Νέα

Χρηματιστήριο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα waverunner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

asgia

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Παρακολούθησα παιδιά όλα αυτά που είπατε.
Θέτω λοιπόν την εμπειρία μου έτσι για να έχετε να διαβάσετε και έναν άλλον εδώ μέσα.
Ξεκίνησα να ασχολούμαι με το χρηματιστήριο το 97. Την επόμενη Δευτέρα αφού ανακοινώθηκε η ανάληψη της Ολυμπιάδας 2004. Μέσω ενός γνωστού άνοιξα κωδικό σε χρηματιστηριακή που υπάρχει ακόμα και σήμερα. Μπήκα στο κόλπο αγοράζοντας την Δευτέρα λοιπόν, ότι υπήρχε εύκαιρο, καθώς όλα ήτανε καρφωμένα στο limit up (άγνωστη λέξη τότε ). Πήρα Τιτάνα και ΟΤΕ, ότι με συμβουλέψανε. Με το που τα πήρα, λίγα χρήματα τότε, πήρανε την γνωστή κατιούσα καθώς όλοι τότε μετά τις τρεις μέρες έκλεισαν τις θέσεις τους και οι μετοχές γίνανε ανάποδοι πύραυλοι προς τα κάτω. Έκλαιγα λέγοντας τι μαλακία έκανα. Είχα βάλει λίγα λεφτά γιατί τόσα είχα τότε (5.000 ? τωρινά) Παρακολουθούσα καιρό το μαγαζί και μόνο τηλεφωνικά. Δεν υπήρχανε site τότε να βλέπεις συνεδρίαση και ήταν λίγο πριν φύγουνε και οι χρηματιστές από το ΧΑΑ. Έκλαιγα μέχρι που έκανα το μαγικό για μένα τότε που δεν θυμάμαι πώς το σκέφτηκα. Πούλησα τις μετοχές της μητέρας μου Τράπεζα Πίστεως τώρα Alpha Bank και τις αγόρασα μετά από 1 μήνα. Με αυτό το κόλπο είχα βγάλει τότε 700.000 δρχ.  :dancing: Βλέπεις ήτανε μεγάλο κεφάλαιο. Ένα 20 % ανάποδα βγάλαμε. Χαρές και πανηγύρια λοιπόν καθώς τότε ήτανε και η εποχή αν θυμάμαι λίγο πριν την υποτίμηση. Πούλησα ξανά την Πίστεως και αγόρασ ένα κωλόχαρτο που μου είπανε. Αν θυμάμαι καλά ήτανε της πληροφορικής singular η κάποιο παρόμοιο. Όταν θυμηθώ  :think: θα σας το πω καθώς τα πινάκια τα έχει η εφορία.  :dancing:
Μάλιστα το πήρα ακριβώς στο κατώτατο ημέρας πριν πετάξει. Βλέπεις τότε δεν ήξερα και έλεγα βάλε σε αυτήν την τιμή λες και θα έχανα κάτι. Το χαρτί πριν την Γενική συνέλευση που θα ανακοίνωνε το σπάσιμο έκανε 8 Limit up. Μετά το σπάσιμο έκανε άλλα τόσα . Φυσικά μέχρι να πουλήσω και τα καινούργια χαρτιά από το σπάσιμο είχα χάσει και κάποια χρήματα αλλά είχαμε φτάσει τα 8.000.000 δρχ κεφάλαιο όταν τα πήρα στα χέρια μου. Μετά έπεσα στην καλή περίοδο και με την βοήθεια ενός φίλου που δουλεύει ακόμα χρηματιστής πήραμε αεροπλάνα όπως  Ντρουκφάρμπεν, Κέκρωψ (γνωστός), Σιγάλα (φίλος), Μουζάκη  και μερικά άλλα Λαναρόχαρτα και το Κεφαλαίο  έγινε μέσα σε ένα χρόνο με αεροπλανάκια λίγο πιο πάνω από τα 100.000.000. δρχ. Την ημέρα που το μαγαζί είχε κάνει 7% είχαμε πανηγύρια. Δεν είναι όμως όλα τόσο ρόδινα όπως τα είπε ο Baby. Καταφέραμε και βγήκαμε μόλις πήραμε χαμπάρι τι θα γινότανε αφού είχα και συμβουλάτορα καθώς η δουλειά μου είναι στον κατασκευαστικό κλάδο. Σώσαμε λοιπόν κάπου στα 80 μύρια και μπήκαμε όταν ο δείκτης είχε φτάσει από τα 6200 στα 2800. Η μαλακία  :headbang: όμως ήτανε ότι μπήκαμε σχεδόν στα ίδια αεροπλανάκια τα οποία δεν είχαν κάνει προσγειώση από την πτώση τους. Εδώ πιστεύω ότι έχουμε ένα θέμα Baby. Δεν λεω μπορεί να είναι αλήθεια όσα λες αλλά όταν είσαι μαθημένος στο εύκολο κέρδος με αεροπλανάκια δεν παίρνεις βαριά χαρτιά όταν πιστεύεις ότι το μαγαζί είναι πολύ κάτω. Δεν μπορεί να κάνεις τόσο Safe κινήσεις. Να μην πολυλογώ λοιπόν τελικά τώρα πάμε καλά και με πολύ μυαλό και ρίσκο φυσικά (δεν αλλάζει ο ανθρωπος) :2funny: κάνουμε (μαζί με τον φίλο φυσικά παιδιά ο καθένας στην δουλειά του εγώ βάζω μόνο το ένστικτο ) ένα καλό come back για να φτάσουμε εκεί που είμαστε όταν ο δείκτης ήτανε στα 6300. Γιατί ο δείκτης ναι μεν είναι τώρα 5000 περίπου αλλά μόνο μερικές τράπεζες και μερικά βαριά χαρτιά έχουνε τιμές τέτοιας εποχής. Τα κωλόχαρτα, όχι όλα, δεν πρόκειται ποτέ να δούνε εκείνες τις τιμές.
Αυτά παιδιά και από όρους ξέρω και εγώ το γαλλικό μουαγέ που το είχανε μάθει όλοι οι βλάχοι τότε για να χάσουνε και τα άλλα οικοπεδάκια τους. Το δε stop loss δεν μπορούσανε να το καταλάβουνε γιατί στο καφενείο ο κάθε παραμυθατζής έλεγε πόσα λεφτά έβγαλε η θα έβγαζε και λέγανε και αυτοί θα βγάλω και εγώ δεν μπορεί να βγάζει αυτός ο βλάκας ποιο πολλά από εμένα. Έλληνες είμαστε παιδιά όχι Ευρωπαίοι.
Συμφωνώ και με αυτό που γράφτηκε για Morgan Stanley. Εγώ μόνο καπελάκι έχω απο την εταιρεία( άλλος φίλος εκεί)
Όσο για Εδραση που διαβαζω η εταιρεία είναι σοβαρη απλά θέλει λίγο οργάνωση γιατί έχει βγει μιά βρώμα στον κλάδο μας ότι έχει βγεί στο κλαρί όπως και άλλες που έχουνε πρόβλήματα ταμειακά.

σ αυτα εδω δεν απαντησες ομως γιατι ετσι?

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
asgia εγώ δεν έχω αναφερθεί σε καμιά εταιρεία με καλά ή κακά λόγια.Και ούτε πρόκειται να το κάνω.Απλώς αναφέρθηκα στην Έδραση επειδή κάποιος την πρότινε με το σκεπτικό ότι θα κάνει ράλυ και formula ενώ την ίδια στιγμή οι ιδιοκτήτες πούλαγαν!Επίσης μην πιστεύετε τις "πληροφορίες".Αν υποθέσουμε ότι είχα μια απολύτως έγκυρη πληροφόρηαη για κάποιο γεγονός που θα εκτινάξει την μετοχή της ΧΨΩ,να είσαι σίγουρος ότι πρώτα θα αγοράσω π.χ στο 1? και μετά θα το πω για να τρέξουν οι άλλοι να αγοράσουν και να κερδίσω.Κανείς δε θα σου κάνει δώρο την αποκλειστική πληροφορία.

Επαναλαμβάνω.Το "stop loss" είναι εντολή σε έναν χρηματιστή,να πουλήσει μια μετοχή σε συγκεκριμένο ποσοστό ζημίας.Δεν είναι τακτική.Απλώς κοδικοποιημένη εντολή.Όπως η αγορά/πώληση market.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Επαναλαμβάνω.Το "stop loss" είναι εντολή σε έναν χρηματιστή,να πουλήσει μια μετοχή σε συγκεκριμένο ποσοστό ζημίας.Δεν είναι τακτική.Απλώς κοδικοποιημένη εντολή.Όπως η αγορά/πώληση market.

κυριε διαχειριστα να παραγγειλουμε πετρελαιο και να πληρωσουμε την καθαριστρια που θα φυγει διακοπες (πλακα κάνω).

Οι τακτικη λεγεται ετσι (υπαρχει και αναποδη) η εντολη λεγεται αλλιως. Επειδη υπαρχει η τακτικη δημιουργηθηκε η εντολή.

Ασχετο αλλα το ΧΑΑ θα μετακομισε στην οδο ΠΙΠΙΝΕΛΗ, εχει πιπίνια εκει????

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
troueno ακόμα και στο google να πληκτρολογήσεις "stop loss" θα δεις τι είναι.

Μπορείτε να πάτε στα μεγάλα βιβλιοπωλεία,όπως Παπασωτηρίου,Ελευθερουδάκη,να βρείτε πολλά βιβλία για μετοχές.Φυσικά προϋποθέτουν οικονομικές γνώσεις.Αν δεν τις έχετε,μάλλον δε θα καταλάβετε και πολλά.Και δεν κοστίζουν πολλά,όσο ένα πήδηγμα σε Studio.

Για να μην κουραστείτε κοίταξα εγώ στο google.Δείτε μερικά sites!

Αλήθεια,ποιος είναι ο τομέας εργασίας σου;Την αλήθεια όμως.Δε με νοιάζει εταιρείες κλπ.Απλώς κλάδο.Και αν θες τι σπουδές έχεις κάνει.Και όταν λες  "η εντολη λεγεται αλλιως" καλό είναι να προσδιορίζεις πώς λέγεται.

Επισκέπτης
Ρε Fazer γαμω το LSE σου μας τα επρηξες με τις γνωσεις σου,κανα χαρτακι θα μας πεις τωρα να κονομισουμε μηπως και παρουμε την Francisca κανα δωδεκαωρο.

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Πήγαινε στην ΑΧΕ που έχεις κωδικό,ζήτα να μιλήσεις με έναν σύμβουλο και εξήγησέ του τι ακριβώς θέλεις,πόσα μπορείς να επενδύσεις,πότε θέλεις να φτάσεις το συγκεκριμένο ποσό,αν τα χρήματα αυτά είναι ότι έχεις και δεν έχεις,αν χρωστάς σε πιστωτικές,δάνεια κλπ,και να είσαι σίγουρος ότι θα σου προτίνει καλές λύσεις.Αν δεν σε ικανοποιούν,απλώς του το λες,και κοιτάζει κάτι άλλο.Πάντως καλύτερα να γαμάς 1-2 ώρες κάθε μήνα ή και δίμηνο τα CT στα σίγουρα,παρά να τραβάς μαλακία για ένα χρόνο.Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Επισκέπτης
Το κακο ρε φιλε ειναι οτι γαμω δυο καθε μερα μια το πρωι και μια το απογευμα οποτε δεν μου κανει το προγραματακι σου.

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Μαγκες για οσους θελουν να κονομησουν ψηνεται ραλι στην ΕΔΡΑ την σκουπιζουν στο 1.5 με 1,6 και θα την πανε ψηλα πολυ ψηλα.
Αυτο το ξερω απο ατομα απο μεσα απο την εταιρεια.
σημειωτεον οτι η μετοχη εχει εσωτερικη αξια κοντα στα 2.5 οποτε εχει περιθωρειο για 1 ευρω συν απο εδω που ειναι.
Αντε και καλα μαμησια με τα κερδη
το ραλι θα το αρχισουν απο τελη ιουνη οι εξυπνοι μαζευουν απο αυριο.
Οποιος θελει ακολουθει δεν πιεσα κανενα  για την εδραση.
Στο τελος ξυριζουν το παπα....απο ιουλιο θα τα πουμε,για τους καχυποπτους αυτο.

Τι έγινε αυτό το παλικάρι;Έβγαλε τόσα λεφτά από την εταιρεία που πρότεινε και είναι στους Κανάριους νήσους με τα μουνάκια παρέα;Το τέλους του Ιουλίου έφτασε,και η μετοχή της εταιρείας που πρότεινε μετά από ενδελεχή μελέτη έχει κολλήσει στο 1,45!Να θυμίσω ότι στο 1,5 οι μεγαλομέτοχοι πούλησαν κάποια πακέτα!Ελπίζω να μην την πάτησε κανείς από εδώ μέσα και αγόρασε όταν πρότεινε ο παπαγάλος...

FROID κάνε μια ψυχανάλυση στον εαυτό σου αγόρι μου!Σαν τον Γκαίμπελς θα πιστέψεις στις πληροφορίες σου!!!!

OP
OP
W

waverunner

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
νεα πληροφορια :
οποιος με εχει ακουσει εως τωρα , εχει βγαλει χρημα...
.Λοιπον προτεινω ΑΕΓΕΚ, Εχει 0,8 και θα παει 1,20,

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
troueno ακόμα και στο google να πληκτρολογήσεις "stop loss" θα δεις τι είναι.

Μπορείτε να πάτε στα μεγάλα βιβλιοπωλεία,όπως Παπασωτηρίου,Ελευθερουδάκη,να βρείτε πολλά βιβλία για μετοχές.Φυσικά προϋποθέτουν οικονομικές γνώσεις.Αν δεν τις έχετε,μάλλον δε θα καταλάβετε και πολλά.Και δεν κοστίζουν πολλά,όσο ένα πήδηγμα σε Studio.

Για να μην κουραστείτε κοίταξα εγώ στο google.Δείτε μερικά sites!

Αλήθεια,ποιος είναι ο τομέας εργασίας σου;Την αλήθεια όμως.Δε με νοιάζει εταιρείες κλπ.Απλώς κλάδο.Και αν θες τι σπουδές έχεις κάνει.Και όταν λες  "η εντολη λεγεται αλλιως" καλό είναι να προσδιορίζεις πώς λέγεται.

Η εντολη λέγεται conditional order  (οι απλες λέγονται limit ή σατα ελληνικα με οριο, υπαρχουν και οι χωρις όριο οι μαρκετιες) 
πχ Α 1,20 Π 1,28 εσυ πχ φοβασαι μην παει κατω απο 1€ βαζεις μια εντολη conditiona kai λες αν παει κατω απο 1€ πούλα market. Τωρα στοπ λοσσ ειναι αν αγορασες στο 1,20 εσυ μπορει να την εχεις αγορασμενη απο 0,60 τοτε ειναι τακε προφιτ με το φοβο της καταρευσης!!! 

Ειμαι ενας απο τους 5000 που εχουν δουλέψει σε ΕΛΔΕ ΕΠΕΥ ή ΑΧΕ.

και συμβουλη παρτε ΕΤΕ,ΟΤΕ,ΔΕΗ τελοα παντως μετοχες του Γενικού ή του 20αρη ξεχαστε τα και πουληστε σε 20 χρόνια

salamis

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Για τις τράπεζες έχει κανείς κάποιο σχόλιο?

Σκέφτομαι να μπώ πρώτη φορά στον "χορό", κοιτάζοντας Αlpha και Κύπρου.
Υ.Γ. Δε θέλω να πάρω Ferrari τον Νοέμβρη....

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
νεα πληροφορια :
οποιος με εχει ακουσει εως τωρα , εχει βγαλει χρημα...
.Λοιπον προτεινω ΑΕΓΕΚ, Εχει 0,8 και θα παει 1,20,

Ναι παιδιά έχει δίκιο.Όποιος τον άκουσε κέρδισε.Το βραβείο της ανοιχτής παλάμης.Αρκεί να πάτε στην πρώτη σελίδα του παρόντος θέματος και θα δείτε!Πρότεινε ΔΑΙΟ στα 12 και πώληση στα 16 και μετά από 2 μήνες ο ΔΑΙΟΣ είναι στα 13,26!!!!Εντάξει 1,26/μετοχή μπορείς να το βγάλεις και με προθεσμιακή σε τράπεζα σε 1 μήνα μόλις.Δεν είναι επιτυχία!!!

Παρακάτω επαναδημοσιεύω το πρώτο του post!
(Για την ΈΔΡΑΣΗ δε θα πω,τα έχω ξαναπει!)
-----------------------------------------------------------------------

waverunner
Νέος
*
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Χρηματιστήριο
« στις: 23/05/07, 20:08 »

τα μουνια ως γνωστον ειναι παντα στο limit up, καθε μερα ζητανε ολο και περισσοτερα και ανεβαινει η αξια τους

Μετοχες αγοραζεται? τελευταια γινεται παρτυ στο Μαγαζι
εγω εριξα 2000ε και σε 1 μηνα εχω +1000ευρω κερδη...
κατι μετοχες σαπακια οπως ΧΑΤΖΚ-Sprider-QnR εχουν γινει αεροπλανα

εχετε πληροφοριες για κανενα νεο αεροπλανο ?
Για αρχη σας λεω  : Δαιος απο 12 ευρω στα 16 πουλαμε
Quality and Relibility στα 2 πουλαμε
και εδραση, σταθερη αξια που μπορει συντομα να γινει αεροπλανο
αυτα απο μενα

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ναι παιδιά έχει δίκιο.Όποιος τον άκουσε κέρδισε.Το βραβείο της ανοιχτής παλάμης.Αρκεί να πάτε στην πρώτη σελίδα του παρόντος θέματος και θα δείτε!Πρότεινε ΔΑΙΟ στα 12 και πώληση στα 16 και μετά από 2 μήνες ο ΔΑΙΟΣ είναι στα 13,26!!!!Εντάξει 1,26/μετοχή μπορείς να το βγάλεις και με προθεσμιακή σε τράπεζα σε 1 μήνα μόλις.Δεν είναι επιτυχία!!!

Παρακάτω επαναδημοσιεύω το πρώτο του post!
(Για την ΈΔΡΑΣΗ δε θα πω,τα έχω ξαναπει!)
-----------------------------------------------------------------------

waverunner
Νέος
*
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Χρηματιστήριο
« στις: 23/05/07, 20:08 »

τα μουνια ως γνωστον ειναι παντα στο limit up, καθε μερα ζητανε ολο και περισσοτερα και ανεβαινει η αξια τους

Μετοχες αγοραζεται? τελευταια γινεται παρτυ στο Μαγαζι
εγω εριξα 2000ε και σε 1 μηνα εχω +1000ευρω κερδη...
κατι μετοχες σαπακια οπως ΧΑΤΖΚ-Sprider-QnR εχουν γινει αεροπλανα

εχετε πληροφοριες για κανενα νεο αεροπλανο ?
Για αρχη σας λεω  : Δαιος απο 12 ευρω στα 16 πουλαμε
Quality and Relibility στα 2 πουλαμε
και εδραση, σταθερη αξια που μπορει συντομα να γινει αεροπλανο
αυτα απο μενα
Φίλε μου δες και τι του είχα απαντήσει ΤΟΤΕ εγώ,πώς μου απάντησε και θα καταλάβεις για τι ΠΑΠΑΓΑΛΟ μιλάμε...

Επισκέπτης
Κατι λεγαμε για τα σαμπουαν πριν λιγο καιρο οποιος ακουγε ακουγε ,οι αλλοι ας τραβηξουν γραμμουλες στην αμμο για να κανουν αναλυσεις.
Αντε καλα μπανια και καλα βολια οσοι πηρατε αδειες απο τις χρη/κες σας γιατι δεν το βλεπω να το κουνατε .

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
και μια πληροφορια , απο μεσα αφου ζηταται τετοιες .
Η εδραση ψαλιδας θα κοψει μερισμα σε δυο μηνες 0,15 ΕΥΡΩ

..αυτα και τα ξαναλεμε

Οι "σίγουρες" πληροφορίες, το μέρισμα θα είναι 0,015 €, άρα η πληροφορία ήταν 900% "υπερτιμημένη". Αυτά.

arod

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΡΟΚΦΕΛΕΡ

(Δ) κυριε ροκφελερ πως καταφερατε και μεινατε αθικτος απο την τελευταια μεγαλη πτωση του δεικτη?
(Ρ) ειναι απλο φιλε μου...βγηκα την ιδια ημερα που ο νεαρος θυρωρος της πολυκατοικιας μου(τωρα τι πολυκατοικια θα ηταν αυτη ο θεος και η ψυχη του)με πλησιασε εμπιστευτικα και μου ψυθιρισε στο αυτι "κυριε, εχω καποιες πολυ καλες πληροφοριες για μετοχες να σας δωσω"!!!!!!!!

τωρα οσον αφορα την τεχνικη αναλυση αμφιβαλλω.....ειναι σαν να διαλεγεις καρπουζι....η βγαινει καλο και κανεις τον μαγκα....η μαπα.

σε καθε περιπτωση δεν πρεπει να ενθουσιαζεσαι οταν δεν εχεισ υπερκερδη(τωρα ακουγομαι σνομπ).

(το παρων θρεντ και αλλα τετοια παρομοια αφιερωνονται στους/στις απανταχου μαλακες/καριολες που νομιζουν πως επειδη μας αρεσουν τα βυζια-κωλοι-μπαρακια-μπουρδελα εχουμε την εφυια τζιτζικιου τον αυγουστο)

PS πετυχα θεμα που μου αρεσει και παραφερθηκα....συγνωμη

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
(το παρων θρεντ και αλλα τετοια παρομοια αφιερωνονται στους/στις απανταχου μαλακες/καριολες που νομιζουν πως επειδη μας αρεσουν τα βυζια-κωλοι-μπαρακια-μπουρδελα εχουμε την εφυια τζιτζικιου τον αυγουστο)

+

Σπουδαια ανακαλυψη εκανες...

Το παρον thread ειναι η πιο κακογουστη φαρσα του side. Ελεγχεται για παραβιαση του κανονα #2.

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Κατι λεγαμε για τα σαμπουαν πριν λιγο καιρο οποιος ακουγε ακουγε ,οι αλλοι ας τραβηξουν γραμμουλες στην αμμο για να κανουν αναλυσεις.
Αντε καλα μπανια και καλα βολια οσοι πηρατε αδειες απο τις χρη/κες σας γιατι δεν το βλεπω να το κουνατε .

Πού χάθηκες εσύ ρε ΒΑΒΥ;Πήρες σαμπουάν και πήγες διακοπές;Ε ρε τυχερέ,εσύ ξάπλα και να σε λαδώνουν οι μουνάρες,κι εμείς στην Αθήνα...Την επόμενη φορά θα σε ακούσω όταν προτείνεις κάποιο άλογο.Αρκεί να μην είναι...ψωράλογο!!!

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Πού είναι ο BABY ρε παιδιά;Μπας κι έπαθε κανά εγκεφαλικό από την πτώση της μετοχής του;πού είσαι ρε δάσκαλε;Έλα να μας μάθεις από μετοχές που δεν ξέρουμε...

Ελπίζω να μην υπήρξε κορόιδο που την πάτησε.Είχαν πάρει οι Γερμανοί στα 18 βλέπετε...

Ξου ρε παπαγάλοι.

asgia

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε Fazer
Ασχετα με όσα λές εγώ πιστεύω ότι είναι καλή εποχή για τοποθετήσεις σιγά σιγά φυσικα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom