, του συνολικού αριθμού των υφιστάμενων κοινών μετοχών της Τράπεζας από 1.226.601.200 σε 122.660.120 (reverse split με αναλογία 10:1) και παράλληλη μείωση μετοχικού κεφαλαίου, η οποία πρόκειται να υλοποιηθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες, προσδιόρισε κατά τους όρους της Π.Υ.Σ.

(α) τον αριθμό των νέων μετοχών ΕΤΕ που θα εκδοθούν στο πλαίσιο της αύξησης κεφαλαίου σε 2.274.125.874 και

(β) την τιμή διάθεσης σε ευρώ 4,29 ανά νέα μετοχή μετά το reverse split (αντιστοιχεί σε τιμή 0,429 με τα σημερινά δεδομένα πριν την υλοποίηση του reverse split).

Σημειώνεται ότι αμέσως μετά την έγκριση του Ενημερωτικού Δελτίου της αύξησης μετοχικού  κεφαλαίου από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την έγκριση της μείωσης του αριθμού κοινών μετοχών και της ονομαστικής αξίας αυτών από το Χρηματιστήριο Αθηνών, θα ακολουθήσουν αναλυτικές ανακοινώσεις της τράπεζας προς ενημέρωση του επενδυτικού κοινού για με την υλοποίηση των αποφάσεων της ως άνω Γενικής Συνέλευσης, τους αναλυτικούς όρους και την έναρξη της διαδικασίας αύξησης κεφαλαίου.

Πηγή:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
r/s 10/1
ανα μια νεα  μαμα 2.2 νεες κόρες
αυτες με 4.29 εκάστη

χωρίς warrants?  :new_shocked:

Μετά όποιος θέλει παίρνει με προεγγραφή...?

χμ...  :think: :think: :think:

Too risky...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
r/s 10/1
ανα μια νεα  μαμα 2.2 νεες κόρες
αυτες με 4.29 εκάστη

χωρίς warrants?  :new_shocked:

Μετά όποιος θέλει παίρνει με προεγγραφή...?

χμ...  :think: :think: :think:

Too risky...
καμια μακροχρονια προταση για ευρωδολλαριο εχουμε? 1 2850-12870 σημερα ..απο οτι ειδα εχει ανοδικη ταση απο χτες

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
 Σπικος.

Φτάνουμε αισίως κοντά στα επίπεδα όπου θα αρχίσω να σορτάρω.... Το 1670 είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης.

Δεν κάνω τίποτα ακόμα. Περιμένω τις τεχνικές ενδείξεις για να κάνουμε ένα πρωτο entry.

Contrarian κινηση για πολύ γερά νεύρα. Let's see what are we going to get.....

Ευδωδολάριο για τον ΣΤΑΜ/

Μία κινηση μέχρι το 2933. Δεν πιστεύω πως θα πάει παραπάνω. Θα δούμε.

Προς το παρόν τίποτα σε λονγκ θέση.

ΑΥτά....

Επίσης ξεχάστε μακροπρόθεσμες θέσεις στις ισοτιμίες νομισμάτων. Εκεί πάμε για μεροκάματο.

Μετοχές επιθετικές like APPLE είναι για παιχνίδι 3-6 μηνών.

Μετοχές αμυντικές like Coke είναι για μακροπρόθεσμο διάστημα.

Χρυσαφια, μπριλάντια και συναφή είδη σε φυσική μορφη είναι για κατοχύρωση και διάσωση περιουσίας.

Ξεχωρίστε αυτά στο μυαλό σας για να μπορούμε να συζητάμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom